![]() |
|
|
#2853 |
|
Новачок
Дописи: 1
Ukraine
Мій ресівер: openbox
|
Вiтаю. Допоможiть пiдсказками - де та за допомогою чого отримати доступ до пакету M7 Deutschland (Kabel Kiosk) що на супутнику Eutelsat 9. Потрiбен телеканал MTV DE саме з цього пакету та супутника. Менi нiкуди не дiтися щоб установлювати тарiлку та купувати шарiнг? Чи може iснуе варiант якийсь через iнтернет? Багато перепробував iptv та сталкер порталiв i нiде немае якостi як з пакету M7. Якщо хтось дивиться цей пакет то де придбати шарiнг? Дякую за допомогу.
|
|
|
|
|
|
#2856 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.498
|
Зламався Samsung Freestyle 1-го покоління SP-LSP3BLA, найперший… працював нормально і раптом перезавантажився — і тепер майже нічого не видно.
Діод всередині ніби світиться, але десь на 1/10 потужності… при тому, що заявлений термін служби підсвітки — близько 20 000 годин, але він точно навіть половини не відпрацював. І дивно, що він взагалі світить, але не з тією потужністю, з якою повинен — ледве видно навіть у темряві… а раніше працював нормально навіть при світлі, хоч щось було видно. Я його розібрав, почистив — всередині він навіть особливо не був запилений. Вентилятор працює, в принципі все функціонує… перевірив еко-режими та інші налаштування — все вимкнено. Скинув до заводських — і все одно те саме. Якби LED-лампа повністю вийшла з ладу, то підсвітки взагалі б не було, а не просто слабша… ну ж так? І в такому пристрої ж мають бути якісь захисти? Якщо світла стало менше — значить і струм менший, і по ідеї має спрацювати захист з помилкою типу «замініть лампу»? Скажіть, який саме LED-діод там використовується? Як його можна перевірити? Я б уже купив новий, але не знаю, як його знайти. Дякую. Відео розбирання (що всередині): Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Мануал: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Пост на форумі з подібною проблемою, де допомогла заміна лампи: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|