Показати повну версію : Обговорення Globo 3000-6000
Форум читати будемо чи як ???? Вхід в ЕМУ Globo 3000-6000 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Вже давно все описано на форумі. Треба тільки не лінуватися і почитати....
Привіт друзі, маю таку оказію,клієнт приніс Cosmosat 7100,каже шо в нього меню не таке як було колись,тобто в нього зарас софт3.4.9 картинка №1,а він мне запевняє шо там раніше стояло 3.4.10 картинка№2,питаю звідки він таке взяв -каже шо в нього два таких реси, і він прочитав з іншого інфу. може має хто шось таке як на картинці №2 аби я йому поставив?
kreshnot
24.01.2014, 17:22
Подивись цей дамп
vinimm5, шукай дамп від YUMATU MX
Хто підкаже, щось не пригадаю але думаю що команда Download default в завантажувачі означає завантаження дампа???
Ні,дамп заливаєм програмою Upgrade1.0.7.,виставив Upgrade - Download Software!!
А default ,кажись– настройки по замовчуванню (супутники, транспондери, канали)
Ні,дамп заливаєм програмою Upgrade1.0.7.,виставив Upgrade - Download Software!!
А default ,кажись– настройки по замовчуванню (супутники, транспондери, канали)
а зливається тоді як дамп???
виставив команду Upload Software злився на комп, потім прошивав рес вибрав Download Software, прошився але тільки ПО без каналів та ключів...
Що не так роблю?
sat-prof
27.01.2014, 22:24
arki, там окремо ключі-софт-канали.
Дамп JTAG
arki, всюди описано що для цієї лінійки тюнерів дамп формується програмою summator2 і не зливається загрущиком,(можна кажись джитагом ще зляти), а тільки заливається.Читаєм форуми..
StarService
03.05.2014, 12:35
Доброго дня! *-P
Підкажіть будь ласка, не можу прошити Globo 6000, після натискання Start і вмикання тюнера в мережу, завантажувач видає Transfer failed" а ресивер вмикається на канал????
P.S. Електроліти в блоці живлення замінив, намагаюсь прошити через USB-COM PL2303.
Дякую!
USB-COM PL2303.
Скоріше за все він просто не прошивається ЮСБ-Ком адаптером... Шукайте девайс з рідним ком портом...
Підкажіть будь ласка, не можу прошити Globo 6000
Зустрічав подібне, була занижена напруга 5В. Якщо є можливість краще перекинути БЖ для перевірки. Могли транзистори в компорті ресівери згоріти. Також був випадок, правда на оптікумі з лінійки 3000-6000 (який точно не памятаю), няк не хотів шитись. БЖ міняв, транзисторий обвязка в нормі. А виявилось, в компорті ресівера 5-й пін не йшов на корпус, кинув перемичку, прошився зразу. Але якщо перехідник, може щось не те з драйверами, або настройками порта. Треба перевірити на другому ресівері чи прошиє (якщо дотепер ним не шили).
Доброго дня! *-P
Підкажіть будь ласка, не можу прошити Globo 6000, після натискання Start і вмикання тюнера в мережу, завантажувач видає Transfer failed" а ресивер вмикається на канал????
P.S. Електроліти в блоці живлення замінив, намагаюсь прошити через USB-COM PL2303.
Дякую!
Перевір драйвера чи правильно поставив на USB-COM PL2303, яким загрузчиком користуєшся, я раніше свій Cosmosat 7100 тільки через нього і шив, були проблеми тільки з дровами на Він 7.
Янка, похвально!!! Дуже гарний список каналів [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] З останніми змінами і нічого лишнього.
А то викладують таке....чиго взагалі нема і 5років давності...
люди добрі скиньте хтось свою прошивку для діджітал4100 без всякого сміття на сір.амос. хот-б. бажано з свіжими каналами .... дякую
степко, ось,[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] вчора обновив
прошивка цілком(дампом)-не обовязкво.
Добрий день форумчани.Напишіть будь-ласка який останый софт був для Globo 3000-6000/
Останій із POLSKA із TRUMAN і із YUMATU.
І наступне питання-який на вашу думку софт найкращий і найстабільніший?Буду дуже вдячний за вашу допомогу
MishkaL, останній софт був 3.4.11,але настабільніший 3.4.09.
На рахунок POLSKA , TRUMAN , YUMATU -вибирай сам по вигляду меню.
який на вашу думку софт найкращий і найстабільніший?
Як сказав товариш вище, останній - 3.4.11, але там часто мова сама по собі злітає на англійську. Я прошиваю їх софтом 3.4.10. Там також деколи може злетіти, але набагато рідше.
Не погана тако ж 3.3.85 як для Шури. на мій погляд краща ніж 3.4.09
Дякую усім хто відгукнувся.І ще одне запитання софт є SW3_4_09a і SW3_4_09b-який з них стабільніший?
І ще знайшов софт TRUMAN-SW3.5.00-KEY-CARD-UPGRADE-це якась помилка чи саморобка?
MishkaL, то якась помилка.
Доброго дня .Опрацьовою програму редактор ключів для Globo3000-6000.
Підскажіть які дані потрібно вносити у строку INdex для цих каналів на фото
В прошивці ТРУМАН 3.4.09 в графі INdex у всіх ключах стоять : FF і 00.
Мабуть можна ставити любе з цих значень.
Мабуть можна ставити любе з цих значень.
так
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] немає каналів Правда тут, Російський бестселлер та ін...
можливо хтось має списки каналів та ключі з останніми змінами або дамп на 4W,4,8E,13E,75E. викладіть плиз
Мені потрібна свіжа прошивка труман з усіма прописаними супутніками каналами частотами ключами на глобо 6000 в кого є видкладіть на форум!
Мені потрібна свіжа прошивка труман з усіма прописаними супутніками каналами частотами ключами на глобо 6000 в кого є видкладіть на форум!
Юра, це тема для обговорення.. Подивися тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
arki На базі якої прошивки ці канали і ключі?ukrprof
KOROL@dirol Запитання правильне-але у мене ви забрали час для перенесення сюди вашого запитання,то мушу ВАС ПОПЕРЕДИТИ ПРО БАН!!!Якщо неуважно задаватемите ще раз не там де треба питання!!!
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010