![]() |
|
|
#81 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Не думаю, що зараз ми готові перемогти у Лізі Чемпіонів, - Луческу
Найбільше "Шахтар" побоюється середньої лінії "Порту" перед першим матчем Ліги Чемпіонів. Про це заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу, пише прес-служба клубу. "Ми говоримо про сильну групу, у якій три команди мають хороші шанси для того, щоб пройти далі. Для нас важливо вийти з групи, це наша мета на сьогодні. Не думаю, що зараз ми готові до того, щоб перемогти у Лізі Чемпіонів", - сказав він. "На даний момент для нас важливо зіграти матч проти сильного клубу. Сьогодні на полі будуть грати не окремі виконавці, а дві сильні команди", - додав тренер. За словами Луческу, найбільше "Шахтар" турбує середина поля, оскільки всі атаки починаються саме звідти.
|
|
|
|
#82 |
|
Передовик
|
"Шахтар" заробить мінімум 7,2 мільйона євро в Лізі чемпіонів
Затверджена схема розподілу доходів у Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2011/12. Учасники групового етапу отримають як мінімум по 7,2 мільйона євро, а переможець може заробити 31,5 мільйона, не рахуючи бонусу з маркетингового пулу, пише сайт УЄФА. Кожний клуб за вихід у груповий етап отримає 3,9 мільйона плюс по 550 тисяч за кожен проведений на цій стадії матч. Перемога поповнить клубну скарбницю ще на 800 тисяч євро, нічия - на 400 тисяч. Участь в 1/8 фіналу принесе команді три мільйони євро, в 1/4 фіналу - 3,3 мільйона, в 1/2 фіналу - 4,2 мільйони. Переможець Ліги чемпіонів отримає дев'ять мільйонів євро, другому фіналісту дістанеться 5,6 мільйона. "Барселона" також отримає 2,5 мільйона євро як переможець Суперкубка УЄФА. Її суперник "Порту" отримає на 500 тисяч менше. Очікується, що цього сезону комерційний прибуток брутто від Ліги чемпіонів і Суперкубка УЄФА досягне 1,1 мільярда євро. З цієї суми 55 мільйонів буде виділено учасникам плей-офф: кожен клуб отримає фіксовану виплату у розмірі 2,1 мільйона євро. Як і в циклі 2006-2009 років, 10,3 мільйона резервуються в якості виплат солідарності для команд, які зазнали поразки у кваліфікації Ліги чемпіонів і Ліги Європи поточного сезону. Приблизно 75% прибутку, отриманого УЄФА від продажу медіаправ та укладення комерційних контрактів, але не більше 530 мільйонів євро підуть клубам. Решта 25% зарезервовані для європейського футболу. З цих грошей УЄФА буде покривати організаційні та адміністративні витрати, а також здійснювати виплати солідарності асоціаціям, клубам і лігам. Якщо вищезгаданий прибуток перевищить 530 000 000, то 82% надлишку підуть клубам, а решта 18% залишаться в УЄФА на перераховані цілі. Ще 341 000 000 євро з телевізійного маркетингового пулу буде розподілений між учасниками основної сітки Ліги чемпіонів згідно питомій вазі їх країн на телеринку. Кошти, виділені на кожну асоціацію, будуть розділені між її представниками.
|
|
|
|
#83 |
|
Передовик
|
Луческу каже, що його команда програла через погане суддівство
Після матчу 1 туру Ліги Чемпіонів з "Порту" головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розкритикував роботу суддів у цій грі. "Я, звичайно, невдоволений. Програли матч, який дуже добре почали. Але усе це було до того моменту, поки у нас не видалили першого гравця. Другий наш гол, до речі, був чистий. Ніхто не чіпав м'яч руками, як це зафіксував арбітр. З вилученнями не згоден. Так, був жорсткий підкат, але Ракицький максимум міг отримати попередження. Проте він встав, показавши, що з ним все гаразд, а суперник демонстрував, що він помирає від цього зіткнення. Після цього "Порту" контролював м'яч, хоча і ми могли забити - двічі небезпечно бив головою Луіс Адріано. Господарям же довелося бити із-за меж штрафного, що вони робили не завжди точно. Ми ж добре закрилися на своїй половині поля, перекриваючи ним шлях до нашої штрафної. Мене здивувала манера суддівства. У Лізі чемпіонів я таке суддівство не вітаю. Дуже часто суддя потрапляв під вплив публіки, яка дуже професійно чинила на нього тиск. Треба детально переглянути цей матч, щоб розібрати моменти. Шкода, що не вийшла та гра, яка мала вийти, а по суті була зіпсована. Сьогодні була покарана одна команда - "Шахтар", - цитує Луческу terrikon.com.
|
|
|
|
#84 |
|
Передовик
|
Віце-президент італійського "Мілану" Адріано Ґальяні визнав після виїзного матчу групового етапу Ліги чемпіонів з іспанською "Барселоною", що "россонері" поталанило у матчі.
Італійському гранду вдалося забити другий гол на доданих хвилинах гри при тотальному володінні м'ячем "Барселони" у другому таймі і завоювати одне очко. "Повинен визнати, що цього вечора нам дуже пощастило. Гравці "Барселони" - великі майстри, що володіють божевільною технікою. Однак наш захист зіграв дуже добре", - сказав Ґальяні.
|
|
|
|
#85 |
|
Передовик
|
Спортивний директор каталонської "Барселони" Андоні Субісаррета засмучений травмою півзахисника "блау-ґранас" Андреса Іньєсти.
"Травма Іньєсти є нещастям для нас. Проте в нашій команді є футболісти, щоб замінити його", - заявив Субісаррета. Іньєста отримав травму в матчі групового етапу Ліги чемпіонів з італійським "Міланом" - у футболіста розрив литкових м'язів біцепса на лівій нозі. Згідно з попередніми прогнозами, Іньєста не зможе виходити на поле принаймні місяць.
|
|
|
|
#86 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Ліга чемпіонів. 1-й день. Цікаві факти
Дев'ять бразильських м'ячів, скорострел Пато і повторення рекорду «Баварії» Після завершення перших матчів Ліги чемпіонів відомий статистичний портал Infostrada пропонує нам кілька цікавих фактів: - Ще жодна команда не вигравала Лігу чемпіонів, програвши стартовий поєдинок. «Мілану» в 1995-м і «Баварії» в 99-му вдалося дістатися до фіналу. - Пато забив п'ятий швидкий гол в історії Ліги чемпіонів. Швидше забивали лише Рой Макай - 10 секунд, Давид Сілва - 20, Алессандро Дель П'єро - 20 і Кларенс Зеєдорф - 21. Нагадаємо, що бразилець з «Мілана» забив на 24-й секунді. - Вперше в історії чинний володар Ліги чемпіонів пропускає перший м'яч наступного турніру. - Робін Ван Персі забив свій 15-й м'яч у Лізі чемпіонів, який став лише другим, забитим на виїзді. - Тьяго Сілва став дев'ятим бразильцем, який забив в один ігровий вечір Ліги чемпіонів. Таким чином, був встановлений рекорд за кількістю бразильських гравців, що забивали в один день. Попередній рекорд дорівнював восьми забитим м'ячам. - Шість клубів перемагали у Лізі чемпіонів, стартувавши в першому турі з нічиєю. Останнім таким клубом був «Інтер» в сезоні 2009/2010. - «Барселона» забивала як мінімум один м'яч у попередніх 22-х матчах! Каталонці порівнялися з рекордом мюнхенської «Баварії» в 98-00 роках. Якщо в наступному матчі «Барсі» вдасться забити гол, то це буде абсолютним рекордом. - «Мілан» - третя команда в історії, якій вдалося забити гол на першій і останній хвилині в одному поєдинку. Раніше подібний «трюк» вдавався «Ювентусу» в грі з «МЮ» в 1997-му році, а також лондонському «Арсеналу» проти ПСВ в 2002-му.
|
|
|
|
#87 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Анонс матчу Ліги Чемпіонів Бенфіка - Манчестер Юнайтед
Сьогодні ввечері в Лісабоні матчем проти "Бенфіки" "Манчестер Юнайтед" почне свою чергову кампанію в Лізі Чемпіонів у надії завоювати престижний трофей. У минулому сезоні "червоні дияволи" впритул підійшли до того, щоб виграти головний клубний турнір Старого Світу, але поразка у фіналі від "Барселони" з рахунком 3:1 поставило хрест на надіях МЮ зробити золотий дубль. До стартового матчу групового етапу підопічні сера Алекса Фергюсона підходять в прекрасному настрої і з впевненістю в своїх силах. У чотирьох турах Прем'єр-Ліги нового сезону "Юнайтед" здобув 4 перемоги, забивши 18 голів у ворота своїх суперників. Сьогоднішній матч стане переграванням фіналу 1968 року, коли МЮ здолав португальський клуб і вперше в своїй історії став переможцем головного єврокубка. Відтоді "дияволи" ще двічі святкували успіх - в 1999 і 2008 роках. Обидва рази під керівництвом сера Алекса. "Бенфіка" свій сезон теж почала без поразок, але після чотирьох турів відстає від "Порту" на 2 очки. У головного тренера Жорже Жезуша немає кадрових проблем. У стартовому складі лісабонців повинні з'явитися колишній захисник "Реала" Есекієль Гарай і колишній нападник "Барселони" Ноліто. Стартовий склад МЮ точно зміниться порівняно з суботньою перемогою над "Болтоном" (0:5). В Лісабон, з міркувань обережності перед матчем з "Челсі" в неділю, не полетів захисник Ріо Фердінанд. Крім того продовжує лікуватися Неманья Відіч. Втрата пари основних центральних захисників означає, що їх місця займуть молоді Філ Джонс і Джонні Еванс. Можливо Фергюсон побереже і ще когось із важливих гравців - наприклад Вейна Руні, якого будуть готові підмінити Майкл Оуен або Дімітар Бербатов. Том Клеверлі і Данні Велбек залишилися вдома з травмами. Вперше в сезоні у старті сподівається з'явитися Райян Гіггз. Ліга Чемпіонів. Група С. 1-й тур "Бенфіка" (Португалія) - "Манчестер Юнайтед" (Англія) Лісабон. Стадіон "Ештадіу да Луж". 22:45 |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Передовик
|
Чигринський: "Не можу сказати, що "Шахтар" провалив матч з "Порту"
У матчі проти "Порту" донецький "Шахтар" програв через те, що "гірникам" не вистачило холоднокровності. Про це заявив захисник клубу Дмитро Чигринський. "Поступово, крок за кроком розбираємо гру з "Порту". Матч був насичений подіями. У четвер особливо не було часу для аналізу, в п'ятницю вже перед вечірнім тренуванням на теоретичному занятті розбирали перший тайм, до видалення", - сказав він. "Звичайно, не все виходило, але були і хороші моменти. Не можу сказати, що ми зовсім провалили матч з "Порту". У нас були можливості за рахунку 1:0 для того, щоб зміцнити свою перевагу. На жаль, в результаті "Шахтар" програв. Висновки зроблені, можливо, десь нам не вистачило спокою, холоднокровності. "Порту" дозволяв нам контролювати м'яч, але ми погано цим користувалися", - впевнений Дмитро. Також Чигринський оцінив наступного суперника "Шахтаря" по чемпіонату України - полтавську "Ворсклу", з якою гірникик зіграють 18 вересня. "Ворскла" - хороша команда. Полтавчани прогресують. Звичайно, їм буде не просто повністю відновитися після матчу в Данії, часу в них не багато. Але вони вже в змозі застосовувати ротацію складу", - зазначив гравець. "Ворскла" не вперше грає два матчі з інтервалом в три дні. Тим більше в плані фізики у Павлова команда завжди добре готова. Упевнений, що у гравців "Ворскли" не буде проблем і з мотивацією, настроєм на матч з "Шахтарем". Вони з нами завжди добре грають. Ми налаштовуємося на серйозну гру", - цитує ЧИгринського hotsport.com.ua.
|
|
|
|
#89 |
|
Передовик
|
До топ-20 найяскравіших моментів в історії Ліги Чемпіонів потрапив промах Шевченка.
Нереалізований Андрієм Шевченком момент наприкінці фіналу Ліги Чемпіонів 2004/05 років став однією з найяскравіших миттєвостей в історії турніру. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА, котрий включив можливість Андрія до топ-20 моментів турніру, з яких треба обрати 5 найбільш яскравих. "Ліверпуль" - "Мілан", 2004/05, фінал "Який ще епізод найкраще характеризує "Чудо в Стамбулі", ніж подвійний сейв Дудека за три хвилини до кінця додаткового часу? Андрій Шевченко вже бачив м'яч у сітці, але поляк урятував ворота. Враховуючи, що до цього "Ліверпуль" відігрався з рахунку 0:3, сумнівів в тому, яка команда виграє серію пенальті, практично не виникало", - пише сайт.
|
|
|
|
#90 |
|
Передовик
|
"Зеніт" організує чартер до Донецька
Офіційний фан-клуб "Зеніта" організовує чартерний переліт до Донецька на матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Зеніт". Про це повідомляє офіційний сайт пітерського клубу. Цікаво, що за переліт до столиці Донбасу і назад бажаючі заплатять 15 000 рублів (3724 грн). У цю суму також включено квиток на сам матч. Нагадаємо, що поєдинок "Шахтар" - "Зеніт" відбудеться 19 жовтня.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|