![]() |
|
|
#861 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Львів. Ранок. Бабця вийшла за молоком. Тут у неї на очах падає балкон і придушує чоловіка.
Збирається натовп, з’являється міліція, бабця підходить і починає: – От кляті більшовики! Понабудовували балконів. Людині пройти ніде… Міліціонер, діставши документи постраждалого: – Бабцю, годі репетувати. То москаль був. – Понаїхало клятих москалів!!! Ніде балкону впасти! |
|
|
|
|
|
#862 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Я мушу вас засмутити, ваша донька вчора в клубі напилась!
- Брешеш! Вона вчора в рот нічого не брала! - Кгем… здається, я засмучу вас двічі…
|
|
|
#863 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Черкасчина...
Місцевість, на якій пізніше розкинулися Черкаси, здавна була заселена. Тут виявлено 22 археологічні пам’ятки: поселення доби мезоліту, знахідки доби неоліту, дві групи курганів з дев’ятьма насипами, поселення бронзового періоду, два поселення ранніх слов’ян. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 18.11.2010 о 00:49. |
|
|
|
|
|
#864 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Пливе по річці крокодил, бачить - сидить мавпа рибалить. От він думає:" підпливу і спитаю скільки вона риби наловила. Якщо відповість - багато, я їй скажу - везе дурням, якщо відповість мало, я їй скажу - так тобі і треба дурапа". Підпливає він до мавпи і питає:
- Скільки риби наловила? - Пливи-пливи звідси гівно зелене!!!
|
|
|
#865 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Саморобна електрогітара
|
|
|
#866 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Уранці чоловік прокидається з тріскучого похмілля, розсовує штори, скидає запинало з клітки з папугою, йде на кухню, відчиняє настінну шафу, бере склянку, відчиняє холодильник, дістає пляшку, відкорковує її, наливає у склянку, випиває, ставить горілку в холодильник, прибирає склянку в настінну шафу, йде в кімнату, зсовує штори, накриває запиналом клітку з папугою, лягає спати…
Папуга каже: — Який довжелезний видався день!.. |
|
|
|
|
|
#867 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! " Камяні могили" Донеччини ...
Урочище "Кам'яні Могили" – це гірська країна в мініатюрі, що височить серед південного степу. Тут вулканічні породи утворюють ряд вершин, а час із вивітрених гранітних брил створив безліч виразних природних скульптур. Скельний острів був культовим місцем древніх народів і породив багато цікавих легенд. Мальовничі пейзажі, сполучення степової й альпійської рослинності, історичні події цих місць надихали багатьох художників і поетів. Відвідування Кам'яних Могил, особливо навесні, коли буйно цвітуть трави, залишає незабутнє враження. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#868 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 01.02.2010
Дописи: 76
|
Китайська клавіатура
|
|
|
|
|
|
#869 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
"А можна женится в 50 с небольшим?
можна: но лутше в 20 с большим."
|
|
|
#870 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Приходить мужик на роботу з розбитою мордою. Друг його запитує, що
трапилося. Той пояснює, мов, учора з такою шикарною дівчиною познайомився. - І що? - Ну, посиділи ми з нею в кафе, випили, я до неї додому напросився. - А потім? - Ну, удома в неї теж випили. Я дивлюся на неї – у ній все говорить «так». Її очі говорять «так», її губи шепотять «так», її тіло говорить «так»… - Так це ж добре! - А потім зненацька прийшов її чоловік і сказав «ні». Вечір. Вийшов чоловік на вулицю – спекота. Думає, чи не піти йому покупатися. Іде і знімає з себе все бо не хоче в мокрих трусах ходити. Заліз у воду, а тут дівки на дискотеку ідуть. Думають може прикольнутись. І забраи весь одяг. Чоловік якось має вийти і думає. О, бачить корито. Прикрився і йде до дівчат вимагати одяг. Підходить, а вони собі там курять і питає їх: - Дівчата знаєте, що я думаю?. - Так, ви думаєте, що в корита дно є. Вітьок, я не можу….. у нас так швидко розвиваються стосунки, короче я не можу вступити з тобою у статевий контакт! - Нічого Маринко я почикаю 15хв
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |