SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 05.02.2012, 11:45   #81
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Олена Підгрушна - найкраща спортсменка січня

Національний олімпійський комітет України визначив лауреатів традиційної нагороди НОК – "найкращого спортсмена" та "найкращого тренера" за підсумками січня.

Головною героїнею першого місяця олімпійського 2012-ого року названо триразову чемпіонку Європи з біатлону Олену Підгрушну. Особистий тренер біатлоністки Ігор Починок став найкращим тренером місяця.

Нагадаємо, що Олена Підгрушна виборола три золоті нагороди на першості Старого Світу в словацькому місті Осрблі. Українка тріумфувала в спринтерській гонці, гонці переслідування, а також в командній естафеті.
Старий 05.02.2012, 13:17   #82
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Екхольм: спринт був для мене марним

Шведська біатлоністка Хелена Екхольм, яка зайняла 24-е місце у спринтерській гонці на етапі Кубку світу в норвезькому Холменколлені, поділилася враженнями від свого виступу, назвавши гонку марною для себе.

"Це не той результат, на який я розраховувала. Можна сказати, що спринт був для мене марним. Стрільба мене влаштувала, але організм не давав можливості бігти швидко, часом хотілося просто зупинитися. Розраховую поборотися в гонці переслідування в суботу", - написала Екхольм на своєму офіційному сайті.
Старий 05.02.2012, 17:03   #83
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Холменколлен-2012. Результати мас-старту в жінок

Переможниця - Андреа Хенкель, Наталія Бурдига двадцять перша

Неділя в Холменколлені почалося з жіночого мас-старту. Головна новина гонки прийшла за кілька хвилин до її початку: Магдалена Нойнер через хворобу все ж не змогла вийти на старт. За відсутності лідера загального заліку Кубка світу краще за всіх проявити себе змогла найдосвідченіша Андреа Хенкель. Ветеран німецької збірної сповна замінила лідера і завоювала свою першу перемогу в нинішньому сезоні! Перемогти Хенкель не завадив навіть промах у першій стрільбі лежачи. Точно так же цілих чотири (!) промахи не завадили фінішувати другою Дарині Домрачовій! Воістину, реактивна швидкість білоруски! Буквально на самому фініші Даша обійшла Тею Грегорін, залишивши словенку третьою.

Єдина представниця України в сьогоднішніх перегонах Наталія Бурдига не зуміла впоратися з останньою стійкою і в підсумку перетнула фінішну межу 21-й.

У загальному заліку Кубка світу лідирує як і раніше Магдалена Нойнер, але відставання Домрачової від першого рядка - лише 21 бал! Інтрига відроджується! Третє місце тепер ділять Тура Бергер і Кайса Макаряйнен, що фінішували сьогодні 11-ю і 9-ю відповідно. Краща з українок, Віта Семеренко, опустилася на 17-е місце.

1. Андреа Хенкель (1 0 0 0) 38:01,2
2. Дар'я Домрачева (1 1 1 1) 26,6
3. Тея Грегорін (0 0 0 0) 27,2
...
21. Наталія Бурдига (0 1 1 3) 3:19,3
Старий 05.02.2012, 18:31   #84
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Свендсен переміг у мас-старті в Холменколлені

Еміль Свендсен продемонстрував майстер-клас у завершальній гонці сьомого етапу Кубку світу в Холменколлені. Дуже грамотно провівши мас-старт, лідер Кубку світу подарував уболівальникам чудову і видовищну кінцівку. Усе останнє коло Еміль грав у кішки-мишки з Андреасом Бірнбахером, який ішов попереду нього, постійно тримаючись на відстані витягнутої руки, але не виходячи вперед. Розв'язка трапилася в той момент, коли пару лідерів вже могли бачити трибуни. Саме тоді Свендсен зробив приголомшливий ривок і за лічені метри відірвався від Бірнбахера, не залишивши тому жодного шансу! Біатлонний театр в дії. Втішити Анді може хіба той факт, що він став сьогодні єдиним стовідсотковим стрілком гонки.

Доля третього місця вирішилася в дуелі двох молодих росіян. Після заключної стрільби Євген Гаранічев і Дмитро Малишко пішли разом, але так само разом пройти завершальний круг не змогли: Гаранічев утік від товариша по команді вже на середині кола і став триразовим призером етапу в Холменколлені.

1. Еміль Свендсен (0 +1 +1 +0) 40:44.1
2. Андреас Бірнбахер (0 +0 +0 +0) +6.3
3. Євген Гаранічев (0 +0 +1 +1) +17.8
Старий 07.02.2012, 13:28   #85
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Кубок світу. Названо склад збірної України на етап у Контіолахті

Під вівторок збірна України з біатлону збереться в Контіолахті для участі у восьмому етапі Кубка світу.

Як пише сайт ФБУ, в місце проведення фінського етапу спортсмени нашої команди будуть добиратися трьома групами.

Наталія Бурдига, Роман Прима, Олег Бережний разом з тренерським та медичним складом виїдуть з Холменколлен завтра вранці і подолають шлях з Норвегії до Фінляндії на автобусі і поромі.

Андрій Дериземля та Сергій Седнєв прилетять з Антхольці, а біатлоністи, які брали участь на чемпіонаті Європи - з Києва.

Попередній склад команди виглядає так:
Жінки
Віта Семеренко
Валя Семеренко
Наталія Бурдига
Олена Підгрушна
Юлія Джима

Чоловіки
Сергій Седнєв
Сергій Семенов
Андрій Дериземля
Роман Прима
Олег Бережний

Участь на етапі в Контіолахті Сергія Семенова поки залишається під питанням. Остаточне рішення буде прийнято у вівторок.
Старий 07.02.2012, 19:43   #86
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Білоруська біатлоністка Дар'я Домрачева поділилася рецептами боротьби з сильними морозами, які прийшли до Норвегії під час етапу Кубку світу, зазначивши, що перед стартом навіть виникло бажання бігти в розминочних штанях.

"Я абсолютно непризвичаєна до такої низької температури, хоч і виросла в Сибіру. Бувало, там на тренування виходила і за мінус 30. Але останнім часом всі наші змагання в Європі проводяться в куди більш комфортних умовах, ми давно відвикли від морозу. Раніше я використовувала в гонках пластирі тілесного і чорного кольорів, тепер ось спробувала рожевий. Насправді, в пластирі бігти помітно тепліше, хоч і не всі його використовують.

Буквально за десять хвилин до старту переслідування я ще вагалася, чи знімати розминочні штани. Без них було так холодно! На спусках наші комбінезони продуваються наскрізь. Але робити було нічого, виступати на Кубку світу в разминочний формі нереально. Навіть якщо на розминці зупинишся буквально на пару хвилин, відразу прихопить все тіло, а особливо пальці на ногах і на руках. У такий мороз потрібно рухатися постійно. Хоча навіть це не рятує - в гонках при мінус 20 в будь-якому випадку приємного мало", - наводить слова Домрачової "Советский спорт".
Старий 08.02.2012, 12:20   #87
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Карленко: "Головне - зберегли позиції у Кубку націй"

Не всі українські провідні біатлоністи виступатимуть на етапі Кубку світу у Фінляндії.

Про це повідомив Василь Карленко, головний тренер збірної України, пише прес-служба Федерації біатлону України.

"З тим складом, який виступав у Холменколлені, нам було непросто битися з лідерами інших збірних. Але ми вирішили головне завдання етапу: зберегли позиції у Кубку націй", - сказав він

"Паралельно дали можливість нашим лідерам виступити на чемпіонаті Європи, а іншим - провести цілеспрямовану підготовку до чемпіонату світу", - додав тренер.

За словами Карленка, у Контіолахті буде вже інший склад, і він буде вирішувати інші завдання.

"Але поки, відповідно до планів підготовки до Рупольдингу, не всі наші провідні біатлоністи виступатимуть у Фінляндії. Зокрема, ми дали можливість Артему Примі відпочити після низки напружених стартів", - підсумував він.
Старий 08.02.2012, 13:51   #88
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Кубок світу. Свендсен закріпив своє лідерство у загальному заліку

Артем Прима та Сергій Седнєв зберегли свої позиції у загальному заліку Кубку світу з біатлону.

Кубок світу з біатлону

Загальний залік

Чоловіки

1. Еміль Свендсен (Норвегія) - 681
2. Мартен Фуркад (Франція) - 660
3. Андреас Бірнбахер (Німеччина) - 607
4. Сімон Фуркад (Франція) - 489
5. Євгєній Устюгов (Росія) - 480
...47. Артем Прима (Україна) - 92
...48. Сергій Седнєв (Україна) - 83
...52. Олександр Біланенко (Україна) - 67
...54. Сергій Семенов (Україна) - 57
...85. Андрій Дериземля (Україна) - 9
...97. Роман Прима (Україна) - 2
Старий 08.02.2012, 19:45   #89
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Юніорський чемпіонат України. В "індивідуалках" перемогли Гайовий і Гіленко

У середу, 8 лютого, у Тисовці продовжилися змагання у межах юніорського чемпіонату України.

У середу юні біатлоністи змагалися в індивідуальних гонках, пише прес-служба ФБУ.

У гонках взяли участь 28 юніорів і 17 юніорок.

Юніори
1. Юрій Гайовий - 46:15.3 (0+0+0+0)
2. Руслан Ткаленко - +1:29.0 (0+1+1+1)
3. Василь Потапенко - +2:12.4 (0+1+1+1)

Юніорки
1. Алла Гіленко - 45:52.6 (1+3+0+0)
2. Анастасія Нічіпоренко - +1:46.6 (1+2+1+0)
3. Ганна Носатова - +2:29.4 (1+3+1+1)
Старий 08.02.2012, 23:13   #90
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Зміни в програмі етапу Кубка світу в Контіолахті

За прогнозами синоптиків у найближчі три дні в Контіолахті очікується досить низька температура, після чого лише в суботу морози підуть на спад.

Тому, як пише сайт ФБУ, організатори 8-го етапу Кубка світу з біатлону, що відбудеться в Фінляндії, були змушені вдатися до змін в програмі змагань.

Отже, згідно з новим розкладом, в п'ятницю відбудеться змішана естафета, в суботу - спринти, в неділю - гонки переслідування. Точний час стартів поки не визначено, про це буде повідомлено додатково.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:37.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум