![]() |
|
|
#931 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Волонтер Віталій Дейнега опублікував фото, на якому військовий сидить у метро із закритими руками вухами, а поруч з ним радіють його безтурботні ровесники.
![]()
|
|
|
|
#932 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Війна на Донбасі закінчиться восени
Путін змушений буде забути про схід України. Цитата:
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 03.05.2015 о 20:53. |
|
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Заповіт: останній пост воїна в ФБ, наступного дня він загинув героєм
Герої не вмирають – вони продовжують боронити Батьківщину з Неба. Чоловіки не плачуть – вони лише дуже засмучуються. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Іван Сотник загинув під Широкиним. Іван Сотник, який учора загинув під Широкиним від кулі ворожого снайпера, нещодавно залишив на своїй сторінці у Facebook пронизливий до болю допис, що таке війна. Подаємо його без змін. Цитата:
Вчора ввечері зупинилось серце бійця батальйону "Донбас" Івана Сотника. Його життя обірвала снайперська куля... Це була незвичайна людина, таки світлих, життєрадісних хлопців я рідко зустрічала. І досі важко повірити в цю втрату((( Сльози просто рікою, тяжко повірити в те, що ми більше не почуємо твій голос, не зможемо тебе обійняти і йдучи по частині за кавою, весело жартувати про все на світі. Спи спокійно друже, нехай земля тобі буде пухом. Вічна пам'ять! Ці рядки я присвячую тобі! Ці найсвітліші, твої ясні очі, Таких блакитних я напевно не стрічала. Ти нас покинув із приходом ночі, Я впевнена, таких як ти не знала. Ти був для всіх нас сонечко червоне, З тобою друже хоч у пекло до кінця! Але той вражий снайперський патрон Закінчив героїчний шлях бійця. Перед очима досі та усмішка І голос, що немов струмок дзвенів. Та скільки ще потрібно горя в діжку?! Уже і так повиливалось із країв. Я обіцяю, не забуду брате Тебе, ті очі і дзвінкий твій сміх. Так сумно мій товаришу солдате, Що Бог уберегти тебе не зміг... Я обіцяю, збережемо пам'ять Про тебе й пронесемо крізь роки. В країні нашій лиш посмертно славлять, Для нас же ти герой на всі віки.
|
|
|
|
#934 |
|
Передовик
Ukraine
|
Астрологи розповіли, яке майбутнє чекає українську армію
Українська армія помітно посилиться впродовж двох років. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Сили АТО. Українська армія в 2016 році повністю перейде зі старої системи на нову, але не увійде ні в один військовий блок. Таку думку висловили астрологи в програмі «Секретний фронт» на ICTV, повідомляють Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Україна буде мати достатньо своїх сил, щоб оборонятися», – сказала таролог Ольга Соломко. А за словами нумеролога Віталія Кухти, Україна буде зберігати нейтралітет у військовій геополітиці. «Україна братиме участь у якихось миротворчих місіях, але в іншому буде зберігати нейтралітет», – сказав нумеролог Віталій Кухта.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 05.05.2015 о 21:35. |
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Кремль пробудив один з найбоєздатніших народів Європи – буде Кремлю горе
«Українці – наймиролюбніший народ». Ця приказка, котра культивувалася десятиліттями, зіграла поганий жарт........ Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цитата:
|
|
|
|
#936 |
|
Передовик
Ukraine
|
До перемоги: Як Україні виграти війну з Росією
«Гібридна війна» диктує свої правила. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Україна може виграти війну з Росією невійськовими методами. Про це в ході прес-конференції заявив військовий експерт Олексій Арестович, повідомляють Патріоти України. «Українське суспільство зараз менше цікавить війна. Людей хвилює зовсім інше: нові комунальні тарифи, корупція в країні, зростання цін, падіння курсу гривні. Кращий спосіб виграти цю війну – провести широкомасштабні реформи всередині України. Саме це зараз головне. Ця війна має свою специфіку – головні проблеми вирішуються не на фронті», – сказав Арестович. Головною проблемою українців зараз експерт назвав «те, що відбувається в гаманцях, на кухнях і з лічильниками». «Для нас важливо виграти війну в Києві та областях, а не на фронті. Якщо це завдання буде вирішено, то кінець війни не за горами. Потрібно розуміти, що Захід працює з даністю, а не змінює щось в Україні. Якщо у нас недолуга влада, то європейці будуть працювати з безглуздими, а якщо є тямущі – то з ними. Якщо Україна програє, то Захід буде працювати з тими, хто переможе. Але Захід не дасть зараз Росії виграти. Європейці будуть надавати нам мінімальну матеріальну допомогу, щоб ми встояли на ногах. Але будувати тут райські сади вони не будуть. Захід не нав’язує успішне життя іншим країнам проти їх волі», – зазначив він. При цьому він зазначив, що реформи в нашій країні все ж таки здійснюються. «Але політики їх роблять з такою швидкістю, щоб встигнути переховати активи, зароблені за 23 роки. Цих людей набагато більше хвилює друга хвиля приватизації, ніж перемога на фронті. Але вони розуміють, що реформи неминучі, адже вибори не за горами», – додав експерт. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#937 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Патріот потребує допомоги: 21-річний ветеран Іловайська заливаючись кров’ю, відстрілювався скільки було сил
Життя хлопцю врятували товариші, бо не покинули, потім Червоний хрест. А ногу – диво Боже, визнають лікарі. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Розповідає хлопець про себе просто та нескладно, зазначають Патріоти України. Бо не письменник і не артист. Однак в словах Сергія є таке, що змушує стискатися серце, зазначає волонтер Аріна Крапка. «Лучанин, боєць 51 бригади 21-річний Сергій Федотов пройшов Іловайський котел, отримав кілька серйозних поранень і тепер потребує допомоги! Під час виходу колоною з Іловайська йому розірвало ногу, а також снайпер влучив в плече. Хлопець вижив, однак, проблеми із ногою – дуже серйозні. Пережив 17 операцій. Щодня вживає знеболююче. Розповідає, що ногу хотіли ампутувати, і врятувало його лише диво», – йдеться у повідомленні. «10 квітня 2014 мені прийшла повістка. Наступного дня поїхав у Володимир (Волинський.-прим.). Там пробувши два тижні, відправився у Рівне. Потім в Костопіль і в зону АТО. Перебували в селі Оленівка. Десять днів були під обстрілами. 24 серпня нас почали оточувати російська армія і ми були змушені поїхати в бік Іловайська. Там потрапили в кільце. Там і вбили мого друга Романа», – розповідає боєць. «Коли було зрозуміло, що ми в оточенні, почали говорити, що нас будуть виводити колоною. Ми проїхали один блокпост російської армії, другий. Заїхали в посадку і почалося пекло. Підірвали нашу машину. Потім я виліз на неї і по мені стріляли, поранили дві ноги. Я ще пробіг кілька метрів, відстрілювався. Але коли куля через бронежилет потрапило в плече, то рухатися більше не міг. Бойовий товариш Саша Бичук почав мене тягнути. Так ми добралися до льоху. Там він зробив мені перев`язку. Я втратив свідомість. Прокинувся вночі від того, що дуже хотів пити. Хлопець з розвідки знайшов мені яблуко. Зранку вже з`явився представник від Червоного хреста і сказав, що їдемо до росіян в полон. Там пробув день. Потім по обміну нас відпустили. Літаком відправили в Дніпропетровськ, а потім в Київ.», – продовжує хлопець – В госпіталі в Києві сказали, що ногу врятувати неможливо і що будуть ампутувати. Сталося диво. Поки була операція, лікарі помітили, що судини циркулюють і з`явилася надія, що з ногою все буде добре. В той час прийшли дві старші жінки і дуже молилися за мене та за інших хлопців. Після операції лікар прийшов і сказав, що сталося диво. Я вже пережив 17 операцій на нозі. Плануються ще. Щодня – на знеболюючому. Нога не заживає. Сергій Федотов розповідає, що з моменту перебування в госпіталі, в усьому допомагали переважно волонтери. Він звертався до влади рідного міста. Виділили спочатку 500 гривень, а потім ще 800. Поранений отримав статус учасника АТО. Тепер вважається інвалідом другої групи. З роботи, на якій працював до війни, звільнили. Документи по інвалідності зібрати поки що не вдається. Якісне лікування потребує коштів, яких наразі обмаль. Картка Приватбанку для допомоги 4731217109028306, Сергій Федотов Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! -------------------------------------- Цитата:
|
|
|
|
#938 |
|
Передовик
Ukraine
|
Тремти ворог: Україна розробляє нову високоточну та потужну зброю
Нова крилата ракета дуже необхідний компонент вітчизняної оборони, заради її створення об’єдналися три провідні заклади ВПК України. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Свої зусилля в проекті об’єднали Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського, КБ “Південне”, а також підприємство “Мотор-Січ”. Ракета оперативно-тактичного призначення, здатна вражати стаціонарні і малорухомі морські і наземні цілі, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Обозреватель». Ця зброя стане в нагоді для ураження аеродромів, кораблів, військово-морських баз, командних пунктів, скупчень сил противника, артилерійських розрахунків, промислових центрів, повідомляється на сайті НДІ ПФМ ХАІ. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Дальність польоту КР складе 280 км, крейсерська швидкість буде рівна 0,8 М (більше 800 км на годину.-ПУ). Двигун розробило підприємство “Мотор-Січ”. Ракета використовує оптичну і радіолокаційну голівку самонаведення. Маса осколково-фугасної бойової частини складе 340 кг. Для запуску буде використовуватися транспортно-пусковий контейнер наземного або морського базування. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#939 |
|
Передовик
Ukraine
|
Несподівано: Російські експерти визнали український танк найкращим в світі
Українська бронемашина очолила рейтинг основних панцерників світу. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Український танк “Оплот”. Росіяни змоделювали віртуальний танковий полігон, розмістивши на ньому 12 основних панцерників світу. За своїми характеристиками танк українського виробництва виявився найкращим. Про це розповідається у сюжеті ТСН.Тиждень, повідомляють Патріоти України. Комп’ютерна система визначила найгіршим танком машину пакистанського виробництва, а найбезпечнішим для екіпажу і найнебезпечнішим у лобовому зіткненні став український танк “Оплот”, який виготовляють у Харкові. Друге місце рейтингу розділили між собою американський Abrams та німецький Leopard. Завершують трійку найкращих у світі панцерників ізраїльський Merkava та японський Type. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |