![]() |
|
|
#22 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2010
Вік: 66
Дописи: 312
Волинь м.Берестечко
Мій ресівер: ORTON 4100c,U2C HD ...
|
Додаю в картинках.Можливо так зрозумієте.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
myseg,
Цитата:
Код:
Kyivstar
Имя соединения - Kyivstar Internet
Канал данных - GPRS
Имя точки доступа. Для контрактных абонентов - www.kyivstar.net, для абонентов предоплаченной мобильной связи Ace&Bace - ab.kyivstar.net, для абонетнов, активировавших услугу “мобильный интернет XL” - xl.kyivstar.net
Имя пользователя - igprs
Пароль - internet
Аутентификация - Normal
Дом страница - www.kyivstar.net
Номер удаленного доступа - *99***1# или *99# (для мобильников Ericsson, Motorola, Sendo, Nokia и SonyEricsson).
В настройках соединения обязательно укажите строку инициализации модема: - AT+CGDCONT=1,”IP”,”www.kyivstar.net”
Djuice
Имя соединения - Djuice Internet
Канал данных - GPRS
Имя точки доступа - www.djuice.com.ua
Имя пользователя - оставить пустым
Пароль - оставить пустым
Аутентификация - Normal
Дом страница - www.djuice.com.ua
Номер удаленного доступа - *99***1# (*99# - для телефонов Ericsson, Motorola, Sendo, Nokia и SonyEricsson).
В настройках соединения обязательно укажите строку инициализации модема: - AT+CGDCONT=1,”IP”,”www.djuice.com.ua”
MTC
Имя соединения - MTS Internet
Канал данных - GPRS
Имя точки доступа - hyper.net
Пароль - оставить пустым
Аутентификация - Normal
Дом страница - hyper.net
Номер удаленного доступа - *99***1# (*99# - для моделей Ericsson, Motorola, Sendo, Nokia и SonyEricsson)
В настройках соединения обязательно укажите строку инициализации модема: - AT+CGDCONT=1,”IP”,”hyper.net”
Jeans
Имя соединения - JEANS NET GPRS
Канал данных - GPRS
Имя точки доступа - www.jeans.ua
Пароль - оставить пустым
Аутентификация - Normal
Дом страница - www.jeans.ua
Номер удаленного доступа - *99***1# (*99# - для моделей Ericsson, Motorola, Sendo, Nokia и SonyEricsson)
В настройках соединения обязательно укажите строку инициализации модема: - AT+CGDCONT=1,”IP”,”hyper.net”
Life
Имя соединения - life:) Internet
Канал данных - GPRS
Имя точки доступа - internet
Пароль - оставить пустым
Аутентификация - Normal
Дом страница - www.life.com.ua
IP-адрес шлюза - 0.0.0.0
IP-адрес телефона - Automatic (0.0.0.0)
Использовать прокси-сервер - No
Номер удаленного доступа - *99***1# (*99# - для мобильных телефонов Ericsson, Motorola, Sendo, Nokia и SonyEricsson)
В настройках соединения обязательно укажите строку инициализации модема: AT+CGDCONT=1,”IP”,”internet”
Строка инициализации модема для пользователей услуги GPRS+/EDGE+: AT+CGDCONT=1,”IP”,”speed”
Beeline
Имя соединения - BEELINE Internet/GPRS
Канал данных - GPRS
Имя точки доступа - internet.beeline.ua
Пароль - оставить пустым
Аутентификация - Normal
Домашняя страница - www.beeline.ua
Номер удаленного доступа - *99***1# (*99# - для мобильников Ericsson, Motorola, Sendo, Nokia и SonyEricsson)
В настройках соединения обязательно укажите строку инициализации модема: - AT+CGDCONT=1,”IP”,”internet.beeline.ua”
Екотел
Имя соединения - GPRS Internet
Канал данных - GPRS
Имя точки доступа - Іnternet
Пароль - оставить пустым
Аутентификация - Normal
Домашняя страница - www.ekotel.com.ua
В настройках соединения обязательно укажите строку инициализации модема: - AT+CGDCONT=1,”IP”,”internet”
|
|
|
|
|
#25 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
![]() Часом, мережі 3G - єдиний варіант комфортного доступу в інтернет.Якщо сигнал 3G все ж доходить до вашого житла, але сигнал то є, то немає - стабільний зв'язок одержати можна. До прикладу, в моєму будинку на першому поверсі 3G ловиться але швидкість залишає бажати кращого, тоді як на другому - сигнал вже стає значно стійкіше і швидкість набагато вище. Після невеликого апгрейда мережу 3G стала ловитися на ура і на першому поверсі. Про те, як навчити модем бачити мережу 3G за допомогою зібраної з підручних матеріалів антени, розказано в цій книзі. Автор: Колектив Рік видання: 2011 Видавництво: Колективне Сторінок: 23 Формат: PDF Розмір: 5.05 Mb Мова рос Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#26 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 10.12.2015
Дописи: 1
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD
|
Доброго дня. Підкажість будь ласка, чи є якесь рішення, якщо відірвалась площадка SRST у модема 1550. Чи є можливо якась альтернативна площадка до якої можна було б припаятись?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 14.01.2016
Дописи: 1
Ukraine
Мій ресівер: globo4100c
|
Привіт, де для mf180s брати нарізки 6 файлів? ага вже знайшов BynaryCutter,пробую.не прошиваїця воно ,раз получилось але там не було всіх файлів ,докинув якісь кишки.рар почав пошивати ч-з юсб перескочив на другий порт в процесі і кирдик( Ура прошив правда вийшов простий російський mf180 але з голосовою підтримкою і прошивав оцим zfrm-05a
Востаннє редагував alibuba: 16.01.2016 о 13:34. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 19.12.2013
Дописи: 3
Ukraine
Мій ресівер: Eurosky ES-4050
|
Доброго дня!
alibuba,Я бачу що ви прошили MF180S.Скиньте будь ласка менi ,6 файлов для прошивки, i якою прогою шив? Ще таке питання ваш модем з аппаратным локом(на микросхеме) .Я вже больше тижня гвалтуюсь з модемом MF190S (KIEVSTAR),Да, який проц у вашого модема?Виручайте!!! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| 3G-USB-модем Huawei E1550 Київстар | Петрович | Загальний розділ! | 4 | 06.02.2011 12:38 |
| Condor 5000 (обговорення,прошивка,софт) | sat-prof | Тюнери, які не ввійшли в список | 5 | 03.02.2011 23:54 |
| STRONG STR-6200 (обговорення,софт) | sat-prof | Strong 4401,4402,4450,6125 | 6 | 30.08.2010 01:28 |
| OPENBOX S8 HD PVR (обговорення,софт) збираємо інфу | sat-prof | Тюнери, які не ввійшли в список | 2 | 25.08.2010 23:30 |