![]() |
|
|
#961 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
19 листопада о 18:30 відбувається матч 7-го туру чемпіонату Польщі з волейболу.
Український клуб Барком-Кажани Львів грає проти польської команди Ястшембськи Венгель. Усі найкращі моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua Львівська команда посідає 13-те місце серед 16 команд, маючи 5 очок (2 перемоги та 4 поразки). |
|
|
|
|
|
#962 |
|
Moderator
|
Права крайня збірної України Катерина Козак поділилась емоціями від потрапляння до заявки на чемпіонат світу 2023, який пройде у Швеції, Данії та Норвегії.
«Дуже рада була, що сюди потрапила, що тренер повірив у мене. У кожного спортсмена є найголовніша мета. Наприклад у мене була мета потрапити до національної збірної. Сама атмосфера у збірній дуже приємна, дівчата дружні. Займатись з ними теж дуже приємно. Якщо щось не виходить, дівчата завжди допоможуть, підкажуть», – сказала Козак. Нагадаємо, що виступи на чемпіонаті світу збірна України розпочне завтра, 29 листопада, матчем проти команди Бразилії. |
|
|
|
|
|
#963 |
|
Moderator
|
Асистент головного тренера збірної України Ольга Передерій поділилась думками після поразки від команди Бразилії та розповіла про підготовку до гри проти збірної Іспанії.
– Хочу зауважити, в Данії дуже класно. Все зроблено по плану. Дівчата висипаються, о 9:00 у нас був сніданок, о 10-й в нас був перегляд. Сьогодні, звичайно, перегляд в нас трішки був більший ніж завжди, тому що ми розбирали наші помилки, наш захист, наш напад. Потім в нас був обід, вільний час у дівчат і вечірнє тренування година 15, тому що більше не дають. Але це достатньо часу, щоб відпрацювати якісь мінуси. – Висновки по грі проти Бразилії: 18 втрат було у збірної України у цьому матчі. З чим це пов'язано? – Спочатку те, що ми не забили, і я вважаю, що дівчат це трішки вибило з колії. А потім вже, як знаєте, по накатаній. Напад не виходив, захист не виходив. Єдиний такий плюс – те, що нам Віка дуже допомогла, дякуємо їй. Але таке буває, це гандбол. Тому це перший наш матч в такому відповідальному чемпіонаті. Ми пропрацювали наші помилки, подивилися відео, на тренуванні сьогодні відпрацювали, тому, я сподіваюся, завтра буде інша команда і покажемо інший гандбол без 18 втрат. – Як грає збірна Іспанії? На що Україні потрібно у своїй грі звернути увагу та в грі суперниць? – Я роблю відеоперегляди, нарізки. Та перш за все проблема, не з ким ми граємо, не проти кого. Ми граємо і проти Німеччини, і проти Словаччини, і проти Бразилії. Проблема в наших головах, як кажуть. Тому я більш концентруюсь на наших дівчатах, звичайно. Але Іспанія – це така по типу команда, як і Бразилія. Тому вони дуже швидкі, вони зіграні, дівчата рухаються, дуже класні воротарі. Думаю, Іспанія – це такий плюс-мінус рівень команди, як Бразилія, тому буде дуже тяжко. Але якщо ми зробимо аналіз наших помилок і вийдемо з іншим настроєм, то я думаю, що буде кращий результат. Я з дівчатами дуже багато говорю, дуже багато. Мені здається, я ніколи так не говорила з дівчатами, але це класний досвід. Такий досвід має бути. Звичайно, хотілось би його якомога менше, але це чемпіонат світу. Ми сюди потрапили і за це, я вважаю, також дівчата дуже великі молодці, що ми такий етап пройшли разом. Тому зараз в нас є ще багато часу, турнір дуже великий за часом. Тому в нас ще багато ігор і я думаю, що від гри до гри ми будемо зростати, будемо навчатися і до кінця виступів нашої збірної ми вийдемо на свій кращий рівень на чемпіонаті світу. Нагадаємо, що збірна України поступилась команді Бразилії з рахунком 20:35. Зустріч зі збірною Іспанії відбудеться сьогодні, 1 грудня, та розпочнеться о 21:30 за київським часом. |
|
|
|
|
|
#964 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Стрибки з трампліну. Марусяк – у топ-20 кваліфікації в Ліллехаммері
![]() Віталій Калініченко також зумів пройти в топ-50 Український стрибун Євген Марусяк посів 18-те місце в кваліфікації другого особистого старту на етапі Кубка світу в норвезькому Ліллехаммері. Інший українець, Віталій Калініченко, також зумів пройти в топ-50 і виступить в основних змаганнях – у нього 44-й результат. Впевнену перемогу в кваліфікації здобув лідер Кубка світу Штефан Крафт. Результати кваліфікації:
|
|
|
#965 |
|
Moderator
Ukraine
|
Україна обіграла Казахстан і вийшла до наступного етапу чемпіонату світу
![]() Українки гратимуть у другому груповому турнірі У неділю, 3 грудня, жіноча збірна України з гандболу провела третій матч на чемпіонаті світу. Суперник – збірна Казахстану. У перших двох турах світової першості обидві команди програли. Українки в першому турі з великим рахунком поступилися збірній Бразилії – 20:35. У другому поєдинку «синьо-жовті» програли Іспанії – 20:32. Своєю чергою казашки поступилися іспанкам із рахунком 17:34, бразилійкам – 15:46. Відповідно Україна та Казахстан в особистій зустрічі вирішували, хто з них посяде третє місце та вийде до наступного етапу чемпіонату світу. Українки з перших же секунд заволоділи перевагою та повели з рахунком 3:0. У середині тайму казашки намагалися не поступатися суперницям у результативних діях і певний час різниця в рахунку не перевищувала 3-4 голів. Однак у завершальній третині першої половини зустрічі гравчині збірної України атакували та захищалися краще за казашок, що дозволило збільшити перевагу та піти на перерву за рахунку 19:12. Другий тайм пройшов приблизно за тим же сценарієм що і перший. На його початку активнішими та точнішими були українки, потім ініціатива перейшла до представниць Казахстану, а в кінцівці матчу наші дівчата збільшили свою перевагу до 13 м'ячів. Чемпіонат світу. Група G. Україна – Казахстан – 37:24 Україна: Гладун, Салтанюк, Маркевич, Соскида, Андрійчук, Прокопяк, Поляк, Мелекесцева, Науменко, Смбатян, Дяченко, Шукаль, Козак, Компанієць, Коновалова, Колодюк. Казахстан: Ситнікова М., Режеметова, Ситнікова В., Хардіна, Радаєва, Звягіна, Айтенова, Сейткассим, Пупченкова К., Хамітова, Хундякова, Жарапова, Колесніченко, Хассанова, Жумаділова, Пупченкова М. «Арена Північ» (Фрідріхсхафен, Данія)
|
|
|
#966 |
|
Moderator
Ukraine
|
Плавання. Романчук приніс Україні першу медаль ЧЄ-2023 на короткій воді
![]() Українець став третім на 1500 м вільним стилем Михайло Романчук приніс збірній України першу медаль чемпіонату Європи 2023 року з плавання на короткій воді, який проходить у місті Отопені (Румунія). Він став третім на дистанції 1500 метрів вільним стилем. Чемпіонат Європи з плавання на короткій воді Вільний стиль, 1500 м, чоловіки 1. Деніел Віфен (Ірландія) – 14.09,11 хв. 2. Девід Обрі (Франція) – 14:21,78 3. Михайло Романчук (Україна) – 14:22,18 Учора Україна стала сьомою в естафеті 4х50 м комплексним плаванням. Чемпіонат Європи в Отопені завершиться в неділю, 10 грудня.
|
|
|
#967 |
|
Moderator
Ukraine
|
Романчук завоював другу бронзу на ЧЄ-2023 з плавання на короткій воді
![]() Українець фінішував третім на дистанції 800 метрів вільним стилем Український спортсмен Михайло Романчук завоював другу медаль на чемпіонаті Європи з плавання 2023 на короткій воді. Змагання відбуваються у румунському місті Отопені. Українець фінішував третім на дистанції 800 метрів вільним стилем. Виграв заплив Денієл Віффен з Ірландії зі світовим рекордом (7:20.46). 7 грудня Романчук взяв першу медаль ЧЄ-2023, закінчивши третю дистанцію 1500 метрів вільним стилем. Цікаво, що топ-3 в обох дисциплінах виявився повністю ідентичним Чемпіонат Європи 2023 з плавання на короткій воді 10 грудня, Отопені (Румунія) Чоловіки, 800 м вільним стилем 1. Денієл Віффен (Ірландія) – 7:20.46 WR 2. Девід Обрі (Франція) – 7:30.32 3. Михайло Романчук (Україна) – 7:31.20
|
|
|
#968 |
|
Moderator
Ukraine
|
Українець Іванов став бронзовим призером ЧС з шашок-100 у рапід
![]() Артем Іванов виграв чотири партії з дев’яти Український шашкіст Артем Іванов посів третє місце на чемпіонаті світу з міжнародних шашок у рапід, що проходив у польському Юлінеку. Іванов виграв чотири з дев'яти партій з контролем часу 15+5 і набрав однакову кількість очок із Мартайном ван Ейзендорном. Проте нідерландець виграв п'ять партій і тому посів друге місце. А чемпіоном світу став ще один шашкіст із Нідерландів Ян Хрунендайк, для якого це перший чемпіонський титул у кар'єрі. До топ-10 також увійшли Денис Шкатула та Василь Пікіняр, які посіли восьме та десяте місця відповідно. Також серед 15-ти українців, які виступили на чемпіонаті світу, був легенда українських шахів Василь Іванчук. Він виграв три партії за шести поразок і посів підсумкове 67-е місце.
|
|
|
#969 |
|
Moderator
|
Українська шашкістка Вікторія Мотричко посіла четверте місце на чемпіонаті світу з шашок-100 у рапіді, що проходив у польському Юлінеку.
Із семи партій з контролем часу 15+5 Мотричко виграла три, у тому числі – у польської шашкістки Наталію Садовську, яка посіла третє місце, яка в підсумку випередила українку лише за додатковими показниками. Також Мотричко зіграла внічию з Єленою Чесноковою з Латвії, яка у підсумку стала чемпіонкою світу. Друге місце посіла Дар'я Ткаченко, яка представляє Нідерланди. Ще дві українки, Олена Носарєва та Юлія Макаренкова увійшли до топ-10. Макаренкова у третьому турі змогла завдати Мотричко єдиної поразки. Ще одна українська шашкістка Дарина Мосієнко з однією перемогою та п'ятьма нічиїми посіла 15-те місце. Нагадаємо, що восени Вікторія Мотричко стала чемпіонкою світу з шашок-100 із класичним контролем часу. |
|
|
|
|
|
#970 |
|
Moderator
|
У Києві пройшли чотири матчі другого ігрового дня четвертого туру чоловічої гандбольної Суперліги.
Лідер чемпіонату, запорізький «Мотор» розгромно обіграв ужгородські «Карпати». Вже до перерви запорожці вели із різницею +20, а до фінальної сирени збільшили її ще на 11 м'ячів. При цьому у складі «Мотора» ніхто не закинув десять і більше м'ячів. Найкращим снайпером став крайній Юрій Кубатко, який зробив сім точних кидків. І київський, і львівський «СКА» свої матчі програли. Столична команда у найрезультативнішому матчі дня отримала від «Одеси» -18, а львів'яни поступилися хмельницькому «ХНУ» з різницею -17. Центральний захисник «ХНУ» Артем Базелюк та правий напівсередній одеситів Денис Саварин стали найрезультативнішими гравцями дня з 13 та 12 м'ячами відповідно. Також слід зазначити лівого напівсереднього київського «СКА» Дмитра Коваленка, який закинув 10 м'ячів. «Ізмаїл» з Одеської області до перерви поступався донецькому «Донбасу» з різницею -11, а до кінця матчу розрив збільшився до 15 м'ячів. Суперліга, тур 4, 2 день 13 грудня Мотор (Запоріжжя) – Карпати (Ужгород) – 44:13 (25:5) ХНУ (Хмельницький) – СКА (Львів) – 36:21 (18:7) Одеса – СКА (Київ) – 46:32 (25:17) Ізмаїл – Донбас (Донецьк) – 21:36 (7:16) |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Пробуємо прогнозувати спорт.... | sat-prof | Вболіваємо. | 5 | 21.06.2012 11:09 |
| Спорт-2 | frinzko | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 12 | 23.05.2011 12:17 |