![]() |
|
|
#951 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Мужик запитує у офіціанта:
- Порадьте, будь ласка, яке краще вибрати вино. Офіціант: - Ви з дамою? - Так. - З тієї, яка тільки що пройшла в туалет? - Так. - Візьміть горілки.
|
|
|
#952 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Мій папа - трансформатор!
Отримує 220, приносит 127 а на залишрк гудить.
|
|
|
#953 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Заходить мужик до сусіда :
той стоїть з сковорідкою в руці, жарить яєшню, тільки якось дивно це робить: з одної электроплитки перекладує на другу з другої на третю, а потім знову на першу Мужик: - Ти що робиш? - Та в мене провід від світлофора проведений.
|
|
|
#954 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Цікава Україна.... Луцький замок - символ міста Луцька, його головна визначна пам'ятка і гордість. Побудований в 14 столітті литовським князем Любартом, який одружився з місцевою княжною і прийняв православну віру (прийнявши при хрещенні ім'я Дмитро), він був вибраний в якості княжої резиденції. У наші дні в замку існує три назви: Луцький (найпоширеніше), Верхній (оскільки є ще і Нижній замок, напівзруйнований) і замок Любарта (князь Луцький бл. 1323-1324 і 1340-1383). Замок Любарта - один (якщо не єдиний) з небагатьох збережених архітектурних пам'яток України доби Великого князівства Литовського.
|
|
|
#955 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Гори. Чувак катається на гірських лижах.
Екіпірування. Окуляри. Всі понти. Спускається з гори, летить на скаженій швидкості, не справляється з управлінням, летить з гори як колобок, попаде в стовп підйомника .... Лижі в тріски .... палиці в сторони .... лежить, зуби вибиті, ноги руки поламані і посміхаючись у всю морду: "Ех ... бл *... все одно краще ніж працювати!" *************************** їде мужик по російській глибинці і в'їжджає до невеликого провінційного містечка. на першому ж перехресті мало не випадає з машини від здивування ... на перехресті зі спущеними штанами в позі "раком" стоїть даїшник ... на наступному перехресті - ППСників пост. і так у всьому місті. злегка офігев від від таких справ, мужик зупиняється і запитує в місцевого: - Мужик, а че це у вас тут відбувається? що за клоунада з ментами? - Так це з сусідньої колонії втік рецидивіст-гей, ось засідки на нього по місту і розставили . |
|
|
|
|
|
#956 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Розмовляють дві подруги:
- Нарешті вчора в ресторані мій хлопець сказав ті чотири слова, які я так довго від нього чекала! - Напевно, він запитав: "Ти будеш моєю дружиною?" - Ні, він сказав: "Прибери гроші, я заплачу"!
|
|
|
#958 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
|
|
|
#959 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Цікаве з історії України.... Найдавнішими документальними спорудами на території України, збудованими до винаходу технічних засобів будівництва, є кургани. Це —"піраміди південних степів", як їх називали перші дослідники XVIII ст. Феномен цих споруд, а, отже, і колосальних витрат непродуктивної праці, залишається нез'ясованим. Найбільша кількість степових курганів споруджена у ІІІ-ІІ тис. до н.е.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 28.01.2011 о 20:23. |
|
|
|
|
|
#960 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 17.12.2009
Дописи: 222
|
Автомобіліст з"їхав у кювет. Поруч трапився селянин з конем, взявся допомогти. Відчепили воза, причепили автомобіль.
- Вйо, Бурко! Кінь не зрушив. - Вйо, Буцефале! Кінь не зрушив. - Вйо, Зірочко! Кінь не зрушив. - Вйо, Сивко! Кінь витяг автомобіль. - Вуйку, а чому ви називали коня спочтаку трьома іншими іменами, а тільки потім - його іменем? - Та цей кінь сліпий! Якби він знав, що має сам тягти автомобіль - нізащо не зрушив би з місця! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |