![]() |
|
|
#961 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Історія у камені...
Карпатський регіон славиться своєю історією, що спить у давніх мурах середньовічних замків, фортець, монастирів, ховається у постатях химерних скульптур та замкових привидів. Монголо-татарські навали та війни завдали непоправної шкоди величним спорудам, чимало яких і донині знаходяться на стадії реконструкції. Більшість твердинь збереглася на території Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей. Характерними рисами практично всіх замкових споруд є фортифікаційні укріплення, високі мури, вали та бійниці. На базі деяких із них створено краєзнавчі, історичні музеї та художні галереї, відкриті для щоденних відвідувань. Середньовічні палаци та фортеці стають місцем зйомок історичних фільмів та проведення лицарських турнірів. В останні роки багато робиться для відновлення та реконструкції замків, які взято під охорону держави. Кожен із них варто відвідати. Найбільш знаними є замки та фортеці: Квасівський замок. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Довідка Руїни Квасівського замку — це типовий рицарський замок. Фортеця контролювала сухопутний "соляний" шлях і вихід із Боржавської долини. У ХVІст. власник замку Павло Мотузнаї неодноразово грабував місцевих селян і феодалів. У результаті цього угорський дворянський сейм у 1564 р. постановив зруйнувати замок, а майно власника конфіскувати на користь держави...
|
|
|
#962 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
For OpenBox X-7x0PVR
All keys Вy mustaff Для ПО 1.18.58 - Bulsat-Polaris Irdeto2 Keys 04
|
|
|
#964 |
|
Administrator
Ukraine
|
Старий єврей ходить вулицями і клеїть на стовпи чисті аркушики паперу. Його питають:
-Що це Ви робите ? -Листовки расклеиваю! -А чому там нічого не написано? -А шо писать? И так усё ясно!
|
|
|
#967 |
|
Administrator
Ukraine
|
Відвідувач замовляє суп. Через деякий час його приносять.
Відвідувач в перебігу 2-х годин нічого не робить сидить і дивиться у вікно. Стурбований офіціант підходить до нього і питає в чому справа. А той йому каже: - А ви спробуйте. - А що таке, вам не сподобався? - Hі, спробуйте, спробуйте. ... Так триває близько 15 хвилин. нарешті офіціант погоджується: - А де ложка? - Ага! ..
|
|
|
#968 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
- Ти кого більше всього боїшся за кермом?
- Солдатів. - А ще кого? - Мотоциклістів. - А ще? - П’яних. - А жінок не боїшся? - О!.. Жінка за кермом – це п’яний солдат на мотоциклі. ***************************** Дівчина приходить додому: - Тату, представляєш, виходжу з інституту, підходить якийсь п’яний виродок і пропонує зробити мине.. от за цей ланцюжок ***************************** А в нас у дворі мент живе, його всі «Ревматизмом» називають. — За що ж так? — А знаєш, як він руки крутить?! |
|
|
|
|
|
#969 |
|
Administrator
Ukraine
|
Старий бандерівець плаче на могилі сина:
-Сину мій,сину,я тебе породив.я тебе виховав.я тебе виростив.я тебе вивчив.а ти приїхав і сказав: -Здраствуй папа...
|
|
|
#970 |
|
Administrator
Ukraine
|
TVS Severnaya Dvina
Yamal 202 49.0°E(C Band) 3940 L 7500 7/8 Ident: 1FFF
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |