![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Київ прийме Рууда Гулліта і Крістіана Вієрі
Легенди світового футболу зберуться під дахом одного стадіону 10 вересня 2011 відбудеться унікальний спортивний турнір - благодійний футбольний матч ветеранів європейського футболу проти ветеранів ФК «Динамо» Київ. Зустріч пройде на стадіоні ім. Валерія Лобановського. Благодійні футбольні матчі по всьому світу користуються великою популярністю серед уболівальників і шанувальників футболу. Організаторами таких подій виступають як міжнародні організації (ООН / ЮНІСЕФ), приватні благодійні фонди, так і глави держав. Міжнародна меценатська організація TOP Ukraine Олександра Онищенка, що об'єднала у своїй діяльності благодійні проекти в галузі культури та спорту, цього разу виступає організатором благодійного матчу «Легенди Футболу». На запрошення TOP Ukraine українці побачать незабутнє і яскраву гру футбольних «зірок» - Рууда Гулліта, Христо Стоїчкова, Крістіана Карамбе, Марселя Десаї, Крістіана Вієрі, Стіва Макманаман, Франка де Бура, Робера Піреса та інших відомих гравців італійських, французьких, іспанських і чеських клубів. Проти них вийти на поле готуються не менш відомі й улюблені українські футболісти «всіх часів»: Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Олександр Шовковський, Владислав Ващук, Олег Лужний, Андрій Гусин, Юрій Дмитрулін, Олександр Хацкевич, Валентин Белькевич, Юрій Калитвинцев, Віталій Косовський , Василь Кардаш, Андрій Несмачний, Сергій Коновалов, Юрій Максимов, Олександр Головко, Тарас Луценко та Олексій Михайличенко. TOP Ukraine, в рамках даної благодійної акції, направить всі зібрані кошти на будівництво і устаткування сучасного футбольного поля в Богуславської школі № 3 Київської області, а також на благодійні програми фонду Олександра Онищенка «Родина». Близько ста кращих учнів дитячих будинків Київської області, які відзначилися у навчанні та спорті, будуть запрошені на футбольний матч, а деякі з них отримають почесне право вивести на футбольне поле гравців. Міжнародна меценатська організація TOP Ukraine, запрошуючи до України всесвітньо відомих і успішних спортсменів, акторів, співаків, модельєрів, які очолюють власні благодійні фонди, тим самим привертає увагу людей до питань популяризації здорового способу життя, позитивних цінностей, розвитку культури і традицій благодійності серед українців.
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
20000000 відступних Де Хеа, 10 мільйонів заробітку "Астон Вілли", 5 клубів Освальдо
Нова "цифрова" рубрика "Зворотній відлік" - на "Євро-Чемпіон" "Євро-Чемпіон" відкрив нову рубрику, в якій читачі будуть дізнаватися саму цікаву цифру минулого тижня. "Завіса" від нескінченних ударів, голів, карток відтіняє статистичні показники світового футболу. Наше завдання - розповісти вам про те, які цифри і з якого приводу фігурують в центрі уваги поточного тижня. 21 - кількість футболістів, куплених в нинішнє міжсезоння за п'ятнадцять і більше мільйонів євро. Як бачимо, покупок цінової категорії рівня Кріштіану Роналду не було, але європейські клуби вирішили не шкодувати коштів для придбання нових гравців. Приємно, що в рейтингу найбільш відомих і дорогих придбань значаться російські клуби. В особі Махачкалінська "Анжи" Російська Прем'єр-ліга отримали знакового представника на світовому трансферному ринку. Один тільки Самуель Ето'О чого вартий. 20 - мільйонів євро в якості відступних заплатив "Манчестер Юнайтед" за голкіпера мадридського "Атлетико" Давида Де Хеа. Кого тільки не радили Фергюсона в "рамку" манкуніанців, але шотландський фахівець зробив свій вибір на користь Де Хеа. Мати двадцять мільйонів євро в якості відступних у двадцять років - непогано для молодої людини. 19 - кількість мільйонів, несподівано відданих в казну "Блекберн Роверс" представниками "Манчестер Юнайтед" за молодого дев'ятнадцятирічного захисника Філа Джонса. У критиків може виникнути питання, чому саме Джонс і чому саме за таку велику суму? Погодьтеся, за озвучену суму можливості придбай вже готового, адаптованого до топ-клубу центрального захисника. Фергюсон розгледів у захисника здатність до прогресу. Через пару років Філ Джонс зможе замінити в основному складі Ріо Фердинанда або Неманью Відіча. 10 - мільйонів євро заробила бірмінгемська "Астон Вілла" на Стюарт Даунінг за той час, що півзахисник виступав у її складі. У 2009-му році клуб набував Даунінга за дванадцять мільйонів євро, а через два роки мерсисайдці почули після запиту суму в розмірі двадцяти двох мільйонів євро. Стюарт Даунінг в середньому росте в ціні по п'ять мільйонів євро в кожному сезоні. 5 - італійським клубом стала для Пабло Освальдо в його двадцять п'ять років столична "Рома". "Вовчиця", розлучившись за п'ятнадцять мільйонів євро з Мірко Вучініч, перенаправила фінанси без втрати для себе в Барселону, де знайшовся здатний гравець атаки, який виступав за "Еспаньол". До "Роми" Пабло Освальдо довелося виступати на Апеннінах за "Аталанту", "Лечче", "Фіорентину" і "Болонью". 4 - стільки чистих крайніх півзахисників стало в "Манчестері Юнайтед" після того, як Сер Алекс Фергюсон офіційно оформив трудові відносини з Ешлі Янгом. Крім новачка, футболку "червоних дияволів" носять Райан Гіггз, Луїш Нані і Валенсія. Колеги Фергюсона можуть тільки заздрити своєму запеклому супернику: фахівець має гравців цього амплуа на цілих два склади. 3 - через три роки після привабливої пропозиції з мадридського "Реала" півзахисник збірної Іспанії Санті Касорла все-таки змінив свій улюблений "Вільярреал" на ... "Малагу"! Хавбек колись, на думку "Марки", зробив велику дурість, відмовивши мадридцям. Минув час, а Касорла не став молодше, краще і багатше. У 2011-му році Касорла "Реал" вже не пропонував оформити угоду про перехід, але зате на горизонті з'явилася "Малага". 1 - першим воротарем за ціною в 2011-му році став німець Мануель Нойер, за якого мюнхенська "Баварія" не посоромилася викласти двадцять два мільйони євро. Поки говорити про успішність селекційного ходу мюнхенського клубу передчасно. Вболівальники "Баварії" однозначно негативно сприйняли в своїй команді людину, яка в молодості кричав про них гидоти на фанатському секторі гельзенкірхенского "Шальке-04". Однак, існує можливість зміни точки зору в разі успішного виступу Нойєра за "Голлівуд".
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Вайсс: "У збірної Словаччини було багато хороших моментів, але ми їх не реалізували"
Головний тренер збірної Словаччини Володимир Вайсс на прес-конференції після поразки від Вірменії (0:4) в матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи-2012 поскаржився на велику кількість втрачених моментів. - Що відбулося в цьому матчі? - У першому таймі ми упустили 3-4 вірних шансу забити, а в другій половині зустрічі гра стала складатися не на нашу користь. Ми діяли непогано, але не можна перемагати без голів. Відповідальність за цю поразку лежить на мені. - Цей результат може позначитися на підсумкове розподіл місць у групі? - У нашій групі кілька фаворитів. Тепер шанси Ірландії на потрапляння на чемпіонат Європи збільшилися, проте ми в будь-якому випадку будемо боротися до кінця. - Чому словацькі гравці так мало били по воротах? - Насправді у нас було багато хороших моментів, але ми їх не реалізували. До того ж Березовський діяв дуже добре. Повторюся: якщо ти не забиваєш, то не зможеш виграти. От і все. -Причина, по якій Словаччина зазнає поразки в нинішньому відбірковому циклі, це ...? - Причина проста - відкритий футбол, швидкі атаки і дуже хороші в технічному плані гравці.
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Рейтинг IFFHS: "Динамо" - 12-те, "Шахтар" - 16-й
Рейтинг IFFHS (Міжнародна федерація футбоільої історії та статистики) 1(1). Барселона - 331,0 2 (2). Реал Мадрид - 309,0 3 (4). Манчестер Юнайтед - 287,0 4 (3). Порту - 264,5 5 (7). Інтер - 244,0 6 (10). Шальке - 242,0 7 (6). Вільярреал - 240,0 8 (9). Велес Сарсфілд - 237,0 9-10 (5). Манчестер Сіті - 236,0 9-10 (18). Баварія - 236,0 ... 12 (12). Динамо - 214,5 16 (15). Шахтар - 202,0 77 (77). Металіст - 132,0 125 (272). Ворскла - 106,5 245 (172). Карпати - 81,5 255 (190). Дніпро - 79,5
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
Склад збірної України на матч з Чехією
Сьогодні збірна України разом з головним тренером Олегом Блохіним чартерним рейсом з аеропорту Бориспіль вирушила до Праги на товариський матч зі збірною Чехії, який відбудеться 6 вересня. Представляємо вам список футболістів, які вирушили на цей поєдинок: Воротарі: Олександр Шовковський («Динамо»), Андрій Дикань («Спартак», Росія), Олександр Рибка («Шахтар»). Захисники: Богдан Бутко («Іллічівець»), Сергій Кривцов, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, В'ячеслав Шевчук (усі - «Шахтар»), Віталій Мандзюк («Дніпро»), Артем Федецький («Карпати»). Півзахисники: Олексій Гай («Шахтар»), Максим Калиниченко («Таврія»), Євген Коноплянка («Дніпро»), Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина), Андрій Ярмоленко («Динамо»). Нападники: Андрій Воронін («Динамо», Росія), Марко Девич («Металіст»), Артем Мілевський («Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»), Антон Шиндер («Таврія»).
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Шевченко повернувся без 5-ти кілограм
Минулого тижня форвард "Динамо" Андрій Шевченко повернувся до Києва. - Два тижні майже нічого не їв, - сказав Шевченко. - За цей час сильно схуд (за даними "СЕ", на п'ять кілограмів), так як була заблокована щелепа. Можна сказати, що мені ще пощастило, оскільки вдалося уникнути операції. - Ви багато часу провели з родиною. Напевно, отримали чималий емоційний заряд від дітей? - Звичайно. Сини радували мене кожен день. Молодший, Крістіан, взагалі здивував. Підійшов і запитав: "Тату, хто сьогодні керує Англією?" Цікавлюся, навіщо йому це, а він у відповідь: "Хочу подзвонити йому і запитати, чи можемо ми переїхати в іншу країну ..." - 11 вересня у "Динамо" матч з "Іллічівцем", але напередодні на стадіоні імені Валерія Лобановського очікується "матч легенд", в якому динамівські ветерани зустрінуться з іноземними. Зіграєте в цих поєдинках? - Поки нічого конкретного сказати не можу. У п'ятницю я провів перше заняття після тривалої паузи. Потрібно ще набрати ігрові кондиції, підтягнути вагу. - Як відреагували на слова форварда "Динамо" Брауна Ідейє, який сказав, що ви для нього як батько? - У матчі з "Арсеналом" я йому, здається, кілька разів підказав, як правильно вчинити в тому чи іншому моменті, і ось таким чином він мене віддячив. (Посміхається). А взагалі під час матчів намагаюся допомагати молодим гравцям. - Ви озвучували другу частину мультфільму "Тачки". Як оцінюєте такий досвід? - Радий, що зміг порадувати дитячу аудиторію. Та й сам отримав масу задоволення. Звичайно, для роботи в кіно потрібні знання та навички, але для мене був дуже цікавий подібний досвід. Сподіваюся, в майбутньому він мені ще знадобиться ... "СЕ в Україні"
Востаннє редагував BMW: 05.09.2011 о 16:09. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
Капелло: Лемпард залишається одним з лідерів
Після того, як головний тренер збірної Англії залишив лідера Челсі на лавці запасних у матчі проти Болгарії, в Англії заговорили про те, що Фабіо Капелло вже не особливо розраховує на Френка. Однак сам італійський фахівець поспішив спростувати такі здогадки. "Я вважаю, що Лемпард готовий грати. Він один з важливих гравців і один з лідерів цієї команди", - сказав Капелло перед відбірковим матчем Євро-2012 проти Уельсу. "Я не знаю, чи буде він грати завтра", - відповів Фабіо на питання журналіста. "Можливо, ми поміняємо стиль гри в порівнянні з матчем проти Болгарії, оскільки ми граємо вдома", - додав тренер.
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Страйк гравців Серії А може завершитися вже сьогодні
Матчі 2-го туру чемпіонату Італії, очевидно, пройдуть в призначені терміни. Очікується, що сьогодні Асоціація гравців серії А і керівництво ліги підпишуть нову колективну угоду, яка триватиме до кінця сезону, повідомляє AP. Нагадаємо, що із-за страйку матчі першого туру були скасовані. Тепер же стартовим поєдинком чемпіонату повинна стати зустріч "Мілан" - "Лаціо" в цю п'ятницю. Нагадаємо, що попередній чемпіонат пройшов зовсім без колективної угоди, інформує sport-express.ru.
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Олег Саленко у блозі на sport.tochka.net написав, що гра збірної України залишила двояке враження.
Екс-футболістові збірних СРСР, Росії та Україні Олегу Саленку не подобається психологічна підготовка українських футболістів. "Двояке враження від матчу збірної України проти команди Уругваю, - пише Саленко в своєму блозі на sport.tochka.net. - Зараз важливий результат, а його немає. У першому таймі українці хороводять, а після перерви здають. Напевно, це пов'язано з психологічною підготовкою. Грати потрібно до останньої хвилини". "Багато пропускаємо, є проблеми в обороні, - продовжує Саленко. - Радує те, що почали забивати. Треба знаходити баланс, щоб команда працювала, як механізм - і попереду добре грала, і тому вчасно поверталася. А так, помітний розрив у лініях" . Саленко вважає, що гравці не можуть показати гри, якої від них чекає тренер збірної через недостатню ігрової практики. "Для того, щоб Блохіну зліпити гарну команду, гравці повинні грати на гарному рівні. Ігровий тонус гравців - велика проблема Олега Блохіна. Адже не секрет, що багато кандидатів в збірну не грають у своїх клубах. А без ігрової практики дуже важко показувати якісний футбол у збірній". Погодився Саленко з Блохіним і в питанні необхідності ліміту на легіонерів: "Я неодноразово говорив, що потрібен ліміт на легіонерів. Упевнений, що потрібно вважати іноземцями навіть натуралізованих футболістів. Плюс необхідно своїх виховувати. У тій же Іспанії в усі роки команди формувалися наполовину своїми, місцевими вихованцями. Тому і команди грають, і збірна прогресує. Через це іспанці чемпіони у всіх турнірах".
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Команда Яковенка відправилася до Словенії відкрити новий відбір.
Молодіжна збірна України нового скликання відправилася до Словенії, де завтра візьме старт у відборі на чемпіонат Європи 2013 року в Ізраїль. Павло Яковенко ще в минулому році зібрав цю збірну і награвав паралельно з тим складом, який влітку грав у фінальній частині чемпіонату Європи в Данії. Ця збірна має у своєму складі цікавих особистостей у кожній з ліній - на воротах грає динамівець Максим Коваль, у захисті гравець "Оболоні" Ігор Пластун та Богдан Бутко, який матч зі Словенією пропустить через виклик в національну збірну. Півзахист багатой Євгеном Шаховим, Кирилом Петровим, Андрієм Богдановим, Віталієм Віценцом і Денисом Гармашем, а в нападі грають ворскляни Роман Безус та Олег Баранник. І це тільки найяскравіші представники нашої молодіжної команди. "Ми будемо грати на перемогу і збираємося привезти з Словенії три очки. Словенія - міцна команда, яка вміло тримає м'яч і показує хороший футбол, вирушаємо туди з бойовим настроєм. Та й те, що словенці вже почали відбір і провели три офіційні матчі, а ми тільки стартуємо, абсолютно не впливає на нас", - розповів півзахисник команди Ігор Чайковський. Словенія дійсно вже провела три гри у відборі, після яких очолює відбіркову групу. Словенці переграли Литву і Мальту, але програли Фінляндії. Друге місце в групі з чотирма очками у двох матчах займає Фінляндія, за якою йде Мальта також з чотирма очками, але у трьох матчах. Один переможний матч у своєму активі має Швеція, яка вступила в боротьбу у відборі минулої суботи. Молодіжна збірна розмістилася в місті Птуй в готельному комплексі "Терме". Колектив Павла Яковенко проведе передматчеве тренування на поле стадіону "Птіш" сьогодні вдень, а завтра о 17:30 вийде на поле. Пряма телетрансляція матчу запланована на ТРК "Футбол".
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |