![]() |
|
|
#81 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
На третій збір "Шахтаря" полетіли Рибка й Агахова
У неділю, 12 лютого, делегація донецького "Шахтаря" відправилася в Анталію. Там "гірники" проведуть третій навчально-тренувальний збір цієї зими, пише прес-служба клубу. В Анталію відправилися наступні гравці "Шахтаря": Воротарі: Андрій П'ятов, Артем Тетенко, Юрій Вірт, Олександр Рибка, Богдан Шуст Захисники: Олександр Чижов, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук, Ярослав Ракицький, Сергій Кривцов, Разван Рац, Дмитро Чигринський Півзахисники: Олексій Гай, Даріо Срна, Томаш Хюбшман, Фернандіньо, Алекс Тейшейра, Дуглас Коста, Василь Кобін, Тарас Степаненко, Генріх Мхітарян, Алан Патрік, Ілсіньо Нападники: Луїс Адріано, Джуліус Агахова, Едуардо, Дентіньо, Євген Селезньов |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Запорізький "Металург" не зумів обіграти сербів
Запорізький "Металург" зіграв унічию у спарингу з белградським ОФК. Товариський матч 11 лютого "Металург" (Запоріжжя) - ОФК (Белград, Сербія) 2:1 (1:0) Голи: 1:0 - Бєлік (20), 2:1 - Ашраф (75 пен) "Металург": Руденко, Опанасенко (Імереков, 70), Бойко, Матеуш, Цуріков, Ашраф, Сидорчук (Нестеров, 70), Жуніор, Штурко, Пісоцький, Бєлік
|
|
|
#83 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Чорноморець" відправився на третій збір
У неділю, 12 лютого, починається третій тренувальний збір "Чорноморця". Одеська делегація вже відбула до Туреччини, пише прес-служба клубу. На Середземномор'ї одесити пробудуть до 25 лютого. Футболісти, які відправилися на збір: Дмитро Безотосний, Євген Паст, Олександр Ніколаєв, Дмитро Безрук, Войцех Шиманек, Петро Ковальчук, Маркус Бергер, Олександр Бабич, Пабло Фонтанельо, Андрій Донець, Крісті Вангелі, Павло Кутас, Леонардо Велосо, Андрій Слінкін, Себастьян Сетті, Сергій Політило, Кирило Ковальчук, Іван Бобко, Лучіан Бурдужан, Сіто Рієра, Анатолій Діденко, Леонардо Де Матос, Віталій Балашов, Артем Кулішенко. Євген Зубейко залишився в Одесі для проходження медичного обстеження. Триває процес відновлення Дениса Васіна.
|
|
|
#84 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Таврію" залишив керівник медслужби
За станом здоров'я залишив "Таврію" керівник медичної служби клубу Леонід Левченко. Найближчим часом Леоніду Івановичу буде проведена операція на серці, пише прес-служба сімферопольців. Керівництво "Таврії" подякувало Леоніду Левченку за плідну співпрацю. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Передовик
Ukraine
|
Романчук змінить "Металіст" на "Волинь"?
Кандидат у збірну Україну і поки гравець "Металіста" Олександр Романчук прибув у розташування Волині. Про це стверджує Football News з посиланням на достовірні джерела. У недалекому майбутньому очікується підписання контракту, подробиці поки не повідомляються. Додамо, що "Волинь" наразі перебуває у Туреччині на заключних підготовчих зборах. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Славутич" переграв дубль ПФК "Олександрія"
Дубль ПФК "Олександрія" у контрольній грі мінімально поступився черкаському "Славутичу". Контрольний матч ПФК "Олександрія" (дубль) – "Славутич" (Черкаси) 0:1 (0:1) "Славутич": Ю.Кисилиця, А.Книжник (М.Лисоконь, 46), Є.Тарасенко, О.Тарасенко (О.Ніколайчук, 46; О.Лобов, 77), Д.Фаворов (В.Кобзістий, 82), Т.Листопад (С.Грищук, 86), Д.Атаманюк (О.Шуляк, 62), Є.Гуд – к/к (Є.Трандафілов, 90), С.Таран (Р.Подгорський, 87), М.Сергійчук (Р.Дацюк, 46; Д.Кошелюк, 77), В.Горкун (Я.Матвіїв, 82). |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Передовик
Ukraine
|
Луческу: "Пора повертатися до перемог"
Третій етап підготовки до нового сезону найважливіший для "Шахтаря". Про це заявив тренер команди Мріча Луческу, який приєднався до команди після реабілітації від ДТП, інформує сайт "гірників". "Починаємо знову вигравати - саме для цього я приїхав сюди. Я кожен день спілкувався з президентом. І йому, і всім нам необхідно, щоб команда добре підготувалася. Якщо перші два етапи зборів були не настільки важливі, то зараз настав найголовніший, останній період. Він найбільш важливий", - сказав він. "Основне наше завдання - це, зрозуміло, якісно готуватися до чемпіонату країни. Але й результат в контрольних поєдинках дуже важливий для "Шахтаря". Попереду, у іграх в Україні, нас очікує серйозна конкуренція. Так що пора повертатися до перемог, разом йти до них. Щоб до нас у кожному матчі повертався менталітет переможців", - підсумував Луческу. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Зірка" розгромила дубль "Таврії"
Кіровоградська "Зірка" на навчально-тренувальному зборі в Криму здобула впевнену перемогу над дублем сімферопольської "Таврії". Контрольний матч "Зірка" - "Таврія" (дубль) 4:0 (2:0) Голи: 1:0 - Самойленко (18), 2:0 - Стоян (44), 3:0 - Скляр (59, пен), 4:0 - Скляр (90) "Зірка" (1 тайм): Травкін, Пінчук, Бурдіян, Стоян, Бочкур, Скляр, Долгий, Рудницький, Самойленко, Галенко, Кєвліч. "Зірка" (2 тайм): Травкін, Пінчук, Дурай, Степанов, Бочкур (Галенко, 70), Скляр, Войтенко, Шибко, Осадчий, Порошин, Смалько. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Зоря" вирушила до Туреччини
Луганська "Зоря" вирушила на завершальний навчально-тренувальний збір до Туреччини. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Список гравців, які вирушили на третій збір: Віталій Постранський, Дмитро Козаченко, Ігор Левченко, Тоні Шуніч, Нікола Ігнятьевіч, Микита Каменюка, Сергій Ференчак, Сергій Силюк, Павло Мягков, Максим Іг. Білий, Павло Худзік, Даніель Аддо, Григорій Ярмаш, Лукас Тесак, Джаба Ліпартія, Михайло Цакіч, Ілля Галюза, Олександр Грицай, Іван Родіч. Нагадаємо, що шість гравців не полетіли додому і залишилися в Туреччині. Це Ігор Коротецький, Віталій Вернидуб, Вадим Мілько, Ярослав Олійник, Дмитро Хомченовський і Лакі Ідахор. Звернемо увагу і на те, що захисник Артем Гордієнко вирушив на збори з молодіжним складом. 24-го лютого "Зоря" повернеться до Луганська, де і продовжить підготовку до матчу 21-го туру Чемпіонату України з футболу проти львівських "Карпат" вже, безпосередньо, в Луганську.
|
|
|
#90 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Запорізький "Металург" програв узбекам
Зусиллями грузинських легіонерів узбецький клуб "Бухара" здобув перемогу над експериментальним складом запорізького "Металурга" у контрольному поєдинку. Контрольний матч "Металург" (Запоріжжя) - "Бухара" (Узбекистан) 2:3 (1:1) Голи: 1:0 - Слін, 1:1 - Какаладзе, 1:2 - Какаладзе, 2:2 - Імерков, 2:3 - Гурбані "Металург": Шевченко, Імереков, Байматов (Лобанов, 50), Нестеров, Дуднік (Штефанелло, 58), Рудика, Ламас (Вінісіус, 73), Каськов, Ліма, Слін (Ульянов, 55), Вєтров.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| ...... |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |