![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Наші менші друзі .... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24. |
|
|
|
|
|
#882 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Коли вам потрібна підтримка - їх не потрібно буде про це просити.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#883 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 22.04.2012
Дописи: 169
Україна
Мій ресівер: GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000
|
Незвичайні друзі серед тварин
![]() Миша пливе на жабі. ![]() Два левеня і собака у дворі приватного будинку в Харкові. ![]() Левеня і кішка. Видно, наскільки могутніші у майбутньої великої кішки лапи. ![]() Хижі звички. Тигреня з поросятами в парку в Гуанчжоу. ![]() Чорний лебідь та коропи в парку дикої природи в Шеньчжені. ![]() Ослик і вовк в Албанії. ![]() Сончас. Мавпа спить поруч з собакою. ![]() Собака годує поросят. ![]() Ведмежа і собака, Словенія. ![]() Любов до баранів. ![]() Собака і буйвол в Лахорі. ![]() Кішки-мишки. ![]() Крокодил-таксі в зоопарку в Панама-Сіті. ![]() Мавпа і папуга у парку диких тварин в Шеньчжені. ![]() Тигренята, пума і собака. ![]() Бегемот і черепаха. ![]() Любов до кішок. ![]() Однорічний білий тигр і 4-річний пес в Берліні. ![]() Собака разом зі своїм цуценям вигодовує тигреня. ![]() Як кішка з собакою. Востаннє редагував vasjabr: 02.07.2016 о 16:41. |
|
|
|
|
|
#887 |
|
Передовик
Ukraine
|
Я б з радістю стала кращою, .... але краще вже нікуди.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#889 |
|
Передовик
Ukraine
|
Якщо у тебе поганий настрій,Просто згадай, що вдома тебе чекає котик.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |