SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.09.2020, 07:59   #971
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.686

Типово

У неділю, 20 вересня, в Дніпрі відбудеться великий вечір боксу під егідою Top Boxing Generation.

У головному бою програми на ринг вийдуть досвідчений боксер Андрій Руденко (32–5, 20 КО) і Костянтин Довбищенко (7–7–1, 4 KO).

Також бій проведе 28-річний проспект Віктор Вихрист (2–0, 2 КО), його суперником буде іспанець Габріель Енгуема (10–9, 6 KO).
Мініатюри долучень
orig_504218.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.09.2020, 08:29   #972
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український боксер легкої ваги Денис Берінчик 8-го жовтня проведе черговий захист титулу інтернаціонального чемпіона WBO.

Компанія K2 повідомила, що суперником став румунський боксер Віорел Сіміон. 38-річний Сіміон провів 25 боїв і здобув 22 перемоги. Серед відомих противників - Лі Селбі і Шакур Стівенсон. Обидва поєдинки Віорел програв.

Берінчик 8 поспіль бій буде проводити в Україні. Це буде 4-й захист титулу WBO.
Мініатюри долучень
orig_504141.jpg  
Старий 21.09.2020, 08:18   #973
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У Дніпрі відбулося шоу боксу під егідою промоутерської компанії Top Boxing Generation.

Український суперважковаговик Андрій Руденко (33–5, 20 КО) в 10-раундовому поєдинку взяв гору над Костянтином Довбищенком (7–8–1, 4 КО) одноголосним рішенням суддів. Переможець завоював титул чемпіона України у надважкій вазі.

Український проспект Віктор Вихрист (3–0, 3 КО) нокаутував 3-го суперника поспіль. Іспанець Габріель Енгуема (10–10, 6 КО) був відправлений у нокаут в 3-му раунді.
Мініатюри долучень
orig_504467.jpg  
Старий 22.09.2020, 08:25   #974
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Боксер Хосе Педраса, який програв Василю Ломаченку, вважає українця фаворитом в майбутньому поєдинку за 4 пояси легкої ваги проти Тео Лопеса.

«Вважаю, що Ломаченко буде домінувати в поєдинку з Лопесом. Вважаю, що він переможе впевнено, однак занадто розслаблятися йому теж не можна».

«Лопес - вибуховий боєць, у нього сильні удари і він здатний завдати шкоди будь-якому боксеру легкої ваги».

«Моя поразка Ломаченку? Я радий тому, що зумів показати тоді», - сказав Педраса.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться 17-го жовтня.
Мініатюри долучень
orig_504580.jpg  
Старий 23.09.2020, 08:02   #975
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сергій Дерев'янченко поділився очікуваннями з приводу свого бою проти чемпіона WBC в середній вазі Джермалла Чарло, який відбудеться в суботу, 26 вересня:

«Я буду його найжорсткішим тестом в середній вазі. Джермалл ніколи не зустрічався з таким, як я. Я буду чинити більший тиск, ніж він звик. Він також ніколи не стикався ні з ким, у кого подібна робота ніг. Я буду працювати на ближній дистанції більше, ніж його колишні опоненти.

Головкін дуже відрізняється від Чарло, але Джейкобс схожий стилістично, тому тут буде те, що я вже бачив. У цьому таборі ми тільки привезли інших спаринг-партнерів. Тих, хто може показати, що Чарло принесе в ринг.

Ми робимо необхідні поправки з урахуванням нашого досвіду і розробляємо план гри спеціально під Чарло. Спаринг-партнери відмінно попрацювали, і я повністю готовий до 26 вересня.

Ми завжди дивимося вперед. Я постараюся швидше здобути перемогу над Чарло, тому ми будемо чинити більший тиск на початку.

Ті нокдауни в першому раунді (в боях з Головкіним і Джейкобсом - прим.) були лише короткостроковими моментами. Я швидко рушив далі, залишив їх позаду і повертався в поєдинок. Я сказав собі, що мені просто потрібно бути кращим в останніх раундах.

Не зосереджений виключно на тому, щоб поєдинок проходив в певному напрямку, у нас просто є свій план гри, і ми подивимося, що станеться на рингу.

Якщо я зможу його нокаутувати, то буду готовий піти на це. Але якщо бій пройде 12 раундів, у мене є всі навички, щоб перемогти рішенням суддів».

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_504703.jpg  
Старий 24.09.2020, 08:31   #976
yyyyyhhh
Moderator

Типово

57-річний американський боксер Евандер Холіфілд (44-10-2, 29 КО) продовжує наполегливо тренуватися, готуючись до свого повернення в ринг.

«Тіло досягає того, у що вірить ваш розум», — написав Холіфілд в Instagram, коментуючи свої потужні удари по лапам.

Евандер тренується за сприяння 44-річного українського екс-боксера Володимира Кличка.
Мініатюри долучень
orig_504928.jpg  
Старий 25.09.2020, 08:14   #977
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Промоутер Едді Хірн визнав, що боксер Ентоні Джошуа готовий зробити титул WBO суперважкої ваги вакантним, щоб йому не заважали провести бій проти Тайсона Ф'юрі в 2021 році.

Проблема для Джошуа в тому, що обов'язковим претендентом на пояс є Олександр Усик, який не хоче чекати, коли відбудеться бій Джошуа - Ф'юрі, а хоче в першій половині 2021 роки вийти в ринг з Джошуа.

«Багато зараз розмов про те, що Джошуа потрібно зробити титул вакантним. Чи готовий він? Я вважаю, що так. Якщо він після Пулєва відразу виходить на Ф'юрі, то Ентоні готовий віддати титул WBO».

«Можливо, спробуємо знайти рішення з Усиком. Пообіцяти йому, що Джошуа стає абсолютним чемпіоном і тут же зробить пояс вакантним. Якщо Усика це не влаштує, то він на таке не піде».

«Джошуа хоче бій з Ф'юрі, щоб визначити найкращого в супертяжах. Якщо з якоїсь причини бій не відбудеться, то Ентоні відразу готовий до бою з Усиком, але йому ще потрібно перемогти Чісору», - сказав Хирн.

Якщо Джошуа зробить титул WBO вакантним, то за пояс битимуться Усик і 2-й номер рейтингу. Зараз це Даніель Дюбуа.
Мініатюри долучень
orig_504977.jpg  
Старий 26.09.2020, 09:30   #978
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український проспект-нокаутер Сергій Богачук (18–0, 18 КО) продовжує знищувати суперників і підбиратися до чемпіонських поєдинків.

В ніч з 25 на 26 вересня 25-річний українець провів бій у мексиканській Меріді. У головному вечора його суперником був місцевий 32-річний боксер Алехандро Давіла (21–2–2, 8 КО).

У дуелі планувалося 10 раундів, але стільки Сергію не знадобилося. Богачук весь бій володів перевагою, і мексиканець не зміг продовжити поєдинок після 6-го раунду. Судді зафіксували технічний нокаут, і це 18-та перемогу Богачука на профі-рингу!

Сергій Богачук (Україна) – Алехандро Давіла (Мексика) – TKO 6/10
Мініатюри долучень
orig_505189.jpg  
Старий 27.09.2020, 09:14   #979
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У ніч на 27 вересня відбувся чемпіонський бій в середній вазі. У Анкасвіллі (штат Коннектикут) на ринг вийшли американець Джермалл Чарло (30–0, 22 KO) та українець Сергій Дерев'янченко (13–2, 10 KO).

У 12-раундовій дуелі на кону стояв титул чемпіона світу за версією WBC, що належав Чарло. Бій проходив з перевагою американця. По ходу поєдинку у Дерев'янченко відкрилося серйозне розсічення ока.

Незвична тиша стояла в залі, оскільки бій через пандемію проходив без глядачів. Сергій боксував активно, але йому не вистачало руху на ногах. Як тільки зупинявся, відразу ж прилітав жорсткий удар від суперника.

Чарлі виглядав дуже потужним фізично, атакував багато, і часто його удари досягали мети. У середніх раундах бою у Дерев'янченко утворилася гематома, ліве око заплило, і Сергій став гірше бачити пересування суперника.

В останніх раундах Сергій зібрався, спробував діяти агресивно і часто пробивати серії. У кінцівці у нього пройшов відмінний удар справа. Але цього не вистачило, щоб змінити рішення суддів на свою користь.
Мініатюри долучень
orig_505321.jpg  
Старий 28.09.2020, 08:23   #980
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Теофімо Лопес вважає, що має шанси перемогти Василя Ломаченка рішенням суддів:

«Я такий боєць, що якщо потрясу тебе, то продовжу це робити. Я цілком впевнений, що Ломаченко не витримає це протягом 12 раундів. Коли я готовий фізично і ментально, ніхто не може мене зупинити, хіба що я сам.

Багато хто згадує повний бій з Накатані. У тому поєдинку ментально я не був на ринзі. Я весь бій дивився по сторонах, придивлявся, хто там є, шукав дружину і так далі. Справа була в речах, які відбувалися в моєму особистому житті.

Тепер все по-іншому. Я очікую, що після цього на мене чекають великі речі. Мені не потрібно вигравати цей бій нокаутом, але якщо він прийде, то я однозначно його оформлю».

Нагадаємо, бій Ломаченко - Лопес відбудеться 17 жовтня.
Мініатюри долучень
orig_505376.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:10.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум