SAT
шарінг меокс
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Категорії форуму > Не знаєш, де написати? Пишем тут.

Примітки

Створення нової теми Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 30.06.2019, 12:50   #2791
Korpahec
Moderator
 
Аватар для Korpahec
 
Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.265
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 2238
Дякую (Получено): 2797
Флуда (Поставлено): 2
Флуда (Получено): 1
Ukraine
Мій ресівер: B6 METAL UCLAN
Надіслати повідомлення для Korpahec на ICQ
Типово

kreshnot! Дня доброго! Так і зробив працює все дякую вам велике.
Korpahec зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.07.2019, 21:56   #2792
Korpahec
Moderator
 
Аватар для Korpahec
 
Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.265
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 2238
Дякую (Получено): 2797
Флуда (Поставлено): 2
Флуда (Получено): 1
Ukraine
Мій ресівер: B6 METAL UCLAN
Надіслати повідомлення для Korpahec на ICQ
Типово

Доброго вечора! Маю роутер ксіомі 4С і щоб більший сигнал роздавав то прошивку замінити чито все залежить від настройки самого роутера. Ще радять мені тенду F9 хто пронеї щось знає чи добра вона. Дякую!!!

Востаннє редагував Korpahec: 14.07.2019 о 20:46.
Korpahec зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.07.2019, 17:55   #2793
Эмин
Активіст
 
Реєстрація: 30.08.2010
Вік: 25
Дописи: 360
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 18
Дякую (Получено): 36
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0
Київ
Мій ресівер: GM SPARK RELOADED
Надіслати повідомлення для Эмин на Skype
Типово

Всім привіт, підкажіть будь ласка намутив superbox mini s 100 x pvr, який в нього пульт і що це за клон, в інеті немає дет інформації ,дуже дякую
__________________

Зроби те - що не зможеш зробити
Эмин зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.08.2019, 00:36   #2794
Korpahec
Moderator
 
Аватар для Korpahec
 
Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.265
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 2238
Дякую (Получено): 2797
Флуда (Поставлено): 2
Флуда (Получено): 1
Ukraine
Мій ресівер: B6 METAL UCLAN
Надіслати повідомлення для Korpahec на ICQ
Типово

Доброго вечораі! Хотів спитати тестував на тюнері UC B 6 Metal uclan, з сервера іпітів,і платні канали ,все працює канали гортаються , тільки якщо натиснув напульті ок, все стає ,так якби натиснув паузу, картинка стоїть, пульт нерагує, треба виключити з сеті, тоді все працює якщо ненатискати кнопку ок, напульт,і тотак має бути, бо якщо натиснути ок, кнопки напульті ніякі нерагують, треба рес виключати.Просто колега хоче футбол1 футбол2.Дякую!!!

Востаннє редагував Korpahec: 10.08.2019 о 00:40.
Korpahec зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 30.09.2019, 23:44   #2795
Korpahec
Moderator
 
Аватар для Korpahec
 
Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.265
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 2238
Дякую (Получено): 2797
Флуда (Поставлено): 2
Флуда (Получено): 1
Ukraine
Мій ресівер: B6 METAL UCLAN
Надіслати повідомлення для Korpahec на ICQ
Типово

Доброго вечора всім форомучанам! Стикнувся з проблемою приніс клієнту ресівер UC B6 Uclan, підключив його по вайфаю, звязав з роутером нетіс WF2409E, потім ми зайшли в меню ресівера, щоб глянути ютуб ,погоду ,мегого, пише оновлення невдалося ,заходим в погоду ,пише помилка потоку ,підключив йому IPTV ONLINE теж помилка потоку ,інтернет є, звертались на техпідтримку провайдера, сказали що вних все добре, чи можливо прошити роутер ,резетили ніц зтого приніс досебе, додому, вмене працює все іцей теж самий вмене провайдер. Підкажіть мені якщо хтось, стикався з цією проблемою! Дякую наразі!!!
Korpahec зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.10.2019, 11:58   #2796
vimpel
Учасник
 
Аватар для vimpel
 
Реєстрація: 16.06.2010
Дописи: 116
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 58
Дякую (Получено): 39
Флуда (Поставлено): 1
Флуда (Получено): 0

Типово

була така проблема вирішувалось заміною роутера на tenda. mercusys замічено було що або відвалювалювався по вайфаю чи втрачали пакети при передачі тоїсть включаеш шару а вона гавкае , при підключені в режимі роздачі з смартфона працювало нормально ,замічалося на роутерах нетіс прошивка недопомагала скоріше зекономили на залізі .ще були проблеми з модемами тп лінг від укртелекому була така сама проблема
__________________
Дякую Korpahec Сказав дякую
vimpel зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.10.2019, 16:54   #2797
Leon15
Новачок
 
Реєстрація: 07.08.2013
Дописи: 2
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 0
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0
Ukraine
Типово

Не реєструється в мережі тюнер, мережу баче і відсоток сигналу показує але вкінці немає галочки , в настройках ip одні нулі, до цього все було добре, інтернет є , в іншій кімнаті інший тюнер шариться все добре
Мініатюри долучень
IMG_20191028_084328.jpg   IMG_20191028_084349.jpg  
Leon15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.10.2019, 22:44   #2798
Korpahec
Moderator
 
Аватар для Korpahec
 
Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.265
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 2238
Дякую (Получено): 2797
Флуда (Поставлено): 2
Флуда (Получено): 1
Ukraine
Мій ресівер: B6 METAL UCLAN
Надіслати повідомлення для Korpahec на ICQ
Типово

Leon15! Доброго вечора! Перша причина накрився файфай адаптер абоперепрошити тюнер!!!
Korpahec зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.10.2019, 12:58   #2799
Leon15
Новачок
 
Реєстрація: 07.08.2013
Дописи: 2
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 0
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0
Ukraine
Типово

Цитата:
Допис від Korpahec Переглянути допис
Leon15! Доброго вечора! Перша причина накрився файфай адаптер абоперепрошити тюнер!!!
інший тюнер в іншій кімнаті шариться
Leon15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.10.2019, 22:04   #2800
Korpahec
Moderator
 
Аватар для Korpahec
 
Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.265
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 2238
Дякую (Получено): 2797
Флуда (Поставлено): 2
Флуда (Получено): 1
Ukraine
Мій ресівер: B6 METAL UCLAN
Надіслати повідомлення для Korpahec на ICQ
Типово

Добрий вечір! Я так зрозумів що увас походу два тюнера непрацють напишіть конкретніше з ваших слів нічого незрозуміло!!! Ви хоча марки тюнерів розпишіть який шариться який нешариться!!!

Востаннє редагував Korpahec: 30.10.2019 о 00:00.
Korpahec зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід


Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:42.


vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум