![]() |
|
|
#931 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Дружина Новака Джоковича Єлена заявила, що навесні 2018 року, після серії невдач, її чоловік був близький до завершення кар'єри:
«Він сказав мені, що завершує кар'єру, це правда. Він програв Бенуа Перу в Маямі. Це була жахлива поразка. Він зібрав усіх нас і сказав: «Хлопці, з мене вистачить. Поговоріть з моїми спонсорами, хочу бути відвертим з ними. Не знаю, зупиняюся я на півроку, на рік чи назавжди». Незабаром після цього Джокович повернувся на свій колишній рівень і вже в липні 2018 роки виграв Вімблдон. Раніше Мілош Нінковіч розповів про те, що Джокович стежить за київським «Динамо» і дружить з Андрієм Шевченком. |
|
|
|
|
|
#932 |
|
Moderator
|
Чоловіча тенісна асоціація (ATP) оголосила про продовження паузи в турі через пандемію коронавірусу. Призупинення триватиме як мінімум до 31 липня.
Таким чином, офіційно скасовані 8 турнірів (Ньюпорт, Бастад, Гамбург, Лос-Кабос, Гштаад, Умаг, Атланта, Кіцбюель), які потрапили в нові часові рамки. Повідомляється, що турніри, заплановані після 1 серпня, як і раніше плануються. Подальше оновлення календаря ATP Tour очікується в середині червня. Раніше повідомлялося, що WTA також планує зробити аналогічну заяву в п'ятницю, але у неї поки узгоджені не всі деталі. |
|
|
|
|
|
#934 |
|
Moderator
|
Польський тенісист Лукаш Кубот, екс-перша ракетка в парному розряді, заручений з моделлю Магдаленою Бієнковською, яка в 2015-му році стала Міс Польщею.
Повідомляється, що про це стало відомо з коментарів в інстаграмі. Додамо, що в колекції Лукаша Кубота 26 титулів в парі, в тому числі, на Відкритому чемпіонатом Австралії в 2014 році і на Вімблдоні в сезоні 2017. |
|
|
|
|
|
#935 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.669
|
Тенісний сезон призупинили до 31 Липня. Скасовано турніри в Гамбурзі, Гштааді та Бухаресті
Міжнародна федерація тенісу (ITF) продовжила призупинення турнірів через пандемію коронавірусу до 31 Липня. Ми тісно співпрацюємо із зацікавленими сторонами, щоб переглянути календар заходів і разом прийняти правильні рішення», – заявив глава ITF Давид Хаггерті. Таким чином, не відбудуться турніри ATP в Ньюпорті, Гамбурзі, Лос-Кабос, Гштааді, Умазі, Атланті і Кітцбюелі, змагання WTA в Лозанні, Бухаресті і Юрмалі, а також комбінований турнір у Баштаді. Раніше вперше з 1945 року був скасований Вімблдон, а «Ролан Гаррос» перенесли на другу половину вересня. Про це повідомляє РИА "Новости" з посиланням на офіційний сайт організації. «Це важке рішення, але здоров'я та безпека залишаються нашою головною турботою. Ми продовжуємо аналізувати ситуацію в світі і оцінювати всі можливі варіанти відновлення міжнародних турнірів, коли це стане безпечно. Джерело : Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#936 |
|
Moderator
|
Український тенісист Ілля Марченко прокоментував фінансову допомогу низькорейтинговим гравцям.
«Зараз у гравців, які стоять нижче топ-300, у них відмінний період, вони втрачають менше грошей. Зрозуміло, є ліги і там заробляють. Якісь ліги вже скасували, але щось ще з'явиться. Не витратив на переліт, не витратив на готель, вважай, заробив, вийшов в плюс в цьому місяці. Крім офіційної інформації, у мене немає інших даних, хто отримає якісь гроші за Програмою. Коли надійдуть гроші на рахунок, тоді я буду знати. Я не вважаю, що гравці повинні були жертвувати на це. Це так виглядає, як ніби ми безробітні, яким необхідна допомога. Цим повинні займатися ATP, ITF, Великі Шоломи, які заробляють у них найбільші гроші. Від самого початку ми не повинні були бути в такій ситуації. Гравці заробляють недостатньо, призові розподіляють неправильно, занадто велика різниця між гравцями топ-10, топ-50... Протягом 10 років на це можуть вплинути Федерер, Надаль і Джокович. Вони могли б зробити все, як їм завгодно, і турнірів довелося б йти їм на поступки. Але маємо, що маємо», - сказав Марченко в інтерв'ю програмі «Теніс про теніс». |
|
|
|
|
|
#937 |
|
Moderator
|
Перша ракетка України Сергій Стаховський поділився своєю думкою з приводу перспектив у тенісі Олександра Долгополова:
«Не знаю, наскільки зараз він готується, останні змагання він зіграв два роки тому. Це досить-таки серйозний час. Чому всі думають, що він не реалізував себе? Який він був - 14-й у світі? Це дуже круто. У нього реально був потенціал бути в десятці, але щороку отримував образливі травми - з 10 місяців він грав 7, це в кращому випадку. Йому тільки 33 - енергії та ентузіазму у нього багато. Якщо буде бажання, я не бачу проблем в тому, щоб повернутися на високий рівень». |
|
|
|
|
|
#938 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
Ще одна відмова. Костюк без боротьби вийшла в фінал в Ірпені
У вирішальному матчі Марта Костюк зіграє з Маріанною Закарлюк Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У другому півфінальному матчі UTF Ladies Invitational в Ірпені боротьби також не вийшло. Марта Костюк обіграла Дар’ю Лопатецьку всього за 11 хвилин. Костюк виграла перші два гейми, після чого Лопатецька відмовилася від продовження матчу. У фіналі Костюк зустрінеться з Маріанною Закарлюк, яка раніше за ідентичним сценарієм обіграла Лесю Цуренко. Для Лопатецької це був другий матч за сьогоднішній день. Раніше вона обіграла Вікторію Петренко
|
|
|
#939 |
|
Moderator
|
Представниця України Анастасія Шошина (№430 WTA) успішно бере участь в польському тенісному турі.
У вирішальному матчі змагань в Гданську четверта сіяна харків'янка, яка проживає у Варшаві, в тригодинному матчі обіграла полячку Катаржину Каву (№125 WTA) - 6:7(3), 6:2, 6:3. Також Шошина разом з Магдаленою Фрех повинна була зіграти в парному фіналі, але їх суперниці знялися. LOTOS PZT Polish Tour проходить в форматі чотириденних турнірів в одиночному і парному розрядах. Загалом до кінця літа проведення змагань заплановано ще в семи містах Польщі. |
|
|
|
|
|
#940 |
|
Moderator
|
Лідер рейтингу ATP Новак Джокович здав позитивний тест на COVID-19. Про це повідомив сербський журналіст Саша Озмо (Sport Klub).
Нагадаємо, Джокович був ініціатором проведення серії турнірів «Adria Tour». Після змагань в хорватському Задарі коронавірус виявили у болгарина Григора Димитрова, хорвата Борни Чоріча і декількох тренерів. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини футболу | slavko1235 | Спорт на SAT-TV | 2957 | 23.05.2025 13:44 |