SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.12.2020, 09:18   #961
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

У першій частині біатлонного сезону найстабільніші результати в складі жіночої збірної України показує Дар'я Блашко, яку деякі вже називають лідером команди.

«Стабільність визначається підготовкою, в тому числі влітку. Я сподіваюся, що цієї підготовки вистачить на весь сезон. В цілому, у мене поки все йде непогано. Стрільба? Потрібно попрацювати над швидкострільністю. В принципі, швидкострільність - питання психології. Тренування - само собою, але на цьому рівні це питання психології. Коли спортсмен не боїться робити швидкий постріл. Значить, у нього все відмінно».

«Статус лідера збірної? Не відчуваю і не звертаю уваги на статуси. Підсумки потрібно робити після сезону, тому що все може змінитися. Не скажу, що здивована своїми результатами, я для цього і працювала».

«І дякую уболівальникам за підтримку, за теплі слова. Підтримка дуже важлива, і навіть якщо щось не виходить, не варто думати, що ми не викладаємось або не робимо роботу на максимумі», - сказала Блашко.

Дар'я в заліку Кубка світу займає 24-е місце.
Мініатюри долучень
orig_517951.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.12.2020, 07:32   #962
yyyyyhhh
Moderator

Типово

19-річна Дарина Чалик в суботу не тільки стала учасницею переможної естафети на чемпіонаті України в Буковелі, а й на своєму етапі вивела в лідери команду Чернігівської області. Після фінішу спортсменка поділилася враженнями від виступів на чемпіонаті, а також розповіла про плани на сезон.

- Дарина, яким став для тебе цей чемпіонат?
- Задоволена чемпіонатом. Звичайно, хотілося показувати кращі результати, але перед самими змаганнями трохи прихворіла, лежала з температурою, самопочуття було не дуже хорошим. Думаю, якщо б не ця хвороба, на дистанції були б показники краще.

- Хотіла б потрапити на Кубок IBU? Або форсувати події ще рано?
- Цілей потрапити на Кубок IBU у мене не було. Готуюся до стартів на юнацькому чемпіонаті України, щоб потрапити на чемпіонат світу, показати там себе.

- Поділися, будь ласка, емоціями від сьогоднішньої гонки, адже ти вперше разом з командою займаєш перше місце в дорослій естафеті.
- Це моя перша перемога на дорослому чемпіонаті! Сьогодні я виконала норматив майстра спорту. Естафетою задоволена, ходом також відчувала себе досить добре. Свіжий сніг сьогодні трохи заважав, але лижі добре котили.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_518074.jpg  
Старий 28.12.2020, 12:13   #963
yyyyyhhh
Moderator

Типово

24-річна біатлоністка збірної України Дар'я Блашко розповіла про значення підтримки уболівальників.

«Всім величезне спасибі, насправді підтримка дуже важлива. Навіть якщо у нас щось не виходить, ми дуже просимо не думати, що ми не викладаємось чи не робимо щось на максимумі. Підтримуйте команду, і у нас все вийде», - сказала Блашко.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати
Мініатюри долучень
orig_518195.jpg  
Старий 29.12.2020, 07:00   #964
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У понеділок, 28-го грудня, в німецькому Рупольдингу відбулася гонка переслідування в рамках традиційної Різдвяної гонки.

Перемогу здобула команда Росії в особі Євгенії Павлової та Матвія Єлісєєва, яка виграла і мас-старт. Довгий час намагалися скласти їм конкуренцію німці Франциска Пройсс і Сімон Шемпп, але на шостій стрільбі Шемпп заробив три кола штрафу, через що його команді довелося задовольнятися другим місцем.

А ось в боротьбі за третє місце вийшла справжня заруба, переможця в якій довелося визначати за допомогою фотофінішу. Німець Бенедикт Долль на фінішній прямій зумів вчасно викинути вперед черевик і на мить раніше перетнув лінію, ніж італієць Лукас Хофер.

Українці Віта Семеренко і Дмитро Підручний після старту з п'ятої позиції дісталися до фінішу лише передостанніми, випередивши тільки шведських резервістів Елізабет Хогберг і Торстейна Стенерсена. На двох наші біатлоністи не закрили сім мішеней на восьми вогневих рубежах.

Результати гонки:

1. Євгенія Павлова / Матвій Єлісєєв (2) 33:06,4
2. Франциска Пройсс / Сімон Шемпп (3) +7,1
3. Деніз Херрманн / Бенедикт Долль (4) +25,1
4. Доротея Вірер / Лукас Хофер (4) +25,2
5. Ліза Тереза Хаузер / Юліан Еберхард (7) +40,1
6. Маркета Давідова / Міхал Крчмарж (5) +1:39,6
7. Лєна Хеккі / Себастьян Сталдер (4) +1:59,8
8. Дінара Алімбекова / Антон Смольський (8) +2:14,7
9. Віта Семеренко / Дмитро Підручний (7) +2:39,6
10. Елізабет Хогберг / Торстейн Стенерсен

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_518270.jpg  
Старий 31.12.2020, 12:20   #965
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Російська біатлоністка Вікторія Коновалова дискваліфікована на чотири роки за порушення антидопінгових правил.

20-річна спортсменка відсторонена від змагань через провалений допінг-тест на оксандролон.

Покарання буде відраховуватися від 15 грудня 2020 року. Рішення про відсторонення Коновалової прийняв Союз біатлоністів Росії.

Мініатюри долучень
orig_518508.jpg  
Старий 01.01.2021, 08:45   #966
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Голова Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про біатлонний стадіон в Буковелі, на якому відбувся чемпіонат України-2020.

«Я радий, що чемпіонат України пройшов вперше в Буковелі, на моїй рідній землі. Я мріяв про це. Я вірю, що ми закінчимо будівництво. У мене весь час були сумніви, але всі місцеві служби впоралися. Ми першу чергу, спортивну, побудували.

Сподіваюся, що в березні ми продовжимо цю традицію. Знову зберемося на чемпіонат України. Сподіваюся, буде ще більше зроблено, зможуть уболівальники бути присутніми. Будемо розвивати Буковель не тільки як туристичну мекку, а як і спортивну», - сказав Бринзак.

Читайте також: Стрільбище перед підйомником в Буковелі: хто винен і що робити?
Мініатюри долучень
orig_518578.jpg  
Старий 02.01.2021, 09:33   #967
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Тренерський штаб збірної Німеччини визначився зі складом на п'ятий етап Кубка світу з біатлону.

Чоловіки: Сімон Шемпп, Лукас Фрацшер, Бенедикт Долль, Ерік Лессер, Філіп Хорн і Арнд Пайффер.

У порівнянні з етапами Кубка світу в Хохфільцені в складі відбулося дві зміни: Сімон Шемпп і Лукас Фрацшер потрапили в основу, Роман Реєс і Йоханнес Кюн пропустять етапи в Обергофі.

П'ятий і шостий етапи Кубка світу пройдуть в німецькому Оберхофі 8-10 і 13-17 січня.

Читайте також: Стрільбище перед підйомником в Буковелі: хто винен і що робити?
Мініатюри долучень
orig_518664.jpg  
Старий 03.01.2021, 08:31   #968
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Тренерський штаб жіночої збірної Німеччини з біатлону оголосив склад на п'ятий етап Кубка світу, який пройде в Оберхофі з 8 по 10 січня.

Жінки: Деніз Херрманн, Франциска Пройсс, Ванесса Гінц, Яніна Хеттіх, Марен Хаммершмідт, Анна Вайдель.

Нагадаємо, раніше чоловіча збірна Німеччини оголосила склад на п'ятий етап Кубка світу.
Мініатюри долучень
orig_518695.jpg  
Старий 04.01.2021, 08:12   #969
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Титулована біатлоністка збірної України Віта Семеренко привітала уболівальників з новорічними святами.

«Цей рік був важким, було безліч проблем, провалів, невдач. Так нехай в Новому році буде більше перемог. Нехай він буде наповнений радістю, усмішками і сміхом.

Бажаю кожному, щоб будь-яке бажання втілилося в життя, щоб всі поставлені цілі були досягнуті. Найголовніше - нехай кожен з нас буде в новому році щасливий. Адже щастя якраз включає в себе і здоров'я, і ​​любов, і успіх. Будьте щасливі! З Новим роком!» - написала Віта Семеренко.

Мініатюри долучень
orig_518870.jpg  
Старий 06.01.2021, 13:30   #970
yyyyyhhh
Moderator

Типово

28-річна біатлоністка збірної України Ірина Петренко розповіла, які старти будуть для неї головними в цьому сезоні.

«Думаю, що для Кубка світу ще дуже рано, туди треба їхати добре підготовленою, постійно виступати. Зараз же мені доведеться деякі гонки пропускати, тому що неповноцінна передсезонна підготовка буде давати про себе знати. Основною метою для мене зараз є етапи Кубка IBU і чемпіонат Європи, який відбудеться в кінці січня. А далі буде видно», - сказала Петренко.

Мініатюри долучень
orig_519037.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум