Показати повну версію : Вільне спілкування!!!(привітання, короткі розмови, побажання))
Сторінки :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
kreshnot
17.11.2013, 18:37
Всім доброго вечора.
Всім вітання.І добре відпочити,завтра на роботу!!!
Привіт,привіт всім!
Свята завершуються і беремся за роботу до четверга,а там вивітуєм пана Михайла і свято продовжується....
Пора вставати, дітей треба годувати.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
А чому 2vanya2 не світиться зелененьким ? І взагалі- це якийсь загадковий форум.:confused: От, одного разу, рано встанеш, а тебе нема:eek:Пропадає народ ,якось таємниче.
D-Misha, genych, Привіт ...
Усім привіт ...
І взагалі- це якийсь загадковий форум.:confused: От, одного разу, рано встанеш, а тебе нема:eek: В сенсі нема ??? Більш докладно можна описати - бажано в модераторській або в ПП
Хлопці, ви такі тут всі серйозні... Я тут начитався що інопланетяни крадуть цілі сімї. Якщо невірите, я можу це доказати. Але потім, люди які побували у них, стають великими. Я так хочу щоб мене забрали...Доречі, вірші з російської мови на українську не перекладаються і таке відчуття у мене, що не нині то завтра, у нас буде сніг.Нелюблю мороз, краще б завжди була весна.
Петрович
18.11.2013, 19:03
Хлопці, ви такі тут всі серйозні... Я тут начитався що інопланетяни крадуть цілі сімї. Якщо невірите, я можу це доказати. Але потім, люди які побували у них, стають великими. Я так хочу щоб мене забрали...Доречі, вірші з російської мови на українську не перекладаються і таке відчуття у мене, що не нині то завтра, у нас буде сніг.Нелюблю мороз, краще б завжди була весна.
Доброго вечора!Натяк Ваш зрозумів:незабаром "Михайла"!!!
Доброго вечора!Натяк Ваш зрозумів:незабаром "Михайла"!!!
Ти Михайло, я Михайло,
Обас ми Михайли,
Полігаймо на дорозі,
Ніби поздихаймо....
Петрович, ви єдиний тут, хто мене розумієdresmille
Zhora15, як там вам енігма?___)))
Добрий ранок)))
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[URL=[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]][Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи][/URL
Петрович
19.11.2013, 09:54
Доброго всім ранку!Погода у нас сонячна але є вітер.Без сонця і вітру було тепліше!
Всім привіт!!!
Привіт
Всім привіт у нас приморозки і туман бррр холодно.tvsat-prof
Доброго дня всім!!!
У нас то сьогодні хмарно і вітряно... Вчора гарна була погодка, сонячна а сьогодні холодрига...
Хлопці, у мене до вас дуже важливе питання про флуд. Доречі, ця тема і є флудилка, де дозволяється: матюкатися, обзиватися, битися і все інше, чого тільки забажаєте.. Це був вступ, а от головне! Моя жінка, все життя займається флудом... Що робити, чи зробити, щоб вона не займалася флудом?Я вже не витримую.
D-Misha, нічого не зробите-баби всі такі...
sat-prof
19.11.2013, 16:05
arki, це точно...і швидка зміна настрою ...
Всім привіт!!!
D-Misha,
Є один спосіб,як кажуть в народі *якщо жінка не до стогне ноччю,до дофлудить дньом*))))
D-Misha,
Є один спосіб,як кажуть в народі *якщо жінка не до стогне ноччю,до дофлудить дньом*))))Юра, це у мене вже четверта жінка, різниці ніякої.:D
Всим привит, сьогодни грае наша збирна, будемо тримати кулаки.
це у мене вже четверта жінка,.:D
Д Миша - красава, так тримати. :)
Всим привит, сьогодни грае наша збирна, будемо тримати кулаки.
Д Миша - красава, так тримати. :)
Краса-це сон зрадливий,
раз присниться тай нема.
А душа-це все на світі,
що потрібно для життя...
Богдан Ступка.
Всім, доброго вечора !!!
Та в мене є бор машинка був комплект маленьких кругів для неї різати афігено но закінчились завтра піду шукати )
Дивимося video: Отрезной круг для Дремеля своими руками: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
RATVOD, так і зробив відео побачив тоді коли шукав )
Анатолій Петрович, це якщо по прямій лінії, а по колу- краще э/лобзік..Я, в цій роботі ,маю певний досвід....
Анатолій Петрович, це якщо по прямій лінії, а по колу- краще э/лобзік..Я, в цій роботі ,маю певний досвід....
В мене лобзиком так невиходило вирізати як дремелем
kreshnot
19.11.2013, 21:41
В мене лобзиком так невиходило вирізати як дремелем
svidrak, раніше такого не було,тільки зубило й молоток і все робилося
kreshnot, та і зара можна но якщо хочеться легко без мороки то бор машинкою саме то.
Вболіваєм за наших!
Петрович
19.11.2013, 22:26
Ви мене згадуєте але я не дописував у цій темі...Є ще один Анатолій Петрович???
Ви мене згадуєте але я не дописував у цій темі...Є ще один Анатолій Петрович???RATVOD:)
Наші напевно продують. Мене аж теліпає,треба пити заспокійливі.
Та то ппцdurak
я зовсім після другого пішов від телевізора:confused:
Е вже неінтересно.....
Пролетіли наші як фанера над парижем....
(((( не довго ми тішились
Ну нічого, головне, що ми старалися, но...... і зробили майже неймовірне.
Всерівно Слава Україні.
Сумний ранок. Ми просто програли в футбол.
sat-prof
20.11.2013, 17:39
Всім привіт.
Всім, доброго вечора!
Милі мої форумчани, прошу вас, незабути завтра привітати мене, з святом Михайла. Знаю, у нас так завжди, якщо не нагадаєш, то не згадають. Мало нині народу на форумі, напевно, шоковані вчорашньою грою, я теж, ніяк неможу відійти..
D-Misha, Як таке забути?????
Я теж михайлович)
:D Усе, завтра відразу з ранку вітаю усіх Михайлів і Михайловичів зі святом...:o
D-Misha, Як таке забути?????
Я теж михайлович)Можна і наперед, бо до завтра забудуть:)
Ігор, ти розумієшся, як кажуть- не довго дитя тішилось. Раніше писав про свій телевізор "Панасонік", після заміни стабілітрона пропрацював зовсім недовго, тепер знову світиться червона лампочка і ніякої реакції на пульт.. Напруга на лінії 170-180v скаче.
:D Усе, завтра відразу з ранку вітаю усіх Михайлів і Михайловичів зі святом...:o
Привіт!Славік, в першу чергу мене, а потім всіх інших, так буде правильнішеdresmille
D-Misha,Слухаюсь ...:D
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :eek::eek::eek::eek:
----------------------------------------------------------------------------
Запитання по телеку відпадає. Коли питав, я вказав на напругу на лінії 170-180v скаче. На даний момент, напруга стабілізувалася до 220v, телевізор включився. Це є причина невключення?
D-Misha,Судячи з усього так - ставте стабілізатор або УПС ...
D-Misha,Судячи з усього так - ставте стабілізатор або УПС ...Я знаю. Порада правильна, але УПС треба відповідний, та він дорогий. Може краще стабілізатор?
Для ТВ можна стабілізатор, а для ПК треба УПС ...
Салют Всім!
Все нормально,життя продовжується, а клас є завжди класом і вище голови нашому футболу не запригнути навіть при 2.5 лимона євро призових, що їм обіцяли і це треба розуміти.А халява буває, але не все!
Пане Михайло знайдіть старенького совіцького стабілізатора і він зніме Вашу проблему.Бо може знову вийти з ладу БЖ.
Вітаю насамперед D-Misha,усіх Михайлів та Михаловичів форуму з Днем Ангела - Святого архістратига Михаїла. Зичу їх щастя, здоров'я та усьго найкращого !!! Зі святом друзі !!!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
D-Misha, Вітаю з празником, та всіх інших Михайлів також.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 197d0bb_3.jpg ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Рано-вранці, до сходу сонця
Ангел стукав у віконце
І сказав мені новину,
Що в Михайла іменини!
Вітаю всіх Михайлів форума з Днем Ангела!
Дядя Міша вітаю з празником,усіх благ вам!!!
D-Misha, Вітаю вас і всіх Михайлів нафоруміdrinks
D-Misha, і всіх Михайлів вітаю! Зичу міцного здоровя і всіляких гараздів!!!
Пане МИХАЙЛО з днем Вашого Ангела охоронця прийміть вітання.
Успіхів на творчій ниві, удачі на життєвій стезі, радості від спілкування
з оточуючими, здоров*я ще на многії літа !!! dresmille
kreshnot
21.11.2013, 17:55
D-Misha, теж приєднуюсь до вітань,бажаю довгих літ та здоров"я!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Доброго вечора! Дякую друзі, за вітання і добрі побажання...В цей день, побажаємо нашій неньці Україні, швидкого одужання і очищення від злих духів і різної погані, і з Божою допомогою,засіяти нові зерна нашого добробуту, щастя і радості в кожній людині. Молімося кожен день, за ту мить, коли ми відчуємо себе гідними людьми, в цій прекрасній країні,назва якої- Україна.Хай вам щастить!
Вітаю! На майдані зібрався народ. Сумна дата річниці голодомору 24 листопада співпаде з датою майдану за Єроінтеграцію.
Перемагає той, хто не здається!
А зранку цього дня від Ради було так багато очікувань.Як провалили євроінтеграцію
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]=95
VADYA777
22.11.2013, 18:41
VADYA777
22.11.2013, 20:36
Громадське телебачення ONLINE.
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
Перший ефір Громадського Телебачення - Hromadske online ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Всім привіт
Підписався,але ........ не зможу дивитися
Слава Україні...
Завтра переведу їм якусь суму... Молодці журналісти,Роману особливий респект...
Юра, я поки що витираю твої матюки, далі буду витирати твої дописи з матюками..Це відноситься і до користувчів, які будуть підтримувати таку лексіку на форумі. Хлопці, не принижуйте себе і народ, який читає ваші дописи.
Доброго ранку!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
kreshnot
23.11.2013, 17:34
Всім доброго вечора!
Korpahec
23.11.2013, 22:48
Всім доброго вечора! Помянем душі замордованих тіл! Запалимо свічку!
Доброго ранку))))
Доброго ранку!Як там на Майдані? Хлопці, невже ніхто небув?
Отакої, знову вирубали інтертелеком, неможу пояснити з чим це звязано.:eek: Змушений перейти на мобільний.Зранку дощ, а тепер мокрий сніг іде..
Доброго дня всім!!! В нас дощ льє як з відра. Щоправда потім прогнозують перехід в мокрий сніг, пориви вітру та зниження температури до -5. Похолодання на кілька днів а з четверга дещо підвищиться.
sat-prof
26.11.2013, 17:12
Всім привіт!!!
arki, доброго вечора!Вже другий день в своїй столярній майстерні, ще буду пару днів. Взяв, на свою голову, невеличку роботу -тумбочку під раковину умивальника.. Погода нині як в зимку, зранку сніжок при -2*....А як у вас, чи підтверджуються ваші пргнози?
А як у вас, чи підтверджуються ваші пргнози?
Таке ж і в нас, зранку трохи притрусило сніжком.
Вже з четверга мінуса не буде:D
D-Misha, я не прогнозую погоди, сам користуюсь ось цім [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]Погода_в_Україні сайтом вже років 3-4 і вам раджу, дуже гарний і найбільш правдивий сайт. Вибираєте свій або будь який населений пункт і все...
Всім привіт, у кого як пройшов день?
Всім доброго ранку, з вірою в перемогу до кращого життя....
Хлопці, може хтось знає, як допомогти Майдану фінансово з мобільного телефону..Це у мене єдина можливість, чимось допомогти.
sat-prof
27.11.2013, 22:38
Всім привіт.
вже три дні ходжу у львів на мітинг
Всім привіт.
вже три дні ходжу у львів на мітингРостислав, хвала тобі і слава. Ну, що ж, вибір є, а який- будемо знати завтра.:)
А нас з пар непускають тому що нема 18(
svidrak, Друже , а Ви не пробували так тихо підіслати самого авторитетного в групі і так натякнути вихователю чи класному керівнику - "типу наше місто досить старовинне, багато аварійних будинків, якщо не пустиш на мітинг, різне може статися - цегла на голову впасти або якась арматура". У нас час це як правило допомагало - викладачі відразу ставали більш толерантними і казали "ну йдіть що з вами поробиш, тільки організовано і ввжайте один на одного" ... :D
Доброго всім ранку, удалого дня!
arki, Привіт dresmille
Усім привіт...
kreshnot
28.11.2013, 17:07
Всім доброго вечора!
kreshnot, Привіт всім привіт)
sat-prof
28.11.2013, 21:37
Всім привіт!!!
Доброго вечора!Буду лягати спати, щось неважно себе почуваю.До завтра.
VADYA777
29.11.2013, 00:19
Я горджуся що наша УКРАЇНСЬКА молодь вже виросла і зараз бореться на майданах країни за своє та наше з вами майбутнє!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!! РАЗОМ І ДО КІНЦЯ!!! УКРАЇНА- ЦЕ ЄВРОПА!!!
ХТО НЕ БАЙДУЖИЙ ПРИЄДНУЙТЕСЬ НА КИЇВСЬКИЙ МАЙДАН!!!
genych,Привіт
Усім привіт ...
Чорна п’ятниця ВЖЕ розпочалась...
Як на мене в даному випадку найбільш доречним є вірш Юрія Винничука
ДОБРОГО РАНКУ ХЛОПЦІ!ПІДТРИМУЮ ВСІХ ОДНОДУМЦІВ!:eek:
Доброго дня!
Частина людей сховалась в Михайлівському монастирі від рідного, українського Беркуту. Останній раз в Києві люди ховались в церквах від озвірілих вбивць під час штурму Києва ханом Батиєм!
Завтра ВСІ НА МАЙДАН!
Леся Оробець.
Україно вставай !!!
D-Misha,
slavon,
genych, та всім іншім, доброго вечора! Слава Україні!!!
arki, Героям Слава!!!Всім привіт
Всім привіт,чекаємо змін,надіюсь вони відбудуться!!!
Всім привіт,чекаємо змін,надіюсь вони відбудуться!!!
Zhora15 привіт, обовязково відбудуться!!!!!!!!!!!
Добрий ранок і вдачі на цілий день!!!dresmille
D-Misha, Привіт...
Усім привіт ...
Не будьте байдужими ...
Не будьте равнодушны к Будущему своих ДЕТЕЙ! Подпишитесь на петиции Белого Дома о санкциях к власти [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] новая петиция
Инструкии подписания новой петиции КОНГРЕССА США.
1.Зайдите
на сайт петиции: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
2. Нажмите "CREATE AN ACCOUNT" что бы создать аккаунт.
3. Введите адрес электронной почты, имя, фамилию.
4. Последний вопрос защищяет сайт от ботов. Нужно ввести правильный ответ.Переведите вопрос в [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
5. Нажмите "CREATE AN ACCOUNT". Вы вернетесь на страничку петиции.Это еще не все!!!
6. Проверте почту через ~5 минут. Вам прийдет подтверждение. Нажмите на первый линк (над "IMPORTANT: If you created your account...").
7. Вы перейдете на страничку петиции.
8. Нажмите "SIGN THIS PETITION".
Доброго вечора!Я так все близько сприймаю, що вже другу ніч не сплю. Так хочеться ,щоб ми перемогли.ukrprof
D-Misha, і всі решта,доброго вечора! Переможемо обовязково!!!!!!!!
D-Misha, Та куда дінуться переможем!
Вже вони брехали, брехали та далі нікуди...
Яка гидота, не розумію тих придурків хто обирав таке!
Доброго ранку друзі! Слава Україні!ukrprof
Доброго дня всім!!!
D-Misha, Героям Слава!!!!
D-Misha, genych,Слава Україні !!! Героям Слава !!!
Щось я думаю що та "даунбаська наволоч" так просто не вступиться...
Доброго вечора всім і СЛАВА УКРАЇНІ!!! Вірно slavon, тромаються мляді як воші за кожуха.
sat-prof
03.12.2013, 18:41
Треба брати в руки....і
накше ніяк. імхо
Молімося за Україну! Рятуймо її!!!
Від сьогодні можна сказати, що в нас ДИКТАТУРА!!! Потрібно шось робити, потрібно піднятись, піднятись зі зброєю в руках!!!
sat-prof, потрібно перш за все заспокоїтися а потім діяти мудро і не пороти дурниці з гарячки у тої сволоти в руках влада, зброя...
slavon, з моєї точки зору ти маєш рацію, але як так думаю і народ більш не в силах терпіти... СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Всім Доброго вечора СЛАВА УКРАЇНІ!
Як на мою думку цей страйк янику до сраки, але вірю на те що поможе!
Як на мою думку цей страйк янику до сраки
це далеко не так...
arki, Ну в кожної людини свої думки)
sat-prof
04.12.2013, 10:55
Всім привіт1
Слава козакам!Привіт користувачам!
Всім гарних снів і набратись сил на завтра!)
Доброго ранку всім!
Сьогодні північ і захід України присипатиме снігом.:)
А у нас в селі небуде;)
Доброго вечора друзі! Не сумуйте за тимчасовими невдачами, історія сама і без нас зробить свій вибір, хочемо ми цього чи ні. Україна буде Європейською державою!ukrprof Мої песики, теж, дуже хочуть в Європу....:)
D-Misha, і всім, доброго вечора. У будьякому разі народ довів що ми не росіяни і не білоруси!
Всім привіт хто мав справу з металоломом стронг 6011?
Доброї ночі!
В душі людській є два вовки,
Казав мудрець своєму сину,
Ніяк не миряться вони,
Їх сутички не знають спину…
Попереджую, що хто тільки заікнеться на підтримку діючої злочинної влади, або інша галімаття на російській мові, буде заблокований довічно.Нам таких користувачів непотрібно.Слава Україні!ukrprof
D-Misha,Підтримую !!!
Слава Нації !!!
Героям Слава !!!
D-Misha, Підтримую!
slavon,
genych, Доброго вечора хлопці)
kreshnot
08.12.2013, 17:51
Всім доброго вечора і хорошого настрою!
slavon, kreshnot, svidrak, гарного настрою, як ся маєте?
genych, Дякую та ніби все добре от як завжди лінукс мучу)
Доброго вечора! Всім хто займаеться прошивкою ресів, пропоную видаляти геть із списку основні антиукраінські канали, такі як 1рос, РТР...
arki, ви хочете шоб до вас потом приходили недовольні клієнти і казали що стало менше каналів?
І як на то пішло то чому ви дивитеся 36 75 градус?там ж одні москалики почті...
Вітання всім не сплющим форумчанам!dresmille
Це єдиний форум де ще не прикрили теми обговорення подій в Україні!;)
На більшості знаходяться люди яких крім теми - *скільки драти за прошивку* мало що більше цікавить.:eek:
arki не варто зразу застосовувати *а ля гер ком ля гер*
Потрібно спілкуватись зберігаючи елементарну толерантність.
Надобраніч dresmille
kreshnot
09.12.2013, 00:32
Доброго вечора! Всім хто займаеться прошивкою ресів, пропоную видаляти геть із списку основні антиукраінські канали, такі як 1рос, РТР...
Хлопче,ти іноді дивись на свій підпис.
Возлюбите врагов своих: они сойдут с ума, пытаясь понять, что вы задумали.
Написано правильно,а от розуму ще не вистачає
Доброго вечора! Всім хто займаеться прошивкою ресів, пропоную видаляти геть із списку основні антиукраінські канали, такі як 1рос, РТР...arki,ви хороша людина і якщо зможете, змініть свій підпис з російської на українську мову (Полюбіть ворогів своїх: вони зійдуть з розуму, намагаючись зрозуміти, що ви задумали),то буде ваш порив прояви патріотизму, який буде зрозумілим і правильним, а не бойкот російських каналів в прошивках. Не гнівайтеся, що така реакція і рекомендації до вашого допису.Наразі, відхилення від основних тем форума і підтримка Майдана небайдужими, в усіх їх проявах, головне завдання сьогодення.Ми стоїмо на порозі нового життя, життя яке треба виборювати і відстоювати, де українці, в черговий раз, доказують всьому світу, свою силу і волю. Я впевнений, що наша перемога, в дальнійшому, знайде втілення- в доброті, поваги і взаємодопомоги одне одному. До недавнього часу, ми тримали дулі в кишенях, а нині, тримаймо кулаки за тих, хто стоїть на Майдані і виборює нам краще майбутнье. Слава Україні!
Всім доброго ранку!;) Натхнення, активності та життєрадісності Вам та вашому улюбленцеві на цілий день!;)
Доброго дня всім.svidrak, 36е я дивлюся із-за европейського контенту...
Москальського контенту у вигляді їхніх новин(кремлівські помиї) я навіть не вмикаю.
Та і взагалі чи багато москальського контенту у приплюснутих??? Стосовно пізнавального чи кіно то майже все європейске.
kreshnot, якщо Вам заважає мій підпис то я його видалю але ворогів не любитиму ніколи... Та і переводить на українську мову не потрібно якщо це сказано вперше російською.
Доброго дня всім.svidrak, 36е я дивлюся із-за европейського контенту...
Москальського контенту у вигляді їхніх новин(кремлівські помиї) я навіть не вмикаю.
Та і взагалі чи багато москальського контенту у приплюснутих??? Стосовно пізнавального чи кіно то майже все європейске.
kreshnot, якщо Вам заважає мій підпис то я його видалю але ворогів не любитиму ніколи... Та і переводить на українську мову не потрібно якщо це сказано вперше російською.
dresmilledresmilledresmilledresmilledresmille
kreshnot
09.12.2013, 15:24
Всім привіт!
arki,де я писав про те, що не подобається твій підпис?!Прочитай його ще раз и влови суть.От за що йшла мова.
Якщо щось не сподобається ,то скажу прямо
Петрович
09.12.2013, 18:05
ворогів не любитиму ніколи... Та і переводить на українську мову не потрібно якщо це сказано вперше російською.
Ворога не любити треба а знищувати бо ворог знищить тебе.Любити треба матір,батька,брата...Вони можуть мати інші погляди,думку але головне щоб не били в спину!Слава Україні!!!
Вони дограються ... По моєму настала пора відновити УПА ...
Rogozjan
09.12.2013, 21:03
Був на майдані весь тиждень. Добирались, з друзями, власним автомобілем. В планах завтра, післязавтра знову туди їхати.
Прошу всіх: "Не бійтеся, їдьте на МАЙДАН!!!!"
Тільки що у мене вирубався Інтертелеком, то змушений перейти на мобільний... Нічні події, ще раз, показали своє свиняче обличчя діючої влади.. Нема якихось слів, щоб виразити свою ненависть, до цього поліцейського режиму Януковича і його прибічників, з ціллю, придушити людей які вийшли на мирні мітинги, з вимогами покращення свого життя, яке зубожнює з кожним днем. Криваві розправи і дальнійші репресії з боку влади,заслуговують на адекватну відповідь.Слава Україні!ukrprof
Korpahec
11.12.2013, 14:55
Всім привіт! Доброго дня!:)
kreshnot
11.12.2013, 16:21
Всім доброго вечора!
kreshnot,Слава Україні !!!
Привіт !!! Я дуже сумніваюсь що він добрий...
arki, svidrak, бажаю вам доброго вечора і спокійної ночі, вам і всім хто стоїть зараз на Майдані, за нас з вами...
Неподалік #Євромайдану курсанти покидали щити і пішли додому 11.12.2013 19:34 На перехресті Хрещатика і Прорізної курсанти Внутрішніх військ, які стояли в очепленні, кинули свої щити і розійшлися по домівках.Про це у «Фейсбуці» повідомив народний депутат від «Батьківщини» Олександр Бригинець.«Так має діяти кожен силовик!!!! Це відбулося на очах у мого товариша, члена Комітета самоврядування Києва, лідера Української Справи Миколи Тихонова», - повідомив він. Інформує "radio24".Нагадаємо, минулої ночі на Майдані Незалежності «Беркут» та Внутрішні війська штурмували Євромайдан. «Беркут» зніс декілька барикад мітингувальників, але не зумів прорватися в Будинок профспілок, де знаходиться штаб Майдану та в будівлю КМДА.
Читайте більше тут: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
genych, бажаю і тобі провести день в доброму настрої...
Ранок добрий друзі!!!
Всіх Андріїв зі святом!!!!
kreshnot
13.12.2013, 13:18
Всім привіт!
Всіх Андріїв зі святом!!!!
genych,дякую!
Доброго ранку друзі!dresmille
привіт,доброго дня всім,та вдалих вихідних.
Слава Україні!
Доброго вечора друзі!Не переймайтеся, перемога буде за нами...dresmille
Доброго ранку!Тримаємо кулаки за наших...
D-Misha, Доброго ранку, Слава Україні!
kreshnot
15.12.2013, 11:38
Всім привіт!
Слава Україні !!! Слава Нації !!!
sat-prof
15.12.2013, 20:32
Всім привіт!!!
Korpahec
15.12.2013, 21:10
Всім доброго вечора!:)
sat-prof, О які люди)
Привіт чому невідписуєш?
Люди, доброго ранку!
D-Misha, Слава Україні !!!
Слава нації !!!
З любов'ю до всіх!
Доброго вечора друзі!dresmille
Посміхайтеся частіше!;)
kreshnot
17.12.2013, 21:34
Всім привіт!
Доброї ночі!Не спимо! Підтримуємо Майдан!
А це найкращі ліки від будь-яких депресій і безсоння;)))
Привітання зі святом Святого Миколая...
Всіх зі святом Св Миколая!!!
Доброго ранку, всіх зі Св. Миколая!
День добрий всім!!!
D-Misha,
Zhora15,
arki,
зі Св. Миколая!
Слава Україні !!!
Усіх зі святом Святого Миколая-Чудотворця ...
kreshnot
19.12.2013, 17:37
Всім доброго вечора!
Усіх зі святом!
Всім привітdresmille Всіх за святом!
Доброї ночі!
sat-prof
21.12.2013, 22:34
Всім привіт!!!
Вітання Всім !
Здоровя і творчої наснаги.
Доброго ранку друзі! Вітаю з Празником зачаття Богородиці св. Анною
Слава Україні !!!
Усіх зі святом ...
Korpahec
22.12.2013, 15:38
Героям Слава! Разом єднаймося Разом Переможемо!ukrprofukrprofukrprof
Всім Енергетикам привітання
всім привіт.... як кинути курити?
загадка
Поховали простітутку,нарешті вони разом.
Хто вони?
як кинути курити?
Юрочка, прочитай цю книжку. Є можливість кинути курити, якщо захочеш..:)
Доброї і спокійної ночі! Тримайтеся!
Успішного трудового дня хлопці!
Доброго вечора!Нині мав багато фізичної роботи.. Зараз ледве дихаю, напевно буду лягати .Завтра чекає теж саме.
Всім привіт... Поставили вишку жидинята в 7км,може скоро,хоч якийсь менш-більш людський нет буде...
Всім хорошого вечора....
Всім доброї ночі!
D-Misha, Як ваше самопочуття?
Всім доброго вечора! Слава Україні!
Вже сьогодні в нормі а то на застуду хворів.
Доброго дня друзі! Моє вітання з Польським Різдвом Христовим !Моє вітання до всіх Христіан з наступаючим Новим Роком і Різдвом Христовим! Моє вітання до всіх небайдужих, до долі нашої рідної землі! Слава Україні!
Водночас, прошу вибачення за малу активність на форумі по причині незадовільного здоров'я.
Всім доброї днини, з вірою в краще майбутньє. І так кожен день.
Доброї ночі! Лягаємо спати і встаємо, з думками про Україну...ukrprof
Доброго дня друзі!dresmille Нам треба стояти і вистояти!ukrprof
sat-prof
28.12.2013, 17:03
Всім привіт!!!
Добрий день всім!!!
Як ся маєте? Як вихідні проходять ?
Салют Всім!
Вихідний пройшов в праці але на свіжому повітрі,хоч одне це радує.
Добрий день всім!!!
Як ся маєте? Як вихідні проходять ?Як там Київ?
Як там Київ?
Київ як завжди ,тихий ,мітингуючий ,все добре поки що,у Вас як там справи?
Київ як завжди ,тихий ,мітингуючий ,все добре поки що,у Вас як там справи?
Готуюсь в понеділок їхти в м. Коломия(недалеко від мене)в притулок безпритульних собак.Хочу їм допомагати.
Готуюсь в понеділок їхти в м. Коломия(недалеко від мене)в притулок безпритульних собак.Хочу їм допомагати.
Правильно,треба в цьому світі робити тільки добро,добро набагато більше коштує ніж нікчемні гроші
Правильно,треба в цьому світі робити тільки добро,добро набагато більше коштує ніж нікчемні грошіДякую за розуміння. Знаєш, Эмин, ми вже в таких роках що самі потребуємо допомоги ,але неможемо залишатися осторонь, хто потребує допомоги. Добро, це є внутрішньє почуття людини і щаслива та людина ,яка має таке почуття.. Хочеться ,щоб таких людей було більше..
Дякую за розуміння. Знаєш, Эмин, ми вже в таких роках що самі потребуємо допомоги ,але неможемо залишатися осторонь, хто потребує допомоги. Добро, це є внутрішньє почуття людини і щаслива та людина ,яка має таке почуття.. Хочеться ,щоб таких людей було більше..
Згоден 100% з Вамиukrprof
kreshnot
28.12.2013, 21:58
Всім привіт!
Як настрій?!Вже скоро Новий Рік,який підкрався ..... [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
kreshnot, Да так настрій більш менш, Сьодні намахався з одною установкою послідній раз в житті ставив б/у тарілку..
Чомусь немає новорічного настрою(
kreshnot
28.12.2013, 22:20
svidrak, та різниці нема яку ставити,а от настрій ...-ти правий
kreshnot, Та трохи є я сьодні потратив біля 4 годин поки той маразм поставив...Замахався
Ітог
Замінені 3 голови...Всі кабеля і перебрана таріль...
Шей як назло почті небрав інструменту (так як то біло трохи куда їхати)сказали шо в них всьо є....
Як настрій?!Вже скоро Новий Рік,який підкрався .....
Святкуємо разом з Майданом ...dresmille
Та трохи є я сьодні потратив біля 4 годин поки той маразм поставив...Замахався
Я вже давненько нікому не ставлю і не прошиваю, пропав інтерес, за виключенням окремим..:)
Korpahec
29.12.2013, 14:48
Привіт всім! Теж вчора вимахала тарілка попали браковані дісеки. На вулиці весна навіть і непахне новим роком!:eek::eek::eek:
На вулиці весна навіть і непахне новим роком!Підніміться вище, там вже готова ялинка і навкруги сніг:)
Доброго ранку всім!На цілий день їду в притулок до песиків.
Korpahec
30.12.2013, 23:13
Добрго вечора! Скоро НОВИЙ РІК!:)
Всім привіт!Всіх з наступаючим!
В Новий рік, в Різдво Христове будьте радісні, панове!
Хай до вашої оселі колядки прийдуть веселі,
Буде щастя і здоров'я, в справах лад, комора повна,
А на вашому столі — паляниці запашні.
Щоб ви нас не забували, з нами завжди справу мали,
Хай завжди щастить і всюди, з вами хай добробут буде!
Добрий день всім!!! З наступаючим!!!!
Усіх з наступаючим Новим роком !!!
З Новим Роком!
kreshnot
31.12.2013, 17:54
Адміністрація sat-prof вітає всіх З Новим Роком 2014!
З Новим Роком!В добрий час
Дід Мороз іде до нас,
А до тебе най завітає
З тим що серце забажає,
Хай принесе тобі у хату,
Щастя й радості багато
Хай здоров`я повний міх
Покладе на твій поріг!
Вітання Всім з наступаючим 2014 роком.
Нехай він принесе нам всім на тім коневі чи кобилі міх здоровя,корець удачі,пуд щастя і ломоть,но не більше, незначних негараздів!!!
Слава Україні! Шампанське товсь... dresmille lmy ukrprof
Всіх вітаю з наступаючим Новим роком!!!
Зичу міцного здоровя, добра і тепла!
Слава Україні !!! dresmille
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010