![]() |
|
|
#941 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Бутко: "Блохін і похвалив, і вказав на помилки"
Новачок збірної України Богдан Бутко непогано дебютував за національну команду в матчі проти Уругваю. Про це заявив сам футболіст відіграв весь поєдинок проти команди з Південної Америки. "У перші хвилин двадцять матчу, звичайно, хвилювався. Може, спочатку перетримав десь м'яч, десь неточний пас дав. Однак потім вдалося побороти хвилювання", - сказав він. "У перерві Блохін похвалив, вказавши, втім, і на помилки. Але я-то і сам розумів, де помилявся і в чому можу собі дорікнути. Відчуваю, на жаль, свою причетність до голів у наші ворота - особливо до третього, коли міг би діяти і надійніше. Але як для дебюту, я думаю, все вийшло не так уже й погано", - цитує Бутка sport-express.ua.
|
|
|
|
#942 |
|
Передовик
|
Кількість збірних у відбіркових групах до ЧЄ та ЧС може скоротитися до чотирьох
Близько 150 європейських клубів відправили своїх представників до Женеви на дводенні переговори, метою яких є отримання більш вигідних умов співпраці з ФІФА. Про це повідомляє АР. Зокрема Асоціація європейських клубів (ECA) хоче скоротити кількість матчів збірних. Для цього пропонується скоротити кількість команд у відбірних групах до ЧЄ та ЧС до чотирьох. Наприклад, у відбірковому турнірі ЧС-2014 53 європейських збірних будуть розбиті на дев'ять груп. Переможці безпосередньо отримають право зіграти в Бразилії. Команди, що зайняли другі місця, потраплять в плей-офф. До ЧС-2018, який відбудеться в Росії, пропонується розбити збірні на 13 груп, з яких тільки переможці отримають право виступити на мундіалі, пише sport-express.ru.
|
|
|
|
#943 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
У Києві зірки європейського футболу зіграють проти ветеранів київського "Динамо".
10 вересня на київському стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського зберуться зірки європейського футболу минулих років, які зіграють благодійний футбольний матч проти ветеранів київського "Динамо". На цей поєдинок до Києва приїдуть Рууд Гулліт, Христо Стоїчков, Крістіан Карамбе, Марсель Десаї, Крістіан Вієрі, Стів Макманаман, Франк де Бур, Робер Пірес та інші знамениті футболісти. Саме вони становитимуть команду зірок. Проти них вийти на поле готуються не менш відомі й улюблені українські гравці "всіх часів": Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Олександр Шовковський, Владислав Ващук, Олег Лужний, Андрій Гусин, Юрій Дмитрулін, Олександр Хацкевич, Валентин Белькевич, Юрій Калитвинцев, Віталій Косовський , Василь Кардаш, Андрій Несмачний, Сергій Коновалов, Юрій Максимов, Олександр Головко, Тарас Луценко та Олексій Михайличенко. Організатором благодійного матчу "Легенди Футболу" виступає міжнародна меценатська організація TOP Ukraine Олександра Онищенка. TOP Ukraine, в рамках даної благодійної акції, направить всі зібрані кошти на будівництво і устаткування сучасного футбольного поля в Богуславській школі № 3 Київської області, а також на благодійні програми фонду Олександра Онищенка "Родина". Близько ста кращих учнів дитячих будинків Київської області, які відзначилися у навчанні та спорті, будуть запрошені на футбольний матч, а деякі з них отримають почесне право вивести на футбольне поле гравців.
|
|
|
#944 |
|
Передовик
|
Шевченко і Михалик взяли участь у двосторонній грі "Динамо"
Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко, який отримав 13 серпня в матчі з "Арсеналом" в рамках шостого туру прем'єр-ліги перелом щелепи, відновився після травми і тренується в загальній групі. У вівторок Шевченко взяв участь у тренувальному матчі проти дубля основи "Динамо", який відбувся на базі біло-блакитних в Конча-Заспі. Андрій відіграв 35 хвилин і навіть забив гол. "Шевченко зараз у хорошому стані. Видно, що він не втрачав час даремно, підтверджуючи свій професіоналізм. Навіть відновлюючись, Андрій стежив за собою - зараз він досить легкий, рухливий", - сказав помічник Юрія Сьоміна Борис Ігнатьєв. "Тому цілком імовірно, що форвард може з'явитися на полі вже в матчі проти" Іллічівця ", - прокоментував повернення форварда кореспонденту фахівець. Також в основі "Динамо" з'явився і Тарас Михалик, котрий відіграв 50 хвилин, повідомляє championat.com.
|
|
|
|
#945 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Барса відкриває футбольну школу у Варшаві
В четвер, 8 вересня, у столиці Польщі буде офіційно оголошено про відкриття у Варшаві дитячо-юнацької школи чинного чемпіона Іспанії, переможця Ліги чемпіонів та володаря Суперкубку УЄФА «Барселони». Про це сьогодні оголосив муніципалітет Варшави, інформує AFP. Як розповів керівник спортивного департаменту міської ради Вєслав Вільчинскі, відкриття філіалу «Ля Масії» сприятиме значно кращому навчанню молодих футбольних талантів. «Ми працюємо над цим проектом впродовж року. «Барса» вважає Польщу хорошим місцем для відкриття такої школи, враховуючи перспективи та інфраструктуру Євро-2012», – наголосив один з керівників приймаючого міста ЧЄ-2012. «Завдяки «Барселоні» та її ноу-хау ми матимемо найкращі програми навчання наших тренерів та молодих футболістів», – додав Вєслав Вільчинскі. Школа у Варшаві стане першою ДЮСШ «Барселони» в Європі поза межами Іспанії. Натомість, «кулес» вже збирають молодих талантів в Японії, Перу та Єгипті.
|
|
|
|
#946 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Сьомін: "Складно сказати, хто замінить Єременко"
Головний тренер київського Динамо Юрій Сьомін розповів про стан справ у своїй команді напередодні відновлення змагань у чемпіонаті України. - Дуже важливо, що ми підтримуємо тісний зв'язок і з молодіжною командою, і з Динамо-2. Таким чином, стежимо за футболістами обох команд. Подібні товариські матчі проходять на хорошому емоційному підйомі. Вони важливі не тільки для молодих футболістів, але й для наших хлопців, які не виїхали в свої збірні. Сьогодні вперше зіграв Тарас Михалик і виглядав досить непогано. Але в його одужання потрібна поступовість. Думаю, найближчим часом ми зможемо на нього розраховувати. Також подивилися новачків Дуду і Ескобара, вони залишили гарне враження. - Незвично було бачити Хачеріді на фланзі захисту ... - Чому? Гарний той футболіст, якого де постав, зможе принести користь: хоч справа, хоч зліва, хоч в центрі нападу. Ось які футболісти нам потрібні - різнобічні. - Як себе почуває Шевченка? - Андрій зіграв у спарингу, а також візьме участь у матчі легенд 10-го вересня. До матчу з Іллічівцем він не готується. Сподіваємося, зможемо на нього розраховувати в єврокубковому поєдинку проти Сток Сіті. - Чи зіграє в матчі легенд Шовковський? - Ні, він не буде брати в ньому участі. - Чи встигне Гусєв повернутися в лад до початку Ліги Європи? - Не знаю, складно сказати. Олег вже досить довго травмований. Здавалося, його пошкодження не дуже складне. Але пройшов вже місяць, а Гусєв ще навіть не займається в загальній групі. - Чому в тренуванні не брав участі Алієв? - Саша вчора отримав мікротравму, йому довелося пройти мануальну терапію. Сьогодні він звільнений від заняття. - Що відомо про стан Юссуфа? - Айїла має прибути до нас завтра. Оскільки він не грав за національну збірну, значить у нього травма. - Підбийте підсумок трансферної кампанії Динамо. Ви вирішили, ким замінити Романа Єременка? - У нас є багато футболістів, зокрема, Гармаш і Аруна, які не завжди грали. Відповісти, хто конкретно замінить Романа, мені складно. Будемо вносити деякі зміни в позиції гравців. Що стосується трансферної кампанії, вона вже завершена. У нас є і свої резерви, і поповнення з боку. Все це нам пригодиться.
|
|
|
|
#947 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Чех, Барош і Росіцкі не зіграють з Україною
Три найбільш знаменитих чеських футболісти: воротар Чех, півзахисник Росіцкі і нападник Барош не зіграють в товариському матчі проти збірної України. Нападник "Галатасарая" Мілан Барош відразу після відбірної гри проти Шотландії вирушив до Туреччини для переговорів стосовно свого трансферу. Таким чином, шанс опинитися наконечником чеської атаки з'явилася у Девіда Лафати і Томаша Пекхарта. Але це не єдина втрата збірної Чехії. Капітан Томаш Росіцкі отримав травму коліна в Шотландії і не зможе вийти на поле у грі проти команди Блохіна. Не зіграє також воротар "Челсі" Петер Чех. Ймовірний склад збірної Чехії проти Україні: Дробни - Поспех, Сівок, Кадлец, Пуділ - Петржела, Плашил, Хюбшман, Вацек, Піларж - Лафата.
|
|
|
|
#948 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Команда Яковенка стартувала з поразки від Словенії.
Молодіжна збірна України з поразки стартувала у відбірному турнірі на чемпіонат Європи 2013 року, який пройде в Ізраїлі. У стартовому для себе матчі підопічні Павла Яковенко програли у Словенії 0:2. Збірна Словенії, для якої це вже четвертий матч відбору на Євро, почала гру більш активно. Наша команда вибрала більш обережну тактику, придивляючись до можливостей суперника. У першому таймі українці намагалися створювати небезпеку за допомогою стандартів, які заробляв активний Безус. Після одного з таких штрафних лише кількох сантиметрів не вистачило, щоб м'яч залетів у сітку після удару Каськова. Ще один гострий момент наша команда створила на 30-й хвилині, коли Пластун намагався п'ятою забити м'яч після подачі Каськова з кутового. Максим Коваль, який вийшов на поле з капітанською пов'язкою, також не нудьгував у своїх воротах. Кілька разів він вчасно виходив з воріт, ліквідовуючи небезпеку, а в кінцівці першої половини словенці хитро розіграли штрафний, стінка розвалилася і Максиму довелося тягнути м'яч з ближнього кута. На жаль, не виручив Максим на початку другого тайму, коли в черговий раз провалився правий фланг оборони, де сьогодні викликаного у національну команду Богдана Бутко замінив Євген Опанасенко. Лазаревич спокійно втік від Опанасенко і точно пробив у дальній кут. Забитий гол окрилив господарів і вони понеслися забивати другий м'яч, що вдалося Еленичу через десять хвилин дальнім ударом точно в лівий кут воріт Коваля. По справжньому гострих моментів у час, що залишився, ні словенці, ні наша команда не створили, тому рахунок залишився незмінним. У грі нашої збірної кидається в очі давня проблема молодіжних збірних - слабка гра в нападі і відсутність забивного форварда. Все ж Безус, який є головною ударною силою команди, краще грає відтягнутого нападника. Словенія вийшла в лідери відбіркової групи, набравши 9 очок у чотирьох матчах. Другими йдуть фіни з 7 очками за три гри, за якими слідує збірна Швеції з двома перемогами в двох матчах. У Мальти 4 очки в чотирьох поєдинках. Збірна Україна, як і команда Литви, внизу другої відбіркової групи, але у нашої команди лише один проведений матч, а у литовців - чотири. Наступний матч збірна Україна проведе 7 жовтня на Мальті. Відбір на Євро-2013. Словенія (U-21) - Україна (U-21) 2:0 Лазарович, 56, Еленича, 67 Словенія: Облак, Йовіч, Решек (Трайковські, 75), Крхін, Мітровіч, Кампл, Реп (Божич, 81), Лазаровіч, Деламеа-Млінар (Мевля, 41), Еленич, Беріч Україна: Коваль, Опанасенко, Пластун, Путраш, Парцванія, Петров (Богданов, 68), Чайковський, Гречишкін (Хомченовський, 57), Каськов, Безус, Бабир (Шахов, 73) Решек, Мітровіч - Безус, Гречишкін, Пластун, Богданов
|
|
|
#949 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Вайсс: "У збірної Словаччини було багато хороших моментів, але ми їх не реалізували"
Головний тренер збірної Словаччини Володимир Вайсс на прес-конференції після поразки від Вірменії (0:4) в матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи-2012 поскаржився на велику кількість втрачених моментів. - Що відбулося в цьому матчі? - У першому таймі ми упустили 3-4 вірних шансу забити, а в другій половині зустрічі гра стала складатися не на нашу користь. Ми діяли непогано, але не можна перемагати без голів. Відповідальність за цю поразку лежить на мені. - Цей результат може позначитися на підсумкове розподіл місць у групі? - У нашій групі кілька фаворитів. Тепер шанси Ірландії на потрапляння на чемпіонат Європи збільшилися, проте ми в будь-якому випадку будемо боротися до кінця. - Чому словацькі гравці так мало били по воротах? - Насправді у нас було багато хороших моментів, але ми їх не реалізували. До того ж Березовський діяв дуже добре. Повторюся: якщо ти не забиваєш, то не зможеш виграти. От і все. -Причина, по якій Словаччина зазнає поразки в нинішньому відбірковому циклі, це ...? - Причина проста - відкритий футбол, швидкі атаки і дуже хороші в технічному плані гравці.
|
|
|
#950 |
|
Передовик
|
Мессі хоче повернутися в Аргентину, але пізніше
Нападник "Барселони" Ліонель Мессі визнав, що одного разу мріє повернутися в Аргентину, щоб виступати за "Ньюелл'с Олд Бойз". 24-річний аргентинець народився в Росаріо, де базується "Ньюелл'с Олд Бойз" і з 8 до 13 років займався в його академії, поки не перейшов в "Барселону". "Ще коли я був маленьким хлопчиком, я мріяв грати в аргентинській лізі за "Ньюелл'с Олд Бойз". Я справді хочу випробувати, що означає грати за цю команду. У дитинстві завжди засиджувався допізна, щоб подивитися їх матчі по телевізору", - цитує Мессі sport-express.ru з посиланням на ESPN.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |