Показати повну версію : Обговорення Globo 3000-6000
sat-prof
16.12.2009, 12:14
Обговорення Globo 3000-6000
globo 5000 з цим софтом глухо!!!
А старенький турецький шється за милу душу !!!!
Але я думаю що Баг в желізі - легенько блискавка вжарила
Не запамятовує Biss ключики ..а в цьому софті помоєму тільки СТб-53*
а потрібно щоб і СТС+ Домашній
roger5000
09.02.2010, 21:20
globo 5000 c этим софтом глухо!!!
А старенький турецкий льется за милую душу !!!!
Но я думаю Баг в железе- слегка молния ударила
Не запоминает Biss ключики ..а в этом софте помойму только СТб-53*
а нужно чтоб и СТС+ домашний
спробуйте залити ключі окремо або, забити їх вручну.
Дамп GLOBO 3000-6010 от SAT.SAT
В якій прозі цей дамп створений і чим можна залити.
Дамп GLOBO 3000-6010 от SAT.SAT
Файл не bin .
Так в назві немає розширення (bin). В загрузчике тип файла (ALL) і вперед. Після перейменування убрали тип розширення.
Скачав програму-загрузчик і вказаний дамп. Прошити не можу, що тільки не робив. Загрузчик не приймає дамп. Може я щось не так роблю?Файли у форматі bin програма приймає і прошивка проходить.:confused:
sat-prof
17.03.2010, 14:53
У самі прозі вибрав рядок софт?
sat-prof
17.03.2010, 15:01
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Я вже маю 5 різних загрузчиків і ніодин з них не пропускає ваш дамп. Информация для размышления????????
Мав таку проблему доки не замінив кондюки в блоку живлення.
Попадались тюнера у яких 5 вивід компорта висить в "повітрі"
щоб його прошити потрібно було зєднати масу тюнера з масою компютера.
Скачав програму-загрузчик і вказаний дамп. Прошити не можу, що тільки не робив. Загрузчик не приймає дамп. Може я щось не так роблю?Файли у форматі bin програма приймає і прошивка проходить.:confused:
Яку саме скачалі прогу і завантажувач, і який у Вас рес?
Принесли мені на прошивку тюнер, Digital 4100 PLUS , я хотів прошити його вашим дампом- Dump Globo 3000-6010 5.4.13.19 rar.buLida.rar де для цього використовував загрузчики: ( Upgrade 1.0.7 укр) .(Upgrade 1.0.0 7b_v001).(Tools Updrade 1.0.7),(Loader_STARTRACK),(globo_loader_1.0.7). Приміняв різні варіанти- загрузчики не бачать вашого дампа. Тюнер прошив загрузчиком Upgrade 1.0.7 укр ,Damp Globo 3000-6010 25.02.10. 4-5-13-53-75 bin .
Ви неуважно читали! В розділі тип файлу треба поставити (ALL).
sat-prof
17.03.2010, 21:34
D-Misha ,давай системну інфу тюнера!
D-Misha ,давай системну інфу тюнера!Уже не можу, пару годин як забрали, попадеться ще такий ,буду пробувати прошивати указаним дампом і обовязково відпишу.
Дамп GLOBO 3000-6010 от SAT.SAT П рошив тюнер Globo 5000 цим дампом, загрузчиком Tools Upgrade 1.0.7, де, як ви радили, в тип файла поставив All File. Дякую всім хто мені допомагав, але як на мене, що є привабливого в цьому дампі????Хто небудь пробував???Вибачте за лишню писанину.
Marchishin
25.03.2010, 16:20
На замітку. В деяких моделях клонів Globo 3000-6000, після перепрошивки польским софтом типу POLSKA-SW... рес не реагує на пульт. Прошивка на турецький софт типу TURKEY-MX... вирішує проблему.
Допоможіть будь ласка поетапно прошити тюнер Cosmo sat 7100 щоб показував пакет Nova Cy бо я роблю це взагалі перший раз.
sat-prof
21.04.2010, 12:40
Системна інфа?
Як це зрозуміти? Може це
Софт вер VGAO 3.3.57 emu
Ап. вер 15 5.3.0
Загрузчик 1.0.7
FDD Ver 1.0.15
чи Windoes XP, SP 2
Що можна зробити щоб канал Спорт 1 що знаходиться в Пакеті Niderland Astra 19 неи зависав? При введені ключів всі канали цього пакету роблять нормально крім Sport 1. Він поробить десь хвилину потім зависне секунд на 10 і знову робить. Що можна зробити? І в чому проблема? Дуже дякую.
Софт VGA1 3.4.10 emu
Ап. вер. 2 5.3.0
Загрузчик 1.0.7
FDD Ver 1.0.0
Тюнер Cosmo sat 7100
Що можна зробити щоб канал Спорт 1 що знаходиться в Пакеті Niderland Astra 19 неи зависав?... Софт VGA1 3.4.10 emu...Тюнер Cosmo sat 7100
Скоріш за все, винна прошивка. Якщо є можливість, спробуйте замінити.
Але до того перескануйте транспондер. Може змінились де-які параметри каналу. Нажаль, немаю змоги перевірити.
Яка на сьогоднішній день сама краща і найновіша прошивка для тюнера Globo 3000 - 6000? Де її можна взяти? Дуже дякую.
Найновіша не завжди найкраща - це, як кажуть в Одесі, дві великі різниці. Найновіша 3.4.11 (див. тут: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]).
Мені подобаються польські: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Підкажть яким софтом прошити для 4,4.8,13,53 і щоб була шара тюнер Digital 4100?!
Заздалегіть вдячний!
lopatinsergey
15.12.2010, 19:57
[QUOTE=romario79;13240]Підкажіть чи буде на цій прошивці показувати пакет Bulsat?
Колись мав таке глобо (Startrack 550D), цiкавився цим питанням.
Знайшов свою перероблену прошивку пiд Булсат (вибачаюсь якщо переплутав, зараз перевiрити нема на чому). В архiвi також файл ключiв (оновлений!!!)
problema19761
29.01.2011, 11:29
добрый вечер подскажите на каком по.будет работать пакет каналов Canal Digitaal Holland в кадировке irdeto 2,у меня рес.BigSAT 6500 Prima по. стоит от TRUMAN
Софт.вер VGA1 3.4.09 emu
Ап.вер. 2 5.3.0
Загрузчик: 1.0.7
FDD ver 1.0.0
Производитель TRUMAN
Дата 15:21:39 Oct 28 2008
заливаю ключи ключ в emu есть а казать не хочет ,ORF в Cryptoworks идут без проблем ,кто што подскажет? зарание благодарен.
МОВА ФОРУМУ ЯКА?
Свежий Дамп Globo 3000-6010 POLSKA-SW3.4.09a .
настройки - Settings Globo 3000-6010. 5+4+13+19 - 29.01.2011
все свежие Yumatu Mx Key от 29.01.2011
каналы розмещены по порядку сначала украинско-русские каналы ,затем все зарубежные каналы.
добавлено:
NTV Mir open EMU Videoguard ok!
CanalDigitaal Astra 19.2°E ok
AustriaSat / ORF Astra ok19.2°E
Дамп- созданый с помощу проги "Summator2" 29.01.2011г
3946
Дамп для Globo 3000 - 6000 и клонов на 4°+5°+13° (STI 5518) с каналами и ключами от 05.02.2011г.
RUSSIAN TRAVEL GUIDE на новой частоте.
НТВ мир ok.
Я не пробував.
3985
ostapkar
21.02.2011, 21:01
Народ якщо є така можливість підскажіть дещо!!Я кароч купив кабель для поршивки тюнера бо впадляк було постійно носити тюнер і платити 20 грн)Я би сам хтів навчитися то робити якщо можете роспишіть мені хтось як то всьо робиться з 0)Але тік так зрозумілою мовою))Останній раз я його поршивава десь 4 місяца назад незнаю чи може якась нова поршивка для нього є в мене тюнер(Globo-6010)Буду дуже вдячний за допомогу))
Народ якщо є така можливість підскажіть дещо!!Я кароч купив кабель для поршивки тюнера бо впадляк було постійно носити тюнер і платити 20 грн)Я би сам хтів навчитися то робити якщо можете роспишіть мені хтось як то всьо робиться з 0)Але тік так зрозумілою мовою))Останній раз я його поршивава десь 4 місяца назад незнаю чи може якась нова поршивка для нього є в мене тюнер(Globo-6010)Буду дуже вдячний за допомогу))Навряд, чи хтось, вам тут буде розписувати таку обємну інформацію по прошивці вашого тюнера, коли все є тут= [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
ghostt13
21.04.2011, 00:52
дайте будьласка софт для Глобо 5000 який добре працює з шарінгом. Зараз у мене Truman 3.4.09 він глючить
Для нормального шарінгу потрібно міняти не софт, а ресівер !!! Тема по вибору ресіверів є у нас на форумі - тому читаєм.
на даний час софт 3.4.09 актуальний чи появилися нові софти глобо 5000?
По моєму останiй 3.4.11 но я користуюся 3.4.09 MX Reader вiд туркiв
Софти вiд Truman не використовою бо не належним чином працюють iз старими пультами
Добрий день.Я користуюсь МХ 3.4.09-і все іде краще.ніщ із іншими софтами.Перепробовали всі існуючі.
Залив одну з цих прошивок в AGI AG-R6000CU тепер не працює рідний пульт (працює від GLOBO 5000) як виправити?
Залив одну з цих прошивок в AGI AG-R6000CU тепер не працює рідний пульт (працює від GLOBO 5000) як виправити?
Залити рідну прошивку
де її тепер взяти?
і в рідній bissи по дурному вводились
Як провило, коли заливаєте іншу прошивку потрібно робити дам рідної. Користуйтесь пультом від Глобо. Які проблеми ???
На замітку. В деяких моделях клонів Globo 3000-6000, після перепрошивки польским софтом типу POLSKA-SW... рес не реагує на пульт. Прошивка на турецький софт типу TURKEY-MX... вирішує проблему.
Підкажіть де взяти софт типу TURKEY-MX? Прошив клієнту тюнер тепер не працює з рідним пультом.
тут на форумі допис42
mamedsat
20.05.2011, 11:25
Підкажіть де взяти софт типу TURKEY-MX? Прошив клієнту тюнер тепер не працює з рідним пультом.
Продай йому новий пульт.Повір це кращий варіант
на даний час софт 3.4.09 актуальний чи появилися нові софти глобо 5000?
На ці серіїї уже давно ніхто не розробляє нові софти.
Дайте ключі на канал inter і inter+ і на перший національний 9 значний KeyData тюнер Globo 5000, або дайте дамп!
Дампи тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
А яку ви порадите програму для прошивки?
Завантажувач 1.0.7 для Globo 3000-6010
а що потрібно вибирати у тій програмі? Я вибираю Download all і вибираю дамп а програма зникає
Orton, яка системна інформація.
а що потрібно вибирати у тій програмі? Я вибираю Download all і вибираю дамп а програма зникає
Якщо шиєш дамп або софт
потрібно вибрати Download Softvare
sanela,
Софт.вер: VGD0 3.3.15 emu
Ап.вер: 4 5.3.0
Загрузчик: 1.0.7
FDD Ver: 1.0.0
Производитель: DSN
svovka, всерівно зникая програма.
Можливо комппорт не той.А що зникає і нічого не пише?
Береш програму UPGRADE 1.0.07B після запуска 1) вибираєш ком порт 2)Download Softvare 3) вибираєш дамп 4) нажимаєш старт. І потім тільки конектися.
svovka, так програма зникає повністю
sanela, дякую вже не пропадає, іду прошивати
Всім дякую, прошив нормально!!!
Юра, я прошиваю цією програмою....
Всім привіт, до мене принесли тюнер Globo 6000, а там на таблови пише всі 8888 чи варто його прошивати но тюнер робить, що може бути?:eek:
sat-prof
13.06.2011, 13:00
Orton,починати з блока живлення!....прошивка нічого не змінить я впевнений!
Шити в такому стані звичайно не варта. Для початку потрібно перевірити і відремонтувати БЖ .
sat-prof,
funt3, бо до мене принесли прошити його, а я не знаю чи прошивати його бо на ньому пише всі 8888 но тюнер працює
sat-prof
13.06.2011, 13:05
Orton,пробуй прошивати тоді але там (с15,с13) якщо прошився тобі повезло!
Прошивати покищо неварто, можна його вбити, перевірте БЖ
до мене принесли прошити його, а я не знаю чи прошивати його бо на ньому пише всі 8888 но тюнер працює
При прошивці навантаження на блок живлення збільшується - тому при спробі прошити можливо він зовсім перестане працювати. Тому спочатку зроби Б.Ж., потім ший...
Всім дякую буду дивити БЖ краще
Провірити контакт в розйомі до передньої панелі (витягти і вставити).
А наймовірніше проблема на платі панелі управління.Кнопка СТЕНБАЙ працює? Якщо нема непропая в шлейфі то може бути регістр здвигу
або ключі управління таблом.
БЖ навряд.Коли пульсації по 5в то табло горить не ярко а
більше напруг на панелі нема.
duman, так кнопки на тому всі роблять
Якщо не регіст сдвигу то пробитий один з 4х ключів динамічного
управління індикаторів?Один з них повністю відкритий.Проблема в них.
Orton, Вот найчастіші смптоми при несправності в глобо 3ххх-6ххх
0000 - 3,3V
8888 - 5,0V(найчастіше)
відсутність стабільного завантаження\вивантаження - 12V(звичайно, але буває і 5V)
Фон змінного струму і(або) смуги на зображенні-вхідна ємність 68*400.
Управління індикаторами відбувається слідуючим чином: по шині DATA іде інформація який сегмент має горіти і вона шиною CLK записується в здвигаючий регістр.По шинах СОМ1..2..3..4 на транзисторні ключі поступають зсунуті в часі один за другим імпульси подачі 5в на один
із розрядів табла.Співпадіння імпульса 5в і *корпуса* з регістра на потрібний розряд і його сегмент в часі призводить до горіння потрібної інформації на табло.Однакові сегменти всіх 4х розрядів запаралелені і при порушені в
управлінні горять всі.
Всім дякую, після свят цих буду робити!!!
juraantoniv
22.06.2011, 22:47
Можно Cosmo sat 7100 new soft
roger5000
23.06.2011, 08:06
Нема нових прошивок і не буде, тему можна закривати, приймач вже не підтримується добрих 2 роки.
romario79
08.08.2011, 21:48
Хтось підкаже яка прошивка підійде для Cosmosat CR-7100?
Хтось підкаже яка прошивка підійде для Cosmosat CR-7100?
Тримай останню версію ПЗ для твого ресівера:
romario79
09.08.2011, 17:14
Дякую за ПЗ,я так розумію це таж прошивка що і на Globo 3000-6000 чи ні?
Системну інфу обох ресіверів в студію !!!
Дякую за ПЗ,я так розумію це таж прошивка що і на Globo 3000-6000 чи ні?
Ні, Cosmosat CR-7100 є клоном Globo 6010 CR
martina3
12.08.2011, 11:12
Чи е программи для змини логотипу при завантаженни тюнера ?
Для Globo 3000-6000 немає
romario79
14.08.2011, 15:29
Остання версія прошивки 3.3.87 Emu.Прохання якщо хтось може виложіть прошивку з каналами і ключами.Тюнер знаходитья далеко від мене на другому кінці України,людина в якої тюнер взагалі дупля не ріже в цьому всьому!Прошивку буду відправляти йому по електронній пошті,а по телефону буду пояснювати як зробити прошивку!
виложіть прошивку з каналами і ключами
Ключі і канали підходять від "Глобо 3000-6000", я нещодавно викладував список каналів і ключі.
romario79
14.08.2011, 18:25
Ні, Cosmosat CR-7100 є клоном Globo 6010 CR
А якже цей допис,декільками постами вище?:(
Truniv_o
17.08.2011, 08:37
А який загружчик порадете для заливання каналів на globo 3000?
kreshnot
17.08.2011, 13:37
А який загружчик порадете для заливання каналів на globo 3000?
Я користуюся Upgrade 1.0.7
Чи е программи для змини логотипу при завантаженни тюнера ?
наскільки я знаю нема...
але оскільки на різних софтах - різні логотипи то, очевидно, логотип зашитий в софті
Також використовую Upgrade 1.0.7
Дайте ключі на канал inter і inter+ і на перший національний 9 значний
ті шоє ногодин відкрити
ті шоє ногодин відкрити не зрозуміло
genych, мині дали начім сайти негодин віткрити [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
меч, Архіватор WinRar &/or 7zip собі на ПК поставте
Принесли мені в ремонт Globo550D бачить сігнал, сканірує канали, але нема звуку і зображення. Табличка з каналами, меню все це на телевізорі показує, а от зображення каналу і звуку немає. Шив різними версіями прошивок, одинаково. Підкидав блок живлення з іншого рейсу те саме. Може бути процесор вийти з ладу?
kreshnot
19.09.2011, 05:33
Принесли мені в ремонт Globo550D бачить сігнал, сканірує канали, але нема звуку і зображення. Табличка з каналами, меню все це на телевізорі показує, а от зображення каналу і звуку немає. Шив різними версіями прошивок, одинаково. Підкидав блок живлення з іншого рейсу те саме. Може бути процесор вийти з ладу?
Може бути проц(спробуй пропаяти),може демодулятор(вхідний ВЧ блок),перевір доріжки та опір між процом і демодулятором,підкинь інший демодулятор.(а після чого звук і зображення зникло?)
схема тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] якщо потрібна.
Може бути проц(спробуй пропаяти),може демодулятор(вхідний ВЧ блок),перевір доріжки та опір між процом і демодулятором,підкинь інший демодулятор.(а після чого звук і зображення зникло?)
схема тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] якщо потрібна.
Зникло після того як був захльост проводів, тобто в розетці було більше 380В.Блок живленя я запустив, нормально працює на аналогічному тюнері. А от з самим ресівером не получається, проца пропаював відразу. Демодулятор теж підкидав.
NIKKY,
Якщо АЦП звука на РТ8211 то дуже часто виходять з ладу і в продажі немає.Схеми немаю але це АЦП і відеотракт на транзисторах живляться одною напругою 5в коли це клон 7010.Який процесор в ньому?
kreshnot
19.09.2011, 19:32
Зникло після того як був захльост проводів, тобто в розетці було більше 380В.Блок живленя я запустив, нормально працює на аналогічному тюнері. А от з самим ресівером не получається, проца пропаював відразу. Демодулятор теж підкидав.
Поміняй кварц 27мГц.
добрий день! потрібна допомога! прошиваю globo 6010 TRUMAN-SW3.4.09b. процес іде нормально в результаті темний єкран і пише слабий або відсутній сигнал. в чому причина?
kreshnot
20.09.2011, 14:10
добрий день! потрібна допомога! прошиваю globo 6010 TRUMAN-SW3.4.09b. процес іде нормально в результаті темний єкран і пише слабий або відсутній сигнал. в чому причина?
Подивись напругу БЖ, може конденсатори повздувались або повисихали.
А що Ви конкретно завантажуєте в ресивер - дамп, софт, список каналів чи файли ключів ???
Якщо дамп або список каналів - тоді виставте входи комутатора DiSegC в Меню Вашого ресівера згідно налаштувань Вашої антени.
Подивись напругу БЖ, може конденсатори повздувались або повисихали.
Не думаю, що конденсатори, бо на старій прошивці все працювало. Просто з часом заблокувались деякі канали і я вирішив спробувати перепрошити .
А що Ви конкретно завантажуєте в ресивер - дамп, софт, список каналів чи файли ключів ???
Якщо дамп або список каналів - тоді виставте входи комутатора DiSegC в Меню Вашого ресівера згідно налаштувань Вашої антени.
Спочатку завантажував софт,потім список каналів,потім файли ключів,так, як підказують люди,бо я в цьому ділі розбираюсь слабенько.Другий раз спробував завантажити просто дамп в якому,я так зрозумів,список і ключі вже є.І так і так результат однаковий:прошивка обновляється,список обновляється,ключі обновляються а сигнала немає.Може у мене не коректні дані в файлах?
skvera,У Вас некоректні налаштування портів дісіку для кожного супутнику. Виставіть методом проб і помилок до отримання сигналу або подивіться на антені як у Вас скомутовані конвертори голови на порти дісік комутатора та відповідно виставте в себе в ресівері.
темний єкран і пише слабий або відсутній сигнал. в чому причина?
А відео меню є чи теж слабо?А звук канала?Якщо меню нема то шукайте
перехідні кондесатори в відео тракті.
Всім дякую! Справді, проблема була в налаштуванні входів комутатора DiSegC.Запрацювало майже все.Amos,Sirius на входах А і В відповідно(чи навпаки,вже не пам"ятаю,але не суть).Hotbird чомусь не реагує ні на один вхід.На ньому, в принципі,тільки пару каналів, які мене цікавлять,та й то не дуже.Але цікаво було б добити питання.В списку супутників він є.
Hotbird чомусь не реагує ні на один вход
В списку транспордерів стоїть мабуть перша непрацююча частота, спробуйте включити один із каналів Hotbird і стоячи на ньому змінювати налаштування DiSegC, або прописуйте по черзі вільні порти C або D. Перевірте щоб в налаштуваннях тип LNB - Універсальний, живлення LNB - Вкл.
Народ,якщо я введу ключі на sіtеl в прошивкy trumаn 3.4.09 чи буде показувати цей пакет чи треба щось інше зробити.
Народ,якщо я введу ключі на sіtеl а Ви введіть і побачете, заодно всім на форумі розкажете ...
sergey89
03.11.2011, 15:43
потрібна прошивка (VGA 0.3.3.16.CR) або(VGA.0.3.3.38EMU) на Star track 750СU для активації карти XTRA TV(CONAX)
Привіт!Хто знає де подівся перший національний?
Пішов з Астри 4А 5Е на Астру 1Ж 31.5Е
Marjan1992
05.11.2011, 15:14
lavnext, пішов із супутника Astra 4*8 (Sirius) !!!!
Так перейшов на 31.5*з 1-го листопада.
gesha_rd
03.12.2011, 02:53
злітає завантаження софта і дампа після 2-7% з стаціонарного компа (Він 7 Upgrade 1.0.7) на Globo 5000 підскажіть можливі варіанти виправлення ситуації,
напруги в б.ж.
3,3-3,19
5,0-5,22
12-12,9
22-23,9
30-30,4
конденсатори вздуті поміняв
gesha_rd, яка довжина ноль-модемного кабелю ??? Інші ресівери, на ньому, шиються без проблем ??? Іншу ОС, наприклад Він ХР випробували ??? Запускати упдейте у Він 7, в режимі емуляції Він ХР Ви пробували ???
gesha_rd
03.12.2011, 09:32
gesha_rd, яка довжина ноль-модемного кабелю ??? Інші ресівери, на ньому, шиються без проблем ??? Іншу ОС, наприклад Він ХР випробували ??? Запускати упдейте у Він 7, в режимі емуляції Він ХР Ви пробували ???
Інші ресівери, на ноль-модемного кабелю, шиються без проблем,таже ж і з вигрузкою із ресівера.Проги upgrade 1.0.7 ua,Upgrade 1.0.7,
CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7,MX 1.09 Codec By Mike запускаются нормально
gesha_rd,Тоді 1. Переріте і при потребі доведіть до норми всі напруги на БЖ.
2. Іноді ресівери даного класу вимагають ну дуже короткого ноль-модемного кабелю. Також можна попробувати побавитися зі зменшенням швидкості порту, зменшувати потрібно в програмі і в налаштуваннях СОМ порту в ОС
gesha_rd
03.12.2011, 13:30
злітає завантаження софта і дампа після 2-7% з стаціонарного компа (Він 7 Upgrade 1.0.7) на Globo 5000 підскажіть можливі варіанти виправлення ситуації,
напруги в б.ж.
3,3-3,19
5,0-5,22
12-12,9
22-23,9
30-30,4
конденсатори вздуті поміняв
Вирішив проблему запуском упдейте у Він 7, в режимі емуляції Він ХР
Всім дякую!
buratino
04.12.2011, 16:51
Доброго вечора панове!Підкажіть будь ласка інфу по приймачю глобо 6010 вчора перешив сусіду цей тюнер та незабаром злетіла прошивка.Що потрібно зробити щоб не злітало?
Доброго вечора!Підкажіть, чи є на ці реси софт для Xtra TV?
buratino, Якщо вірити Вашому підпису Встановлення програмного забезпечення на всі моделі супутникових приймачів,та налаштування каналів. то Ви нам усім на форумі повинні це роз'яснити :o . Якщо серйозно - читаємо форум - розділ по ремонту даного класу ресіверів...
europa, Підкажіть, чи є на ці реси софт для Xtra TV? Який софт ? Ви про що ??? А що в даної лінійки ресіверів є CR для роботи з картами Conax ???
Який софт ? Ви про що ??? А що в даної лінійки ресіверів є CR для роботи з картами Conax ???
У мене Digital 6100 CR з картоприймачем...
Тому і запитую...
Digital 6100 CR Ну це вже зовсім інша справа. :D
Софти на дану лінійку не виходять вже більше 2 років. Попробуйте підняти це питання на офіційному форумі підтримки провайдера...
buratino
04.12.2011, 18:23
Що розяснити пан Славон???Поясніть корректно!А не приколами!Я бачю ви дуже розумний!!!!!!!!!!!
buratino, Так судячи з усього, не розумніший за Вас ! На цьому дану дискусію вважаю вичерпаною :D
Тепер по темі вчора перешив сусіду цей тюнер та незабаром злетіла прошивка.Що потрібно зробити щоб не злітало? Перешили Ви ресівер і що з того ??? Якою пришивкою (виробник і нормер версії) ??? Ресівер при цьому Ви дивились ??? Наприклад, банальне - вихідні напруги на БЖ в нормі ??? І тд.тп.
Дані ситуації вже розглядались на форумі - читаємо форум !!!
Anatolii-2
18.01.2012, 00:37
В кого є нова прошивка для GLOBO-5000, щоб в ключах BISS в ID можна булоб записати букви і ціфри. Якщо можна скиньте будь ласка на сайт.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ? :o
gotsanyuk
28.01.2012, 13:00
здрасти .помогите прошить ресивер оптикум 4100
Готовий приїхати до вас додому і прошити. Або прочитати за вас форум, і скористатись пошуком.
так не перший рас шью ресы.а вот с етим никак не могу разобратся .и читал вроде .что тяжело ткнуть носом где что взятьТут: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
так не перший рас шью ресы.а вот с етим никак не могу разобратся .и читал вроде .что тяжело ткнуть носом где что взять
делал вот так UPGRADE 1.0.07 після запуска 1) вибираєш ком порт 2)Download Softvare 3) вибираєш дамп 4) нажимаєш старт.
брал вот етот софт [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] пост 20 .и реакции 0
...після старта конектися нуль-модемним кабелем і все має піти.
У мене також клон 3000-6000, і вся послідовність що ви описали вище правильна, все має працювати. Можливо щось з кабелем.
sat-prof
28.01.2012, 14:42
Заміни електроліти в БЖ (С13,С15) по 5В і 3.3 і буде тобі щастя
KOT1971, Часто буває,що рес. не хоче прошиватися із за підсівших конденсаторів в БЖ, працювати-працює а вот шитися не хоче,тобто не конектиться.перевір чи з реса на реса піде.Якщо ресивер Ок ,то спобуй шити на іншому компі.Я мав таку проблему ,все аналогічно як і в тебе.проблема була у компі.переставив віндовс і все пішло.
удачі.
kreshnot
28.01.2012, 15:38
KOT1971 ,відключи антивірус,може він блокує загрущик.
Поміняй кондюки як вище зказано і все буде з прошивкою ОК!
В мене теж Авіра блокує загрузчика коли вставляю файл- пише, шо знайшла вірус і все вирубає. Може дійсно спробувати вимкнути Авіру?
Може дійсно спробувати вимкнути Авіру?
має допомогти
Не допомогло. Тепер після команди опен файл-опен - програма загрузчик зникає і пише шо обнаружена ошибка CPUpgrade MFC Application
Не допомогло. Тепер після команди опен файл-опен - програма загрузчик зникає і пише шо обнаружена ошибка CPUpgrade MFC Application
Видаліть стару программу загрузчика,закачайте і встановіть по новому.
Знайшов вирішення прблеми на польському форумі!
з допомогою тоталкомандера створюємо теку на диску С:\digital\і закидуємо в неї загружчик, дамп, ключі, канали...
Ітоді вже не глючить!
gudini_zol
16.03.2012, 11:06
Мій дамп для Globo 3000 - 6000 і клонів
софт 3.4.07
завантажувач 1.07
4 * W +5 * E +13 * E
Тільки російськомовні канали + музика / спорт / мода
Канали відсортовано : укр. рус.
без фаворитів
тимчасово доступний до перегляду телеканал - Cовершенно секретно (в кінці списку)
Перевірте добре прошивку!
Таке враження, що вона з 2010/11 року, ні Першого національного, ні ТРК України і т.д.
Дякую
gudini_zol, прошу пана що за наїзди !!!
1. Канали і ключі у даного класу ресіверів зберігаються, як і повинно бути в номальних ресіверах, в окремих файлах, а не в прошивці !!! Це Вам не Жлобо 4100С
2. Навіть якщо у викладеному файлі немає того що вам треба, то це не причина кричати на весь форум караул !!! Вам ніхто і нічого не винен, всі прошивки користувачі викладають по своїй добрій ініціативі і за наслідки використання Вами того чи іншого софта вони розуміється відповідальності не несуть...
3. Невже так Важко відсканувати декілька відсутніх ТР та вбити декілька ключів вручну
4. Читаємо форум, вїзджаємо в тему...
gudini_zol
16.03.2012, 15:52
gudini_zol, прошу пана що за наїзди !!!
1. Канали і ключі у даного класу ресіверів зберігаються, як і повинно бути в номальних ресіверах, в окремих файлах, а не в прошивці !!! Це Вам не Жлобо 4100С
2. Навіть якщо у викладеному файлі немає того що вам треба, то це не причина кричати на весь форум караул !!! Вам ніхто і нічого не винен, всі прошивки користувачі викладають по своїй добрій ініціативі і за наслідки використання Вами того чи іншого софта вони розуміється відповідальності не несуть...
3. Невже так Важко відсканувати декілька відсутніх ТР та вбити декілька ключів вручну
4. Читаємо форум, вїзджаємо в тему...
Я щось не зрозумів, хто на кого наїжджав :)
Вчіться користуватись більш спокійною лексикою, Ви ж модератор !
Було проінформовано користувача про помилку у викладанні свого ДАМПУ, а не прошивки. Дамп передбачає вже відсортовані канали та вбиті ключі, якщо Вам про це невідомо. І великої різниці у дампах між 3000/6000 і 4100 чи 7010 немає, "прошиваються" ресивери і працюють доволі коректно на них.
kreshnot
16.03.2012, 16:21
Я щось не зрозумів, хто на кого наїжджав :)
Вчіться користуватись більш спокійною лексикою, Ви ж модератор !
Було проінформовано користувача про помилку у викладанні свого ДАМПУ, а не прошивки. Дамп передбачає вже відсортовані канали та вбиті ключі, якщо Вам про це невідомо. І великої різниці у дампах між 3000/6000 і 4100 чи 7010 немає, "прошиваються" ресивери і працюють доволі коректно на них.
До вашого відома:у цих апаратах список каналів і ключи йдуть окремо,а не дампом.
gudini_zol,
Попробуй цей список і ключі від 22.01.2012 Саме собою що перший національний прийдеться руцями вводити і ключ також [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
gudini_zol
16.03.2012, 16:35
gudini_zol,
Попробуй цей список і ключі від 22.01.2012 Саме собою що перший національний прийдеться руцями вводити і ключ також [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Мені шкода, можливо Ви не тримали цих апаратів а руках, не "прошивали" їх.
А я це роблю на день, десятки разів, різні ресивери.
Дампи є як для Глобо 3000/6000 так і для 4100 / 7010.
Дамп передбачає вмістиме каналів і ключів.
Робиться програмою Summator. Є такий користувач для прикладу Serega він викладає дампи, ці дампи "заливаєте" у свій 3000-ик і маєте і канали і ключі зразу :) І перший національний тут, і ТРК Україна.
kreshnot
16.03.2012, 16:43
gudini_zol, а чим відрізняються Глобо 3000 від Глобо 4100?
gudini_zol
16.03.2012, 16:47
gudini_zol, а чим відрізняються Глобо 3000 від Глобо 4100?
Процесором, для початку.
3000/4100/5000/6000 серія до 2009 року, десь так, якщо не помиляюсь.
Після цього польський завод вже не випускав Глобо, а почались китайці.
Різні назви Глобо 4100, Digital 4100, Orton і т.д., тут і прошивки і процесор вже інший, ну і розміри самих апаратів :) мінімальні.
Зрештою, гугл в допомогу ;)
kreshnot
16.03.2012, 16:57
Процесором, для початку.
3000/4100/5000/6000 серія до 2009 року, десь так, якщо не помиляюсь.
Після цього польський завод вже не випускав Глобо, а почались китайці.
Різні назви Глобо 4100, Digital 4100, Orton і т.д., тут і прошивки і процесор вже інший, ну і розміри самих апаратів :) мінімальні.
Зрештою, гугл в допомогу ;)
На скільки мені відомо Глобо 3000 від Глобо 4100 в принципі не відрізняються ,а от Глобо 4100С Вже інша річ.
gudini_zol
16.03.2012, 17:05
На скільки мені відомо Глобо 3000 від Глобо 4100 в принципі не відрізняються ,а от Глобо 4100С Вже інша річ.
Я ж написав цілу лінійку 3000/4100/5000/6000 - це один процесор.
4100 різних найменувань, та виробництва після 2009 року - новий процесор.
Не завжди можна побачити 4100С, китай їх найменування змінює до невпізнання :) Поки не зайдеш в меню, нічого не видно :)
gudini_zol,
Та достав ти зі своїми Дампами [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]а окремо залити список а потім ключі тобі що віра мішає?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Був в мене такий тюнер але давно викинув на свалку і тобі рекомендую [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
16.03.2012, 17:14
Я ж написав цілу лінійку 3000/4100/5000/6000 - це один процесор.
4100 різних найменувань, та виробництва після 2009 року - новий процесор.
Не завжди можна побачити 4100С, китай їх найменування змінює до невпізнання :) Поки не зайдеш в меню, нічого не видно :)
Я знаю,не в тому річ.Коли пишите назву тюнера -пиші будь ласка його повну назву,бо по ваших дописах-що всі ці тюнера можно шити одним дампом.
gudini_zol
16.03.2012, 17:20
gudini_zol,
Та достав ти зі своїми Дампами [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]а окремо залити список а потім ключі тобі що віра мішає?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Був в мене такий тюнер але давно викинув на свалку і тобі рекомендую [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Друже, я нікого не доставав. Дампи не мої, це перше. Хто їх викладає велике дякую, допомагає у швидкому реагуванні на зміни на супутниках.
По-друге, в мене ресивер дрімбокс, а ресивери які я описую, це ресивери які приносять мені клієнти, допомогти у оновленні каналів.
По-третє, поважаймо один одного !
Я знаю,не в тому річ.Коли пишите назву тюнера -пиші будь ласка його повну назву,бо по ваших дописах-що всі ці тюнера можно шити одним дампом.
Ок, дякую за зауваження.
Хлопці не свариться, якщо це дамп то має бути список каналів ключі і тд, а прошівка йде гола.
gudini_zol правий
всім добрий вечір може в когось була така проблема з digital 4100 plus я прошив його прошивкою все показувало добре доки я не видалив два канали pg hustler і змінив мову на українську в мене дома показує добре а вот у сусіда його же тюнер нехоче тіки sirius остальні дуже довго думають входи на дісеках що в мене що в нього однаково включені що може бути допоможіть дякую.....
kreshnot
23.03.2012, 00:51
всім добрий вечір може в когось була така проблема з digital 4100 plus я прошив його прошивкою все показувало добре доки я не видалив два канали pg hustler і змінив мову на українську в мене дома показує жобре а вот у сусіда його же тюнер нехоче тіки sirius остальні дуже довго думають входи на дісеках що в мене що в нього однаково включені що може бути допоможіть дякую.....
Могла косо стати прошивка,але почати треба з БЖ,при занижених напругах таке теж буває.
kreshnot
23.03.2012, 01:18
то що мені робити
Яж тобі написав
gudini_zol
20.08.2012, 13:47
Дамп для GLOBO3000-6000 і клонів від AK BARS.
софт - TRUMAN-SW3.4.09b-KEY-UPGRADE by Folka58
список каналів 4W-5E-13E 11.08.12 <==== ОНОВЛЕНО!!
ключі MX від kahlan за 16.08.11 <==== ОНОВЛЕНО!!
Всі ключі працюють!
Додані на канал 12245 H 27500 (Hotbird 13 ° E)-STS International (BISS)
і
ConstantCw-11642 H 27500 (Hotbird 13 ° E)-Zee Russia, Zee Cinema, Zee TV
Дамп-створений за допомогою проги "Summator2"ukrprofukrprof
Привіт
Дамп невірний, не містить ні каналів, ні ключів, перевірте будь-ласка!
Всередині архіву старий файл 2011 року!
Дякую
При потребі ключі і списки у сусідній темі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) . На цьому флуд і темі припиняємо.. Дякую...
kreshnot
20.08.2012, 14:21
Привіт
Дамп невірний, не містить ні каналів, ні ключів, перевірте будь-ласка!gudini_zol, в дампі і ключи і канали є.
Вчиться правильно завантажувати.
Star track 550D 3.3.27 emu
2 5.3.0
1,0,7
1.0.0 Bigsat
Всі кодовані канали приймає а СТС ні, (12245)
Вводив замість ID 00065 (0121---і 0120,0122) не працює.
Прошивку міняти7 Підскажіть ОК!
1. Глянути чи немає ще одного ключа з 00065
2. Періввірити чи правельно введена в ключ частота ТР в списку ТР та в ключах :2600 00065 12245
Все провірено 2600 в прош. БІГСАТ не вводиться клон 4000-6000 глобоподібних.,верс,5518 .
Глянути чи немає ще одного ключа з 00065
На це зверни увагу
Все провірено 2600 в прош
Добав новий ключ з 2610,а не 2600,це вихід коли айді співпадають!!!
startrek 550d це клон globo 5000 забиваеться все в ему на ура сам забивав ключ на стс інтернаціонал в даному тюнері проц 5518 в мене версія прошивки 3.4.09 вхід в ему 9339. Може у вас startrek550 super plus це клон ,bigsat.вродіби globo 7010a там дійсно вводиться caid 2600 для кодіровки biss попробуйте ввести f1 + червона клавіша там вродіби можна також вводить ключ в бісс ( в залежності від прошивки)
VADYA777
22.08.2012, 21:51
Star track 550D 3.3.27 emu
2 5.3.0
1,0,7
1.0.0 Bigsat
Всі кодовані канали приймає а СТС ні, (12245)
Вводив замість ID 00065 (0121---і 0120,0122) не працює.
Прошивку міняти7 Підскажіть ОК!
Та в мене така сама проблема була з вводом ключа Biss на СТС на ресах Globo3329C 33329B та Globo3000 та інших-вирішив -поставив ключ в списку Biss першим (або відредагуйте з пульта)№1 2600-00065-12245-КЛЮЧ-і на всіх ресах запрацювало!!!!! "кому допомоглло можите натиснути +та подякувати"
Та в мене така сама проблема була з вводом ключа Biss на СТС на ресах Globo3329C 33329B та Globo3000 та інших-вирішив -поставив ключ в списку Biss першим (або відредагуйте з пульта)№1 2600-00065-12245-КЛЮЧ-і на всіх ресах запрацювало!!!!! "кому допомоглло можите натиснути +та подякувати"
Це все ясно але 2600 в цій прошиві зовсім не існує.
ЕМУ-9976 (БІГСАТ 6500 прима ) Ver.5518 Patch 1.0,46 2006
В цій прош. в ІД вводяться тільки цифри (букви я переводив в цифри на інші канали.
Ключики в стронги,ауруми -джокери,самсун9500.Ево --3329В,С....вводимо без проблем!!
2600 в прошиві ТРУМАН а МЕНЕ піклує БІГСАТ ???
startrek 550d це клон globo 5000 забиваеться все в ему на ура сам забивав ключ на стс інтернаціонал в даному тюнері проц 5518 в мене версія прошивки 3.4.09 вхід в ему 9339. Може у вас startrek550 super plus це клон ,bigsat.вродіби globo 7010a там дійсно вводиться caid 2600 для кодіровки biss попробуйте ввести f1 + червона клавіша там вродіби можна також вводить ключ в бісс ( в залежності від прошивки)
ТАК в прош, ТРУМАН - ЕМУ 9339,це УРА!!! пройдено ,от і запитання чи міняти прош.
А як ввести в прош. БІГСАТ - ЕМУ 9976 канал СТС ???
Всі існуючі БІСС ключі введені і працюють.
В цій прош. в ІД вводяться тільки цифри
Тоді пробуйте так - 00101
kreshnot
22.08.2012, 23:34
walik, а хто не дає прошити тюнер іншим софтом?
VADYA777
23.08.2012, 00:09
Це все ясно але 2600 в цій прошиві зовсім не існує.
ЕМУ-9976 (БІГСАТ 6500 прима ) Ver.5518 Patch 1.0,46 2006
В цій прош. в ІД вводяться тільки цифри (букви я переводив в цифри на інші канали.
Ключики в стронги,ауруми -джокери,самсун9500.Ево --3329В,С....вводимо без проблем!!
2600 в прошиві ТРУМАН а МЕНЕ піклує БІГСАТ ???
БІГСАТ 6500 прима -це клон Globo3000-6000 та перепроший його та не парся з ключами (віss в ньому в кріпто) тільки спочатку поміняй завантажувач!!!
БІГСАТ 6500 прима -це клон Globo3000-6000 та перепроший його та не парся з ключами (віss в ньому в кріпто) тільки спочатку поміняй завантажувач!!!
За клони в курсах читайте пост 167,прош діють ,дякую!!
Бігсатовська прош ліпше підходить для настройки СУПУТН.АНТЕН !!!
Тоді пробуйте так - 00101
ОК!!! При вводі 101 появився СТС !
Вдячний !!!:p:p:rolleyes::rolleyes:
gudini_zol
28.08.2012, 13:53
gudini_zol, в дампі і ключи і канали є.
Вчиться правильно завантажувати.
Привіт
Зрозумійте, якщо Ви не спеціаліст, хоча я дуже сумніваюсь, дамп завантажити невірно неможливо, він або залиється на флешку, або ні. Але щоб один раз прошити з каналами, а інший без, це нереально.
Причина тут зовсім в іншому, так ось :
факт в тому, що дамп який було викладено у цьому пості
є старим і невірним, дата створення його 10.09.2011 року
Про що автору повідомив, і наступні рази вже викладає вірні, за що велике спасибі.
ОК!!! При вводі 101 появився СТС !
Проста математика перевод Hex в Dec [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Проста математика перевод Hex в Dec [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Проста,переводив букви в цифри,а тут вилетіло з:confused:(флешки),
Де ВИ були в потр. час?
Після вводу (101) ,я вже за допомогою калькулятора (65 перевів 101),
Привіт
Зрозумійте, якщо Ви не спеціаліст, хоча я дуже сумніваюсь, дамп завантажити невірно неможливо, він або залиється на флешку, або ні. Але щоб один раз прошити з каналами, а інший без, це нереально.
Ще й як можно залити дамп с компа в "не той тюнер" :) I вiн залiзе в тюнер , а чи робитиме - це друге питання . Це трапляеться навiть пiсля багатьох рокiв роботи з тюнерами
Тут пiв форума таких хто помилявся з прошивками ,а потiм робили JTAG , включая й мене :)
Але щоб один раз прошити з каналами, а інший без, це нереально.
Тут не зовсiм зрозумiв
Можливо щось я недопоняв , пиши
gudini_zol
29.08.2012, 11:51
Ще й як можно залити дамп с компа в "не той тюнер" :) I вiн залiзе в тюнер , а чи робитиме - це друге питання . Це трапляеться навiть пiсля багатьох рокiв роботи з тюнерами
Тут пiв форума таких хто помилявся з прошивками ,а потiм робили JTAG , включая й мене :)
Тут не зовсiм зрозумiв
Можливо щось я недопоняв , пиши
Привіт
Якщо дамп містить канали, то прошити цей дамп стандартно через Dowload Software без каналів нереально. А цього разу виклали просто помилкову прошивку, навіть не дамп, і ще 2011 року.
Якщо дамп містить канали, то прошити цей дамп стандартно через Dowload Software без каналів нереально. Як це не реально ??? Достатньо вибрати у меню загрузщику не ту оцію...
А цього разу виклали просто помилкову прошивку, навіть не дамп, і ще 2011 року. Значиться так - перестаємо "борзіти" і "качати права" на форумі. Ну помилився чоловік, чи Ви до кінця не розібралися і що з того ??? Дампів на форумі "вогон і маленька вагонетка", тому беремо інший і пробуємо його...
На форумі Вам особисто ніхто і нічого не забов'язаний. Користувачі допомагають один одному з власної ініціативи і в міру своїх знань та можливостей...
Скажіть будь-ласка як можна відсортувати канали, які знахотяться в списках каналів, які на цьому форумі викладаються, в программі Channel Edit 1.0.7, без з'єднання з ресівером на компі??? Після залиття списку каналів на тюнер у мене весь список перемішало.............
vanja, А що заважає посортувати канали на ресівері вручну з пульту ???
Я так розумію, що це не можливо.........просто на компютері це швидше можна зробити.........
vanja, Ваші твердження є доволі спірні. Зараз з 3-ьох головоого для даного тюнера є нормальних 90 каналів - спочатку відскановуєте вручну ТР, викидаєте зайве (особливо з НВ 13Е) і сортуєте собі з пульту як душа забажає...
За той час поки Ви розводите тут на форумі дискусії вже б усе давно зробили..
vanja, Проскануй спочатку ті транспондери які Ти хочеш дивитися (скажем
укр+рус+пол+іта...) з кожного супутника,а не кожен супутник автоматом,і пересортуєш вручну скоріш ніж на компі.Далі зберігаєш собі і ...
Доброго всім дня... Після переустановки ОС на Windows 7 перестав працювати загрузчик для Globo 3000-6000 Upgrade 1.0.7... Починає вибивати наступну помилку [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
це вказує на відсутність якогось файла dll??
Хтось з таким зустрічався??? Як з таким боротись???
kreshnot
05.01.2013, 16:01
Dhsus, антівірус відключи
Доброго всім дня... Після переустановки ОС на Windows 7 перестав працювати загрузчик для Globo 3000-6000 Upgrade 1.0.7... Починає вибивати наступну помилку [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
це вказує на відсутність якогось файла dll??
Хтось з таким зустрічався??? Як з таким боротись???
Постав совместімость з віндовс ХР через праву кнопку і все буде працювати.
Наводиш курсор на програму - права кнопка - свойства - совместимость і ставиш галочку.
антівірус відключи
Це не допомагає....
Постав совместімость з віндовс ХР через праву кнопку і все буде працювати.
Пробував, не іде... Може воно щось в реєстрі не може прописати??? Чи може файлика *dll якогось бракує???
Пробував, не іде... Може воно щось в реєстрі не може прописати??? Чи може файлика *dll якогось бракує???
Скачай щераз прогу і спробуй зробити як я писав, у мене була аналогічна ситуація все працювало.
На жаль ні... Перепробував все... Від імені адміністратора, "совместимость", відключення антивіруски....не іде...
Не знаю я вже... Не получається.... Вже все перепробував... Не йде... [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
це вибиває коли з розпакованої папки вибираю Upgrade 1.0.07B-V001.exe... Ще на всякий випадок файл mscomm32.ocx закинув в папку system32... При запуску файла regsvr32.exe видає наступне:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Коли пробую зареєструвати mscomm32.ocx так як описано тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B 5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE% D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C_%D1%84%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D 1%8B_*.dll_%D0%B8_*.ocx) видає наступне:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Може я щось не те роблю.... :confused::confused::confused::confused:
sat-prof
05.01.2013, 19:03
Dhsus, поставте хпшку...
поставте хпшку...
Та не дуже і хочу міняти ОС... Так як вже 3 роки сиджу на ліцензійній 7... Тай раніше усе ішло.... Після переустановки таке сталось.... А решту все іде... Тільки для глобіків 3000-6000...
sat-prof
05.01.2013, 19:23
Загрузчик
а може то проблема в нестачі dll????? Може якого симулятора хоче???
Петрович
05.01.2013, 20:08
Та не дуже і хочу міняти ОС... Так як вже 3 роки сиджу на ліцензійній 7... Тай раніше усе ішло.... Після переустановки таке сталось.... А решту все іде... Тільки для глобіків 3000-6000...
Попрбуйте переставити сьому.У мени щось подібне було з ХП.
Ладно... Поки що чіпати не буду, в разі потреби прошивки прошию на стац. комп'ютері.... А на ноуті при нагоді і переставлю вінду.... Всім дякую за допомогу!!!
Роман.МАР
05.01.2013, 23:19
Ладно... Поки що чіпати не буду, в разі потреби прошивки прошию на стац. комп'ютері.... А на ноуті при нагоді і переставлю вінду.... Всім дякую за допомогу!!!
Спробуй цей.
чи може jsc sport робити на globo 4000
чи може jsc sport робити на globo 4000
НІ
Може але потрібно шарінг.ukrprof
sat-prof
03.02.2013, 14:05
Щось я не в темі!
Є підтримка софта з карточкою? в тюнері маю картопримач хотів б поставити клієнту на екстру!
Є підтримка софта з карточкою? в тюнері маю картопримач хотів б поставити клієнту на екстру!
Для Globo 3000-6000-немає.
sat-prof
03.02.2013, 17:15
svovka, а картоприймач для чого хз:)
svovka, а картоприймач для чого хз
Наприклад для CONAX -'мітріс'
sat-prof
03.02.2013, 18:50
svovka, аа..тепер зрозуміло дякую!
Привіт всім! Можливо в кого небудь десь завалявся старий софт 3.3.85 то викладіть будьласка??? А то де я тільки не шукав його і на яких сайтах-ніде немає...
Щось я не в темі!
На цiй XTRA робила без проблем
Вибирайте на свій смак.
Дякую ivashko!!!
Питання до знавців... Чомусь не можу вивантажити на комп із ресивера стартрек 550д список каналів або ж весь софт, починається вивантаження, доходить десь до 20-50%, відлік відсотків зупиняється. Завантажувач видає "Transfer failed" і на ресивері засвічується "0001". З компа на рес без проблем... Раніш теж таке бувало, то скачав іншого завантажувача і все прцювало нормально а зараз знову теж саме...
kreshnot
05.02.2013, 19:07
arki, ти на БЖ подивись,може ремонт потрібен?
arki, ти на БЖ подивись,може ремонт потрібен?
А на що саме в БЖ маю звернути відразу увагу???
kreshnot
05.02.2013, 19:22
А на що саме в БЖ маю звернути відразу увагу???
На напругу,та електроліти.
На напруги , які написані на Б/Ж 3.3v,5v,12v,24v,30v і тд. тестром міряєш та робиш висновки , яка напруга не грає міняєш кондюки :o
Доброго вечора панове, пітрібна допомога по тюнеру Cosmosat 7100, при вкючені все нормально запускається, працює секунд 5 і тухне морда і далі все. По напругам:
-3,3в - 3,3в
-3,3в - 3,3в
-30в - 26,3в
-5в - 4,9-5в
-5в - 4,9-5в
-22в - 21,2в
-12в - 10,5в
kreshnot
16.02.2013, 19:36
працює секунд 5 і тухне морда і далі все
Подивись ,БЖ працює?яка напруга?
яка напруга?
а та що вище непідходить, чи я щось не так зрозумів?
kreshnot
16.02.2013, 20:14
sanela, цікавлять напруги БЖ коли відключається тюнер
Панель живиться 5вольтами,а в цих космосатах в бж стоїть D882 в ролі стабілізатора з *дивовижними* режимами ,особливо температурними і на його виході майже небуває 5в а десь 4.7-4.8в.Може бути пробитим..,а яка напруга на його колекторі?Інакше треба починати з провірки імпульсів даних і тактів що йдуть на здвиг\регістр.
п.с Замало -12в - 10,5в що є опорою для 5в.С10 в БЖ я би поміняв.
kreshnot
16.02.2013, 20:48
п.с Замало -12в - 10,5в що є опорою для 5в.С10 в БЖ я би поміняв.
duman,поміняти можно,але на мою думку це нічого не вирішить.Треба знати напруги,коли рес сам відключиться.Мало інфи,може БЖ зовсім вирубається
Щойно підключив знову вродіби запрацював але взагалі немає сигналу і ще перед цим пару раз сам пособі перезагрузився, підкинув інший тюнер все нормально працює.
Також підключав з навантаженням і без, коли підключаю без все працює нормально, коли з навантаженням то вирубає морду і зависая якась цифра або перезавантажується.
І щойно замітив два вздутих конденсатора під шиною С17, С23.
kreshnot
16.02.2013, 21:29
sanela, міняй всі електроліти в БЖ
З цими БЖ треба бути обережним.Вони ніколи невирубуються а в основному взриваються від шима до конденсаторів вторички ,коли висихає С17 по 5в.
Напруги тоді піднімаються до 60в по шині 24в і 30в по 12в.Потрібно постійно їх контролювати.
robertkut
19.02.2013, 19:47
привіт для чого старий софт 3.3.85 ?
Прошиваеться флешка jtag все ок але тюнер не стартуе може дамп не підходить ?
Петрович
19.02.2013, 20:12
Прошиваеться флешка jtag все ок але тюнер не стартуе може дамп не підходить ?
Опишіть хоча б що висвічується?
привіт для чого старий софт 3.3.85 ?
ви в мене це спитали?:eek:
sanela, міняй всі електроліти в БЖ
Нарешті добрався я до реса... після заміни кондюків рес нормально запрацював, вирішив перепрошити і після перепрошивки знову почалося через пару секунд роботи взагалі пропало зображення потім появилося но дуже викривлене. Но перед цим замітив що рес перепрошивався довший час ніж звичайно, потім вирішив перепрошити щераз, рес нормально запустився, зображення не пропадає але не реагує на пульт взагалі і на кнопки також ( пульт робочий ). Хтось щось можесказати по цьому поводу, буду дуже вдячний.
kreshnot
25.02.2013, 22:04
Подивись роз*єм від морди до матплати,може погано вставлений
Тані з розємом все нормально
kreshnot
25.02.2013, 22:29
А напруги на виході БЖ у нормі?міряв?
*в бж стоїть D882* - яка напруга на колекторі і емітері ?
Друзі! Допоможіть з БЖ Cosmosat 7100! Всі напруги завищені відсотків на 10.
Електроліти поміняв всі - результат негативний.
Що,після заміни електролітів напруги стали поганіше згладжені?
Всі напруги завищені відсотків на 10.
По якій схемі зібраний БЖ? Є різні варіанти схем.
Дивись електроліт та діод по 3.3 та 5 в.(залежить до якої напруги прив*язана стабілізація.
БЖ Cosmosat 7100! Всі напруги завищені відсотків на 10
А конкретно які є величини,і чи працює при них тюнер?
kreshnot
02.03.2013, 19:15
Друзі! Допоможіть з БЖ Cosmosat 7100! Всі напруги завищені відсотків на 10.
Тоді міняй оптопару,мікруху TL431,діоди по 3.3в,5в,резистори дільника напруги на TL431
Перед заливкою нових каналів старі потрібно видаляти, чи ні?
Korpahec
24.04.2013, 20:26
Можеш лити свіжий список каналів вони самі зітруться а на їх місце стане свіжий список каналів які ти саме туди влив.:):):)
titvit811
24.05.2013, 12:38
digital 5000 plus це той самий глобо 5000????
Задаючи такі питання обов'язково викладаємо системну інфу ресіверу
Digital 5000 plus є клоном GLOBO 3000 - 6010 ( STі 5518 ). Все ПЗ підходить, в тому числі і дамп
titvit811
24.05.2013, 13:00
як туди ввести канал (україна )але в ручну не має шнура
якщо можна ))))плз
titvit811,мовчки, ручками з пульту зайти в ЕМУ і ввести ключ
Вид ключа приблизно такий
2600 <sid каналу в HEX> <частота ТР> <key8> <8 пар ключа>
titvit811
24.05.2013, 14:05
де найти ту ему?????підкажіть плз
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010