SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 24.04.2020, 07:54   #861
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Чемпіон світу в найлегшій вазі за версією WBA Super Артем Далакян розповів про те, коли планує провести свій наступний бій:

«Наступний бій, швидше за все, проведу восени. Зараз ведуться переговори з промоутерами і зацікавленими компаніями.

Мені не є принциповим суперник, а мені принципове об'єднання поясів. І не важливо, це буде WBC, WBO чи IBF».

У своєму попередньому бою Далакян 8 лютого переміг Хосбера Переса одноголосним рішенням суддів.
Мініатюри долучень
orig_485640.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.04.2020, 07:50   #862
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Знаменитий американець Майк Тайсон (50–6, 44 KO, 2 NC) готується до сенсаційного повернення в бокс. У його планах – участь у благодійних боях з 4 раундів.

Останній раз Залізний Майк виходив на ринг ще в червні 2005 року, коли його зупинив Кевін Макбрайд. Здавалося, що це був останній епізод його професійної кар'єри. Але 53-річний боксер стверджує, що знаходиться у найкращій формі у своєму житті.

«Найгірша людина на планеті» стала наймолодшим чемпіоном світу у віці 20 років. У своїй видатній 20-річній кар'єрі він поклав на ринг 44 суперників і виграв 50 поєдинків.

Його колишній тренер навіть стверджував, що Залізний Майк зможе нокаутувати американця Деонтея Вайлдера за хвилину, якщо буде тренуватися хоча б шість тижнів. І виявляється, Тайсон повернувся до бойової форми. Він зізнався, що проводить кардіо і боксерську роботу, щоб підготуватися до повернення на ринг.

Сам Майк Тайсон розповів: «Я бився в рукавичках минулого тижня. Це було важко, моє тіло реально змучене і дуже болить від ударів. Я тренуюся, намагаюся вийти на ринг. Думаю, я зможу влаштувати кілька виставкових боїв і прийти в форму.

Я збираюся працювати в спортзалі, щоб мати можливість провести 3 або 4 виставкових бої. Деякі благодійні виставки заробляють гроші, допомагають таким бездомним і хворим на наркотики ублюдкам, як я».
Мініатюри долучень
orig_485736.jpg  
Старий 26.04.2020, 08:32   #863
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український боксер Олександр Усик показав, як під час карантину навчає доньку базовим прийомам боксу.
Мініатюри долучень
orig_485841.jpg  
Старий 03.05.2020, 13:06   #864
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі росіянин Микола Валуєв розповів, чому в 2009 році йому не вдалося провести поєдинок з українцем Віталієм Кличком.

«Я навіть готувався до бою з Віталієм. Як тільки виникла ідея цього поєдинку, я відразу поїхав в зал. Я розумів, що потрібен час на різні переговори. З моменту, коли всі вдарять по руках, вже необхідно перебувати на певній стадії спортивної підготовки. Адже залишиться мало часу, щоб реалізувати себе на той момент, коли потрібно виходити в ринг.

У першому варіанті ми просто не змогли домовитися, і Віталій вибрав собі іншого суперника, який був у нього на прикметі. Я підозрював, що у Кличка був запасний варіант і він з цього приводу особливо не переживав. Напевно, запропоновані умови влаштували того боксера і вони зустрілися в рингу. А у нас бій не відбувся.

Потім розмови продовжилися, але умови ніяк не змінилися. Я зрозумів, що якщо буду перебувати в стані очікування, то просто втрачу час. Я вирішив поглиблено зайнятися своїм здоров'ям і дізнався, що мені необхідно закінчувати кар'єру», - сказав російський боксер.
Мініатюри долучень
orig_486576.jpg  
Старий 08.05.2020, 11:10   #865
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлєв заявив, що готовий надати Василю Ломаченку і Олександру Усику російське громадянство:

«Усик і Ломаченко - гідні люди, гідні спортсмени, які відстоюють свою позицію. Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії і Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує. Так само і я підтримую.

Є в Україні десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення. Ось вони можуть бути незадоволені. Але на 40 мільйонів в Україні, це максимум кілька тисяч чоловік.

У базу «Миротворець» включають не зрадників України, а навпаки - зрадники включають людей в цю вигадану базу. Ми готові надати Усику та Ломаченку російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів.

Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Аби вони боксували і радували уболівальників в Україні, в Росії і в усьому світі».
Мініатюри долучень
orig_487039.jpg  
Старий 10.05.2020, 10:20   #866
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Знаменитий американський боксер Флойд Мейвезер (50-0, 27 KO) вкотре відповів на питання про відновлення кар'єри.

«Я вийшов на пенсію. Я зав'язав із боксом. Але не зашкодить залишатися у формі. Твоє тіло - твій храм. Зараз просто займаюся у тренажерному залі. Не для підготовки до боксерських поєдинків, тільки для себе. Треную бійців і насолоджуйтеся цією пандемією.

Я не хочу закінчити так, як мій дядько, і стати таким бійцем, який не знає, коли повісити рукавички на цвях. Я старший і мудріший.

Ще раз повторю, я взагалі не спарингую ні з ким із боксерів. Я на пенсії, і я люблю своє життя. Мені подобається бути на пенсії. Але якщо я побачу можливість, де я можу розважитися і трохи повеселитися, заробивши при цьому 600 мільйонів доларів, то чому б і ні?», - сказав американець.

Відзначимо, що Мейвезеру зараз 43 роки. Останній раз він виходив на ринг в офіційному бою ще в 2017 році проти бійця змішаних єдиноборств Конора Макгрегора, нокаутувавши ірландця в десятому раунді.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_487263.jpg  
Старий 11.05.2020, 10:12   #867
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Боксер суперважкої ваги Дерек Чісора (32–9, 23 КО) поглумився над українцями Володимиром Кличком та Олександром Усиком.

Британець виклав фото опонентів і підписав його не дуже коректно: «Вихід на пенсію для кицьок» («Retirement is for pussies»).
Мініатюри долучень
orig_487370.jpg  
Старий 12.05.2020, 11:22   #868
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова поділилася своєю думкою про зйомки українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка у фільмі про церкву.

«Я не готова давати оцінки того шляху, по якому йдуть хлопці. Кожен вибирає свій шлях. Той шлях, яким йдуть вони, складний. Я б не хотіла їх виправдовувати. Засудження - погана штука, через яку відбуваються нехороші речі.

У цьому фільмі є хороші посили про вічне, добре і правильне. Чому вони взяли участь? Я лише припускаю, що вони, як дуже віруючі люди, хотіли озвучити саме це. Посил їх участі був в доброму ключі, якби не було порушено тему братів.

Якщо для Василя ми брати - це його вибір. Я не вважаю росіян братами. Але я не можу засуджувати тих, хто відчуває братерську єдність з росіянами. Це їх вибір», - сказала Шатернікова.
Мініатюри долучень
orig_487513.jpg  
Старий 13.05.2020, 10:52   #869
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Глава UFC Дена Вайт не в захваті від рішення Майка Тайсона відновити кар'єру.

«Я люблю Майка Тайсона. Тому я благаю його не виходити в ринг. Я йому казав, що він має фантастичний вигляд, у нього як і раніше є міць. Але йому 53 роки, не потрібно робити цього.

Справа не в тому, що я не хочу, щоб він бився. Якщо все дійде до того, що Тайсон зробить щось божевільне, я можу втрутитися, щоб він цього не робив», - сказав Вайт.
Мініатюри долучень
orig_487618.jpg  
Старий 13.05.2020, 13:57   #870
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Менеджер Девід Хей впевнений, що британській боксер Дерек Чісора буде готовий до найближчого бою проти Олександра Усика краще, ніж він раніше був готовий до поєдинку з Віталієм Кличком.

У 2012 році Кличко переміг Чісору одноголосним рішенням суддів.

«Я пам'ятаю, що Дерек в тому поєдинку виглядав дійсно непогано. Віталій не зміг нанести йому серйозних пошкоджень. Чісора програв, але дуже старався в рингу».

«І зараз до бою з Усиком він буде готовий набагато краще. Дерек став більш дисциплінованим і фізично готовим».

«У ті часи не можна сказати, що Чісора вів життя професійного спортсмена. Він робив все, що хотів, але часи змінилися», - впевнений Хей.

Бій Усик - Чісора повинен був відбутися 23-го травня, але перенесений на невизначений час.
Мініатюри долучень
orig_487648.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:48.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум