![]() |
|
|
#841 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Сергій Пантюк
У нас была УПА (утро после Марша) Сергій Пантюк Коли я випадково наштовхнувся на пост, який передруковую нижче, зрозумів – його мають прочитати дуже й дуже багато українців. А також ті істоти (людьми їх назвати язик не повертаються), які прагнуть увергнути нас у велику біду, розділяючи за мовою, розумінням історії і та іншими болючими моментами. "Схаменіться, будьте люди, бо лихо вам буде!" (Т.Г.Шевченко) Цитата:
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 12.12.2010 о 23:44. |
|
|
|
|
|
|
#842 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Українець, Москаль, грузин і чукча летять на літаку. Раптом літак
терпить аварію. Льотчик пояснює: "Треба стрибати, але в нас тільки чотири парашути. І вистрибнув. - Вай, вай! У мене дванадцять дітей, - сказав грузин і вистрибнув. Москаль запричитав: - Ми нація розумна, мені не можна гинути, - і вистрибнув. Українець зітхнув: - Стрибай, чукча. Я, як самий хоробрий, залишуся гинути. - Навіщо гинути? - відповідає чукча. Я москалю пустий рюкзак підсунув. Він розумний, по дорозі що-небудь придумає |
|
|
|
|
|
#843 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Якщо доторкнутися язиком до полюсів батарейки "Крона", то обов'язково
порадиш це кому-небудь ще. ****************************** "Дженерал Моторс" відкликає близько 1,5 млн автомобілів через дефект в системі підігріву склоочисника. На "Автовазі" взагалі не розуміють, про що йде мова. *********************** При вході в цех збірки "Газелей" не можна стукати дверима. |
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Підземний Львів...
Тихе, спокійне, темне, містичне, безлюдне. Там, на рівень нижче від бруківки, є безліч тунелів та ходів, зроблених людьми для пересування ще у минулих століттях. Сотні львів’ян рятували своє життя у підземеллях Львова під час воєн. Сюди спускались монахи для усамітнення, спілкування з Богом або, щоб під час облоги, таємно виходити підземними лабіринтами за мури міста. Окрім того, із львівськими підземеллями пов’язані безліч легенд та оповідок, часто по-дитячому фантастичних, нереальних та містичних Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цитата:
|
|
|
|
#849 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Заблудився хакер у лісі. І давай кричати: F1, F1, F1!!!!!!!
До уваги всіх співробітників ДАЇ: Необережне поводження із смугастим жезлом приводить до появи смугастої піжами! На границі - Відкрийте, будь-ласка вашу валізу! - Так у мене ж нема валізи! - Ну то й що?! Порядок один для всіх! |
|
|
|
|
|
#850 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Розмовляють два друга:
- Моя дівчина – як мобільний телефон. - В якому розумінні? - Коли в мене немає грошей, вона тимчасово недоступна. В буфеті: - Дівчино, дайте будь-ласка пляшку горілки. - З собою? - Ні, без Вас! - Іване, привіт. По-перше, я переспав з твоєю Оксаною. А по-друге, як тобі по-перше? - По-перше, я з нею вже рік як не живу, по-друге, у неї сифіліс, а по-третє, як тобі по-друге?
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |