![]() |
|
|
#836 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Старий кролик учить життю молодого:
- Ми, синок, звіри слабкі, тому усе повинні робити швидко, поки нас не з’їли. Ось, наприклад, бачиш цих чотирьох кролиць? - Так, тато. - Ось я їх зараз, дивися: раз, два, три, чотири! Уфф... Повтори. - Раз... Два... Три... - Ні, синок, так не годиться. Потрібно швидше. Спробуй ще раз! - Раз, два, три, чотири, п’ять! Ой, тату, вибач... |
|
|
|
|
|
#839 |
|
Moderator
|
Чоловік клеїть на стовп оголошення: «П’яні як ніч вантажники перевезуть ваші меблі». Підходить інший, читає й каже:
- Що за дурню це ти написав? Хто ж тобі буде телефонувати?! Ось поряд же люди почепили нормальне оголошення: «Тверезі вантажники перевезуть ваші меблі». І після твого в них, мабуть, відбою нема від клієнтів! - А як же ж. Бо це також моє... |
|
|
|
|
|
#840 |
|
Moderator
|
Зустрілися американець, українець і грузин. Розмова зайшла про жінок.
Американець говорить: - У мене було жінок стільки, скільки листя на дереві. Українець: - А у мене - скільки зірок на небі. Грузин: - Крупа манка знаєшь? Семь мєшков! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 18:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 10:31 |