![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
36-річний боксер Віктор Постол в поєдинку за два пояси напівсередньої програв Хосе Раміресу, однак завершувати кар'єру українець не збирається і хоче домогтися реваншу з Теренсом Кроуфордом.
«Коли я захочу закінчити з боксом, усім це скажу. Я збираюся ще мінімум 2-3 роки виходити в ринг, представляти Україну. Хочу знову стати чемпіоном світу. Розумію, що буде складно, але прагну цього. Перехід у наступну категорію є в моїх планах, бо я багато «ганяю» ваги, скидаю до 10 кілограм перед боєм». «Якщо буде хороша пропозиція в 66 кілограмах, то перейду і боксуватиму там. Хочу боксувати з топовими суперниками. У напівсередній вазі є класні боксери. Хочеться реваншу з Теренсом Кроуфордом» - сказав Постол. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Російський боксер Федір Чудінов (23–2, 16 KO) достроково виграв у британця Умара Садіка (10–2, 6 KO) технічним нокаутом в 12-му раунді.
Бій відбувся в підмосковних Хімках. На кону в поєдинку стояв пояс WBA Gold у ваговій категорії до 76,2 кг. У 12-му раунді росіянин провів потужну серію ударів, рефері зупинив бій, а британцеві знадобилася допомога медиків. В результаті 32-річний Чудінов зберіг пояс чемпіона WBA Gold. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Джеймс Тоні поділився очікуваннями від бою між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом, який відбудеться 17 жовтня:
«Я не здивований, що Ломаченко і Лопес підписали контракт на бій. Це чудовий поєдинок. Я надалі довіряю своєму чуттю. Теофімо Лопес переможе зупинкою. Йому знадобиться чотири раунди. Лопес потужний хлопець. Для Ломаченка це буде зовсім інша ситуація. Теофімо - пекельний боєць. Йому необхідно чотири-п'ять раундів, і бій завершиться». |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
Полтава пишається своїм сином:
Непереможний українець нокаутував російського боксера в Єкатеринбурзі Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Непереможний український боксер напівсередньої ваги Зоравор Петросян технічним нокаутом переміг росіянина Євгена Вазема на турнірі в Єкатеринбурз. 22-річний уродженець Полтави у другому раунді розбив супернику ніс та активно працював першим номером. У четвертому раунді росіян пропустив важку серію ударів, розвернувся до українця спиною і почав тікати до канатів. Рефері не лишалося нічого іншого, як зупинити бій і зафіксувати перемогу Петросяна. Українець здобув свою дев’яту перемогу у дев’яти поєдинках на професійному ринзі. Зазначимо, що Петросян вперше виграв бій за межами України. Вісім попередніх перемог Зоравор здобув у Києві. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Непереможений українець Зоравор Петросян (9–0, 4 КО) переміг Євгенія Вазема (9–12, 4 КО) з Росії.
Росіянин відмовився продовжувати бій після потужної серії ударів українця в 4-му раунді. Поєдинок проходив у андеркарді головного бою, в якому українець Едуард Скавінський переміг опонента з Білорусі Дмітрія Астрохова. ВІДЕО: Бій Зоравор Петросян (Україна) – Євгеній Вазем (Росія) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
40-річний російський боксер Олександр Повєткін (36-2-1, 25 КО) поділився думкою про прийдешній реванш з Ділліаном Вайтом.
«Я відпочив, провів час з сім'єю, і тепер, коли відома дата реваншу, скоро знову відправлюся в тренувальний табір і буду готуватися так само ретельно, як і в перший раз. Ділліан Вайт - хороший, сильний боксер, я це говорив і до першого бою і після нього. Буду готовий вийти на ринг 21 листопада. Упевнений, ми знову покажемо хороший і красивий бокс», - сказав Повєткін. Нагадаємо, що другий бій Повєткіна і Вайта відбудеться 21 листопада. У першому поєдинку росіянин нокаутував британця. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
35-річний російський боксер Артур Бетербієв (15-0, 15 КО) заявив, що хотів би провести поєдинок із 33-річним українським бійцем Олександром Усиком (17-0, 13 КО).
«З Усиком ми боксували ще в любителях. Коли він став абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі, мені стало цікаво зійтися з ним вже в професіоналах, хоча для мене це був ризик, оскільки він важчий на 10 кг. Я висловлював бажання піднятися в його категорію заради поєдинку. Але їхня сторона не відреагувала на це. Бій з ним мені цікавий Моя історія взаємин з Усиком? Я не люблю цю тему: мене засудили, мене це, мене те. Я не кажу про це, тому що в такому випадку людина виглядає скривдженою. Я ні на кого не ображений. Так вийшло. Є експерти, є журналісти, є вболівальники. Будь-хто може подивитися той бій і зробити висновки. Всього з Усиком ми зустрічалися в любителях три рази. Одна перемога в Єкатеринбурзі у межах матчевої зустрічі за мною. Дві — на Олімпіаді і на чемпіонаті світу в Баку, якщо говорити по факту — за ним. Ми боксували за аматорським правилами. Три раунди — дуже мало. Інші рукавички. Все інше. Цікаво, як пройде наш бій з 12 раундів в професіоналах. Хоча, повторюся, для мене це великий ризик. Усик — сильний хлопець, абсолютний чемпіон. Мені цікаво зустрітися з найкращим», — зазначив Бетербієв. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 29.04.2015
Дописи: 12
Ukraine
Мій ресівер: openbox s1
|
Великий вечір боксу за участю українського боксера відбувся в ніч з 17 на 18 жовтня у Лас-Вегасі.
У поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Василь Ломаченко програв американцю Теофімо Лопеса. Боксували всі 12 раундів. Рішення суддів - 116:112, 117:109, 117:109. Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув Теофімо Лопес, який таким чином завоював чемпіонські пояси за версіями WBC Franchise, WBA Super, WBO та IBF. Востаннє редагував jurag0: 18.10.2020 о 14:09. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
У поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Василь Ломаченко (14–2, 10 КО) програв усі свої пояси Теофімо Лопесу з США (16–0, 13 КО). Після бою Ломаченко заявив, що не згоден з рішенням суддів:
«Я не знаю. Чесно кажучи, я думав по ходу поєдинку, що половина була рівною. Може бути, він десь вигравав на 1–2 раунди, але з другої половини я включився. В принципі, я вважаю, що другу половину я забрав. Я хочу приїхати додому і переглянути поєдинок. Я не згоден з рішенням суддів! Я думав, що виграю, але результат є результат. Я з цим сперечатися зараз не збираюся. Зараз я поїду додому, потім поговорю зі своїм промоутером і менеджером. Ми все обговоримо і вирішимо щодо подальших дій». Нагадаємо, всі три судді віддали перевагу Теофімо Лопесу (116–112, 119–109, 117–111). |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|