КПК

Показати повну версію : Вільне спілкування!!!(привітання, короткі розмови, побажання))

Сторінки : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

D-Misha
06.08.2014, 22:24
А пташка у мене вже почала їсти.;) Знайшов раціон в неті:желток сваренного вкрутую яйца, малюсенькие кусочки варенной курицы и сухая смесь для кормления новородженных, разведенная водой до состояния кашки, которую можно набрать в пипетку(шприц).

vinimm5
06.08.2014, 22:43
Файно є;) може навчиться говорити коло Вас, ото було би фист..))

arki
06.08.2014, 23:21
Доброго вечора всім!
vinimm5, дятли не імітують голоса інших, тому і не говоритиме нічого. То сойки майстри по імітації, мявкає як кіт навіть гавкає як молодий песик, а вже голосами різних птахів як вміє, іноді її послухати то смішно стає....
Одним словом Максим Галкин тільки що в пірї :o

D-Misha
06.08.2014, 23:22
Файно є;) може навчиться говорити коло Вас, ото було би фист..))
Міша, то було би дуже нефайно. Я матюкаюся!:o

D-Misha
07.08.2014, 00:00
Вони такі рідні..dresmille Всім доброї ночі!

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

vinimm5
07.08.2014, 00:06
Дядя Міша , а Ви коло пташки не матюкайтеся:cool:
і не куріт, бо і так сигарети дорогі а на двох то вже страшно багато піде грошей)),
а взагалі то колись чув шо чоловік приютив у себе пташеня, а коли воно виросло то оберігало газдівство від шкідників( наприклад курчата і гусята від ворон і сорок...) от так то , пташина була вдячна господареві...
Думаю у Вас аналогічна ситуація вийде Дай Боже вам всім здоров'я!!!;)

D-Misha
09.08.2014, 19:43
Доброго вечора!У мене проблеми з здоров'ям..

vinimm5
09.08.2014, 20:34
Дай Боже здоров'я , шо так і не перейшло вам ,тиск скаче?

Nalot
09.08.2014, 20:35
Дорогенький панове- D-Misha не болієм,тримаємося!З нами ненька Україна.Боже дай ВАМ здоровья!Зповагою -Cаша-Nalot.drinks

vinimm5
09.08.2014, 20:37
Ви певне не повірите . але ану попробуйте покласти листі від винограду, в мене сусідка 87 років. каже шо як шо така погана справа то треба прикладати листі з винограду( а вона сама проживає й на даний час обробляє 50сотих города й хоть би хни...) Пробуйте прикласти д.Міша, мало б помогти.

D-Misha
09.08.2014, 21:02
Дякую за поради і підтримку ! Стараюся триматися...

Nalot
09.08.2014, 21:44
Вибачаюсь за Вас!Але яка підтримка колег,радість життя,і хочеться жити....творити,Не падаємо духом,народжуємось,допомагаємо словом,підтримуєм героїв чим хто може,Cлава Україні!Слава героям,миру і порозуміння в кожній оселі.Вічний слуга-Батьківщині Україна!Nalot.ukrprof

D-Misha
11.08.2014, 09:30
Всім доброго і мирного дня!

Придумайте назву)))Хлопці, це технічне питання що відповідає тематиці форума.:o Хто як думає?

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

D-Misha
12.08.2014, 08:56
Доброго ранку! Іде невеличкий дощик, мої песики ще сплять;)

Zhora15
12.08.2014, 09:05
Дядя Міша привіт... Маєте якогось файного цуцика,наприклад ротвейлера?

D-Misha
12.08.2014, 09:13
Дядя Міша привіт... Маєте якогось файного цуцика,наприклад ротвейлера?Юра привіт!А чому іменно ротвейлера?У мене інтернаціональний колектив, бродяжок-дворняжок і всіх я люблю. Вони такі ж вірні як і породисті...;)

vinimm5
12.08.2014, 15:32
Я думаю шо не від породи собаки залежить,яка сама собака))) а від господаря, як він нею піклується...

D-Misha
12.08.2014, 15:40
Я думаю шо не від породи собаки залежить,яка сама собака))) а від господаря, як він нею піклується...
Оце правильні слова! Який господар, така і собака, яка собака, такий і господар..

D-Misha
12.08.2014, 20:21
Треба вчитися висловлювати свої почуття щиро, позбавитися від егоїзму, бути вірним та відданим дорогій вам людині. А з кого брати приклад? Звичайно ж, з наших чотирилапих друзів.;)

vinimm5
12.08.2014, 21:12
Це правда!!! Тварини не лицемірні, вони лукавити НЕ вміють)) на відміну від людей що прикро((

vinimm5
12.08.2014, 23:05
д.Міша в мене телефон вирубався, я затра Вам передзвоню

ов, а Ви змінили аватар)) Гарно..

D-Misha
12.08.2014, 23:41
д.Міша в мене телефон вирубався, я затра Вам передзвоню

ов, а Ви змінили аватар)) Гарно..
Я так і зрозумів, збираюся лягати спати.Добраніч!

D-Misha
13.08.2014, 09:30
Пісня про собаку, якої більше немає...

Тёплый вечер входил в тишину Комарова,
И не ново нам было встречать его врозь.
Я тебе постелил мягкий лапник еловый
И земли бросил тёплую горсть.
И земли бросил тёплую горсть.

Будут сосны шуметь, ветер дунет с залива,
Где ты белой стрелой белых чаек гонял.
И я помню твой смех - он всегда был счастливым,
Ведь ни в чём ты отказа не знал.

Беспокойный встревожит сон -
Не всегда безмятежна жизнь.
Я проснусь - ты в моё лицо
Тёплым носом своим уткнись.

Как сбежать мне от дикой, негаснущей боли
И куда, если в круге мирском - пустота?
Боже, как я любил, возвращаясь с гастролей,
Встретить белый пропеллер хвоста.

Но ты однажды мне рассказал,
Что наступит чудесный миг,
И разбудит мои глаза
Твой шершавый лизун-язык.

Знает Бог лишь один, как мы весело жили,
Целовались и дрались в высокой траве.
Я мечтал, чтоб ты спел у меня на могиле,
А так вышло, я взвыл на твоей.

D-Misha
13.08.2014, 18:56
Нині підрізав виноград, і знову гадина. Це вже третя за літо, і звідки вони беруться у мене перед хатою?Навіть песиків не бояться.Це не вужі, а якісь невідомі мені. Жовта, до 1.5м вже готова була напасти, якби не песики ,які бігали навколо неї і гавкали.

vinimm5
13.08.2014, 21:36
Цього року змії активніше перебралися ближче до обійсть людей, аде дощів практично не було, а біля людини завжди є більше здобичі(мишей), отож, треба бути всім нам обережнішими, особливо в високій траві, та на городах..
В селі Олешків, Снятинщина, змія (доречі також жовтого кольору) заповзла в стодолу, та газдиня вчасно побачивши її , заколола вилами. Розмір змії вразив -168сантиметрів.

Zhora15
15.08.2014, 15:44
Дядя Міша
Хочу Ротвейлера-назву його Борман,і пікалку пікенеса-назву його Гебельс...
Всім хорошого дня,спокійного вечора,ну а в ніч ,кому як повезе :D

D-Misha
15.08.2014, 18:18
Дядя Міша
Хочу Ротвейлера-назву його Борман,і пікалку пікенеса-назву його Гебельс...
Всім хорошого дня,спокійного вечора,ну а в ніч ,кому як повезе :DЮра, а чого так зразу- до ночі ще далеко. У мене колись був "Кучма" і якби я знав що у тебе така любов до таких людей, як у "Путлера", я би подарував його тобі.dresmille

Zhora15
15.08.2014, 18:46
D-Misha,
То жарт,я песиків люблю,і назву як царя Трої,Гектором...Якої породи чи відсутності її ,песик би не був... Дивно,але я ще і люблю котів... Кажуть люди,або собачники ,або кошатники ,а я люблю і тих і тих!!!

D-Misha
15.08.2014, 19:18
D-Misha,
То жарт,я песиків люблю,і назву як царя Трої,Гектором...Якої породи чи відсутності її ,песик би не був... Дивно,але я ще і люблю котів... Кажуть люди,або собачники ,або кошатники ,а я люблю і тих і тих!!!А чому така мінливість з аватарами?:eek:

Zhora15
15.08.2014, 19:46
То ще далеко не останній :rolleyes:

Wulin
15.08.2014, 20:49
дядя Міша, дай Боже здоров'я, підкажіть мені в цій темі [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

D-Misha
16.08.2014, 10:28
Привіт!Деякий час небуду на форумі, дуже хворіє дружина.

arki
16.08.2014, 21:50
Доброго вечора всім!!! Wulin, тут я не бачив під такий проц, шукайте на іншіх ресурсах. якщо не знайдете напишіть мені в ПП, допоможу...

duman
20.08.2014, 23:38
Вітання всім!
Ось знайшов *шедевр* :

Як романтично пахне ковбаса,
І помідори в банці зашарілись,
А в пляшечці так тихо, як роса
Горілочка домашня причаїлась,
І сало ніжно зваблює тільцем,
І хліб наставив загорілу спину...
Як що ти млієш слухаючи це,
Чому ж ти, б**дь, не любиш Україну?

А ще краще послухати це : [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

vasjabr
24.08.2014, 10:33
ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof ukrprof

Шановні форумчани та гості!!! Щиро вітаю з Днем Незалежності! Бажаю миру та процвітання Вам, Вашим сім"ям та нашій країні!

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

duman
24.08.2014, 10:49
З днем незалежності Україно !!!
Слава Україні !!!

Вітання з Днем Незалежності від посольства США і виконання ними пісні *Червона рута* :

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] stva

симчич
24.08.2014, 12:18
З Днем Незалежності України!ukrprof

RATVOD
24.08.2014, 13:02
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]ВІТАЮ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Всім добра, злагоди, єдності та миру

Igor1031
24.08.2014, 14:53

VADYA777
24.08.2014, 20:49
З Днем народження України, з Днем Незалежності, дорогі друзі, однодумці, земляки. Україна - це кожен із нас. І разом ми все подолаємо!

D-Misha
04.09.2014, 18:11
Доброго вечора!Ростислав, вчора привіз дружину з лікарні, ще два місяці буде на підтримці дома. Нині почав копати город, зовсім мало часу залишається.

sat-prof
04.09.2014, 18:47
D-Misha, нічого страшного!Дай Бог щоб усе було добре.

svidrak
04.09.2014, 22:25
Привіт всім хто підкаже який програматор зробити для 24с08 і подібних?

D-Misha
13.09.2014, 23:17
svidrak (Ігор), доброго вечора! Ти питаєш мене- як діла? відповідаю твоїми словами- у кожного свої проблеми. На відміну, я живу по принципу, коли проблеми людини чи тварин -це мої проблеми. Наразі, нічого втішного.

Korpahec
14.09.2014, 12:56
Всім привіт! Всіх вітаю з теплим сонячним днем!ukrprof

svidrak
14.09.2014, 16:55
D-Misha, а я й кажу у кожного свої проблеми в мене теж зава важкий період...

duman
14.09.2014, 18:04
Привіт усім!!Активність нище ватерлінії-мабуть всі на копці бульби?
Що в принципі і правильно.Життя наше складається з повної торби проблем і наше завдання полягає в їх вирішенні,а ціна вирішення в кожного своя.Та все приходить і ...

drachuk1979
14.09.2014, 19:04
......мабуть всі на копці бульби?.......

І бульба , і дрова на зиму.......і одна тарілка-яку щойно поставив кумовому куму......

Всім доброго наступаючого робочого тижня...........

svidrak
14.09.2014, 21:45
duman, слава богу вибрали вже...

hacjka
19.09.2014, 09:28
:D трішки позитиву для нас.
гра [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
карати ватніків.в цілому побавитись з 20 хвилин можнаukrprof:rolleyes:
тількі перед тим як включити не забудьте трішки збавити звук!!

duman
16.11.2014, 01:05
Вітання всім форумчанам з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку України!!! Працюйте і дерзайте на поприщі сат-радіо-тв, яке для одних хоббі а для інших заробіток, але яке об*єднало всіх нас ТУТ!!!
ЗДОРОВ*Я І ВДАЧІ ВСІМ НАМ НА МНОГІЇ ЛІТА !!! БУДЬМО drinks dresmille ukrprof

D-Misha
03.12.2014, 09:39

sat-prof
03.12.2014, 15:49
Всіх вітаю з першими днями зими!

D-Misha
05.12.2014, 22:26
Привітання до свята: 6 Грудня професійне свято - День Збройних Сил України

День Збройних Сил України відносно нове свято і відзначається, як і День Захисника Вітчизни - 23 лютого

Джерельний тихий спів води,
Безкрайнії степів простори,
І смерековії ліси,
Широкі плаї, круті гори!

Духмяний хліб на рушнику,
Гостинно розпростерті руки,
Щасливу матері сльозу,
І дідуся з веселим внуком!

За бескиди й дніпровські схили,
За наш пісенний славний рід,
За пломінь в косах у калини,
І за чумацький небозвід!

За нашу рідну Україну,
Що зберегли за всі віки -
Низький уклін і тричі "СЛАВА!"
Українські захисники!

Дорогі захисники Української держави! Солдати, прапорщики, офіцери!

6 грудня - День Збройним Силам України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Не всі нині, на превеликий жаль, розуміють значення власної армії, призначення якої захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів. Бажаєш жити в мирі - готуйся до війни, говорить мудре народне прислів’я. Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, а тому й рівень забезпечення військових має бути відповідним до покладених на них завдань. Нині ж до складнощів військової служби додаються численні життєві проблеми, насамперед житлово-побутові, які не надихають оптимізмом і наснагою офіцерський корпус, особливо молоде покоління військовослужбовців.

Щиро вітаємо всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажає Вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

Дорогі захисники Вітчизни!

Сердечно вітаю вас із Днем Збройних Сил України. Бажаю здоров’я, щастя, благополуччя та родинного затишку.

На наших військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною.

Щиро вітаю Вас з Днем Збройних Сил України, бажаю міцного здоров'я, успіхів у військовій підготовці, щастя Вам та Вашим рідним і близьким! Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках.

Зі святом Вас!

Шановні військовослужбовці! Дорогі захисники Вітчизни!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!

Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над фашизмом.

Я хочу звернутися до солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать Українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків. Я вірю в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Щиро зичу миру та спокою Вам, дорогі друзі, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям.

Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Прихід до влади справжніх патріотів сприятиме подальшому формуванню війська високого професіоналізму та патріотичного вишколу.

D-Misha
06.12.2014, 08:47

D-Misha
14.12.2014, 22:06
Добрий вечір!Вчора зловив одну зірочку.. У вівторок і середу, мене небуде на форумі.Пишу тут, бо в чаті щось тупить..:confused:

kreshnot
30.12.2014, 23:39
Шановні форумчани,Адміністрація SatProf вітає Вас і Ваших близьких з наступаючими святами.
Нехай в новому році стане краще ніж в поточному,
адже рік по справжньому був для нас не простим.
Від усієї душі бажаємо міцного здоров'я і благополуччя.

D-Misha
31.12.2014, 14:30
Побільше доброти і уваги одне до одного dresmille

Zhora15
31.12.2014, 16:41
Вітаю всіх форумчан з Новим роком ,миру ,щастя і злагоди у ваших домівках.
Особливі вітання D-Misha VADYA777 симчич arki

VADYA777
31.12.2014, 20:10
Щастя безмежного в році новому,
миру і радості вашому дому!
Хай Вам майбутнє дарує надію
і хай збуваються всі Ваші мрії!

З 2015 Новим Роком!!!

симчич
31.12.2014, 20:34
Вітаю всіх з прийдешнім Новим 2015 роком!

Рік кози не йде,а скаче,
На хвості несе удачу,
Цілий віз везе достатку,
В Україну,в кожну хатку!
Весело дзвенить дзвінками,
Радість,щоб була між нами,
Щоби жили ми,як в ра́ю,
З Новим роком вас вітаю!

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ?oh=49638eed183caf5407a45d9aec048714&oe=553498DE

arki
31.12.2014, 21:36
Хай любові цілий міх

принесе Вам Новий рік,

Хай біда проходить боком ,

з Новим щастям, з Новим роком!

arki
31.12.2014, 21:38

симчич
01.01.2015, 22:17
Хай Новий рік несе дива.
Нехай згорить, дотла, Москва!
І ще б нам, дуже повезло,
Якби застрелився х-ло!
А ще, у наших ворогів,
Хай ріки вийдуть з берегів!
Хай газ по тридцять, нафта двадцять,
Хай, москалі, повеселяться!
А нам, щоб жити без війни.
Щоб снились кольорові сни.
Щоб, кожен українець, брат!
Щоб рід помножився в стократ!
Щоб зникла, з влади, вся холера,
А став новий Степан Бандера!
Ми стали вільними від нині,
Здобудем Славу Україні!

D-Misha
06.01.2015, 08:49
Сьогодні, у Святвечір, напередодні Різдва
Один одному всі теплі скажуть слова,
Всі чвари пускай за порогом залишать
І з святом світлим один одного привітають.

Злітає на землю пухнастий сніжок,
Нехай люди почують наш віршик:
Сьогодні - Святвечір, гряде Різдво,
Ми мирно і весело зустрінемо його!

Zhora15
06.01.2015, 15:26
Різдвяна нічка- особлива: Христос родився на землі!
Хай буде свято це щасливим,хай сяє зіронька в імлі!
І лине променем сріблястим на щастя - долю у ваш дім,
надія й віраі все краще хай будуть оберегом в нім!
Вітаю з Різдвом Христовим!

симчич
06.01.2015, 18:28
Вітаю всіх зі світлим святом Різдва Христового!

На дворі сніжок упав.
На столі 12 страв.
А в душі святе добро -
Це буває на Різдво.
Хай смачна кутя удасться,
Хай в сім'ї панує щастя,
Щоб весела коляда
Мир нам в Україну принесла,
Щоб співали рано півні,
Щоб велися в хаті гривні,
Щоб весело і багато
Провели Різдвяні свята!

sat-prof
06.01.2015, 18:45
З Різдвом Христовим,мої любі!
Хай різдвяна добра казка
Подарує тепло й ласку,
Хай різдвяні світлі зорі
Знищать смуток весь і горе!
Щастя, радість і добро
Хай несе до вас Різдво!

Korpahec
06.01.2015, 19:29
Відчиняйте двері ясенові,
бо Різдво ступає на поріг
знак добра, господньої любові
в світлі Вифлиємської зорі!
Хай це свято лине в кожну хату,
в кожнім серці свій залише слід
будьте дужі, щирі і багаті
щастя вам і довгих многогих літ!
Христос ся Рождає!

svidrak
06.01.2015, 22:33
Хай Новий Рік несе дива
Нехай згорить до тла Москва!

І ще б нам дуже повезло, якби застрелився ху-ло!
А ще у наших ворогів, хай ріки вийдуть з берегів,
Хай газ по тридцять, нафта двадцять, хай москалі повеселяться !

А нам, щоб жити без війни, щоб снились кольорові сни,
Щоб кожен Українець - брат, щоб рід помножився стократ.
Ми стали вільними від нині! Здобудем Славу Україні!

З Різдвом Хрестовим форумчани !!!

arki
06.01.2015, 23:06
До Солохи по льоду,
Піп прийшов по коляду,
Мацав, тиснув, обіймав,
Коляду в цицьках шукав,
Ох, які ж розкішні груди,
Засвербіло мені всюди
І гойдаються вони і туди і то сюди,
Наберуся тут біди,вже не хочу й коляди.
Зі Святом! Будьте здорові!

Zhora15
07.01.2015, 12:49
Москалi закрили газ,
щоб замерзли пiс*ки в нас.
не ведiться ви на це,
бо зiгрiє нас сальце.
Шинка, м’ясо і ковбаси
i Рiздв’янi прибамбаси!
В дупi бачили ГАЗПРОМ,
ВСIХ вiтаємо з Рiздвом!

Korpahec
19.01.2015, 17:54
Всім привіт! ВСІХ ВІТАЮ ЗІ СВЯТОМ СВЯТОГО ВОДОХРЕЩА!dresmille

svidrak
19.01.2015, 20:00
Привіт усім.. З Святом вас..

bilich
25.01.2015, 18:33
Отримав повістку, ото такі справи.

vinimm5
25.01.2015, 19:03
Отримав повістку, ото такі справи.

От так воно є(( шо де котрі вже йдуть другий раз до війська а декотрі і разу не були а як пси піджалвши хвости рахують мамині копійки які мають дати у військоматі аби лиш їх не чіпали(((
Тримайся друже... ми завжди будем з тобою.

VADYA777
14.02.2015, 11:26
З Днем Святого Валентина!!!

bilich
03.03.2015, 22:03
От так воно є(( шо де котрі вже йдуть другий раз до війська а декотрі і разу не були а як пси піджалвши хвости рахують мамині копійки які мають дати у військоматі аби лиш їх не чіпали(((
Тримайся друже... ми завжди будем з тобою.

Вже місяць відслужив.

D-Misha
03.03.2015, 22:10
Вже місяць відслужив.
Нехай Бог тобі допомагає!

bilich
04.03.2015, 20:33
Нехай Бог тобі допомагає!

Дякую Дядя Міша.

Nalot
04.03.2015, 20:45
Bilich!!!Поверніться в свою домівку,приєднуюсь до побажань
друзів.

D-Misha
05.03.2015, 19:18

Korpahec
05.03.2015, 20:44
Всім доброго вечора! Всім гарного відпочинку на сьогоднішній вечір!ukrprof

Korpahec
08.03.2015, 12:53
Всім привіт! Форомучани вітаю ваших красивих і теплих жінок зі святом весни 8 БЕРЕЗНЯ!

Igor1031
08.03.2015, 20:30
Вітаю наших улюблених дівчаток з 8 березня, всього вам найкращого, кохайте і будьте коханими :*)) п.с.всім тюльпанів:

D-Misha
08.03.2015, 21:37
Любі наші дівчата, жінки, мами та бабусі!

Прийміть наші щирі вітання зі святом весни, кохання і краси. Будьте завжди джерелом радості та ніжності для ваших близьких людей. Даруйте їм свій гарний настрій.
І як би не було складно в житті, знайте, що ваша усмішка, добре слово, турбота та любов здатні творити дива. Будьте такими як ви є. Бо у вас величезна міць. Вона надихає, підбадьорює, дає сили вашим чоловікам на перемогу!

З побажанням краси, кохання, миру та яскравого весняного сонечка

D-Misha
15.03.2015, 07:25
Доброго ранку!

bilich
22.03.2015, 12:31
Із святом.

bilich
31.03.2015, 20:23
А доз це добре, вечір добрий добрим людям.

Korpahec
31.03.2015, 21:37
Доброго вечора друзі! bilich! Вам привіт скорого вам поверненям додому! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!ukrprof

D-Misha
05.04.2015, 11:56
Розпустилася Верба, в храмі чекають чудес.
Благодать зійшла з блакитних небес.
В серці розчиниться дзвін дзвонів,
Сонце заіскриться в златі куполів.
З Вербною неділею вітаю я,
З Божим озареньем - сенсом буття.
бажаю Вам любові, віри, довгих років,
Нехай подарує верба чистий добрий світ!

Korpahec
07.04.2015, 11:20
7 квітня - Благовіщення

Архангел Гавриїл був посланий Богом в місто Назарет до Пресвятої Діви Марії і повідомив, що Господь обрав її бути Матір'ю Божою. Ангел з'явився в будинок праведного Іосифа, коли Марія читала Священне Писання, і сказав: "Радуйся, благодатна! Господь з тобою! Благословенна ти між жонами". Далі ангел повідомив, що Марія народить сина і має назвати його Ісусом. Марія відповіла, що вона раба Господня і хай буде так, як хоче Бог.

Свято Благовіщення одне із найбільших весняних свят. Слово "Благовіщення" означає добру, радісну звістку про те, що почалось звільнення роду людського від гріха і вічної смерті. В церкві в цей день святять проскури, а господарі в Україні випускають із хлівів тварин, щоб чули весну.

На Благовіщення дівчата біля церкви танцюють перший весняний хоровід - "кривий танець". Якщо на Благовіщення дівчина, йдучи по воду, знайде квітучий первоцвіт — цього ж року вийде заміж. А та, яка хоче стати гарнішою, має налити в миску холодної води, пустити плавати первоцвіт (пролісок) і вмитися цією водою.

Кажуть, що на Благовіщення птахи гнізда не в’ють і не несуться. «Благовіщенське яйце під курку не кладуть». Вважається, що від Введення до Благовіщення треба дати землі відпочити. У це свято особливо грішно працювати на землі. На Благовіщення Господь «благословить усяке дихання», і після цього дня можна розпочинати роботи в полі, все буде добре рости, квітнути й колоситися.
Народні прикмети:
Яка погода на Благовіщення, така і на Великдень.
Якщо 7 квітня ще лежить на дахах сніг, то і на 1, і на 6 травня він у полі буде.
Який цей день - такий і кінець місяця.
Якщо на Благовіщення сонце сходить на чистім небі, то весна рання, якщо в полудень - середня, якщо ясно ввечері - пізня.
Якщо 7 квітня сонце світить до обіду, а потім ховається за хмари, кукурудза буде рання, коли ж навпаки: визирає з-за хмар тільки після обіду, то кукурудза буде пізня. Якщо ж того дня взагалі буде хмарно, негода, то кукурудза не вродить.
Ніч проти Благовіщення. Якщо вона тепла, то весна буде дружна; якщо за ніч мокрий рушник висохне надворі - рік буде врожайний, якщо наполовину висохне - на середній урожай, а якщо залишиться мокрим чи замерзне - буде мокре літо.
Якщо на Благовіщення дуже тепло, то на Великдень буде холодно.
Благовіщення без ластівок - холодна весна.
Якщо з'являться жаби і зникнуть, то стільки ще буде холодно.
На Благовіщення гарна погода - гарний врожай.
Якщо ввечері зоряно, то вродять коноплі.
Якщо на Благовіщення летить сніг - літо неврожайне.
Якщо на Благовіщення півень на порозі нап'ється, то на Юрія (6.05) віл напасеться.

D-Misha
08.04.2015, 10:35
З добрим ранком!

D-Misha
09.04.2015, 20:58
Страсна п’ятниця: найбільш скорботний день року, що треба знати

Останній тиждень перед Великоднем називають Страсним, а найскорботніший день цього тижня – Страсна п’ятниця.

Ісус Христос був розп’ятий на хресті у п’ятницю, яку тепер називають Страсною.

Адже саме цього дня Христос терпів страждання, розіп’ятий на хресті. Цього року Страсна п’ятниця припадає на 10 квітня, інформують Патріоти України.

Страсна п’ятниця присвячена спогадам про суд над Ісусом Христом, його розп’яття і хресну смерть на Голгофі, зняттю Його тіла з хреста і поховання. Богослужіння Великої п’ятниці включає триразове прочитання євангельської розповіді про ці події.

Віруючі люди в цей день дотримуються суворого посту, не споживаючи їжі до закінчення обряду винесення Плащаниці, а потім споживаючи лише хліб і воду.

Крім іншого, в цей день не прийнято робити ніяких справ по господарству. Їх намагалися закінчити в Чистий четвер і більше не робили прибирань в будинку до самої Пасхи.

Також відзначимо, що у Велику п’ятницю намагалися уникати роботи. Особливо остерігалися встромляти в землю залізні предмети, як, наприклад, граблі та лопати, оскільки вірили, що це накличе біду. Тому рослини, посаджені в цей день, гинуть.

Тільки посіяна в Страсну п’ятницю петрушка дасть подвійний урожай. Не варто прати і вивішувати сохнути в п’ятницю одяг – він за повір’ям ніколи не стане чистим.

У Страсну п’ятницю не слід шити, прати і різати – рубати дрова в цей день або тесати сокирою, вважається гріхом. А також забороняється веселитися, співати і гуляти. У народі вважається, що той, хто порушить цю заборону весь рік буде плакати.

У народній свідомості Страсна п’ятниця пов’язана з низкою прикмет і забобонів. Вважається, наприклад, що спечений у цей день хліб ніколи не запліснявіє і зцілить від усіх хворіб. Моряки вважали хліб, спечений у Велику п’ятницю, талісманом проти корабельних аварій. А гаряча хрестова булочка, спечена в цей день, буде захищати будинок від пожеж до наступної Великої п’ятниці.

Зрозуміло, що багато прикмет прийшли з язичництва, а не з християнства, і деякі з них навіть суперечать християнським традиціям. Але вірити в прикмети чи ні – це особистий вибір кожної людини. Страсна п’ятниця – це ще один привід зробити паузу в нашому напруженому житті і задуматися: а чи так ми живемо?

VADYA777
11.04.2015, 19:37
Смачної пасочки!!!

kreshnot
12.04.2015, 09:36
Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріплює віру та живить душу.

Адміністрація SAT-PROF вітає усіх Вас з Світлими Великодніми Святами. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!

симчич
12.04.2015, 10:12
Вітаю всіх зі світлим святом Воскресіння Господнього!

Нехай Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серцях, живить душу та укріплює віру.
Нехай Божа милість та благословення несуть у наші душі, сім'ї та країну – мир!

Писанок веселий візерунок,
Кошик шинки, хрону, ковбаси,
Воскресіння Божого дарунок,
Посвятивши, з церкви принеси.
І збери усю свою родину,
Паски кожному по скибочці роздай,
Помолись за неньку Україну,
За батьків, дітей і за наш край.

ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!
ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ?oh=7207b07b81d00f041d8f530c0692d101&oe=55A0752B

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ?oh=11d254f7387293e7d1e4b6c5b2a045a3&oe=559FF732&__gda__=1440705846_3f7933bbf427ed0b39f564c82bce1e0 7

svidrak
12.04.2015, 20:05
Привіт усім хлопці з святом вас)
Христос воскрес!

Korpahec
12.04.2015, 20:59
З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю!
Жити в радості й любові від душі бажаю!
Запашною нехай буде Великодня Паска
І до віку буде з Вами світла Божа ласка!
Хай Божа матір Вас охороняє,
А Дух Святий здоров'я посилає.
Господь дарує Ангела з небес!
- Христос Воскрес!
- Воістину воскрес!

D-Misha
22.04.2015, 00:17
Хай завжди панує лише МИР!!! Слава Україні!!!

D-Misha
22.04.2015, 09:33

D-Misha
24.04.2015, 09:04
Доброго ранку, українці!
Всім смачного сніданку та чудового дня!

svidrak
25.04.2015, 20:48
Давненько тут не був Привіт усім )

Zhora15
26.04.2015, 16:17
Всім привіт ,гарного дня,погода як то кажуть шепче. Є новина що зломане кодування PowerVu ,правда поки лише для dvb карт,добрі люди пробують прикрутити і на оскам,якщо вийде буде прикольно,можна буде дивитися пакети діскавері і HBO і не лише,правда вони можуть ключі дуже часто міняти,але для оскама це пів хвилини роботи.

Zhora15
26.04.2015, 16:23
Ігор привіт,як навчання,дякую за допомогу з рунігмою,я пишу з телефона 3 дюймового,морально застарілога і випадково поїхав палець і замість лайка нажався флуд,ти вже не злись)))

симчич
26.04.2015, 16:26
...випадково поїхав палець і замість лайка нажався флуд.../

це ж не проблема))) можна легко відмінити флуд і натиснути лайк))

Zhora15
29.04.2015, 19:01
Всім привіт. Щось погода спортилась,от і хтра тв обмежує кількість каналів і пакетів відповідно,як би не накрилася вона мідним тазом. Гарного всім вечора.

Korpahec
01.05.2015, 13:02
Вітаю всіх зі святом 1 ТРАВНЯ!ukrprofukrprofukrprof

Zhora15
06.05.2015, 00:12
Всім привіт.Скажіть чесно,то мене одного напрягає що постійно постять в новинах і соц мережах про Савченко,теж зробили мені мученуцю може ще в лик святих її вознести,а те що справжніх героїв ,учасників боїв викидують як сміття не даючи ніякої матеріальної підтримки,як би не добрі люди ці пацани взагалі осталися би сам на сам зі своїми проблемами,за таку владу нема чого вмирати,а от оберігати свю країну і сімю звичайно потрібно ось і получається клубок,яким наша влада нагло користується.

arki
06.05.2015, 22:01
Всім привіт , Є новина що зломане кодування PowerVu ,правда поки лише для dvb карт,
Привіт! вже на опенах с2-с2міні, с1 працює те кодування, вчора прошу виклали...lmy

Zhora15
06.05.2015, 22:13
Сергій ,а на оскамі працює?

arki
06.05.2015, 23:39
Zhora15, я не знаю, за опени читав бо маю теж с2. пишуть є каналів трохи на руському..

D-Misha
09.05.2015, 06:47
Доброго ранку! Мир і спокій вам, кожний ранок.....

Korpahec
18.05.2015, 21:24
Всім доброго вечора!dresmilleukrprof

D-Misha
18.05.2015, 21:49

Zhora15
19.05.2015, 15:14
Всім привіт,файна погода,останні дні теж хороші,москалята вгробили перший мексиканський супутник звязку,туркменьський нормально вийшов на орбіту прямує в позицію 52е ,пішов кльовий канал ОЕ.Короче жити цікаво,всім гарного дня

D-Misha
21.05.2015, 00:10
Чужа душа — то, кажуть, темний ліс.
А я скажу: не кожна, ой не кожна!
Чужа душа — то тихе море сліз.
Плювати в неї — гріх тяжкий, не можна.

D-Misha
24.05.2015, 10:33
Доброго ранку, люба Україно!

VADYA777
24.05.2015, 11:38
День Святої Трійці. П’ятидесятниця[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Після вознесіння Ісуса Христа настав десятий день: це був п’ятдесятий день після Воскресіння Христового. У євреїв було велике свято П’ятидесятниці в пам’ять Синайського законодавства. Всі апостоли разом з іншими учнями Христовими та іншими віруючими одностайно перебували в одній світлиці в Єрусалимі.
Була третя година дня за єврейським рахунком годин, тобто, по-нашому - дев’ята година ранку. Раптом зчинився шум з неба, ніби буря раптова зірвалася, і переповнила ввесь той дім, де перебували учні Христові. І з’явилися вогненні язики і спочили (зупинилися) по одному на кожному з них. Всі сповнилися Духа Святого і стали славити Бога різними мовами, яких раніше не знали.
Так Дух Святий, за обітницею Спасителя, зійшов на апостолів у вигляді вогненних язиків, на знак того, що Він дав апостолам здатність і силу для проповіді Христового вчення всім народам; зійшов же у вигляді вогню на знак того, що має силу спалювати гріхи й очищати , освячувати й зігрівати душі.
В Єрусалимі в цей час було багато євреїв, які прийшли з різних країн на свято. Апостоли вийшли до них і стали проповідувати на їх рідних мовах воскреслого Христа. Проповідь так подіяла на тих, хто слухав її, що багато хто повірив і стали питати: «Що ж нам робити?» Петро відповів їм: «Покайтеся і хрестіться в ім’я Ісуса Христа на прощення ваших гріхів, тоді і ви отримаєте дар Святого Духа»
Таких, що увірували в Христа і охоче прийняли хрещення, виявилося того дня близько трьох тисяч чоловік. Таким чином, почало будуватися на землі Царство Боже, тобто Церква Христова.
Православні християни в цей день прикрашають будинки і храми зеленими гілочками, квітами.
Звичай цей йде ще від старозавітній Церкви, коли будинки і синагоги прикрашалися зеленню в П’ятидесятницю в пам’ять того, як при Сінайській горі все цвіло і зеленіло в день, коли Мойсей отримував скрижалі закону. Сіонська світлиця, де на апостолів зійшов Святий Дух, у той час, за загальним звичаєм, теж була прикрашена гілками дерев і квітами.
А ще квітучі гілки нагадують нам про те, що під дією благодаті Божої людські душі розцвітають плодами чеснот.
В 2015 році День Святої Трійці. П’ятидесятниця припадає на 31 травня.

D-Misha
25.05.2015, 12:59
Вдалого дня, Бандерівці!

D-Misha
26.05.2015, 20:34
Вбивайте хамство посмішкою.

D-Misha
28.05.2015, 11:58
Доброго ранку, патріоти!
Чудового всім настрою та вдалого дня!

D-Misha
30.05.2015, 20:17
Завтра – Трійця, або Зелені свята

31 травня 2015 – День Святої Трійці. Це одне з найшанованіших, найкрасивіших і найулюбленіших свят в Україні після Різдва та Великодня. Цей празник ще називають П`ятдесятницею, адже Трійця відзначається на 50-й день після Великодня.

bilich
06.06.2015, 03:22
Ранок добрий добрим людям.

D-Misha
21.06.2015, 22:19
Вітаємо всіх татусів з Днем Батька!

Наші батьки - найближчі до нас люди в усьому світі. Тато і мама - найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою. Ми намагаємося їх порівнювати, дивимося на них, вивчаємо їх. Вони для нас одночасно і найбільша загадка, і найбільше відкриття. Добре, коли вони є у нас і сумно, коли залишають.

І всім татусям, що зараз на війні, захищають своїх діток - повертайтесь живими і з перемогою! Дякуємо , що Ви є, і вітаємо Вас з Святом!

D-Misha
22.06.2015, 08:09
Яскравого та легкого усім дня.

Доброго ранку, Україно!

D-Misha
23.06.2015, 07:36
Доброго ранку, Україно!

D-Misha
26.06.2015, 07:32

bilich
26.06.2015, 21:48
Вечір добрий, добрим людям.

D-Misha
27.06.2015, 19:56

D-Misha
28.06.2015, 09:50
Доброго ранку, Україна!

Nalot
28.06.2015, 15:37
flaguaЗ Днем молоді!!! Друзі і користувачі сайта САТ-ПРОФ!!!

Давайте залишатися вічно молодими,
Так легше жити, так легше говорити,
Давайте будемо вічно бешкетними,
І в житті за течією будемо пливти.

Нехай нас річка відносить далеко,
Де немає проблем, де все прекрасно,
Всім молодим бажаю одного,
Прожити на світлі хтиво!

D-Misha
29.06.2015, 08:51
Україна чудова країна! Гарного тижня друзі!

D-Misha
04.07.2015, 08:29

D-Misha
07.07.2015, 08:13
Зі святом Івана Купала!

Zhora15
09.07.2015, 17:04
Всім юзерам ,привіт. В неті є інфа що дата груп в стівпраці з французьким Ютелсат,планують запустити DTH платформу,а от чи запустять покаже час,також є слухи що МГУ ,також планує запустити на базі хтра тв,свою платформу.

Korpahec
09.07.2015, 17:48
Всім привіт! Всім доброго добра! СЛАВА УКРАЇНІ!ukrprofukrprofukrprof

kaljan7771
10.07.2015, 10:45
Всім привіт!!!

D-Misha
11.07.2015, 23:14
Спокійної ночі!

D-Misha
16.07.2015, 07:39
Один з найбільш корисних життєвих навичок - це вміння швидко забувати все погане: не зациклюватися на неприємності, не жити образами, не впиватися роздратуванням, не тримати злість. Не варто тягти різний непотріб у свою душу.

D-Misha
23.07.2015, 09:31

D-Misha
07.08.2015, 06:54
Як же не хочеться вилазити з ліжечка!

D-Misha
07.08.2015, 11:29
Сьогодні християни вшановують Успіння матері Пресвятої Богородиці

7 серпня - Успіння праведної Анни, матері Пресвятої Богородиці.

Свята праведна Анна була молодшою дочкою священика Матфана, що походив із коліна Левіна з роду Ааронового. Чоловік її, святий праведний Іоаким, був родом з коліна Юди, з дому царя Давида, звідки за стародавнім переданням мав прийти Месія.

Подружжя жило в Назареті Галілейському. Щорічно вони віддавали дві третини своїх доходів в Єрусалимський храм і бідним.

По особливому Промислу Божому святе подружжя до глибокої старості не мало дітей. Подружжя сильно сумувало про це, бо бездітність у євреїв вважалася тяжким нещастям і покаранням Божим.

Святі гаряче молилися про дарування їм потомства. Свята Анна вважала себе головною винуватицею їхнього горя.

Одного разу, побачивши серед гілок лаврового дерева гніздо з пташенятами, вона слізно молилася про дарування їй немовляти, обіцяючи принести в дар Богу народжене дитя. Як тільки свята Анна вимовила слова обітниці, Ангел Божий сповістив їй про виконання молитви і відкрив, що в неї народиться дочка на ім'я Марія, через Яку благословляться всі племена світу.

Зрадівши, свята Анна поспішила до Єрусалимського храму, щоб подякувати Богові і повторити обітницю про присвячення Йому очікуваного немовляти. З тою самою благою вістю з'явився Ангел і святому Іоакиму в пустелі і наказав йому йти до Єрусалиму.

В Єрусалимі свята праведна Анна зачала Благословенне Чадо і народила Пресвяту Діву Марію. До трирічного віку Пресвята Марія жила в будинку своїх батьків, а потім урочисто була приведена святими Іоакимом та Анною в храм Господній, де виховувалася до повноліття.

Незабаром після введення в храм Пресвятої Богородиці вісімдесятирічний старець Іоаким помер. Свята Анна пережила його на два роки і відійшла до Господа сімдесяти дев'яти років.

Похилий вік праведного подружжя показує, що народження в них Дочки було дією особливого Промислу Божого. Церква називає Іоакима і Анну Богоотцями, бо вони були предками Ісуса Христа по плоті, і щодня на відпусту Божественної служби просить їхніх молитов про виходячих з храму віруючих

D-Misha
07.08.2015, 23:49

D-Misha
11.08.2015, 09:47

D-Misha
15.08.2015, 18:38
Це люди нелегкої долі,
Вони борці за мир і спокій по власній волі,
Віддають найдорожче в пекельному бої,
Вони гідні звання - Народні Герої!

© Віталій Пиріг

D-Misha
17.08.2015, 07:46
Нічого нікому не доводь.Просто роби.

D-Misha
17.08.2015, 20:59

D-Misha
19.08.2015, 11:05
Сьогодні православні християни святкують Яблучний Спас

arki
21.08.2015, 13:57
Всім привіт! Ніколи колись не подумав би що в нас на поліссі(житомирщина) достигатимуть кавуни. Достигають!!! і смачні як з півдня, правда виросли не великі(не більше футбольного мяча).;)

симчич
23.08.2015, 10:53
З Днем державного прапора України!!!

симчич
24.08.2015, 11:53
Вітаю з Днем Незалежності України!!!

Korpahec
28.08.2015, 10:57
ВІТАЮ ВСІХ ХРИСТИЯН З ВЕЛИКИМ ПРАЗНИКОМ ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ БОГОРОДИЦІ МАРІЇ. ВІТАЮ ВСІХ МАРІЙ З ПРАЗНИКОМ.dresmilledresmilledresmilleukrprofukrpro fukrprof

VADYA777
21.09.2015, 15:42
Свято Різдва Божої Матері: що потрібно знати і в чому його таємний сенс
Чому Анна і Іоаким довго не мали дітей і як вимолити малюка.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 829010_large.jpg
Свято Різдва Божої Матері, який православний світ відзначає 21 вересня, - це свято найбільшої любові. Хтось запитає, в чому виражається ця любов, в чому ж велич? Давайте згадаємо історію праведних Іоакима і Анни, які, 50 років проживши в шлюбі, не мали дітей. Вони були із знатних родів, з родини царя Давида, були навчені церковного життя того часу і багаті. На кожне свято відокремлювали від свого майна дві частини - на потреби церкви і потреби жебраків. Однак, незважаючи на всі ці чесноти, Іоакима і Анну навколишні вважали "ницими в очах Бога і людей". У стародавні часи сім'я, яка не мала дітей, вважалася чи не прокляттям за непомірні гріхи.

В ОЧІКУВАННІ ДИВА. За переказами, первосвященик Іссахар не захотів прийняти дарів Іоакима, бо той був бездітним. "Не повинно приймати від тебе дари, - говорив він, - тому що ти не маєш дітей, а отже, і благословення Божого: напевно, у тебе є які-небудь таємні гріхи". Також і один єврей з Рувимівців, разом з іншими приносив свої дари, докоряв Іоакима, кажучи: "Навіщо ти хочеш перш мене принести жертви Богові? Хіба ти не знаєш, що ти негідний приносити дари разом з нами, бо ти не залишиш в Ізраїлі потомства ". Для єврея нічого не могло бути страшніше подібних слів. Тому сім'я Іоакима та Анни жила в сльозах і печалі, але не в розпачі. Вони жили молитвами і очікуванням дива - Бог не залишить їх! У своїх молитвах Анна пообіцяла, що якщо народиться дитина, вона віддасть його на служіння Богу. Навіщо ж тоді народжувати? - Запитає сучасний читач. Поклавши руку на серце, ми народжуємо дитя собі як опору в старості, щоб у нас були діти, як у інших, щоб ходили в школу, інститут, одружувалися, народжували нам онуків. Але ось так довго чекати малюка, щоб потім віддати його, та ще й в ранньому віці? Для сучасного батьківського розуму це просто незбагненно! Ось воно - велич любові, яке проявляється в такій самовіддачі.

Тоді з'явився плаче Ганні ангел Господній і сказав: "Анна, Анна! Почута твоя молитва, сльози твої з'явилися перед Богом, і ти зачнеш і народиш дочко преблагословенну; чрез Неї отримають благословення всі племена землі і буде даровано всьому світу порятунок, а ім'я їй буде Марія ". Анна поклонилась і сказала: "Живий Господь! Якщо народиться у мене дитя - я віддам його на служіння Богу". Після радісна Ганна пішла до єрусалимського храму, щоб подякувати Господу. У той же самий час ангел з'явився і Иоакиму в пустелі і сказав: "Іоаким, Іоаким! Почув Бог молитву твою і благоволить дарувати тобі благодать Свою: дружина твоя Анна зачне і породить тобі дочка, народження якої буде радістю для всього світу. І ось тобі знак, що я звіщаю Євангелію тобі правду йди в Єрусалим до храму Божого і там, у золотих воріт, знайдеш свою дружину Анну, якій я сповістив те ж саме ".

СИЛА - в немочі. "Слухаючи історію Іоакима і Анни, мені часом задають питання, чому Бог не давав їм дітей, адже вони були праведними? Чи може бути цьому якесь пояснення? - Говорить намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло. - Святі отці кажуть: поки в людині горять пристрасті, Господь не вступає в свою силу. Бог дав нам право вибору. Поки ти молодий і кажеш: "Я зможу народити! Впораюся сама ", Він дивиться на твої зусилля - чи вистачить їх. А от коли вже сил немає, коли ти вже немолодий і не те щоб народжувати - ходити сил вже не вистачає, ось тоді Господь приступає до виконання прохання. Зверніть увагу, Авраам і Сарра, Захарія і Єлисавета - всі вони довго не мали дітей і зачали в похилому віці. Як самі можуть народити майже столітні Іоаким і Анна? Але що не можна людям, можливо Богові. Їм побеждаются єства статути. У мене був випадок. Прийшла до мене на духовну бесіду 54-річна жінка і каже: "Здоров'я погіршився, лікарі думали, що ракова пухлина, а коли пройшла УЗД, з'ясувалося, що я вагітна і дитині п'ять місяців! Що мені робити, владика? Я, може, і помру скоро, а тут - дитя! Чоловік сказав: "Рожай", а син додав: "Мамо, ми його разом виростимо! Або ти будеш вбивати те, що Господь тобі дав?". Коли у людини вичерпуються надії на себе - Бог вступає у своїй благодаті. Невипадково сказано: "У немочі людської сила Божа виповнюється".
ЧОМУ чесно ХЕРУВИМ?

"У Божої матері було дивне народження, пізніше було дивне входження у храм, коли їй було лише три роки, - каже владика Павло. - Вона сама піднялася до самої верхньої щаблі й була введена первосвящеником у Святая Святих - до жертовного престолу, в найпотаємнішу частина храму, куди тільки раз на рік міг входити первосвященик. Він приносив жертовну кров тварин і кроплять нею престол. Захарія і сам не знав, чому повів туди Марію. Всі дивувалися, але такою була веління Боже. У такому юному віці Марії служили ангели. Їй приносили вогненну їжу, розмовляли з нею. Про що - ніхто не відав, не міг зрозуміти і навіть почути. Про це говорить святе переказ церкви. Тобто Діва Марія була вищою ангелів. Але, вона не ангел, вона - людина. Вона мала плоть, вона страждала, переживала і померла. Ангели не можуть цього. Але Син її воскрешає і забирає до себе.

Звичайно, у храмі теж не знали, хто насправді Діва Марія. Як не знали, що Месією стане Ісус з Назарету. Євреї чекали Месію, але не такого, як Христос. Вони чекали завойовника. Тому навіть при Його життя багато людей не розуміли, хто перед ними. Тим більше не думали, що Марія стане матір'ю самого Бога. Тим більше що вона дала обітницю безшлюбності. Коли Марія досягла 14 років і не могла бути в єрусалимському храмі, Іоаким і Анна вже померли, і стало питання: як бути Діві Марії. На зборах священики звернулися до Бога з молитвою, показати їм, з ким Марія могла б бути, не порушуючи своєї обітниці. Господь показав чудо - зацвів жезл 80-річного Йосипа, мужа з роду Давидова. Коли ж Марія увійшла в дім Йосипа, під час молитви їй явився архангел Гавриїл зі словами: "Радуйся, Благодатна (сповнена благодаті Божої), Господь з Тобою! Благословенна Ти між жонами". Ангел сповістив, що вона стане матір'ю Сина Божого. В подиві Марія запитала, як може народити сина, якщо не знала чоловіка. І ангел відповів: "Дух Святий зійде на тебе й сила Всевишнього осінить Тебе, тому і народжуване Сином Божим". Віддаючи себе волі Божій, вона відповіла: "Се раба Господня, нехай буде за словом твоїм". Без цього добровільної згоди Бог не міг би стати людиною, оскільки Бог не примушує нас ні до чого. Потім архангел явився Йосифові і розповів про народження Сина Божого. До речі, невіруючі в Христа іудеї називали Ісуса сином Йосипова. Тому таємниця народження була прихована до певного часу. Ігнатій Богоносець, який був у Спасителя на руках, так писав про Богородицю: "Якби я не бачив Бога, то сказав би, що Діва Марія - це Божество". Тому не дивно, що до неї завжди приходили за настановами всі бажаючі. Господь наділив її такою владою милосердя і сказав: "Проси мене, Мати Моя, та не відвернуся". Честнейшая херувим - означає те, що вона сподобилася стати вище небесних сил. Ангелами Господь керує, а в Діву Марію Господь Сам входить Духом Святим, бо вона - достойніше небесних сил ".

Таємний сенс СВЯТА: збереження любові в сім'ї і подяку за все

Народження Пресвятої Богородиці відкриває віруючій людині кілька глибинних смислів. "У першу чергу, це свято показує нам, що ми завжди і у всьому повинні сподіватися на милосердя Боже, не повинні переставати молитися і ніколи не впадати у відчай, що б не говорили люди навколо! - Говорить владика Павло. - Люди говорили про Єгоякима, що він мерзенний, а Господь порахував його і Анну кращими з живучих людей !! Якщо навіть нас докоряють, не треба заперечувати, потрібно продовжувати молитися. Як то кажуть: "Так, Господи, я свиня, так, твоя". Краще бути в стаді Господньому, ніж фаворитом диявольським. І молитися: Господи, якщо я маю хоч якесь благовоління в твоїх очах, відніми від мене зневагу про бесчадстве (бездітності. - Авт.). Дай мені дитину, щоб я могла виховати його для твоєї слави, щоб бути мені тим деревом, яке принесе плоди ". І якщо буде Богу угодно, то Господь пошле дитини. А якщо не пошле, все одно повинні дякувати: "Така воля Твоя, Господи, про мене, грішної".

Також свято різдва Богородиці говорить про сімейних кайданах і відносинах, подібних Єгоякима і Анни. Що чоловік не повинен ображати дружину, а дружина не повинна гніватися на чоловіка. Чоловік повинен ставитися до дружини з благоговінням, як до своєї великої скарбниці, в яку він покладе частину своєї душі. Чоловік - голова дружини, а чоловікові голова - Христос. Сім'я - це скарбниця, з якої відбувається продовження роду людського. Потрібно готувати до великого таїнства дітонародження. Це свято матерів, свято любові і милосердя.

D-Misha
26.09.2015, 09:58
Радійте, що ви можете прокидатися щоранку і проживати новий день. Будьте щасливі, що ви живі, здорові, маєте друзів, володієте здатністю творити і відчувати радість буття.

Луїза Хей

D-Misha
27.09.2015, 09:17
ЗНАЙДИ ЧАС ДЛЯ МОЛИТВИ...

D-Misha
30.09.2015, 06:31
Грійте, люди один одному душі...Чим зумієте: словом, дією,добром, привітом, солодким чаєм.

D-Misha
01.10.2015, 07:17
Доброго ранку

D-Misha
02.10.2015, 09:11

VADYA777
14.10.2015, 01:48
З Днем захисника Вітчизни!

D-Misha
14.10.2015, 08:25
Тепер зрозуміло, що по-справжньому круті люди — це ті, хто за ці півтора роки проявив себе як захисник країни!

Українці тепер стали поважати людей не за матеріальні досягнення, а саме за такі вчинки, які здійснили наші добровольці, бійці ВСУ, Нацгвардії, волонтери, військові медики і багато інших. Ось їх всіх щиро хочу привітати з, мабуть, найважливішим святом України! Адже що таке Новий рік? Фігня, чесно кажучи! Просто обнулення календаря! А День Незалежності вже в цьому році скасували московські окупанти, якби не самовідданість найкрутіших у світі наших бійців, чудотворна підтримка вже відомих на весь світ українських волонтерів та медиків!

Величезний респект Захисникам України! Від вашого безстрашності і героїзму навіть американські військові інструктори в шоці — це факт без перебільшень!

Героям Слава!

D-Misha
16.11.2015, 09:02

duman
16.11.2015, 18:55
drinksШановне товариство,сьогодні 16 листопада в Україні святкуємо день працівників радіо,телебачення і зв*язку.Це наше свято тих хто встановлюючи сатантени і реанімуючи сатобладнання приносить людям в хату інформаційо-розважальний простір.
Бажаю всім форумчанам толерантності в відношеннях з клієнтами які всіх *достають* а саме головне здоров*я і творчої наснаги в повсякденній клопіткій роботі при ремонті тюнерів а також на стінах і дахах при вішанні антен!Будьмо...drinksbeer;)

Nalot
16.11.2015, 19:20
flaguaflaguaflaguabayanbayanbayanШановні колежанки і колеги!
Шановні ветерани й юнаки!
Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!
Прийміть наші сердечні вітання з нагоди професійного свята, яке відзначається сьогодні 16 листопада.
Сучасне життя не можливе без засобів масової комунікації, які ви уособлюєте. Саме ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим живе світ. Завдяки вашій професійній та оперативній роботі в оселі кожного українця щодня відкрите інформаційне вікно у світ.
Працюючи на передових інформаційного простору, ви першими розповідаєте всим користувачам САТ-ПРОФ!!! Про найважливіше, найцікавіше. І, хоча нерідко така благородна справа є нелегкою, вмієте зберегти інтерес до роботи, творче натхнення та людяність.
Дозвольте засвідчити вам нашу повагу та підтримку. Щиро зичимо вам у житті якомога більше нових ідей та цікавих людей. Бажаємо вдалих творчих задумів та здійснення грандіозних проектів.

D-Misha
04.12.2015, 05:35

D-Misha
04.12.2015, 08:09
Православні та греко-католики святкують Третю Пречисту

D-Misha
04.12.2015, 16:34
Скоріше б Новий рік. Таке відчуття, що він щось змінить...

василь будко
09.12.2015, 21:48
Добер вечер,другари!;)

D-Misha
10.12.2015, 06:54
Одна з кращих соціальних реклам

bilich
14.12.2015, 19:48
Всім привіт.

D-Misha
15.12.2015, 06:21

D-Misha
18.12.2015, 06:55
Будьте чемні... Святий МИКОЛАЙ в дорозі!

arki
19.12.2015, 17:28
Зі святом!!!

D-Misha
28.12.2015, 12:03
З Наступаючим, Друзі!

Nalot
30.12.2015, 02:04
flaguaflaguaflaguaКолеги,користувачі САТ-ПРОФ!!! Напередодні Нового року бажаємо Вам казкових зарплат, чарівних умов роботи і начальників, які завжди будуть в чудесному настрої! Нехай ваш досвід і знання стануть цінніше будь-яких багатств.

Дорогі друзі! Присутність Вас поруч робить роботу приємніше і легше. Спілкування з Вами заряджає оптимізмом і бадьорістю. Спасибі Вам за вашу увагу і готовність підтримати. Дуже приємно працювати в колективі, в якому відчуваєш лікоть партнера. Бажаю, щоб у новому2016 році ми стали ще краще, ще ближче, і спільна праця приносила нам радість. З Новим роком!!!drinks

Zhora15
31.12.2015, 11:02

kreshnot
31.12.2015, 15:23

Хай же рік Новий крилатий
Принесе вам щастя в хату,
Щоб здоров’я вирувало
І ніколи не кульгало.
Щоб у мирі вам жилося
Все задумане збулося.

bilich
31.12.2015, 19:40
Мирного неба, всіх із святом.

VADYA777
31.12.2015, 20:24
З Новим Роком! З Добрим роком!
Що ступив широким кроком
На поріг у вашу хату
І веселу, і багату.
Новорічне Вам вітання
І найкращі побажання:
Щоб були завжди здорові,
Жили в радості й любові,
Щоби гарно Вам велося,
Все задумане – збулося,
Хай Вас бог благословить,
В Новім році – хай щастить!

vinimm5
31.12.2015, 22:15
Друзі , Вітаємо Вас з Новим Роком!!!
Щиро шлемо Вам та Вашим рідним
Щастя,Радості,Успіхів у нелегких Ваших трудах,
А саме головне ЗДОРОВ'Я!!!
З Новим Роком!!!

василь будко
31.12.2015, 22:23
С Новен Год!

симчич
06.01.2016, 18:00
Вітаю всіх зі Святовечором!

Заходить сонце, зірка сходить,
Свята Вечеря настає.
Сім'я збирається у колі,
В душі всіх свято настає.
Столи накриті пишно в стравах,
Ялинка у кутку стоїть.
Кутю по центру столу ставлять,
Святкова свічка мерехтить.
Уже скінчилась вся робота,
Всі дружно сіли до Вечері.
Спочатку Богу помолились,
Постукав раптом хтось у двері.
Почався спів - колядники!
Почали у дверях співати.
І про народження Христа,
В колядці своїй сповіщати.
І так повсюди, в кожнім домі,
Де Зірка світить всім в вікно.
Бо наступило гарне свято,
Під світлим іменем - РІЗДВО!

Христос Рождається!

vinimm5
09.01.2016, 20:32
Коли вночі у дім, квартиру, хату
Прийде Різдво, ялинка і вогні -
Згадай, хоч на хвилинку, про солдата
Який в окопі мерзне на війні.
Який своє Різдво зустріне в полі
Під кулі свист і вітру коляду...
Хай спогад твій йому тамує болі,
Хай щира згадка піднімає дух.
І час, годинник цокне в тиші
Й по вінця буде келих...
щастя... сміх...
Не говори тостів хвалебно-пишних,
А помолись , за мертвих і живих.
З Різдвом Христовим Вас Браття!!!
ukrprofukrprofukrprof

D-Misha
12.01.2016, 07:02
Доброго вам ранку і гарного дня!

m.viktor
14.01.2016, 13:32
З новим/старим новим роком!!!!!

D-Misha
14.01.2016, 20:04

Korpahec
14.01.2016, 20:10
Вітаю всіх! Зі святом СВЯТОГО ВАСИЛЯ!:)

D-Misha
16.01.2016, 08:16
Доброго ранку!

Zhora15
18.01.2016, 19:42
Щедрий Вечір Добрий Вечір Добрим Людям На Здоровя

D-Misha
20.01.2016, 07:21
Доброго ранку!

D-Misha
21.01.2016, 07:37
Доброго ранку!

D-Misha
22.01.2016, 10:21
Доброго ранку!

Щастя у дім привалило.

Cправжньому котові не страшно нічого.

У ці дні в Україну прийшла справжня зимова погода, з хуртовиною і холодами. Однак наші домашні улюбленці і в спеку, і в холоднечу рвуться на вулицю. Адже коти, як відомо, гуляють самі по собі...

D-Misha
23.01.2016, 08:10
Дня доброго всім!

Порада дня:
Урвався терпець - Надуй заново!)

D-Misha
25.01.2016, 13:38
У моєму дитинстві друзі були не в online, а у дворі.Ми кликали друзів гуляти не по телефону, а кричали: Виходь. Ми грали не в мережеві ігри, а в хованки. У нас не було крутих телефонів, а були щоденники і анкети. Класне було дитинство...

D-Misha
29.01.2016, 05:25
Доброго і спокійного ранку!

D-Misha
30.01.2016, 11:54

D-Misha
04.02.2016, 08:46
Всім форумчанам, доброго ранку!

Korpahec
08.02.2016, 22:21
Всім солодких снів!:)

D-Misha
17.02.2016, 19:44
Закінчуйте скоріше працювати і йдіть додому, там вас чекають ваші коти.

Korpahec
01.03.2016, 21:26
Всім спокійної ночі! Мир нам всім наземлі! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!ukrprofukrprofukrprof

D-Misha
05.03.2016, 14:50
Ну, що дівчата... Скоро наше свято...
В цей день нам можна вино, кіно, казино...
Балет, омлет, тугий корсет...
Стриптиз, круїз, будь-який каприз...
А вам чоловіки лише мовчати, посуд мити і не бурчати.

D-Misha
07.03.2016, 08:55
Доброго весняного ранку...

D-Misha
08.03.2016, 08:29
З 8 Березня!

Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!

D-Misha
11.03.2016, 08:26
Гарного настрою!

D-Misha
12.03.2016, 08:52
Підставляйте сонечку долоньки, збирайте промінчики в кишеню, а потім, з любов'ю, помалу, роздавайте близьким і друзям!

D-Misha
13.03.2016, 09:33
Сьогодні Прощена Неділя - останній день перед Великим постом. Здавна в цей день і старий, і молодий, і цар, і останній жебрак - просять пробачення за свої свідомі і несвідомі образи. Вибачте мене...

D-Misha
16.03.2016, 08:51
— У тебе є мрія?
— Так, схуднути.
— Ну, а чого ти тоді не худнеш?
— А як же потім жити без мрії?

D-Misha
17.03.2016, 07:56
Доброго Ранку

D-Misha
19.03.2016, 07:06
Немає жодної людини, який, йдучи рано вранці на роботу, не позаздрив би своєму коту...

Korpahec
19.03.2016, 22:06
Всім солодких снів! Гарних вихідних!:)

Olexijj
21.03.2016, 18:05
Всім доброго вечора
Давно тут не був

D-Misha
22.03.2016, 07:30
Доброго Ранку

D-Misha
31.03.2016, 02:51

bilich
04.04.2016, 19:56
Так а вечір добрий.beer

D-Misha
10.04.2016, 08:13
Незабаром Вербна неділя !

Гілочки тоненькі,котики пухнасті,
Хай несуть у хату радість,мир і щастя,
Хай несуть у серце радість воскресіння
Хай направлять наші душі до спасіння.

D-Misha
11.04.2016, 08:47
Доброго Ранку :3

D-Misha
16.04.2016, 11:11
В моїй душі немає місця злу...
Все зайнято людьми, яких я люблю!

D-Misha
23.04.2016, 19:13
Найвідоміший обряд Вербиці - освяченими вербовими гілочками легенько бити дітей, примовляючи «не я б'ю, верба б'є" - проводять після закінчення тижня, у неділю.

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] _240.jpg ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

У понеділок, 18 квітня, розпочався важливий період для православних християн - Вербна неділя 2016. Свято ще називають тижнем ваїй, він знаменує собою настання шостої седмиці Великого посту, передостанній перед Великоднем 2016

Відзначимо також, що Вербна неділя передує Страсному тижню.

Найвідоміший обряд Вербиці - освяченими вербовими гілочками легенько бити дітей, примовляючи «не я б'ю, верба б'є" - проводять після закінчення тижня, у неділю.

Напередодні, в Лазареву суботу, прийнято ламати вербу. Існував такий звичай: опівночі молодь обходила будинки з піснями, підходячи до воріт, кричали: "Відчини, відчини, молода, вербичкою бити, здоров'ям більше колишнього наділити!". Зайшовши у хату, сплячих легенько били гілочками верби і примовляли:

"Верба хлист, бий до сліз, не я б'ю, верба б'є".

"Верба червона (тільки цей вид святили) б'є марно, а верба біла б'є за справу".

Протягом Вербної неділі з понеділка ж по п'ятницю люди постили і готували себе до приходу теплої весни і настання свята Великодня.

Olexijj
24.04.2016, 16:35
Добрий вечір!

Nalot
24.04.2016, 17:08
Olexijj, Привіт землякам!!!Я з м.Гадяч-А ВИ? Не. бажаете познайомитися?:o

caxa
24.04.2016, 18:23
Приемно зустрiти землякiв! м Лохвиця.

hunter
24.04.2016, 23:04
Ооо багато земляков. м.Кременчуг.

D-Misha
26.04.2016, 23:09
Я знову в режимі 'нічого не встигаю »і« шалено хочу спати ".

Korpahec
30.04.2016, 23:52
Вітаю вас всіх форомучанів модераторів і всіх ваших сімей зі святом ГОСПОДНІМ ХРИСТОВИМ СВЯТОЇ ПАСХИ! ВЕСЕЛИХ ВАМ СВЯТ! СМАЧНОЇ ВАМ ПАСХИ!regardsregardsregardsregards

Nalot
01.05.2016, 09:08
ukrprofУ Великдень, у Святий!
В день спасіння Всіх людей
Побажать я хочу миру,
доброти у серці щирім
і любові позакрай,
Щоб прийшла у кожен гай.
На столах не бракло їжі,
голова була щоб "свіжа".
З теплим святом вас вітаю
й щиро радості бажаю!
Хай Христос охороняє,
Силу й мужність посилає!

vinimm5
01.05.2016, 10:13
ХРИСТОС ВОСКРЕС !!!
Лунають дзвони.
Хай зникнуть всякі перепони!
Хай у душі панує Свято,
Хай успіхів буде багато!
Хай завжди і у всім щастить,
І хай Вас Бог Благословить!

vasjabr
02.05.2016, 06:14
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

D-Misha
08.05.2016, 07:38
Сьогодні відзначають День матері

D-Misha
08.05.2016, 08:04
Сьогодні День памяті і примирення

Сегодня, 8 мая, в Украине отмечается ежегодный День памяти и примирения в честь всех жертв Второй мировой войны 1939-1945 гг.

В 2015 году Верховная Рада утвердила 8 мая Днем памяти и примирения в честь жертв Второй мировой войны 1939-1945 годов.

Основные памятные мероприятия проходят в Киеве. Представители власти и граждане возлагают цветы к памятникам войны, в Национальном музее истории Великой Отечественной войны проходит ряд мероприятий при участии первых лиц государства и иностранных гостей.

В 2015 году впервые в Украине в этот день прошла акция "Первая минута мира".

Генеральная Ассамблея ООН 22 ноября 2004 провозгласила 8 – 9 мая днями памяти и примирения и предложила государствам – членам ООН, неправительственным организациям, частным лицам, кроме празднования своих Дней победы или освобождения, ежегодно отмечать один или два дня как дань памяти всех жертв Второй мировой войны.

2 марта 2010 года Генеральная Ассамблея ООН предложила всем государствам-членам, организациям в системе ООН, неправительственным организациям и частным лицам отметить соответствующим образом эти дни как дань памяти всех жертв Второй мировой войны.

Напомним, 8 мая 1945 года в 23-00 в Европе завершилась военные действия. Концертом закончились памятные мероприятия 8 мая в Украине.

D-Misha
23.05.2016, 21:16
Доброго вечора!

Натюрморт з минулого

Korpahec
09.06.2016, 20:46
Вознесіння Господнє

Після Воскресіння Господь наш Ісус Христос ще сорок днів перебував на землі. Він мав зійти на небеса відразу, але залишився, щоб переконати всіх в істинності Свого Воскресіння.
Святим апостолам Він «...являв Себе живим із багатьма вірними доказами, впродовж сорока днів являючись їм і говорячи про Царство Боже» (Діян. 1, 3).
Христос возноситься на небо з гори Єлеонської, де так часто проводив ночі в молитві, де зрадив Його Іуда, звідки починався Його голгофський шлях. Христос возноситься на небо, де належить Йому бути, і де Він повинен приготувати місце для нас: «...Я йду приготувати місце вам» (Ін. 14, 2).
Як у Старому Завіті первосвященик входив у святая святих, щоб просити за людей перед Богом, так і Христос возноситься на небо, «...щоб заступатися за них» (Євр. 7, 25). Уже самої Його присутності на небі достатньо для нас, тому що Той, Хто освятив і підніс у Його Особі людську природу, покриє милістю і тих, заради кого Христос прийняв людське єство. Отже, «Хто зійшов, Той же і піднявся вище всіх небес, щоб наповнити все» (Єф. 4, 10).
Христос був піднесений на небо Своєю божественною силою. Хмара, що приховала Його від очей апостольських, була не засобом перенесення, а почестю Божества, як і слава Бога Ізраїлева у вигляді хмари наповняла скинію. «І покрила хмара скинію зібрання, і слава Господня наповнила скинію» (Вих. 40, 34). Місце Його після Вознесіння - місце «вище за всі небеса».
Чому ж апостоли після Вознесіння, розлучившись із Христом, повертаються до Єрусалима без смутку, з радістю?
Вони запам'ятали насамперед обіцянку Христову: «Я з вами по всі дні до кінця віку. Амінь» (Мф. 28, 20). Він, Всюдисущий і Всенаповнюючий, завжди з нами Своїм Божественним і людським єством: у світі, в Церкві, в Євхаристії, у житті, в душі.
Вознесіння Христове зміцнює нашу віру, яка й полягає в тому, щоб вірити в невидиме. Великою заслугою апостолів було те, що вони через видиме людство Ісуса Христа увірували в Його Божество. Але ще більша заслуга тих, котрі вірують у Нього, не бачивши: «Блаженні ті, що не бачили й увірували» (Ін. 20, 29).
Вознесіння Христове зміцнює нашу надію. Той факт, що Христос людську природу возніс на небо, дарує нам надію, що й ми там будемо. Крім цього, Сам Христос говорив: «І коли піду й приготую вам місце, прийду знову й візьму вас до Себе, щоб і ви були там, де Я» (Ін. 14, 3).
Вознесіння Христове зігріває в нас любов до небесного. Апостол Павло говорить: «Шукайте горнього, де Христос сидить праворуч Бога; про горнє помишляйте, а не про земне» (Кол. 3, 1); тому що «де скарб ваш, там буде й серце ваше» (Мф. 6, 21).
А про те, що Дух Святий і є та сама любов, що спрямовує нас до всього небесного, говорить Божественний Учитель Своїм учням: «Краще для вас, щоб Я пішов; бо, як Я не піду, Утішитель не прийде до вас; а як піду, то пошлю Його до вас» (Ін. 16, 7).
«Що далеко від очей, далеко від серця», - це прислів'я справедливе тільки щодо стосунків між людьми, але не ставлення людини до Бога. Тут вірніше буде інше: «Далеко від очей - близько до серця». Адже й після Вознесіння Христос не раз являвся людям: Він з'явився на шляху в Дамаск, щоб із Савла, гонителя Церкви, зробити апостола народів. Можна з вірою прийняти, що являвся Він і Своїй Пресвятій Матері, поки Вона перебувала на землі. Являвся Він багатьом святим угодникам. Побачимо й ми Його під час кінця світу, коли Він прийде судити живих і мертвих.
Головною справою для нас має бути те, щоб у той останній день показати праведному Судії й засвідчити перед Ним, що Його Вознесіння дійсно стало для нас зміцненням віри, утвердженням надії й зігріванням любові. Якщо так буде, тоді ми почуємо з вуст Божественного Спасителя: «Прийдіть... наслідуйте Царство, уготоване вам від створення світу» (Мф. 25, 34). Амінь.

Вознісся Ти у славі, Христе Боже наш, радість сотворивши ученикам обітницею Святого Духа, утвердивши їх Своїм благословенням, що Ти єси Син Божий, Визволитель світу.

D-Misha
18.06.2016, 12:21
Традиції та вірування українців: Батьківська субота перед Трійцею - що потрібно зробити в цей день

Одним із звичаїв Троїцької суботи є обов'язкова роздача милостині тим, хто потребує.

Напередодні великого свята - Трійці - вшановується Батьківська (Троїцька, вселенська, духівська) субота. Це день особливого поминання покійних, він несе в собі дуже глибокий духовний зміст.

Православна Церква вважає, що всім людям в цю батьківську суботу слід здійснити поминання наших померлих близьких і очистити наші душі благодаттю Святого Духа.

Троїцька батьківська субота відрізняється від інших батьківських днів тим, що в цей день потрібно молитися за всіх, навіть за тих, хто покінчив життя самогубством. Субота перед Трійцею називається батьківського просто тому, що ті, у кого померли батьки, як правило, спочатку поминають їх, а вже потім інших людей.

Щоб пом'янути своїх померлих родичів у церкві, варто відвідати храм і прийти на богослужіння в п'ятницю ввечері, напередодні Батьківської суботи. Основна ж частина поминання проходить вранці в суботу на Божественній літургії, а після неї служать спільну панахиду. Під час поминання покійних священик опускає шматочки просфори в чашу з Тілом і Кров'ю Христовою і при цьому читає молитву.

Також в цей день поминають родичів на кладовищі, приносять поминальний обід, березові гілки, вінки та квіти. Наші предки, щоб пом'янути померлих влаштовували ритуальну трапезу. Традиційними стравами якої були: кутя, яйця і млинці.

Одним із звичаїв Троїцької суботи є обов'язкова роздача милостині тим, хто потребує.

Якщо в батьківську ви не змогли потрапити в церкву, то не забороняється прочитати молитву про покійних і вдома. Така молитва має допомогти покійним родичам в потойбічному світі, вважається, що завдяки їй вони менше страждають.

Священики кажуть, що молитва у батьківську суботу перед Трійцею, повинна бути усвідомленою, інакше вона не буде дієвою. Молитва, як і сама поминальна субота, не повинна перетворюватися в формальність. Інакше в поминанні померлих пропаде будь-який сенс.

Батьківська субота – від слів "родовий зв'язок", "родові традиції", вона говорить про зв'язок поколінь, живих і мертвих, пам'ятні дати і події. До батьківської суботи необхідно дбайливо і шанобливо відноситься, адже ваші діти беруть приклад з вас, і якщо вони будуть бачити, що ви шануєте покійних родичів, це стане традицією для ваших дітей в майбутньому.

Молитва про покійних

Упокой, Господи, душі спочилих рабів твоїх: батьків моїх, родичів, благодійників (імена) і всіх православних християн, і прости їм вся провини вільна і невільна, і даруй їм Царство Небесне.

Джерело: ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

D-Misha
24.06.2016, 22:25

D-Misha
05.07.2016, 12:51

D-Misha
06.07.2016, 17:40
Свято Івана Купала

Свято Ивана купала найбільш містичне та найзагадковіше свято в історії українського народу. Його походження окутане багатьма таємничими легендами, а чисельні обряди та традиції пронизані загадковістю та незвіданістю.

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] .jpg ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Вітаю всіх Іванів, з цим святом

andr_bik
07.07.2016, 14:17
Вітаю всіх Іванів зі святом Івана Купала

D-Misha
10.07.2016, 16:00
Ніколи не забувайте про Бога, особливо коли у вас все добре.

D-Misha
11.07.2016, 23:57

Постійно підтримувані благодаттю Святого Духа, Святі первоверховні апостоли Петро і Павло навертали до Христа тисячі людей, змушували мовчати уста мудреців тодішнього світу, хвилювали й підкоряли своєю проповіддю людські серця. Вшановуючи їхні труди і подвиги в поширенні Христового вчення, ми — послідовники їх у вірі молитовно і літургійно святкуємо їх пам’ять щороку 12 липня. Наполеглива праця породжена безумовною вірою і впевненістю в вченні, що вони проповідували — ось основна риса діяльності цих двох святих мужів.

Перед нами люди, які своїм життям вчать нас: якщо згрішив — то покайся, якщо потерпів падіння — то вставай, виявив слабкодухість — зміцнюйся надією на Бога, віруй в Нього, люби Його. І такий шлях праведного життя у Господі нашому Ісусі Христі і приведе нас до наслідування життя вічного.

D-Misha
13.07.2016, 15:18

D-Misha
19.08.2016, 07:41
Слово пастиря: Вітання патріотів з великим християнським святом Преображення

Відомий священик УПЦ МП Лука Радванський, який активно виступає за консолідацію патріотів України, вітає співвітчизників із сьогоднішнім святом

Для українського сьогодення свято Преображення потребує особливої уваги. В цей день треба мати на меті не лише освячення яблук та інших фруктів, а й поринення у себе, подолання своїх гріхів, вдячність Богу та любов до оточуючих.

Нам зараз не вистачає часу ані на Бога, ані на себе. Чому? Тому, що віра зникла - і навіть не віра у Господа, а віра у себе. За радянських часів з нас робили зомбі без душі і без мізків: "Роби, що сказали, і не смій думати!". Нажаль, сьогодні держава і Церква роблять те ж саме. Хіба так казав Господь? Ні. Він казав, що допоможе тим, хто цього схоче, і лише у правому ділі.

Сьогодні, в цей величний день, я хочу побажати вам сил, духовної радості та віри у себе - в Україну. Бог ніколи не залишав тих, хто любить Його - тому я впевнений, що він не залишить і нас. З надією у серці можна подолати будь-які проблеми, пережити складнощі. Ми маємо підтримувати один одного, щоб разом активно боротися за нашу Батьківщину та за Правду.

Зі святом, співвітчизники!

Слава Україні!

D-Misha
21.08.2016, 09:21
Готуємось до Дня Незалежності

Вже наближається Свято - 24 серпня. До 25-ої річниці Незалежності нашої коханої Батьківщини

D-Misha
23.08.2016, 15:08

симчич
23.08.2016, 23:03
Зі святом! ukrprof

симчич
24.08.2016, 12:32
Вітаю всіх зі святом Незалежності України! Добра, достатку та миру!

boris
26.08.2016, 20:35
Доброго вечора всім!

D-Misha
27.08.2016, 22:49

28 серпня – свято Успіння Пресвятої Богородиці

28 серпня православні та греко-католики святкують Успіння Пресвятої Богородиці. За традицією східної церкви, свято Успіння Пресвятої Богородиці або, як кажуть у народі, Перша Пречиста, належить до переліку дванадцяти найбільших свят церковного року, під час якого згадують упокоєння, воскресіння та прославлення Матері Божої.

D-Misha
04.09.2016, 07:31
Всім доброго ранку!

D-Misha
21.09.2016, 10:18

21 вересня - Різдво Пресвятої Богородиці

Різдво Пресвятої Богородиці є велике дванадесяте свято, яке святкується 21 вересня за новим стилем. Господь, перш ніж народитися на землі як людина для спасіння світу, приготував свою Пречисту Матір.

Як часто в житті ми відчуваємо прагнення чистоти, оновлення та радості. І як часто наша негідність, наші гріхи закривають світло радості та слави Божої. У день Різдва Владичиці нашої Богородиці звернімось до Неї і проситимемо Її – Пречисту і Пренепорочну, щоб Вона допомагала нам перемагати гріх і всяку нечистоту, щоб ми могли чистим серцем славити Бога і радіти у Ньому. Хто звертається до Неї з вірою і надією, не залишиться безутішним і не почутим, Їй дана благодать молитися за нас і допомагати нам.

vasjabr
09.10.2016, 10:48

flagua ukrprof flagua ukrprof flagua ukrprof flagua ukrprof flagua

Дядя Міша! Найщиріші вітання!
Здоров"я Вам перш за все!
Буде здоров"я-буде все!

ukrprof flagua ukrprof flagua ukrprof flagua ukrprof flagua ukrprof

Korpahec
09.10.2016, 12:34
ДЯДЯ МІША ВІТАЮ ВАС З ЮВІЛЕЄМ! МІЦНОГО ВАМ ЗДОРОВЯ 100 РОКІВ ЖИТТЯ. І ЩОБ БУЛИ НА ФОРУМІ ЗНАМИ ДОВГО ДОВГО. ВІТАЮ.ukrprofukrprofukrprofukrprofregardsregardsre gardsdrinksdrinksdrinksdancedancedance