SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.09.2011, 21:58   #961
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Рібері хочуть вигнати зі збірної Франції

Франк Рібері провів дві невиразні гри за збірну Франції, зокрема у вівторок проти збірної Румунії. А від півзахсиника "Баварії" чекали значно більшого. Тож не дивно, що у Франції виникла хвиля невдоволення та обурення проти гарантованого місця в основі для Рібері.

Статистика красномовна - лівий вінгер за дві гри не забив жодного гола і не віддав жодної гольової передачі. У матчі з румунами завдав лише одного удару у напрямку воріт, та й то не влучив. Гострих передач у карний майданчик від нього не було.

Згідно з опитуваннями на сайті le10sport, 54% вболівальників вважають, що Рібері з такою грою не гідний місця в основі збірної Франції.

Ще 13% навіть визначились, ким його замінити. На лівому фланзі фани бачать Флорада Малуда. Кращим навіть був би Марвен Мартен - молодий півзахисник із "Сошо" (який до речі, двічі вразив ворота збірної України у Донецьку), вважають французькі вболівальники.

Збірній України лише би проблеми французів... Тут проблема кого поставити, а не з кого вибрати.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.09.2011, 15:16   #962
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Парламент Каталонії нагородив Гвардіолу медаллю

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола був нагороджений парламентом Каталонії золотою медаллю за досягнення, повідомляє goal.com.

Безумовно, йдеться про успіхи в спорті. За час знаходження Гвардіоли біля керма команди вона виграла 12 титулів.

"Так, мені вдалося виграти багато трофеїв, але жоден з них мені б не підкорився, не май я у своєму розпорядженні таких фантастичних гравців. Хочу висловити їм особливу вдячність", - підкреслив Гвардіола.
Старий 09.09.2011, 15:31   #963
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

У Загребі відбулося жеребкування футзального Євро-2012.

Жеребкування фінальної стадії футзального Євро-2012 визначила в суперники України діючих чемпіонів іспанців.

Це стало відомо після закінчення жеребкування, яке відбулося в загребському конференц-центрі Hypo Expo XXI.

Збірна України потрапила в одну групу зі словенцями та іспанцями, які виграли чемпіонати Європи 2001, перегравши українців, 2005, 2007 і 2010 років.

Команда Росії в групі С поміряється силами з екс-чемпіонами континенту італійцями і проекзаменує дебютантів Євро - турок.

Фінальний турнір відбудеться в Хорватії з 31 січня по 11 лютого і розпочнеться груповим етапом. Остаточний календар турніру стане відомий найближчим часом. Дві найсильніші команди кожної групи продовжать боротьбу в стадії плей-офф.

Чвертьфінали, як і матчі групового етапу, пройдуть в Загребі і Спліті. Столиця прийме півфінали, матч за третє місце і фінал. Ще до старту Євро збірні перевірять свої сили в кваліфікації чемпіонату світу, матчі якої пройдуть у жовтні та грудні.

Група A (Спліт)
Хорватія (господарі)
Чехія
Румунія

Група B (Загреб)
Іспанія (чемпіон)
Україна
Словенія

Група C (Спліт)
Італія
Росія
Туреччина

Група D (Загреб)
Португалія
Сербія
Азербайджан

Збірна України пробилася на Євро-2012 в лютому цього року, коли виграла кваліфікаційний турнір.
Старий 09.09.2011, 15:37   #964
sacha
Передовик

Типово

Суркіс вважає, що Блохіна звільняти нема за що

Для звільнення Олега Блохіна з посади головного тренера збірної України з футболу нема достатньо вагомих причин.

Таке бачення ситуації зі збірною президент Федерації футболу Григорій Суркіс висловив журналістам "Українських новин".

З його слів, після декількох поразок збірної України з футболу в товариських матчах багато людей почали думати, що Блохін буде знятий з посади.

"Взагалі всі вважали, що ось-ось під Блохіним захитається крісло і він буде знятий, однак у мене й у членів виконкому (ФФУ) виявилися міцні нерви, хоча й були натягнуті, як струни", - визнав Суркіс.

"Можуть бути зараз аналогії з історичними реаліями, але, за великим рахунком, можливо, над тренерським штабом, над самою командою, над Блохіним існує якась така аура не перемагати в товариських матчах і, безумовно, "додавати" в офіційних", - вважає він.

Григорій Михайлович зазначив, що програвати неприємно, але в цій ситуації не бачить причин для звільнення Блохіна.

"У цій ситуації я не бачу жодних обставин, які могли б призвести до того, що Блохін міг би залишити свій пост, ну хіба що він сам цього захоче", - додав Суркіс.

Президент ФФУ сподівається, що Блохін впорається не тільки зі своєю нервовою системою, що, безумовно, розхитана у зв'язку з останніми невдачами, а й зуміє взяти себе в руки й зі своїми помічниками зуміє створити команду, який під силу буде якнайдалі просунутися по сітці до фінального матчу чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Я в це вірю. Якщо в це не вірити, то не потрібно працювати, не потрібно служити українському футболу", - додав президент ФФУ.

Він підкреслив, що федерація сподівається, що фінал ЧЄ-2012 дасть змогу засвідчити, що існує в Україні свіжа молода поросль футболістів і досвід ветеранів, пише un.ua.
Старий 09.09.2011, 17:10   #965
sacha
Передовик

Типово

Форвард лондонського "Челсі" Фернандо Торрес похвалив наставника іспанської "Барселони" Пепа Ґвардіолу.

Торрес дивом дивується, як Ґвардіолі вдається робити так, щоб всі його футболісти були задоволені і грали з ентузіазмом.

"Дуже складно домагатися того, щоб футболісти "Барселони" продовжували мати амбіції. Адже вони перемагають вже декілька років поспіль. Я не знаю, як цього добивається Ґвардіола. Він знаходить місце всім і навіть звертає велику увагу на "дубль"", - сказав Торрес.
Старий 09.09.2011, 18:39   #966
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Олександр АЛІЄВ: «Готовий грати, спина вже не болить»
Півзахисник «Динамо» готується допомогти команді в поєдинку проти «Іллічівця»

Півзахисник «Динамо» Олександр Алієв через проблеми зі спиною пропустив тренування на початку тижня. Пройшовши курс необхідних процедур, футболіст повернувся у стрій і тепер готується допомогти команді в поєдинку проти «Іллічівця». Про своє самопочуття футболіст розповів кореспонденту клубного Інформвідділу:

- У мене боліла спина, тому довелося звернутися до фахівця з мануальної терапії і пройти необхідні процедури, щоб «вправити» хребет. Спина мене турбувала ще в Москві, тепер в Києві теж періодично нагадує про себе. Якщо з'явилася ця проблема, за один раз з нею важко впоратися. Потрібно періодично звертатися до лікарів, щоб поліпшити самопочуття. Сподіваюся, це не дуже серйозно. Зараз вже все нормально, я готуюся до найближчого матчу, займаючись разом з усіма в загальній групі.

- В 1 / 16 фіналу Кубка України «Динамо» попався кременчуцький «Кремінь». Що можете сказати про цю команду?
- Небагато. Я ніколи раніше не був в Кременчуці і крім того, що «Кремінь» грає в другій лізі, про цю команду майже нічого не відомо. Одне можу сказати напевно - нам буде дуже важко. Я впевнений, в Кременчуці буде свято, на матч збереться все місто. Все-таки, не щодня їх команда грає з «Динамо». Суперник буде діяти з повною самовіддачею, легкої прогулянки ми не чекаємо. Для нас головне - перемогти і пройти в наступний етап.
Старий 09.09.2011, 19:04   #967
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Таврія" і "Кривбас" зійдуться в боротьбі за Лігу Європи.

Після перерви на матчі національних збірних футбол повертається в Україну. Першим на футбольне поле у ​​матчі Прем'єр-ліги вийде "Шахтар", якому в рамках 9 туру протистоятиме "Волинь" Віталія Кварцяного.

19:00. "Шахтар" - "Волинь"

Донецьк, стадіон "Донбас-Арена"

Арбітр - Сергій Лисенчук (Київ)

У складі "Шахтаря" на цю гру можна очікувати появу на полі Дмитра Чигринського, який саме в грі з "Волинню" навесні травмувався і вибув на півроку.

У вівторок "Шахтар" стартує в Лізі чемпіонів матчем з "Порту", тому Луческу може поберегти деяких футболістів основи, особливо тих, хто цього тижня грав за збірну.

"Волинь" під час двотижневої паузи провела короткочасні збори в білоруському Бресті і двічі виграла в товариських зустрічах у місцевого "Динамо" - 2:1 і 4:1.

Після двох нічиїх з "Чорноморцем" і "Оболонню" Віталій Кварцяний заявив, що будуватиме нову команду, і до кінця трансферного вікна команду покинуло декілька виконавців, на яких наставник лучан, мабуть, не розраховував.

Якою вийде нова "Волинь", чи вистачить їй двох тижнів, щоб зігратися і чи зможе команда відібрати очки у "Шахтаря" на "Донбас Арені" побачимо сьогодні.

21:00. "Таврія" - "Кривбас"

Сімферополь, стадіон "Локомотив"

Арбітр - Олег Деревинський (Київ)

Враховуючи поточне турнірне становище, в Сімферополі відбудеться один з найцікавіших матчів туру, адже зійдуться між собою 4-а і 5-а команди.

На боці "Таврії" тривала безпрограшна серія, яка почалася ще в 29-му турі минулого сезону і важлива перемога в Києві над "Арсеналом" перед антрактом у Прем'єр-лізі для ігор збірних.

"Кривбас" в гостях 2 останні зустрічі програв, а в цілому за межами Кривого Рогу вже 8 матчів обходиться без нічиїх, а саме за кількістю мирних ігор сімферопольці лідирують в поточному сезоні.
Старий 10.09.2011, 11:46   #968
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Нападник "Шахтар" розповів всю правду про аварію на Mazerati.

Форвард збірної України і донецького "Шахтаря" Євген Селезньов зізнався, що спочатку збрехав про свою неучасть в автомобільній аварії, яка сталася в четвер на його Mazerati.

- Так, я правда потрапив в аварію. Це сталося в 11 ранку. Ми з другом їхали на базу. Він повинен був відвезти мене туди, а потім відігнати машину. У районі Мотелю була пробка. Ми пригальмували, рухалися на маленькій швидкості - 30-40 км/год. Друг відволікся і в'їхав в машину, що стояла попереду. Коротше, добре пом'яли капот моєї Mazerati.

- Ти вдарився?

- Так, я влетів головою в лобове скло. Потім весь день трохи нудило і голова боліла. Але зараз вже все нормально. Хоча, якщо чесно, відразу після зіткнення я пережив шок.

- Але, коментуючи цю історію для одного ЗМІ, ти сказав, що тебе не було в машині. Сьогодні говориш, що був. Як це розуміти?

- А ти знаєш, скільки мені вчора дзвінків на мобільний було?! Не знаєш. Відразу чоловік 50. І коли я почув у слухавці чергового журналіста з тим же питанням, я просто зірвався. Психанув.

Сказав, що мене не було в машині, щоб тільки відчепилися. Тепер прошу за це вибачення, але нехай журналісти мене теж зрозуміють чисто по-людськи: я в аварію потрапив, машина розбита, головою вдарився, нудить, а мені наярюють.

Загалом, прошу вибачення. А ще хочу подякувати всім уболівальникам, які за мене переживали. Дякую. Мені приємно. Але заспокою вас: слава Богу, нічого серйозного. Жити буду!

Аварія за участю Mazerati Євгена Селезньова сталася в четвер. Тоді водій іномарки не розрахував безпечну дистанцію і врізався в автомобіль, що стояв попереду. Той, у свою чергу, за інерцією вдарив ще одну машину.

Відразу після аварії Євген Селезньов заявив, що знаходився на базі і його в машині не було, однак тренер "Шахтаря" Мірча Луческу спростував цю інформацію, повідомивши, що форвард потрапив у ДТП.
Старий 10.09.2011, 14:24   #969
sacha
Передовик

Типово

"Ювентус" просить УЄФА виключити "Інтер" з Ліги чемпіонів

Керівництво "Ювентуса" звернулося в УЄФА з вимогою виключити "Інтер" з Ліги чемпіонів. Причиною такого кроку послужив розгляд справи про скудетто-2006, яка вже неодноразово переходила від клубу до клубу із-за участь деяких команд в договірних матчах, повідомляє Football Italia.

Суть в тому, що у справі про "договорняках" постійно з'являються нові докази, більшість з останніх якраз свідчать проти міланців. Нагадаємо, що раніше "Фенербахче" був виключений з головного єврокубка, пише sport-express.ru.
Старий 10.09.2011, 15:19   #970
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Сотня Чигринського
Захисник «гірників» провів 100 матчів у Прем'єр-лізі в складі «Шахтаря»

У вчорашньому поєдинку чемпіонату України між донецьким «Шахтарем» ілуцкой «Волинню» (5:1) свій 100-й за донеччан матч в елітному дивізіоні провів захисник «гірників» Дмитро Чигринський.

Нагадаємо, чтоЧігрінскійдебютіровал в чемпіонаті України у складі «Шахтаря» 19 червня 2004 року в домашній грі проти запорізького «Металурга» (5:0).

На рахунку футболістаеще 15 матчів в УПЛ, які він відіграв в сезоні 2005/2006 у складі запорізького «Металурга».

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:01.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум