Показати повну версію : Вільне спілкування!!!(привітання, короткі розмови, побажання))
Сторінки :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
D-Misha, І вам добрий ранок
D-Misha, svidrak,Привіт ...
Усім привіт ...
kreshnot
28.10.2013, 09:18
svidrak,slavon, D-Misha,-привіт!
Всім привіт!
sat-prof ,kreshnot,slavon,svidrak і інші, доброго вечора...
D-Misha, доброго вечора, як у кого погодка ?У мене цілий день соничко світило красота, а я сидів і віндуси перестановлював) Зара вітер шибає
D-Misha, доброго вечора, як у кого погодка ?У мене цілий день соничко світило красота, а я сидів і віндуси перестановлював) Зара вітер шибає
Ігор, послухав тебе, додав до свого вина цукру, кинув трохи калинки і поставив на повторне бродіння, але нині не витримав, почав пробувати. Вино солодке як мід, а бродіння навряд чи буде, можна ітак пити;)
Ігор, послухав тебе, додав до свого вина цукру, кинув трохи калинки і поставив на повторне бродіння, але нині не витримав, почав пробувати. Вино солодке як мід, а бродіння навряд чи буде, можна ітак пити;)
Воно після цього бродить недовго пару днів!;)
sat-prof
29.10.2013, 19:42
Всім привіт!!!
Петрович
29.10.2013, 20:17
Всім привіт!!!
Друзі, ще не лягайте спати)
Лягати спати треба до 22 години:)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
sat-prof
29.10.2013, 20:51
D-Misha, так але не можу весь час на голові, навить та нова пошта!:eek:
D-Misha, так але не можу весь час на голові, навить та нова пошта!:eek:
Небери дурне до голови!Все буде збс
D-Misha, так але не можу весь час на голові, навить та нова пошта!:eek:Добре що скинув своє з голови, але ще нині негоден відійти, мені багато не треба. Пару раз користувався Новою поштою, проблем небуло, а на Укрпошті- це вже другий раз.Ростислав, має все обійтися добре.
sat-prof
29.10.2013, 21:07
D-Misha,
svidrak,давайте випємо чогось!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
D-Misha,
svidrak,давайте випємо чогось!Дякую!Можливо, так буде легше, якось моторошно на душі.
sat-prof
29.10.2013, 21:40
D-Misha, а мене страшить байдужість та жорстокість людей..люблю все просте !
Вітання всім.Життя продовжується Ростик, що головне, ну а його *казуси і викидони*не вперше і не в останнє.В тебе все ще попереду ,а от нам з паном Михайлом при наших літах багато чого вже не догнати.Вище голову і ....lmy
D-Misha, а мене страшить байдужість та жорстокість людей..люблю все просте !Напевно, таке життя можна створити тільки у своїй хаті, а далі, я теж боюся. Боюся всього що повязано з людською натурою(зрада, підлість, жорстокість .....)Протилежні якості, можна зустріти у тварин- які ніколи не зрадять, не підведуть і будуть любити тебе завжди..Живий приклад для людей.
Доброго вечора всім!!!
sat-prof, буде все в тебе добре, от побачиш. Головне здоровя, котре ні за які гроші не купиш...
sat-prof
29.10.2013, 22:04
Я просто місто не люблю,мені в селі найкраще.
тож і я такий...:confused:
Петрович
29.10.2013, 22:57
Я також!!!Більшість людей питаючи як у мене "як справи" байдужі до моїх справ і долі!Залишаючись з природою сам на сам,починаєш розуміти що лише це правдиве і не зрадливе!
Доброго ранку!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 5_500.jpg ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
sat-prof
30.10.2013, 10:02
Петрович, аналогічно все
sat-prof, D-Misha, Петрович, arki, Привіт хлопці ...
Мені також більше подобається бути в селі, ніж у великому місті, на кшталт Львова, у ньому я б напевно не жив ...
Петрович
30.10.2013, 13:03
slavon,доброго дня!Зранку пішов дрібний дощ.Затягнуло і напевне надовго!
І в нас погода помінялась ....Всім привіт
svidrak, Привіт ...
Погода дійсно доволі мерзенна - хмарно, сиро і падає невилика мряка ...
Петрович, svidrak, slavon, Привіт
А мені в селі не вірили,коли я говорив що на сьогодні(поляки) передають +12 і мряку!!!
30 жовтня. Добре, що є такий день!
Всім доброго вечора!:)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
kreshnot
30.10.2013, 19:20
Петрович, Zhora15, slavon, svidrak, sat-prof, D-Misha,duman,привіт!
Всім привіт!
Погода у нас сьогодні була чудова ,якби така була до весни.
Петрович
30.10.2013, 19:31
arki, доброго вечора!
Лягаю спати... Всім спокійної ночі!
Дуже щасливе цуценя бажає хорошого дня=)
D-Misha, Дякую і вам також!
svidrak, ви знову десь заховалися...
svidrak, ви знову десь заховалися...
Роботи дуже багато, + думаю над дизайном форума
Роботи дуже багато, + думаю над дизайном форума
Це добре, є ряд форумів де можна щось взяти ...
Петрович
31.10.2013, 18:45
D-Misha, дорого вечора!Вчора ввечері мої пси так вили аж "мурашки "по спині пробігали...Сьогодні вранці новина-помер сусід,62 роки,не пив не курив,вчитель...Як пси відчувають смерть!
D-Misha, дорого вечора!Вчора ввечері мої пси так вили аж "мурашки "по спині пробігали...Сьогодні вранці новина-помер сусід,62 роки,не пив не курив,вчитель...Як пси відчувають смерть!Петрович, ой які страшні новини... У мене є пес, який кожен день виє. Ми що тільки не передумали. На нашій вулиці майже всі померли, тепер черга за нами, але я неповязую з цим те що мій пес виє день і ніч, то така в нього натура з маленьку. Ми вже привикли.Боятися треба не смерті, а "людей"
Петрович
31.10.2013, 19:29
D-Misha, Ви праві!Смерті не треба боятись бо коли вона прийде по наші душі ми цього не помітимо.Що до псів то мої виють так дуже рідко і в мене склаолсь враження що не випадково.Щось вони відчувають...
Петрович
31.10.2013, 19:36
D-Misha, ще хочу запитати.З Ортон4100 треба вивести з проца команду on/off на монітор щоб одним пультом вимикати все.Підскажіть Ви або хто з хлопців знає!
D-Misha, Ви праві!Смерті не треба боятись бо коли вона прийде по наші душі ми цього не помітимо.Що до псів то мої виють так дуже рідко і в мене склаолсь враження що не випадково.Щось вони відчувають...
Петрович, я просто упустив. Ви праві в тому, що тварини мають дар відчувати. Є багато прикладів, як відчуваючи, тварини рятували своїх господарів, які навіть не підозрювали що хворі смертельною хворобою.Коли має бути мрець, пес виє, опустивши голову до землі, а якщо підносить голову догори ,то на зміну погоди, або чує якогось ворога..
D-Misha, ще хочу запитати.З Ортон4100 треба вивести з проца команду on/off на монітор щоб одним пультом вимикати все.Підскажіть Ви або хто з хлопців знає!
Я в розгубленості..:eek: Що ви мали на увазі, вимикати ВСЕ. Пізніше можу підключити Глобо 4100, зараз має бути хороше кіно на RTR ..
on/off на монітор
Вітання всім!
Петрович Ви трошки уточніть що б мало відключатись.
kreshnot
31.10.2013, 21:36
Привіт друзі, як справи.
місцями.
Всім доброго вечора
Петрович
31.10.2013, 21:48
kreshnot, доброго вечора!
Петрович
31.10.2013, 21:53
Вітання всім!
Петрович Ви трошки уточніть що б мало відключатись.
Я пультом вимикаю рес а монітор(телевізор)продовжує працювати.Доводитьтся вставати і вимикати.От я і задумав зробити так щоб вимикаючи рес, вимикався монітор.
Я пультом вимикаю рес а монітор(телевізор)продовжує працювати.Доводитьтся вставати і вимикати.От я і задумав зробити так щоб вимикаючи рес, вимикався монітор.
Петрович, це ви добре придумали для зручності. Думаю, що єдиний варіант- придбати другу переноску, де в районі вилка-резетка підключити(обєднати коло),і при включенні-виключенні кнопки другої переноски на розрив лінії ....Так собі, сумбурне пояснення. У мене колись була така переноска,призабулося вже.
Петрович, Ну я не спец по процам зато знаю програмуваня і якщо хтось підкаже де знімати хоть якись лог сигнал на проці під час виключеня включеня тюнера то можна написати програму яка буде управляти релюшкою а релюшка теливізором)
Петрович
31.10.2013, 22:31
Петрович, це ви добре придумали для зручності. Думаю, що єдиний варіант- придбати другу переноску, де в районі вилка-резетка підключити(обєднати коло),і при включенні-виключенні кнопки другої переноски на розрив лінії ....Так собі, сумбурне пояснення. У мене колись була така переноска,призабулося вже.
Так просто я не додумався би!Дякую!Так і зроблю!
Петрович, Ну я не спец по процам зато знаю програмуваня і якщо хтось підкаже де знімати хоть якись лог сигнал на проці під час виключеня включеня тюнера то можна написати програму яка буде управляти релюшкою а релюшка теливізором)Ігор, простіше і голова не болить, зробити як я порадив. В залежності довжини, кнопку другої переноски, можна виносити куди треба(до себе в ліжко, або ще куди).Можна вирубувати одночасно тюнер і телевізор, або пультом тюнер, а потім кнопкою все зараз..
Петрович
31.10.2013, 22:41
Петрович, Ну я не спец по процам зато знаю програмуваня і якщо хтось підкаже де знімати хоть якись лог сигнал на проці під час виключеня включеня тюнера то можна написати програму яка буде управляти релюшкою а релюшка теливізором)
Дарую Вам ідею на тему бо я лише можу спаяти а тим часом скористаюсь порадою Михайла.Куплю довгу переноску,позділю навпіл і поставлю вимикач!
P.S Але таймер реса зранку не вмикне телевізора!
Петрович, подумаю коли буде час
Петрович
31.10.2013, 22:55
Петрович, подумаю коли буде час
Я хочу щоб таймер вимикав усе,коли засну а зранку-будив!Буду вдячний тому хто напише як це втілити в життя.
Петрович, є заводські таймери включеня виключеня
Петрович
31.10.2013, 23:09
Петрович, є заводські таймери включеня виключеня
Звичайно що можна знайти але зручніше було би мати справу з одним таймером що в ресі.
Дарую Вам ідею на тему бо я лише можу спаяти а тим часом скористаюсь порадою Михайла.Куплю довгу переноску,позділю навпіл і поставлю вимикач!
P.S Але таймер реса зранку не вмикне телевізора!Петрович, знайшов цю переноску. Така суть..... На одному кінці переноски перемикач, на другому, вилка і резетка в цілому (може десь є в продажі).В середині вилки -резетки одна ніжка вилки розірвана і сам кабель підєднується:одна жила до однієї частини ніжки, а друга жила, до іншої. Друга ніжка вільна .А вже в цю резетку підключаєте першу переноску...
Петрович
31.10.2013, 23:15
D-Misha, я Вас зрозумів але Ви не дочитали до кінця мій допис.Наразі я скористаюсь Вашою порадою.
D-Misha, я Вас зрозумів але Ви не дочитали до кінця мій допис.Наразі я скористаюсь Вашою порадою.Не бачив коли писав. Вибір за вами. Є варіанти.:)
Петрович
31.10.2013, 23:27
Не бачив коли писав. Вибір за вами. Є варіанти.:)
Поки нема!Ззаду ресу є вихід 12 вольт але він керується налаштуванням на спутника.Коли рес вим/вмик значення на ньому не змінюється.Було би добре-само вимкнулось а зранку ввімкнулось!
Мої песики хочуть спати..
Надобраніч!
День сонячний і теплий, можна піти і погуляти.
D-Misha,погодка супер ;)надыюсь завтра такаж буде)
Тихий цей день догора,
Воском плаче свіча...
Всім привіт!!! На цвинтарь всі сходили????
Zhora15, а мені й далеко нетреба ходити живу за 100 метрів
sat-prof
01.11.2013, 20:27
Всім привіт!!!
Петрович
01.11.2013, 20:39
sat-prof, привіт!
sat-prof
01.11.2013, 20:42
Петрович, як вечір?
Петрович
01.11.2013, 20:52
sat-prof, дякую,пока все добре.Вирішив проблему що вище описував але без переноски і зміни програми.Цехую!!!Пока все добре працює!
Петрович
01.11.2013, 20:52
arki, привіт!
Друзі підкажіть тре знакомуму зробити купити прогрматор недорогий шоб шити память у теливізорах итд порекомендуйте щось.
Він встав, поїв - і знову приліг,
І в цьому - весь мій кіт.
Всім доброї ночі!
Доброго ранку!
2 листопада Всесвітній день чоловіків...
D-Misha, Привіт ...
Усім привіт...
Зі святом хлопці ...
D-Misha, Привіт ...
Усім привіт...
Зі святом хлопці ...Славік, доброго ранку! Доброго ранку, всім чоловікам!
Доброго ранку!
2 листопада Всесвітній день чоловіків...
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])Шкода, такий день, а мужчин так мало на форумі. А ті що є, чомусь мовчать..:eek:І куди поділась ваша сміливість?Так покличте своїх любимих жіночок, подруг...))) тут є для них теми.
Всім привіт вітаю хлопаки
D-Misha, svidrak, Привіт
Всім привіт... З днем чоловіків...
Петрович
02.11.2013, 12:28
Всім привіт!
sat-prof
02.11.2013, 13:32
Zhora15,
Петрович,
svidrak,
slavon, Привіт!
D-Misha,
slavon,
svidrak,
Zhora15,
Петрович,
sat-prof, Доброго всім дня та гарного настрою!!! В нас сьогодні гарний і погожий деньок аж радісно що така гарна погода!
arki,Мда, погода супер, як кажуть у нас - "займи , але випий ..." :D
Успішного трудового вечора- За нас мужиків!Палкий привіт користувачам!
Петрович
02.11.2013, 17:23
Всім доброго,приємного вечора!Мужики!-вже пора відмічати свій день,досить працювати!
Всім доброго,приємного вечора!Мужики!-вже пора відмічати свій день,досить працювати!
Петрович, я вже цілий день потрохи потягую...
Петрович, D-Misha, Привіт мужики
Тільки осторожно потягуйте drinks
Петрович
02.11.2013, 17:49
Zhora15, доброго вечора!Я от недавно ступив до хати.З бензопилою "бальними танцями" займався.Після цього пішов купив рулет шоколадний,каву і приготувався святкувати!
Zhora15,Петрович, я небагато свого вина, так для настрою ;)
Петрович
02.11.2013, 18:23
D-Misha, молоде вино пробували?
D-Misha, молоде вино пробували?
Так от пробую, пересолодив, але пити можна;)
Петрович
02.11.2013, 22:33
Так от пробую, пересолодив, але пити можна;)
Казав мій батько покійний:-Головне не пересолити!Я сьогодні пробував з минулого року з груш.На колір і смак як шампанське.А молоде я ще не пробував.Цього року робив лише з винограду.
День минув плідно. Спокійної ночі!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 5_500.jpg ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Який сонячний і теплий день. Всім щастя і добра в цей день.
D-Misha, Привіт ...
Усім dresmilleпривіт ...
День дійсно чудовий ...
Хлопці, ну чому ви такі сумні. Життя продовжується. Кожен день мене тішать мої песики і котики, де кожен має свій характер і щоб догодити всім, яке треба мати серце і витримку.А ще я маю щура, якого підгодовую і звати його пі-пі.Всім доброго вечора!
sat-prof
03.11.2013, 23:35
Доброї ночі друзі!
Всім доброї ночі)
Ростик в аську
Ой, у нас звіявся сильний вітер з дощем..
sat-prof
04.11.2013, 00:25
Аналогічно (дощі)!
Добрий ранок!
Всім привіт, ух нарешті я собі 36 градус поставив)
Всім привіт, ух нарешті я собі 36 градус поставив)Ну і славно, тепер черга за тетою...?Чи вже є?
D-Misha,є на триголового зара ностроюю на 36
Петрович
04.11.2013, 18:25
svidrak, D-Misha, привіт!
Петрович
04.11.2013, 18:29
arki, доброго вечора!Тепла погода ще довго буде?Я працюю на котельні,не палимо бо ще кажуть тепло.Так можуть без роботи залишити!
arki, доброго вечора!Тепла погода ще довго буде?Я працюю на котельні,не палимо бо ще кажуть тепло.Так можуть без роботи залишити!Петрович, треба просити arki щоб викидав зворотній прогноз, з морозами і різними катаклізмами :o Ймовірність глобального потепління, призведе до того, що зими взагалі може небути .У нас почнуть з'являтися тропічні рослини, мавпочки і інші теплолюбиві тваринки... Цікаво!:)
Петрович
04.11.2013, 18:59
..глобального потепління, призведе до того, що зими взагалі може небути .У нас почнуть з'являтися тропічні рослини, мавпочки і інші теплолюбиві тваринки... Цікаво!:)
Дайте до пенсії доробити а потім було би не погано...москалям дулю показувалиби,вклонившись але задом до них.щей штани знялиб!
arki, доброго вечора!Тепла погода ще довго буде?Я працюю на котельні,не палимо бо ще кажуть тепло.Так можуть без роботи залишити!
Доброго вечора Петрович! Нажаль я не є представник Кульбіди тут на форумі(жарт):o
Щоправда цікавлюсь погодніми новинами вже давно і веду щоденні спостереження за погодою з 1998року.
Що до погодньої перспективи, то Укргідромет прогнозує ще дві неділі тепла.
Петрович, треба просити arki щоб викидав зворотній прогноз, з морозами і різними катаклізмами :o Ймовірність глобального потепління, призведе до того, що зими взагалі може небути .У нас почнуть з'являтися тропічні рослини, мавпочки і інші теплолюбиві тваринки... Цікаво!:)
Зима буде і нікуди вона не дінеться, ще надоїсть вона нам, тим більше що европейці прогнозують дуже сувору зиму.
Петрович
04.11.2013, 21:16
Зима буде і нікуди вона не дінеться, ще надоїсть вона нам, тим більше що европейці прогнозують дуже сувору зиму.
Дякую!Якщо москалі газ не зажмуть-без роботи не залишусь!
Всім хорошим людям, доброго дня!
"Життя твоє — день твій нинішній. Саме твій день."
Korpahec
05.11.2013, 22:16
Всім привіт! Ну повінь пішла річка геть піднялась до верху! Ще чуток і забере мою лавочку!:):):)
Доброго осіннього вечора всім[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Привіт хлопці є карта екстра тв незареєстрована (купили активували но незареєстрована) хотів побавитись нею но реєструвати недозволяють можна якось проплатити пакет?
kreshnot
06.11.2013, 16:54
(купили активували но незареєстрована)
А це як?Незареєстровану не актевуєш,тільки через оператора
kreshnot, та вот він просто купив раді приколу там було шо 5 днів перегляду після того тре платити він неплатив
Состояние смарт-карты
Статус абонента Отключена
Баланс 0 грн 0 коп.
Рекомендуемая сумма доплаты
293 грн 40 коп. для просмотра до 01.01.2014
Пополнить счёт
Пакеты
Универсальный (Отключён)
Фильмовой (Отключён)
Спортивный (Отключён)
Познавательный (Отключён)
Детский (Отключён)
Футбол (Отключён)
Пізнавальний+ (Отключён)
Фільм+ (Отключён)
Спортивний+ (Отключён)
Тариф 163 грн 0 коп.
Снято со счета в текущем месяце 0 грн 0 коп.
Щоб купити пакет треба вказувати свою фамілію ітд.а це нехочу
kreshnot
06.11.2013, 17:32
svidrak, активація карти у любому випадку через оператора,обов"язково свої дані-тільки тоді активація карти .Якщо він активував ці 5 днів то можно по його даних і проплатити місяць любий пакет.Перед оплатою треба дзонити аператору ,пісьля оплати теж.Набери в інеті як платити -почитаєш і будеш знати .На форумі теж є,набери"пошук"
VADYA777
06.11.2013, 17:37
Привіт хлопці є карта екстра тв незареєстрована (купили активували но незареєстрована) хотів побавитись нею но реєструвати недозволяють можна якось проплатити пакет?
Що ти таке пишиш-якщо активована то значить зареєстрована!!!
АЛГОРИТМ АКТИВАЦІЇ КАРТИ ДОСТУПУ XTRA TV:
Налаштуйте канали Xtra TV на вашому супутниковому ресівері, згідно з його інструкції і діючими параметрами транспондерів;
Виберіть для проведення активації будь-який кодований телеканал з п'яти тематичних пакетів регулярної пропозиції Xtra TV і вставте карту доступу в картоприймач вашого ресивера, згідно з його інструкції (чіпом вгору або вниз);
Активуйте (зареєструйте) карту доступу, зателефонувавши на номер 759 з мобільного номера в контакт-центр, або за номером (044) 591 18 11 (згідно з тарифами вашого оператора зв'язку) або активуйте карту самостійно на сайті;
Залишайтеся на вибраному телеканалі не перемикаючись на інший і не вимикаючи ресивер до тих пір, поки не з'явиться декодоване зображення телеканалу на екрані вашого ТБ. Час очікування - від 30 хв. до 2-х годин;
Переконайтеся, що після активації вам доступні для перегляду всі телеканали в стандартних тематичних пакетах пропозиції Xtra TV, переключившись по черзі на кожний з них.
За 5 останніх днів до закінчення передплаченого періоду промо-перегляду при первинній активації карти вам необхідно вибрати пакет(и) на наступний період і здійснити відповідно до обраного варіанта передплати платіж, зберігши у себе документ, що підтверджує оплату. При оплаті всіх п'яти пакетів регулярної пропозиції Xtra TV ви отримуєте значну консолідовану знижку.
Взято з сайту -[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
D-Misha, svidrak, kreshnot Доброго вечора хлопці...
D-Misha, svidrak, VADYA777, slavon, Привіт хлопці
Всім хорошого вечора...
D-Misha,
svidrak,
kreshnot,
VADYA777,
slavon,
Zhora15, Доброго вечора!!!
Ну я ніколи просто немав з ними звязку і незнав Дякую за допомогу друзі
Петрович
06.11.2013, 18:38
Доброго вечора Всім!Що то робиться з Амосом на 10934?На 10722 є всі програми але часом пропадає сигнал.На 10934 поки нема сигналу.
Петрович,10722 - сигнал такий як був, нічого не змінилося , при наймі у мене ...
на 10934 - сигнал дійсно слабий, рве картинку на моєму Дрімі ...
Петрович
06.11.2013, 18:51
slavon,добрий вечір! 10722-сигнал зараз є,в нормі. А от на 10934-ноль.Я вже хотів йти антену крутити але вже вечір...Думаю спитаю для початку!
Петрович,
Так то два ТП близнюка,ясно було ,що один відключать,всетаки треба бабки за оренду платити!!!
kreshnot
06.11.2013, 19:09
slavon,добрий вечір! 10722-сигнал зараз є,в нормі.
Пропадав,потім весь амос пропав,зараз норма
Петрович
06.11.2013, 19:12
kreshnot, доброго вечора!От зараз знов пропав але не піду антену крутити!Хай вони там розберуться!
kreshnot, доброго вечора!От зараз знов пропав але не піду антену крутити!Хай вони там розберуться!Петрович, навіщо крутити антену. Є два варіанти каналів на одній частоті- 10722, де один варіант має залишитися, а другий зникнути.Думаю що другий залишиться. Чекаємо!
Пропадав,потім весь амос пропав,зараз норма
Може якась міні аварія на супутнику,але жиди справлять,вони ж вумні!!!!
Zhora15, скоріш за все проблеми з підйомом сигналу на супутник з уплоадів...
Всі кращі побажання, на добрий вечір..
Вітання всім!
Проблеми на Амосі повязані з сильною грозою під Києвом
Телепорт «Калинівка», який забезпечує цифрове теле-і радіомовлення через супутники Sirius-2 и Amos-2.
Чому 10934 а не 10925 H ??
Igor1031
07.11.2013, 09:46
Всім привіт!
sat-prof
07.11.2013, 17:10
Всім доброго вечора!Холодно..
Всім доброго вечора!Холодно..У нас моросив невеличкий дощ, хмарно і теж холодно.
D-Misha, sat-prof, Привіт ...
Мда похолодало і моросить дощик ...
Петрович
07.11.2013, 17:36
Хлопці привіт!Похолодало!!!
Привіт всім! Так само і в нас похолодало але в подальшому знову трішки потепліє...
Всім доброго здоровячка гарного вечора і по можливості буйної ночі [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Петрович, Збулися ваші очікуваня)))
Всім доброго вечора
Всім доброго здоровячка гарного вечора і по можливості буйної ночі [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
В кого буйна а в кого ніякої не буде...:confused:
arki, Все буде ОК!!!
А якщо ні то на mamba.ru [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
07.11.2013, 20:33
Всім привіт!
Сьогодні не міг зайти на форум,у всіх так чи тільки у мене?
Всім привіт!
Сьогодні не міг зайти на форум,у всіх так чи тільки у мене?У мене частенько таке буває. Пробував перезагружати комп, заходив на інший сайт і вертався на наш. Просто, треба деякий час перечикати, а потім зайти... Можливо щось з сайтом?
Всім привіт!
подібного ні разу не помічав.
Привіт всім!genych, доброго вечора тобі ...
Петрович
07.11.2013, 22:51
Всім привіт!
Добрий вечір!У мене таке буває лише в Однокласниках а сюди майже "залітаю".Я чищу кеш в браузері,часто допомагає.
kreshnot
07.11.2013, 22:58
Петрович, привіт.Що тільки не робив,не заходе тільки сюди,зараз все ОК як нічого і не було.
Петрович
07.11.2013, 23:08
Петрович, привіт.Що тільки не робив,не заходе тільки сюди,зараз все ОК як нічого і не було.
Я на протязі дня заходив кілька раз,не помічав нічого!Ще від мережі залежить я таке помічав а це стосується однокласників.
Korpahec
07.11.2013, 23:41
Всім доброї ночі!:)
З святом всіх Дмитрів!
Восьмого листопада за новим стилем є день святого Великомученика Димитрія, а в народі кажуть: "святого Дмитра", або просто - Дмитра.
Святий Дмитро вже приносить зиму.
У Дмитрову, або "родинну", чи ще інакше - "дідову" суботу справляють осінні поминки померлих родичів. Поминають парастасом у церкві та обідом вдома.
З уваги на недалекі пилипівчані запусти сезон сватання кінчається. Незасватані дівки вважають сезон за втрачений; з цього приводу існує народня приовідка:"До Дмитра дівка хитра (перебирає женихами), а по Дмитрі хоч комін витри", мовляв, годиться на все.
Вітання Всім а Дмитрам особливо: многих літ при доброму здоров*ї!
Оце попався мені вірш нашого класика.Парадокс,він якби описує
сьогоденне будення з далекої давнини:
Всякому місту - звичай і права,
Всяка тримає свій ум голова;
Всякому серцю - любов і тепло,
Всякеє горло свій смак віднайшло.
Я ж у полоні нав'язливих дум:
Лише одне непокоїть мій ум.
Панські Петро для чинів тре кутки,
Федір-купець обдурити прудкий,
Той зводить дім свій на модний манір,
Інший гендлює, візьми перевір!
Той безперервно стягає поля,
Сей іноземних заводить телят.
Ті на ловецтво готують собак,
В сих дім, як вулик, гуде від гуляк.
Ладить юриста на смак свій права,
З диспутів учню тріщить голова,
Тих непокоїть Венерин амур *,
Всяхому голову крутить свій дур.
В мене ж турботи тільки одні,
Як з ясним розумом вмерти мені.
Знаю, що смерть - як коса замашна,
Навіть царя не обійде вона.
Байдуже смерті, мужик то чи цар,-
Все пожере, як солому пожар.
Хто ж бо зневажить страшну її сталь?
Той, в кого совість, як чистий кришталь...
Як парость виноградної лози,
Плекайте мову.
Пильно й ненастанно
Політь бур’ян.
Чистіша від сльози
Вона хай буде.
Вірно і слухняно
Нехай вона щоразу служить вам,
Хоч і живе своїм живим життям.
Максим Рильський.
Привіт всім
Бачили?
Друг казав що так сильно смерділо що голова боліла і в горлі першило
Хлопці, доброго вечора вам! Бачу, вас так багато....Це добреdresmille
Доброго суботнього вечора всім!!!
Хто що поробляє?Я почті допаяв саморобну паяльну станцію, хто де заказує радіокомпоненти розходні матеріали?
Петрович
09.11.2013, 19:43
svidrak, доброго вечора!
Петрович, І вам хорошого вечора
Доброго вечора Всім!!
Життя продовжується і до нового року з Різдвом вже мало шо.. dresmille
Рік пролетів :eek: не було коли і почухатись :mad:
Петрович, як спалося? Я не спав всю ніч, незнаю, напевно вибух на сонці ...Петрович втік, нехоче зі мною балакати.:eek:
Юра, а може ти скажеш мені пару теплих слів. Так прикро на цьому світі.І ти втік:eek:Ви що, зговорилися?Ну що за народ, навіть нема з кимdrinks
Петрович
10.11.2013, 16:42
D-Misha, доброго дня а може вже вечора!Я не міг відповісти бо принесли на прошивку тюнера тай ще ходив Амос товаришеві поправляв,ворона змістила каже.Що до ночі то я спав як немовля після купелю."Депресантів" не приймав.дивився дику науку і заснув.Може у Вас тиск був?
D-Misha, доброго дня а може вже вечора!Я не міг відповісти бо принесли на прошивку тюнера тай ще ходив Амос товаришеві поправляв,ворона змістила каже.Що до ночі то я спав як немовля після купелю."Депресантів" не приймав.дивився дику науку і заснув.Може у Вас тиск був?
Петрович ,тільки лягаю, а у мене в голові жіночки, цицьки і все інше...
Петрович
10.11.2013, 17:01
Петрович ,тільки лягаю, а у мене в голові жіночки, цицьки і все інше...
Це все осінь!Ціле літо працювали,не було коли думати про це.Я у таких випадках п’ю снодійне і в ліжко!
Це все осінь!Ціле літо працювали,не було коли думати про це.Я у таких випадках п’ю снодійне і в ліжко!Петрович, не допомагає, напевно у мене такий темперамент ..як, у Ірени Карпи:)
Петрович
10.11.2013, 18:00
Петрович, не допомагає, напевно у мене такий темперамент ..як, у Ірени Карпи:)
Я такої пані не знаю,новин не дивлюсь...Я шукав як можна двома тюнерами без інтернету обходитись..Мені дали на запчастини вбитого 4100с-Вже живий!Маю вже два таких.Не можу нічого знайти за ці тюнера аж голова розболілась.Підкажіть чи можливо з ними таке зробити
Я такої пані не знаю,новин не дивлюсь...Я шукав як можна двома тюнерами без інтернету обходитись..Мені дали на запчастини вбитого 4100с-Вже живий!Маю вже два таких.Не можу нічого знайти за ці тюнера аж голова розболілась.Підкажіть чи можливо з ними таке зробити
Петрович, це стара історія з "небесним шарінгом"...Я колись мав таке чудо. Треба тюнер Эво, як модем і Опенбокс, для спарювання .Я правильно вас зрозумів,чи ні. А Ірена Карпа,, як і Руслана- поэтеси і співачки, з матюками по житті..;)
D-Misha, Петрович, Привіт хлопці ...
Усім привіт ...
Для "небесної цш" годяться окрім Ево, в якості модему - мікробокси, жлобо 3000-6000 та Дріми 500С...
Сам не пробував, тому нічого конкретного з цього питання не можу сказати ...
Петрович
10.11.2013, 18:43
Петрович, це стара історія з "небесним шарінгом"...Я колись мав таке чудо. Треба тюнер Эво, як модем і Опенбокс, для спарювання .Я правильно вас зрозумів,чи ні. А Ірена Карпа,, як і Руслана- поэтеси і співачки, з матюками по житті..;)
Ви мене правильно зрозуміли!А про Руслану... знаю!
Ви мене правильно зрозуміли!А про Руслану... знаю!
Петрович, цвіт нашої країни треба знати. А небесний шарінг, це дороге задоволення, де бачу ви схильні до різних эксперементів. Це добре, значить у вас є інтерес до життя. Я багато разів переконуюсь, що красить людину не красива мордочка, а добра душа, як казав Б. Ступка. Мало базікати про любов до нашої неньки, а конкретні діла, з любов'ю до останньої комашки .
Петрович
10.11.2013, 19:12
Петрович, цвіт нашої країни треба знати. А небесний шарінг, це дороге задоволення, де бачу ви схильні до різних эксперементів. Це добре, значить у вас є інтерес до життя. Я багато разів переконуюсь, що красить людину не красива мордочка, а добра душа, як казав Б. Ступка. Мало базікати про любов до нашої неньки, а конкретні діла, з любов'ю до останньої комашки .
Ви праві!Люблю щось удосконалювати а чи добре це буде або ні-життя покаже!Мене на вулиці зупиняють,дають питання по телефонах,тюнерах-хочуть знати діагноз.Я їм кажу приносьте-"Вскритіє покаже".
Добрий ранок! З ранку сильний туман ,мряка, напевно буде дощ.Та не переймайтеся дуже, то не у всіх, а тільки у нас в селі:)
Петрович
11.11.2013, 08:25
D-Misha, доброго ранку і хорошого початку робочого тижня!
D-Misha, доброго ранку і хорошого початку робочого тижня!
Петрович, а цікаво, які ваші плани на нині? Планував сьогодні навести порядок у саді, щоб встигнути до зими.
Петрович
11.11.2013, 08:37
Петрович, а цікаво, які ваші плани на нині? Планував сьогодні навести порядок у саді, щоб встигнути до зими.
В саду вже немає роботи!Бджоли вже майже не літають,біпіном обробив від кліща.Почнуться морози,утеплення положу і хай щасливо зимують.
sat-prof
11.11.2013, 08:37
Доброго ранку..
Петрович
11.11.2013, 08:43
sat-prof, доброго ранку!
sat-prof
11.11.2013, 08:47
Петрович, вам спати не хочеться ?В мене був вчора аномальний день хоч і неділя.
Від 12:00 до 16:00 зробив 4ТВ,2DVD,тюнер та магнітолу.
kreshnot
11.11.2013, 08:49
Всім привіт!
sat-prof привіт, відпиши мені в ПП
Петрович
11.11.2013, 08:53
Петрович, вам спати не хочеться ?В мене був вчора аномальний день хоч і неділя.
Від 12:00 до 16:00 зробив 4ТВ,2DVD,тюнер та магнітолу.
Радий за Вас!У мене,останні роки,таке "свято" рідко буває.
Петрович
11.11.2013, 08:54
kreshnot, дорого дня!
В саду вже немає роботи!Бджоли вже майже не літають,біпіном обробив від кліща.Почнуться морози,утеплення положу і хай щасливо зимують.Ага, от де собака зарита!А ніразу не призналися, що ви ще займаєтися бджолами...:)І по якій ціні ви його продаєте?
Петрович
11.11.2013, 09:37
Ага, от де собака зарита!А ніразу не призналися, що ви ще займаєтися бджолами...:)І по якій ціні ви його продаєте?
Займаюсь бджолами вже біля 20-ти років.Мед продають у нас по 70 грв за літрову банку.Я багато вуликів не маю.треба вивозити десь на поля...Собі хватає і друзям ще даю.
Привіт всім!!!
Петрович, я теж бджіл утримую ще з 1992року. Ще рік назад тримав два десятки але останні кілька років впав попит на мед геть, тому навесні продав більшість сімей і лишив тільки для себе.
Петрович
11.11.2013, 18:58
arki, Доброго вечора!Дякую за хороший прогноз погоди!Я також мав колись багато вуликів.Зараз маю три сім’ї бо минулі роки зимою пропадали.Річка поруч,вологість велика.Ви на зиму лишаєте пластини?
arki, Ви на зиму лишаєте пластини?
якщо ви про "байварол" то ні, я його взагалі не купую. Просто обробляю біпіном три рази (перший раз-після відкачки напочатку серпня, вдруге- через неділю після першого разу. Втретье-при відсутності росплоду).
Петрович
11.11.2013, 19:11
якщо ви про "байварол" то ні, я його взагалі не купую. Просто обробляю біпіном три рази (перший раз-після відкачки напочатку серпня, вдруге- через неділю після першого разу. Втретье-при відсутності росплоду).
Ви мене вірно зрозуміли.Я цього року,літом ставив пластини.Не погано,кліща не виявив.Місяць тому,обробив біпіном і забрав пластини.Думаю що зимою вони не потрібні.
Думаю що зимою вони не потрібні.
Так. Там якщо я не помиляюсь то іх правільно використовувать так, місяць стоять в сімях потім забираєте запаковуєте в ті ж пакетики з фольги і заклеюєте скочем, наступного року так само і так два роки.
Петрович
11.11.2013, 19:24
Так. Там якщо я не помиляюсь то іх правільно використовувать так, місяць стоять в сімях потім забираєте запаковуєте в ті ж пакетики з фольги і заклеюєте скочем, наступного року так само і так два роки.
Я фольгу загубив бо не думав що буде потрібна.У звичайний пакет вклав і край пройшов праскою(через газету).
Я фольгу загубив бо не думав що буде потрібна.У звичайний пакет вклав і край пройшов праскою(через газету).
без різниці, головне щоб герматично закриті були.
sat-prof
12.11.2013, 20:16
Всім привіт друзі!!!
Вечір такий незвичайний, прозорий,
Чисто у небі і ясно.
Навіть здається, що ангельські хори
Там зазвучали прекрасно.
Вечір струмить, випромінює світло,
Дивне таке, незбагненне.
Небо на заході стало розквітле,
Дивне, червоне, вогненне.
Тихо повсюди. І спокій встеляє
Місто і ліс, і долини...
Віру, надію, любов поселяє
В душу людини...
Петрович
12.11.2013, 20:22
D-Misha, Доброго вечора!У Вас чудовий настрій якщо на поезію потягнуло!
sat-prof,
D-Misha,
Петрович, і всім, доброго вечора!!!
Петрович
12.11.2013, 20:54
arki, доброго вечора!!!
D-Misha, arki, Петрович, Вечір добрий хлопці...
Всім привіт...
Петрович
12.11.2013, 21:46
Zhora15, доброго вечора!!!
VADYA777
12.11.2013, 21:54
Всім доброго вечора шановні добродії!!!
Прекрасного ранку!
Igor1031
13.11.2013, 10:08
Всім привіт!
Доброго ранку!
D-Misha,
svidrak, і всім іншим, доброго ранку і удалого дня!!!
kreshnot
14.11.2013, 12:17
Всім привіт!
У нас іде сніг з дощем,брррр [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Вітання Всім !
Це де падає вже сніг?
Петрович
14.11.2013, 12:39
Всім привіт!Небо затягнуло хмарами але без дощу,снігу і мабуть майже без вітру!
Хлопці хто підкаже як вирізати в корпусі від бж дирку акуратно (болгарка занагло) маю бор машинку але немаю круга
kreshnot
14.11.2013, 17:17
Хлопці хто підкаже як вирізати в корпусі від бж дирку акуратно (болгарка занагло) маю бор машинку але немаю круга
Все залежить з чого зроблений корпус,розмір корпусу,розмір"дирки"і яка буде
Все залежить з чого зроблений корпус,розмір корпусу,розмір"дирки"і яка буде
корпус від бп комп'ютера дирка повина бути почті на цілу його стінку тіки краї шоб були
kreshnot
14.11.2013, 17:29
корпус від бп комп'ютера дирка повина бути почті на цілу його стінку тіки краї шоб були
Болгарка в самий раз буде
корпус від бп комп'ютера дирка повина бути почті на цілу його стінку тіки краї шоб булиІгор, я вирізав в 3-х мм металі,звичайним электро- лобзіком, спец пилочками для метала.;)
Болгарка в самий раз буде
та оті ні мені реба акупатно і шоб края лишилися
kreshnot
14.11.2013, 17:41
та оті ні мені реба акупатно і шоб края лишилися
Все залежить від уміння користуватися болгаркою
kreshnot, та болгаркою користуватися умію но в мене сама більша і там круг великий маленький неприцепиш
kreshnot
14.11.2013, 18:10
kreshnot, та болгаркою користуватися умію но в мене сама більша і там круг великий маленький неприцепиш
Прикупи маленьку,або візьми у сусіда; спробуй электро-лобзіком ,як підказує D-Misha
Зубилом з молотком...Болгарка палить.
Прикупи маленьку,або візьми у сусіда; спробуй электро-лобзіком ,як підказує D-Misha
Та в мене є бор машинка був комплект маленьких кругів для неї різати афігено но закінчились завтра піду шукати )
Навіть незнаю, як тішитися. Молодці українці!ukrprof
Навіть незнаю, як тішитися. Молодці українці!ukrprof
Навіть слів немає, просто молодці, французи берега небачили.
Всім привіт і з перемогою, Слава Україні!!!
Привіт Всім.
Вітаю аматорів сат з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку України.Творчих успіхів і терпіння на ниві *паяльника* і компютера при відновленні обладнання а також здоров*я !!! ;););)
Всім привіт
Наші хлопці,красавци,Слава Україні!!!
duman, Приєднююсь до привітань - усіх мастрів з ремонту ТВ, САТ обладнання та установщиків вітаю зі святом ...
Всім щасливого вечора!dresmille
kreshnot
16.11.2013, 21:44
Всім привітІ
D-Misha ,Ви праві,нервів вже не вистачає.Читати не хочуть ,а подавай їм на блюді
Доброго ранку!
Петрович
17.11.2013, 09:44
Всі доброго ранку і головне доброго настрою!
D-Misha, Петрович, Привіт ...
Усім привіт ...
Петрович
17.11.2013, 10:09
slavon, доброго дня!
D-Misha,
sleader,
Петрович,
slavon, Всім доброго дня в мене погоду супер;)
Петрович
17.11.2013, 16:05
svidrak, доброго дня!У мене також погода супер:Ні сонця,ні дощу,ні вітру!
Доброго вечірнього вечора!dresmille
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010