SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 28.01.2015, 10:20   #851
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Igor1031,
Дуже вузьке у вас мислення,от такі математики і вибрали яника минулого разу...
Нажаль життя набагато складніше ніж проста математика...
Курс тримався штучно ,соц виплата по дітям була навмисне і не обгруновано нічим не тідтримано завишена,заради лишніх голосів. ... Більше своїми враженнями ділитися не буду. бо то тяжко...
мене мучить лише одне питання всю цю ситуацуію яка зараз кремль замутив з яником і його прибічниками чи теперішня влада також там приймала участь...
дві прості істини ... Падає рейтинг президента супердержави -почни війну ,щоб відвернути увагу.... І ніщо так не об'єднує людей як спільний ворог... Короче ми в глибокій жопі були є і будем... як історія показує нам потрібен сильний союзник і тимчасова влада ,як колись на січі ...

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.01.2015, 10:22   #852
sazan
Новачок

Дописи: 31
Львівська область
Мій ресівер: Sat-Integral S-1223HD та інші.
Типово

Росія і так збиралася захопити Україну.У них же нова баланда,під назвою "рускій мір".Але думала що буде бліц-кріг,але народ вчасно погнав запроданців янукович і ко,і вийшло не так як гадалося.Але не все буває добре,тож і зле теж не буде завжди.Просто Майдани треба було робити скоріше і частіше.І карати злодюг не словами,а добрим дрином.Щоб довше памятали про народ,який їх привів до влади.А не блимати ліхтариками і мітингувати.
sazan зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.01.2015, 12:02   #853
kreshnot
Administrator

Дописи: 4.358
Ukraine
Типово

Цитата:
Допис від sazan Переглянути допис
Росія і так збиралася захопити Україну.У них же нова баланда,під назвою "рускій мір".Але думала що буде бліц-кріг,але народ вчасно погнав запроданців янукович і ко,і вийшло не так як гадалося.Але не все буває добре,тож і зле теж не буде завжди.Просто Майдани треба було робити скоріше і частіше.І карати злодюг не словами,а добрим дрином.Щоб довше памятали про народ,який їх привів до влади.А не блимати ліхтариками і мітингувати.
Мене дивує,що ніхто не написав хто підняв народ на майдан і хто зараз піднімає на війну.А то що чужою дупою добре їжаків давити і так зрозуміло
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.01.2015, 12:24   #854
Zhora15
Передовик

Типово

Цитата:
Допис від kreshnot Переглянути допис
Мене дивує,що ніхто не написав хто підняв народ на майдан і хто зараз піднімає на війну.
Свою думку я вже висловив, кремль з допомогою .... Кого? ще не розібрався...
Невже ви думаєте що гопнік зі стажем злякався купки студентів???? То вертеп який замутив кремль разом з нашими геями... ІМХО...

Старий 28.01.2015, 12:35   #855
Zhora15
Передовик

Типово

ЗІ І нікого не дивує,що під час масової критики президетна і влади в соц мережах і не тільки, почався масовий "замес" в Маріуполі і в АТО взагалом ???

Старий 28.01.2015, 12:37   #856
kreshnot
Administrator

Дописи: 4.358
Ukraine
Типово

Цитата:
Допис від Zhora15 Переглянути допис
Свою думку я вже висловив, кремль з допомогою .... Кого? ще не розібрався...
Невже ви думаєте що гопнік зі стажем злякався купки студентів???? То вертеп який замутив кремль разом з нашими геями... ІМХО...
Є приказка "кому война ,а кому мать родна".Скільки бабла можно сп...ти
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.01.2015, 12:53   #857
Zhora15
Передовик

Типово

Цитата:
Допис від kreshnot Переглянути допис
Скільки бабла можно сп...ти
То саме собою.

Старий 05.02.2015, 17:27   #858
Jethro
Новачок

Дописи: 47
Lemberg
Мій ресівер: Orton 9500 (Runigma)
Типово

Парламент України відмовив Нацраді з телерадіомовлення в розширенні повноважень

Верховна Рада не підтримала законодавчі ініціативи Національної ради України з телерадіомовлення і відмовилася затверджувати нові санкції для телеканалів. За проголосувало 189 парламентаріїв при необхідних 226 голосах, повідомляє Інтерфакс-Украіна.Парламентаріі України відмовилися підтримати законодавчу ініціативу Вікторії Сюмар, голови комітету республіки з питань інформаційної політики та свободи слова.
Сюмар пропонувала дати нові повноваження Нацради щодо закриття телеканалів, призупинення ліцензії ЗМІ, припинення роботи інтернет провайдерів і операторів у випадку, якщо наглядовий орган знайде якісь порушення з їхнього боку. При цьому передбачалося, що ніяких попереджень відомство виставляти не стане, а буде одразу звертатися до суду з вимогою про закриття ресурсу.

За цим же законом передбачалося заборонити ЗМІ закликати когось до війни або до участі у військових конфліктах, пропагувати культ війни і будь-які прояви релігійної або расової нетерпимості.
Jethro зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.02.2015, 18:43   #859
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Верховна Рада заборонила трансляцію нових російських фільмів

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Верховна Рада заборонила трансляцію фільмів російського виробництва, знятих після 1 січня 2014 року.

За відповідний законопроект №1317 проголосували 259 депутатів, інформує Українська правда.

В документі було враховано кілька поправок.

"В Україні забороняється розповсюдження і публічне демонстрування фільмів, вироблених фізичними та юридичними особами Російської Федерації, а також фільмів, що пропагують (включаючи подання позитивної інформації) діяльність правоохоронних органів, збройних сил, інших військових чи силових формувань Російської Федерації або їх окремих представників, та фільмів, сюжет яких прямо чи опосередковано пов'язаний із діяльністю зазначених органів чи формувань", - сказано в законі.

Ця заборона не поширюється на фільми, які були вироблені до 1 січня 2014 року.

Поширення таких фільмів каратиметься штрафом в сумі від 10 до 50 мінімальних заробітних плат за кожен показ або випадок розповсюдження, який буде відраховуватися в державний бюджет.

Закон вступить в силу через два місяці після опублікування.

Як зазначив голова комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький:

"Це робиться для того, щоб телеканали мали змогу закупити телесеріали іноземного виробництва, не країни-агресора і почати виробництво українських серіалів".

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 06.02.2015, 14:30   #860
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

З кожним днем українські хлібопекарі мають менше роботи

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Виробництво хліба в Україні скорочується. Торік запашної продукції було виготовлено 1 млн 300 тисяч тонн. Це на 12 % менше, ніж у 2013 році.

Причина – у закритті ряду хлібопекарень на Донбасі, майже подвійному подорожчанню пшениці нового врожаю та зростанню собівартості виробництва. Як наслідок, ціна буханки, за оцінками експертів, вже у травні може зрости до 10 гривень.

Утім, у Мінагрополітики заспокоюють: стрімкого подорожчання хліба соціальних сортів не буде. Стримувати вартість чиновники обіцяють за рахунок запасів Аграрного фонду, передає канал новин "24".

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
А що Ви сьогодні робили?* sat-prof Офтопік (теревеньки) 73 06.11.2016 21:43
Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні Igor1031 Офтопік (теревеньки) 0 07.02.2015 14:37
Сьогодні викопав... sat-prof Ваші захоплення 8 25.05.2014 09:36
MYtv (Україна) hmura Провайдери платного ТБ 1 15.12.2011 16:09
Україна запустить свій супутник 2011 році sat-prof Загальний розділ! 8 25.06.2010 11:15

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:31.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум