![]() |
|
Реєстрація | SatMaster | Учасники | Громадські гурти | Календар | Пошук | Нинішні дописи | Позначити усі розділи як прочитані |
![]() ![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#2732 |
Moderator
![]() |
![]()
Всім доброго дня! Є вмене просьба така маю вдома швидкісний інтернет 30 мгб єтакож вайфай роутер нетіс з однією антеною буває на подвірї малий сигнал погано ловить знайшов антену неностейшен М2 кажуть що можна її підключити до роутера цей що в кімнаті а антену причіпити на вулиці і вона буде розавати вайфай як її налаштувати щоб і в кімнаті файфай робив і неностейшен роздавав вайфай насамперед дякую поки що.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2733 | ||
Передовик
![]() |
![]()
Korpahec, значно дешевше буде ніж наностейшен, та і роздати чи прийняти можна на великі відстані
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Востаннє редагував arki: 11.07.2018 о 20:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Moderator
![]() |
![]()
arki! Я вам щиро вдячний треба сидіти з цим маю неностейшен по дворі хватає відстані багато непотрібно чи можете скинути відео по налаштуванні неностейшена дякую.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Передовик
![]() |
![]()
Korpahec, Привіт. якщо хочеш роздати на більші відстані то думаю да
![]() |
#2738 |
Активіст
![]() |
![]()
Всім привіт ,хотів спитати є клубнічки на супутниках у відкритому режимі ,а то люди питають не знаю що відповідати ,якщо є то на яких супутниках ,дуже дякую
![]() |
#2740 |
Активіст
![]() |
![]()
Привіт ,на яку чистоту налаштовувати 42 і 36 супутники ,нагадайте будь ласка ,і яку чистоту ставити в налаштуваннях сатлинк 6908 на 36 ,трошки забув
![]() |
Закладки |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|