![]() |
|
|
#971 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Челсі" готове продати Торреса
"Челсі" не збирається перешкоджати відходу іспанського нападника Фернандо Торреса, повідомляє TMW. Лондонський клуб готовий розлучитися з 27-річним іспанським бомбардиром вже взимку. Єдиною проблемою для трансферу іспанця може стати компенсація, яку за нього захоче отримати "Челсі", що віддав за гравця в січні цього року 58 млн євро, інформує soccer.ru. На даний момент Торрес провів за "Челсі" 21 матч в різних турнірах і забив лише 1 гол. Наставник лондонців Андре Віллаш-Боаш вже натякнув, що іспанському футболістові доведеться найближчим часом задовольнятися роллю запасного.
|
|
|
|
#972 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Андрій ВОРОНІН: «Після першого тайму був упевнений у перемозі»
Український форвард відзначився забитим м'ячем у ворота армійців Нападник «Динамо» Андрій Воронін, який став автором першого гола в матчі 23-го туру прем'єр-ліги проти ЦСКА (4:0), зазначив, що не сумнівався в перемозі біло-блакитних вже після першого тайму. - Напевно, такий результат став несподіваним навіть для вас? - Так, якби перед грою мені сказали, що ми виграємо 4:0, я б не повірив. - Коли ви зрозуміли, що ЦСКА вже не відігратися? - Напевно, після третього гола. Хоча і в першому таймі гра складалася на нашу користь, ми створювали багато моментів, тому після першої половини я був практично впевнений, що виграємо, - цитує Вороніна "Спорт-Експрес». - Я боявся, що ми пропустимо першими, так як зазвичай після цього нам доводиться дуже важко. - Як оціните сьогоднішню підтримку вболівальників «Динамо»? - Супер! Велике їм спасибі за це. Зрозуміло, що ми грали в Хімках, хоча все-таки були гостями. Уболівальників ЦСКА майже не чув. Нас же трибуни підтримували сьогодні всі 90 хвилин. - ЦСКА в кінцівці був вже повністю деморалізований? - Складно зібратися, коли програєш 0:3 за 15 хвилин до кінця. Тим більше потім армійці пропустили четвертий. Це дуже важко психологічно. - А може бути, ЦСКА був деморалізований з самого початку через травми Акінфєєва? - Не знаю, але я думаю, що ми були більше налаштовані на перемогу, ніж ЦСКА.
|
|
|
|
#973 |
|
Передовик
|
Чемпіонат Іспанії. "Реал" дотиснув "Хетафе", "Барселона" втратила очки. Матчі 3 туру
Чемпіонат Іспанії 3 тур 10 вересня "Реал Сосьєдад" - "Барселона" 2:2 (0:2) Голи: 0:1 - Хаві (10), 0:2 - Фабрегас (11), 1:2 - Агіррече (59), 2:2 - Грізманн (61) "Реал Сосьєдад": Клаудіо Браво, де ла Белья, І. Мартінес, Демідов, Хабі Прієто (Бетайба, 70), Естрада, Сурутуса, Ільярраменді, Маріга (Аранбуру, 81), Грізманн, Агіррече (Вела, 81) "Барселона": Вальдес, Дані Алвес, Фонтас (Іньєста, 80), Адріано, Хаві, Бускетс, С. Кейта, Фабрегас, Тіаго Алькантара (Мессі, 63), Санчес (Вілья, 32), Педро Попередження: Сурутуса (68), Бетайба (82), Мессі (90) "Вільярреал" - "Севілья" 2:2 (1:1) Голи: 0:1 - Негредо (24), 1:1 - Россі (35 пен), 2:1 - Марко Рубен (73), 2:2 - Алексіс (86) "Вільярреал": Дієго Лопес, Маріо, Марчена, Мусаккьо, Жоан Оріоль, Гонсало (Марко Рубен, 68), Бруно, Кані (Сесар, 23), Борха Валеро, Камуньяс (де Гузман, 57), Россі "Севілья": Хаві Варас, М. Касерес (Кампанья, 74), Алексіс, Ескюде, Ф. Наварро, Медель, Перотті, Навас, Троховськи (Ракітіч, 57), Ману (Кануте, 57), Негредо Попередження: Негредо (28), Ману (42), Кануте (61), де Гузман (75), Алексіс (76), Сесар (80) Вилучення: Дієго Лопес (22) "Реал" - "Хетафе" 4:2 (1:1) Голи: 1:0 - Бензема (14), 1:1 - Міку (39), 2:1 - Роналду (60 пен), 3:1 - Бензема (69), 3:2 - Міку (74), 4:2 - Ігуаїн (88) "Реал": Касільяс, Рамос, Пепе, Карвалью, Марсело, Коентрау, Алонсо, Озіл (Ігуаїн, 87), Ді Марія (Кака, 72), Бензема (Гранеро, 89), Роналду. "Хетафе": Мойя, Валера, Масілела, Ката Діас, М. Торрес, П. Ріос (Колунга, 81), Каскеро (Гуїса, 71), Х. Родрігес, Сарабія (Баррада, 70), Ласен, Міку Попередження: Роналду (21), Валера (22), Каскеро (45), Карвалью (69), Алонсо (83), М. Торрес (84) "Валенсія" - "Атлетико" 1:0 (0:0) Гол: 1:0 - Сольдадо (52) Попередження: Суарес (41), Сольдадо (53), Тіаго (61)
|
|
|
|
#974 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Маріо Гомес б’є бомбардирські рекорди
Чотири рази вразивши ворота "Фрайбурга" в домашньому матчі п'ятого туру чемпіонату Німеччини, нападник "Баварії" Маріо Гомес довів кількість забитих ним голів у нинішньому сезоні Бундесліги до восьми. Гомес став першим футболістом за останні 15 сезонів Бундесліги, якому в стартових п'яти турах вдалося забити вісім голів. Матч "Баварія" - "Фрайбург" завершився з рахунком 7:0. Раніше Гомес три рази вразив ворота "Кайзерслаутерна", а ще один м'яч у цьому сезоні він забив "Гамбургу". |
|
|
|
|
|
#975 |
|
Передовик
|
Сьогодні медики "Барселони" провели ретельне обстеження чилійського форварда команди Алексіса Санчеса, яке виявило розрив литкового біцепса на правій нозі.
За прогнозами лікарів, Санчесу доведеться заліковувати травму принаймні вісім тижнів. Якщо прогнози лікарів справдяться, то Санчес пропустить 13 офіційних матчів "Барселони" і мав би повернутися на поле аж у 13 турі чемпіонату Іспанії на матч проти "Сарагоси". Чилійський форвард зазнав травми вчора на 30 хвилині матчу із "Реалом Сосьєдад".
|
|
|
|
#976 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Шахтар полетів у Порту на матч ЛЧ
У неділю, 11 вересня, о 14:30 Boeing 737-400 з тренерським штабом та футболістами «Шахтаря» узяв курс убік Португалії, де вже у вівторок «гірникам» належить провести дебютний матч розіграшу Ліги чемпіонів. Наша команда проведе в повітрі близько шести годин і приземлиться безпосередньо в аеропорту міста Порту. Мірча Луческу взяв із собою наступних футболістів: Воротарі: Андрій Пятов, Олександр Рибка. Захисники: Сергій Кривцов, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Разван Рац, В'ячеслав Шевчук, Дмитро Чигринський. Півзахисники: Фернандіньо, Вілліан, Олексій Гай, Жадсон, Василь Кобін, Генріх Мхітарян, Дуглас Коста, Дарійо Срна, Алекс Тейшейра, Томаш Хюбшман. Нападники: Луїс Адріано, Едуардо, Дентіньо, Євген Селезньов. Джерело: Прес-служба ФК «Шахтар»
|
|
|
|
#977 |
|
Передовик
|
У "Дніпрі" вже задумалися над відставкою Рамоса
Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко не виключає можливості звільнення головного тренера команди Хуанде Рамоса. "Ми сподівалися, що Рамос за рік зуміє вивести команду на рівень "Динамо" і "Шахтаря", виведе "Дніпро" в ЛЧ. Ми виконали усі його побажання і прохання, але мета усе так само далека. Не дивно, що в ЗМІ проскакує інформація про зміну тренера. У Рамоса - діючий контракт. Але якщо серія слабких результатів продовжиться, зрозуміло, треба буде вносити зміни. Тоді, до речі, наставник збірної Хорватії Славен Біліч міг би бути одним з кандидатів. Це справжній європейський тренер. Я дивився матч Хорватії проти Ізраїлю, коли він в перерві за рахунку 0:1 знайшов потрібні слова і хорвати перемогли - 3:1, - цитує Стеценка "Сегодня" з посиланням на хорватські ЗМІ. Нагадаємо, що у 9 турі чемпіонату України "Дніпро" з рахунком 0:2 програв "Зорі".
|
|
|
|
#978 |
|
Передовик
|
Капелло може очолити "Анжи"
"Анжи" зацікавлений в послугах головного тренера збірної Англії Фабіо Капелло, повідомляє Daily Mail. Власник махачкалинського клубу Сулейман Керімов вважає італійця ідеальним кандидатом на посаду головного тренера його команди. Контракт Капелло з футбольною асоціацією Англії розрахований до літа 2012 року. При цьому англійці сподіваються продовжити угоду після Євро-2012.
|
|
|
|
#979 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Рішення про скандальному матчі в цьому році ми не дізнаємося.
Справа в спортивному арбітражному суді про скандальний договірний матчі між "Металістом" і "Карпатами" відкладена на невизначений термін. Нагадаємо, розгляд було призначено на 14-16 вересня 2011 року. У Лозанський суд надійшло прохання від адвокатської фірми, яка веде справи "Металіста", відкласти суд на грудень 2012 року. Обгрунтування - розгляд і підсумок справи може зашкодити іміджу Євро-2012. "Ми вважаємо, що відголоски цієї справи, в не залежності від прийнятого рішення САС, знайдуть серйозний резонанс не тільки у внутрішньоукраїнській, але і в міжнародній пресі. Це може завдати шкоди репутації України, як чесної спортивної держави, а також шкоди іміджу майбутнього турніру. Тому ми просимо вас прийняти і підтримати наше звернення призупинити розгляд обох справ без утиску чиїхось прав і свобод аж до 31 грудня 2012 року", - йдеться в заяві харківської сторони. Арбітражний суд звернувся до ФФУ, яка відповіла, що не має нічого проти перенесення розгляду, але пропонує повернутися до розгляду справи відразу після завершення чемпіонату Європи 2012 року, тобто відразу після 15 липня 2012 року. Нова дата розгляду справи не призначена. Обидві сторони домовилися не коментувати дані новини. Нагадаємо, що КДК ФФУ визнав договірним матч 26-го туру 17-го чемпіонату України між клубами "Металіст" і "Карпати", який відбувся 19 квітня 2008 в Харкові, і зняв з обох команд по 9 очок в нинішньому розіграші Прем'єр-ліги. Після цього фігуранти справи заявили, що оскаржуватимуть рішення КДК, тренер "Металіста" Мирон Маркевич подав у відставку з поста головного тренера збірної України, а вболівальники харківського клубу провели марш протесту. Після того, як ФФУ відхилив апеляцію "Металіста", харківський клуб подав протест проти цього рішення до арбітражного спортивного суду Лозанни.
|
|
|
#980 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Боярський: "Зеніт" спеціально програв "Локомотиву"
Напередодні старту "Зеніту" в Лізі чемпіонів відомий актор і вболівальник пітерської команди Михайло Боярський здивував відвертим припущенням. На його думку, команда Спаллетті програла в суботу "Локомотиву" ... спеціально, пожертвувавши матчем чемпіонату заради вдалого старту в Лізі чемпіонів. - Матч проти "Локомотива" я дивився з самого початку, і ось що кинулося в очі, - помічає Боярський. - "Зеніт" після перерви різко віддав ініціативу супернику, ніби кажучи: "Ну що, хлопці, ми попустувати, тепер і ви пограйте в своє задоволення". Адже було повне відчуття, що на другий тайм у майках "Зеніта" вийшла якась зовсім інша команда ... У якій пропало взагалі все: швидкість, точність, бажання ... - Знову ж таки, згадайте: на поле в Черкізово не вийшло відразу четверо футболістів основи: Анюков, Зирянов, а також Широков з Кержаковим. Останні двоє взагалі до Москви не поїхали. Спаллетті - досвідчений стратег, а, значить, він знав, на що йшов, залишаючи лідерів команди поза грою. По суті, Лучано пожертвував цією грою заради того заради того, щоб збільшити шанси на успішний старт в Лізі чемпіонів, давши провідним гравцям набратися сил. І в цій ситуації я на боці італійця: у чемпіонаті матчів ще достатньо, до того ж - третє коло попереду, ЦСКА, який грав раніше, в своєму матчі поступився. А отже, навіть у разі поразки рівність очок між армійцями і зенітовцев зберігалося. Тобто, ризику майже не було ... Зате вдало стартувати в Лізі чемпіонів - завдання на даний момент і справді першорядна! У цій ситуації збентежила тільки формулювання неучасті Олександра та Романа в грі: вони, мовляв, настільки втомилися, граючи за збірну, що змушені пропустити матч з "Локо". Ну що це за балет? Уявіть, я б сказав: у мене на тижня два спектаклі було, тому в третьому грати немає сил. Потім вже з'явилася інформація, що у Широкова пошкодження привідного м'яза, а Кержаков застудився. Але причина все ж, вважаю, в іншому. - У чому ж? - Згадайте, в який день була гра з "Локо" - тоді ж ховали хокеїстів ярославського "Локомотива". Думаю, "Зеніт" програв спеціально. - У сенсі?! - Гадаю, це був "дипломатичний" програш. Мені так, принаймні, здається. Припускаю, що в перерві зенітовцев було сказано: "хлопці, ну ви чого творите-то? У сімействі" Локо "- таке горе, а ви тут мало не громити суперника!" А, може, пітерцям, ніхто нічого не говорив, і з їхнього боку це був такий внутрішній, чи що, порив. Але в будь-якому випадку, поразка це неспроста. По крайней мере, я ніколи не бачив, щоб досвідчений Слава Малафєєв допускав стільки дивовижних помилок за один матч! А тут ще наклався майбутній матч з АПОЕЛ, перед яким варто було поберегти основні сили. Та й поразка в будь-якому випадку повинно було струснути команду: якщо не розізлити, то, принаймні, постійно нагадувати-програшу поспіль вам, хлопці, не пробачать. Бачите, скільки всього нашарувалося. - Ви прямо сценарій для форменого трилера написали, Михайло Сергійович. Для повноти картини тільки жінки не вистачає! - Як це не вистачає? Кіпр, де "Зеніту" грати вже у вівторок, називають островом Афродіти. Ось вам і дівчина! .. Якщо ж серйозно, то кіпріоти - далеко не хлопчики для биття, і кровиночки поп'ють у наших чимало. Втім, думаю, пітерці все ж переможуть. Рахунок? 1:0. Дуже буде намагатися забити Саша Кержаков. Та й всі інші. Адже кожному зрозуміло: втратить "Зеніт" очки на Кіпрі, Спаллетті і компанії пригадають всі помилки: і поразка від "Локо", і нічию з "Амкаром" і взагалі все!
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |