Увійти

Показати повну версію : Бокс на SAT-TV

Сторінки : 1 2 3 4 [5] 6

yyyyyhhh
18.10.2020, 10:07
У поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Василь Ломаченко (14–2, 10 КО) програв усі свої пояси Теофімо Лопесу з США (16–0, 13 КО). Після бою Ломаченко заявив, що не згоден з рішенням суддів:

«Я не знаю. Чесно кажучи, я думав по ходу поєдинку, що половина була рівною. Може бути, він десь вигравав на 1–2 раунди, але з другої половини я включився. В принципі, я вважаю, що другу половину я забрав.

Я хочу приїхати додому і переглянути поєдинок. Я не згоден з рішенням суддів! Я думав, що виграю, але результат є результат. Я з цим сперечатися зараз не збираюся.

Зараз я поїду додому, потім поговорю зі своїм промоутером і менеджером. Ми все обговоримо і вирішимо щодо подальших дій».

Нагадаємо, всі три судді віддали перевагу Теофімо Лопесу (116–112, 119–109, 117–111).

симчич
18.10.2020, 11:56
Той випадок, коли поразці не засмучений, бо програв Ломаченко разом з руським міром. Незабаром таке ж чекає й Усіка, ще одного адепта руського міра в Україні

yyyyyhhh
19.10.2020, 08:16
Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі, росіянин Олександр Беспутін підтримав українського боксера Василя Ломаченка після поразки в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі від американця Теофімо Лопеса.

«Вася Ломаченко - чемпіон! Ти найкращий, брате!», - написав Беспутін в інстаграмі.

Нагадаємо, всі три судді віддали перевагу Теофімо Лопесу (116-112, 119-109, 117-111).

yyyyyhhh
20.10.2020, 08:46
Колишній чемпіон світу В'ячеслав Сенченко підтримав Василя Ломаченка (14-2, 10 КО), який поступився американцеві Теофімо Лопесу (16-0, 12 КО).

У коментарі під постом LuckyPunch в Instagram фахівець написав:

«Особисто для мене, Ломаченко залишається українським боксером, який увійшов в історію. Упевнений в його поверненні і немає сумнівів, що найближчим часом він знову стане чемпіоном», - написав Сенченко.

Нагадаємо, Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів: 116-112, 117-111, 119-109.

yyyyyhhh
21.10.2020, 08:17
Днями промоутер Тайсона Ф'юрі підтвердив, що контракт на третій бій проти Деонтея Вайлдера закінчився, тому британець готується до іншого поєдинку.

Сторона Вайлдера, як і сам боксер, зберігає мовчання, що дивує багатьох в боксерській середовищі. Відомий промоутер Едді Хірн не розуміє, що сталося з Деонтеєм.

«Вайлдер немов випарувався. Його ніде немає, а його менеджери склали найгірший контракт в історії. Договір на третій бій просто завершився, серйозно? Ось так просто?».

«Що сталося з Вайлдером - він більше не хоче помститися за поразку? Можливо, він більше не хоче бути боксером? Втратив бажання виходити в ринг? Поки взагалі не зрозуміло, що з ним відбувається», - сказав Хірн.

Останнім часом Вайлдер ніяк не коментує бій з Ф'юрі, а його соцмережі не оновлюються з серпня.

yyyyyhhh
22.10.2020, 09:05
Боксер Дерек Чісора, коментуючи поразку Василя Ломаченка від Тео Лопеса, вважає, що українцеві дуже важливі глядачі в залі.

Втім, перед боєм з Олександром Усиком британець визнав, що йому теж важливо відчувати віддачу від залу.

«Потрібно розуміти, що Ломаченку дуже важливі глядачі в залі, поруч з рингом. А його бій дивилися скільки - 25 осіб? Усику, як і мені, дуже потрібні глядачі під час поєдинку».

«Нам потрібно буде шукати інший шлях для натхнення у вирішальних раундах. Ти буквально живеш емоціями глядачів. Це стосується і футболу, і тенісу, і боксу», - вважає Чісора.

Бій Усик - Чісора відбудеться 31-го жовтня при порожньому залі.

yyyyyhhh
23.10.2020, 08:42
Промоутер Боб Арум, чия компанія веде справи Василя Ломаченка і Тео Лопеса. не виключив, що реванш можливий, однак згоду повинні дати обидва боксери.

У контракті на перший бій, який Ломаченко програв одноголосним рішенням суддів, пункту про реванш не було.

«Все в руках боксерів, вони приймають рішення. Закінчилася та ера, коли промоутери нав'язували всім боксерам будь-які бої. Ми сядемо з ними і обговоримо реванш».

«Я їм розповім всі деталі, в тому числі фінансові. Ось нехай і вирішують. Якщо обидва згодні - відмінно. Якщо не згодні - теж нормально», - сказав Арум.

yyyyyhhh
24.10.2020, 07:32
Колишній суперник Олександра Усика Тоні Беллью поділився очікуваннями від поєдинку українця проти Дерека Чісори, який пройде 31 жовтня:

«Чісора ніколи не віддає свої бої просто. Це справжній тест для Усика в новому дивізіоні. Подивимося, чого він вартий.

Чісора буде перти, він дасть бій, він не буде зупинятися. Буде йти вперед і йти. Питання в тому, чи зможе Усик стримувати його.

Думаю, 5-6 раундів йому буде це вдаватися, але настане момент в бою, коли потрібно буде щось робити. Не можна просто бігати 12 раундів. Це не спрацює. Але мені цікаво подивитися, що станеться».

yyyyyhhh
25.10.2020, 08:29
Мер Києва і колишній чемпіон суперважкої ваги Віталій Кличко на своїй сторінці в Facebook розповів, що черговий тест на коронавірус показав позитивний результат.

Кличко пішов на самоізоляцію. Відзначимо, що 25-го жовтня в Києві відбудуться вибори мера, в яких Віталій бере участь

«Друзі! Коронавірус підкрався в самий незручний момент. Сьогодні отримав позитивний результат тесту».:(

«Робота мера під час пандемії, звичайно, передбачає постійний ризик. Спілкування з людьми, перевірка лікарень. Зокрема, регулярно бував і в інфекційних відділеннях, де лікують хворих на COVID-19».

«Намагався берегтися. Враховуючи специфіку роботи, регулярно робив тести. Сьогоднішній, на жаль, - невтішний. Почуваюся добре. Але мушу піти на самоізоляцію. Працюватиму з дому».

«Будь ласка, не нехтуйте правилами і не ігноруйте загрозу! Бережіть себе»!

yyyyyhhh
26.10.2020, 08:54
Непереможний український боксер напівсередньої ваги Тарас Шелестюк поділився думкою щодо травми колишнього чемпіона Василя Ломаченка (14-2, 10 КО), яка, на думку деяких, завадила українцю перемогти Теофімо Лопеса (16-0, 12 КО).

«Ломаченко може спробувати взяти титул абсолютного чемпіона світу, спустившись у другу напівлегку вагу. За пару років можна зібрати всі пояси і втілити свою мрію в реальність.

Після поєдинку команда Ломаченко сказала, що у Васі було пошкоджене плече, що він не міг боксувати, і йому зробили операцію. Я переглядав бій два рази і не побачив, що плече заважало Васі працювати на максимум. Йому більше заважало те, що він не боксував 14 місяців і що суперник не дав йому нічого зробити. Замість одного з найкращих бійців pound-for-pound Вася виглядав як просто хороший боксер. Це заслуга Лопеса, його команди і батька», - сказав Шелестюк у відео, опублікованому на його ютуб-каналі.

Нагадаємо, Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів: 116-112, 117-111, 119-109.

yyyyyhhh
27.10.2020, 05:50
Легендарні боксери Майк Тайсон і Рой Джонс проведуть поєдинок 28 листопада цього року. WBC підготував для ветеранів боксу.

Пояс виконаний в традиційному для WBC зеленому кольорі, на ньому зображені фото Тайсона і Джонса. Також на поясі є напис Black Lives Matter.

На рахунку 54-річного Тайсона 58 боїв, в яких він здобув 50 перемог (44 нокаутом), зазнав шість поразок, ще два бої були визнані такими, що не відбулися. У професійній кар'єрі 51-річного Джонса 66 перемог (47 нокаутом) і дев'ять поразок.

yyyyyhhh
28.10.2020, 08:31
Український боксер середньої вагової категорії Макс Бурсак (37-6-2, 16 КО) в наступному бою повинен битися за пояс чемпіона Європи за версією EBU у категорії до 76,2 кг.

Суперником українця стане представник Італії Джованні де Кароліс (28-9-1, 13 КО).

Поєдинок повинен пройти на початку 2021 року.

Останній бій Бурсак провів 8 жовтня, коли переміг Дмитра Семерніна.

yyyyyhhh
29.10.2020, 08:41
Американський боксер Деонтей Вайлдер у грудні повинен був знову битися проти Тайсона Ф'юрі за пояс WBC суперважкої ваги, проте контракт на поєдинок закінчився.

Промоутер Едді Хірн впевнений, що Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі, які володіють усіма поясами ваги, до 2022 року мінімум не дадуть Вайлдеру шансів повернутися в титульний поєдинок.

«Не знаю жодного боксера, який не хотів би отримати реванш. Але Вайлдер зник, нічого не говорить. Все це дуже дивно, але Деонтей свій шанс втратив».

«Якщо Джошуа переможе Пулєва, то в 2021 році будуть його поєдинки з Ф'юрі, тому до 2022 року Вайлдер шансів на титул не отримає. Можливо, він взагалі вже закінчив кар'єру», - сказав Хірн.

yyyyyhhh
30.10.2020, 08:59
Український боксер суперважкої ваги Віктор Вихрист (3-0, 3 КО) свій наступний бій проведе 31 жовтня в Гамбурзі.

Кременчужанин битиметься з 43-річним німцем турецького походження Якупом Сагламом (43-6, 39 КО). Саглам відомий тим, що за свою кар'єру провів поєдинки з Марко Хуком, Джозефом Паркером і Мануелем Чарром.

Попередній бій українець провів 20 вересня в Дніпрі, нокаутувавши Габріеля Енгуему (10-10, 6 КО).

yyyyyhhh
31.10.2020, 08:38
Обов'язковий претендент на титул чемпіона світу за версією WBO у надважкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) поділився думками про майбутній поєдинок проти Дерека Чісори (32-9, 23 КО).

«Навіть не знаю, що нового я покажу в порівнянні з боєм з Візерспуном. Я буду боксувати, показувати свій бокс, який всім подобається і через який мене дивляться.

Я не розважаюся, це мій спосіб життя, я так живу. Я не збираюся нікого розважати. Я дозволяю собі це показувати рівно настільки, наскільки цього хочу.

Чісора - топовий чувак, який боксував з Кличком і Девідом Хеєм. Він стільки хлопців перебив, це топова людина», - сказав Олександр Усик в інтерв'ю ютуб-каналу SecondsOut.

Нагадаємо, бій Усик - Чісора відбудеться 31-го жовтня.

Олександр Усик - Дерек Чісора. Прогноз і анонс на бій

yyyyyhhh
01.11.2020, 08:33
Великий вечір боксу за участю знаменитого українського боксера відбувся ввечері 31 жовтня в Лондоні на «Вемблі Арені».

У головному бою вечора в суперважкій вазі зійшлися екс-чемпіон світу в крузервейті Олександр Усик (17–0, 13 КО) та британський ветеран Дерек Чісора (32–9, 23 КО).

Для Олександра Усика, який дебютував у важкій ваговій категорії вже більше року назад перемогою над Чаззом Візерспуном, поєдинок з Дереком Чісорою повинен був дати відповідь на питання: «Чи готовий екс-чемпіон у крузервейті до битви за чемпіонські пояси у суперважкій вазі?» Так, Чісору не можна ставити в один ряд з Джошуа, Ф'юрі або Вайлдером – ні за талантом, ні за антропометрією, але це й не попередній опонент Усика, який через форс-мажор з'явився за кілька днів до бою, але все одно доставив чимало клопоту Усику.

Чісора – це суперник іншого рівня, який може вирішити результат поєдинку одним ударом. «Я спарингую з Чісорою 12 років. Він потужний хлопець. Подивіться на нокаути Дерека. Це не ті перемоги, коли ти завдав п'ять поспіль ударів і рефері зупиняє бій. У Чісори інші нокаути. Бум – Шпілька в нокауті. Бум – Такам в нокауті. Ми бачимо, що у нього є здатність вирішувати всі одним ударом», – таку характеристику співвітчизнику дав чемпіон світу за версіями WBO і IBF Ентоні Джошуа. При цьому Джошуа все-таки зазначив, що вважає фаворитом бою українця.

На зважуванні Чісора виявився набагато важчим за Усика: 115,7 кг у британця проти 98,4 кг у українця. На думку, менеджера Чісори, колишнього чемпіон світу в крузервейті і хевівейті Девіда Хея, перевага в масі має бути визначальною: «Бачили поразку Ломаченка нещодавно? Випадок, коли розмір боксера виявився важливішим за техніку і все інше. Це ж буде з Усиком», – голосно заявив Хей.

На прес-конференції перед боєм Усик і Чісора завели дискусію про те, хто ж король джунглів. «Якби цар тварин був найбільшим і важким, то це був би не лев, а слон», – висловив свою думку Олександр. Чісора перервав його: «Слон – це реальний король джунглів з простої причини: леви можуть бути хоробрими, тільки коли їх повно. Слон сам може напасти на стадо левів і уникнути покарання за це!» Усик вистрілив у відповідь: «Слон – це друг миші!»

У рингу Чісора виглядав масивнішим за Усика. Широкі плечі, розмах рух, натиск і зарядженість на удар, який може зрубати. З першого раунду британець пішов вперед, намагаючись своєю масою зім'яти Усика. Українець працював корпусом і переміщався по рингу, але все ж пропускав бокові удари від британця, який за рахунок напору напевно забрав стартові раунди.

Усик явно вичікував, поки Чісора втомиться, і побоювався йти у розмін. Чісора ж, як танк, йшов уперед і, схоже, не особливо боявся пропускати удари назустріч від Усика. Усик діяв другим номером, намагаючись діставати Чісору після промахів. Але ударів українець наносив все-таки замало – і Чісора встигав відновлюватися.

У сьомому раунді Чісора сповільнився, а Усик, навпаки, включився – і пристойно побив британця. У кінцівці раунду Усик дістав суперника декількома ударами, і Чісора цілком міг потрапити у нокдаун, але врятував гонг. Відчувши, що Чісору можна дістати і потрясти, Усик перейшов до роботи першим номером. Чісора пропускав, але стояв на ногах. Усик кружляв навколо британця і вчасно відходив після ударів, змушуючи того стрясати повітря.

У десятому раунді Чісора додав напору, намагаючись знайти свій шанс в атаці. Усик терпів і не йшов у бійку. В останніх раундах Усик довів бій до завершення, не давши Чісорі шансу на лакіпанч.

Олександр Усик переміг Дерека Чісору за очками: 117–112, 115–113, 115–113.

yyyyyhhh
02.11.2020, 07:29
Український боксер Олександр Усик (18–0, 13 KO) одноголосним рішенням суддів виграв поєдинок проти британського супертяжа Дерека Чісори (32–10, 23 KO).

Рахунок суддівських записок: 117–112, 115–113, 115–113. Стала відома статистика ударів, підрахована веб-ресурсом CompuBox.

Всього Усик завдав по суперникові 674 ударів, 194 з яких виявилися точними (29%), 25 з них влучили у корпус. Чісора відповів 625 ударами, з меншою точністю в 22% (139 досягли мети).

Усик завдавав від 7 до 32 джебів за раунд (всього 87 проти 29), і 37% його потужних ударів досягли мети. Але у Чісори виявилася перевага 110–107 за силовими точними ударами. 78 з 139 нанесених Чісорою точних ударів були влучаннями у корпус.

Статистика ударів в поєдинку Олександр Усик – Дерек Чісора.

yyyyyhhh
03.11.2020, 07:44
Український боксер легкої ваги Денис Берінчик займає 3-е місце в рейтингу WBO і націлений на поєдинок проти Еммануеля Тагое, щоб стати обов'язковим претендентом на титул, яким зараз володіє Тео Лопес.

Сторони обговорюють можливу дату бою - 19-е грудня, але промоутер Олександр Красюк заявив, що WBO поки не санкціонувала цей поєдинок.

Лопес після перемоги над Василем Ломаченком ще не озвучив свої плани. Можливо, американець піде в іншу вагу і зробить всі пояси вакантними.

8-го жовтня Берінчик переміг Віорела Сіміона.

yyyyyhhh
04.11.2020, 08:25
41-річний російський боксер Олександр Повєткін (36-2-1, 25 КО) здав позитивний тест на коронавірус. Як повідомляє Sky Sports, його поєдинок з Ділліаном Вайтом (27-2, 18 КО) буде перенесений.

Реванш Повєткіна і Вайта повинен був відбутися 21 листопада. Тепер поєдинок планують влаштувати 30 січня 2021 року.

Нагадаємо, що перший бій Повєткіна і Вайта відбувся 22 серпня, тоді росіянин переміг нокаутом.

yyyyyhhh
05.11.2020, 08:06
Британський важковаговик Ділліан Вайт вважає, що, незважаючи на перемогу над Дереком Чісорою, у Олександра Усика немає шансів в бою з Ентоні Джошуа:

«Не думаю, що Усик досить сильний і великий для важкої ваги. Не думаю, що він стійкий до ударів, тому що удари Чісори серйозно його зачіпали. Єдине, що може запланувати Усик в бою з нами - рухатися і перехитрити нас. Ми великі, серйозні хлопці, ми з ним впораємося. Я б задавив його.

Усик - чемпіон світу? Не в бою зі мною, Джошуа чи Ф'юрі. Без шансів. Джошуа нокаутує його, тому що у Джошуа є міць, антропометрія, він хороший, активний супертяж. До того ж, його розумна команда».

yyyyyhhh
06.11.2020, 16:50
Дерек Чісора, який одноголосним рішенням суддів програв Олександру Усіку в поєдинку суперважкої ваги, вважає, що українцеві бракує ударної потужності.

«Був досить близький бій. Усику не вистачає потужності в ударах. Мені здається, він завдав всього один дійсно потужний удар, десь в 7 раунді. От і все. Потужності в його ударах немає».

«Думаю, Джошуа і Ф'юрі його з'їдять, тому що у Усика немає сили. Він постійно рухається, але як ти доберешся до дійсно великого хлопця? Його стиль боксу не підходить під суперважку вагу».

«Це більше крузервейт. Йому буде важко тут», - вважає Чісора.

Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO Ентоні Джошуа.

yyyyyhhh
07.11.2020, 09:36
Хорватський супертяж Філіп Хргович сподівається стати обов'язковим претендентом на пояс Ентоні Джошуа по лінії IBF.

Захищати титул IBF Джошуа буде в грудні проти Кубрата Пулєва, проте організація відома тим, що частіше за інших проводить обов'язкові захисти, і якщо Хргович переможе в своєму наступному поєдинку, то може стати таким претендентом.

«Для нас найкоротший шлях - через IBF. Ця організація регулярно санкціонує обов'язкові захисти. І Філіп знаходиться в гарній ситуації, щоб стати претендентом».

«Наша мета - отримати звання обов'язкового претендента», - сказав промоутер Ніссе Сазерленд.

У разі перемоги над Пулєвим Ентоні Джошуа буде змушений знову проводити обов'язковий захист - проти Олександра Усика по лінії WBO.

yyyyyhhh
08.11.2020, 09:58
7 листопада український боєць-легковаговик Зоравор Петросян (10–0, 4 КО) виграв свій 10-й бій на профі-рингу. В рамках вечора боксу в російському Єкатеринбурзі українець завдав поразки боксеру з Узбекистану Равшанбеку Умурзакову (10–2, 7 КО).

У другому раунді Петросян завдав розсічення опонентові. Бій тривав усі відведені 8 раундів. Судді одноголосно віддали перемогу українському боксеру, який повністю домінував на рингу.

Боксери показали неймовірно технічний бій. З місця в кар'єр - так можна охарактеризувати початок поєдинку. Боксери відразу ж почали працювати на високих швидкостях. Якийсь час не можна було віддати кому-небудь перевагу, але в середині другого раунді Умурзаков отримав розсічення, а Петросян «відчув кров» і почав діяти більш гостро і агресивно.

Умурзаков намагався тримати суперника на відстані витягнутої руки, але Петросян постійно вибухав довгими серіями, які були скоріше спрямовані на отримання очок, ніж на нокаут. Проте Умурзаков ніяк не міг знайти ключі до оборони Петросяна, який був готовий працювати на будь-якій дистанції і в будь-якому темпі.

Равшанбек від раунду до раунду міняв тактику, то йшов вперед, то витягував суперника на себе, то заходив за передню ногу. За рахунок цього йому вдалося вирівняти бій і навіть забрати окремі епізоди. Петросян вже зловив кураж - одноголосним рішенням суддів він буквально вирвав перемогу у дуже серйозного суперника.

Зоравор Петросян прокоментував перемогу одноголосним рішенням суддів над Равшанбеком Умурзаковим так: «Це був найважчий бій у моїй професійній кар'єрі. Цей бій дає мені просування вгору по рейтингах. Суперник дуже сильний, через це бій вийшов видовищним. Равшанбек - хороший боєць, останній бій він програв, і ось знову програш, але я сподіваюся, що він збереться і зможе вийти на переможну серію. Я буду стежити за ним і вболівати за нього. Я знав, що є андердогом в цьому бою. Але в той раз, на попередньому турнірі, я був великим андердогом. Так що мені подобається дивувати».

У головному бою російський боксер Євген Тищенко та британець Джон Маккаллум розіграли між собою титул європейського чемпіона WBO. У другому раунді Тищенко нокаутував суперника потужним ударом в печінку.

yyyyyhhh
10.11.2020, 12:16
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі прокоментував поєдинок Олександра Усика і Дерека Чісори.

Нагадаємо, що Усик переміг одноголосним рішенням суддів. На думку Ф'юрі, поєдинок повинен був завершитися внічию.

«Я дивився бій Чісори і Усика. Він не вийшов цікавим. Бій був близьким, у мене вийшла нічия. Я вважаю, що Дерек зробив достатньо і заробив нічию. Навіть менеджер Усика нарахував на нічию. Хтось вважає, що переміг Чісора, а хтось - що поступився з мінімальною різницею.

Дерек видав відмінний бій, незважаючи на те, що йому майже 37 років. Його виступ заслуговує на повагу», - сказав Ф'юрі.

yyyyyhhh
11.11.2020, 15:53
Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі розповів, коли прийде час вішати рукавички на цвях.

«Ми з Дереком Чісорою - останні бійці нашої епохи. Ми останні, хто вистояв. Всі інші, хто боксували в минулі дні, завершили кар'єру.

Насправді у мене було мало боїв, які перетворювалися у війну, я не приймав занадто багато ударів. Маємо те, що маємо. Коли з мене буде досить, я просто піду і більше не буду боксувати. Я буду знати, що з мене досить, оскільки в той момент я не зможу робити те, що робив в дні моєї слави», - сказав Тайсон Ф'юрі в інтерв'ю Гарету Девісу.

Відзначимо, що Ф'юрі розпочав професійну кар'єру в 2008 році. На даний момент в його активі 30 перемог (21 достроково) і одна нічия.

Тайсон двічі бився з Чісорою і двічі його переміг.

yyyyyhhh
13.11.2020, 16:28
Олександр Усик вимагає від Ентоні Джошуа провести обов'язковий захист титулу WBO, проте британський боксер і його промоутер Едді Хірн розраховують поки що піти від цього бою.

«Джошуа потрібно перемогти Пулєва. Якщо він виграє, то в 2021 році ми йдемо на об'єднання титулів у бою з Тайсоном Ф'юрі. Але вже готовий Усик, який заявляє, що після Пулєва на Джошуа виходить він».

«Будемо домовлятися. Будемо вести переговори з організаціями, з боксером. Сподіваюся, ми вирішимо проблему», - сказав Хірн.

Усик після перемоги над Дереком Чісорою відразу заявив, що в наступному поєдинку має намір битися з Джошуа.

yyyyyhhh
14.11.2020, 08:24
Колишній суперник Василя Ломаченка Ентоні Кролла висловився про результат поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між українцем і Теофімо Лопесом. Кролла вважає, що рахунок (116:112, 117:111, 119:109) був не зовсім справедливим.

«Мене здивувала перемога Лопеса. Я вважав його явним андердогом і не очікував такого результату. Однак Теофімо - неймовірний талант. Він правильно бився, добре використовував свої розміри. Лопес тримав дистанцію і рідко вівся на фінти Ломаченка.

Я вважаю, що бій був близьким. Суддівські записки вийшли трохи божевільними. Втім, Лопес напрацював на перемогу. Звичайно, для мене це було сюрпризом. Я думав, що Ломаченко входить в число найкращих бійців в історії. Ймовірно, він найкращий боксер-любитель всіх часів. Він видав слабкий виступ, і я був здивований. Все одно цей результат можна назвати великим апсетом.

Мені відомо, що після бою Ломаченко переніс операцію. Не знаю, чи вплинула на нього травма під час поєдинку, адже він видав потужну другу половину», - сказав Кролла.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
15.11.2020, 10:45
Чемпіонський бій за участю топ-боксера світу пройшов в американському Лас-Вегасі.

Американець Теренс Кроуфорд (37–0, 28 KO) нокаутував британця Келла Брука (39–3, 27 KO) в 4-му раунді і захистив пояс чемпіона світу WBO.

Це 37-та перемога Кроуфорда на профі-рингу, і він залишається непереможеним боксером, лідером багатьох P4P рейтингів.

Відео нокауту в бою Теренс Кроуфорд – Келл Брук – TKO 4/12.

yyyyyhhh
17.11.2020, 12:07
Український суперважковаговик Владислав Сіренко (14-0, 13 КО) прокоментував майбутній бій проти співвітчизника Костянтина Довбищенка (7-8-1, 4 КО).

«Він справжній воїн, завжди б'ється до кінця. Стійкий, витривалий, думаю у нас буде хороший бій. Для мене це справжній іспит в професійній кар'єрі», - сказав Сіренко.

Сіренко проведе поєдинок з Довбищенком за титул WBC Asia в грудні.

yyyyyhhh
19.11.2020, 10:19
Відомий болгарський важковаговик Кубрат Пулєв згадав свою поразку від Володимира Кличка в 2014 році:

«Я отримав багато-багато уроків з бою з Кличком. У мене була неправильна стратегія, я не тримався на відстані і зробив так багато помилок. Це було схоже на комедію, тому що я не зміг показати Кличку, на що я здатний. Але цього більше не повториться.

Я був надто зеленим, щоб бути на рівні чемпіона світу. Я не був готовий, крапка. Я міг би пройти 25 раундів, але я був занадто зеленим, щоб виходити на велику сцену. Але це був досвід, безцінний досвід, і зараз я готовий».

yyyyyhhh
20.11.2020, 07:43
Британський суперважковаговик Даніель Дюбуа, який займає друге місце в рейтингу WBO, готовий провести бій за чемпіонський титул з Олександром Усиком, якщо Ентоні Джошуа залишить його вакантним:

«Я безумовно прийму цей виклик. Це ще один великий виклик і великий бій. Він талановитий боєць з хорошим боксерським розумом і з відмінними універсальними рухами.

Серед своїх переваг можу відзначити атлетизм, швидкість, молодість і силу. Все це разом узяте приведе мене до перемоги».

yyyyyhhh
21.11.2020, 07:45
Френк Воррен, промоутер Тайсона Ф'юрі, впевнений, що боксер без особливих проблем розбереться з Ентоні Джошуа в поєдинку за всі пояси суперважкої ваги.

«Не бачу, як Тайсон програє Джошуа. Хто кращий як боксер? Ф'юрі. Хто краще рухається? Ф'юрі. У кого кращий джеб? У Ф'юрі. Упевнений, Тайсон нокаутує суперника в шести перших раундах».

«Дуже хочеться провести бій в Лондоні на Вемблі. І потрібні вболівальники. Так що все залежить від ситуації з коронавірусом. Нам потрібні фани на трибунах».

«Цей бій буде найбільшою подією в історії британського боксу», - вважає Воррен.

На шляху бою Ф'юрі - Джошуа зараз стоїть Олександр Усик, з яким Ентоні Джошуа повинен провести обов'язковий захист.

yyyyyhhh
22.11.2020, 09:18
На чемпіонаті Європи з боксу серед молоді, що проходить у Чорногорії, 21 листопада відбулася друга частина поєдинків півфінальної стадії. У суботу на ринг у Будві виходили вісім спортсменів молодіжної збірної України.

Харків’янин Ілля Тогобицький вийшов до фіналу у ваговій категорії до 75 кг, здолавши албанця Сантьяго Селібая. За «золото» Ілля побореться у бою з росіянином Михайлом Усовим.

Півфінальний поєдинок у суперважкій категорії (понад 91 кг) між українцем Василем Ткачуком і Ованнесом Папазяном з Вірменії не відбувся через відмову вірменського боксера. Таким чином, Василь автоматично пройшов у фінал, де йому протистоятиме росіянин Іван Онищенко.

Участь у суботніх півфінальних боях взяли чотири представниці жіночої молодіжної збірної України. Але лише одна з них пробилася у фінал. Житомирянка Анна Сезько (69 кг) розгромила литовку Манте Буткуте, двічі відправивши її у нокдауни. У поєдинку за «золото» на неї очікує росіянка Анастасія Холуєва.

Таким чином, підводячи підсумки півфінальної стадії, до фіналів молодіжного Євро-2020 пробилися п’ятеро боксерів чоловічої команди України (Роман Літвінов, Юрій Захареєв, Ілля Тогобицький, Микита Горбатенко , Василь Левчук) і три спортсменки жіночої збірної (Марина Стойко, Анна Сезько і Яна Тараненко).

Доля золотих нагород вирішиться в останній день турніру – у неділю, 22 листопада.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
23.11.2020, 07:38
У місті Будва (Чорногорія) завершився чемпіонат Європи 2020 з боксу серед молоді, у якому взяли участь 175 спортсменів з 22 країн Старого світу.

Турнір став надзвичайно успішним для збірної України, яка завоювала у Будві 15 медалей різного ґатунку. Серед них – 3 золоті, 5 срібних і 7 бронзових медалей. Це другий показник серед усіх країн-учасниць змагань і один з найкращих результатів за усі роки участі команди на чемпіонатах Європи.

Чемпіонами Європи за підсумками фінальних двобоїв стали: Ілля Тогобицький у ваговій категорії до 75 кг, Микита Горбатенко у категорії до 91 кг та Юрій Захареєв, що представляє вагову категорію до 69 кг. Представник Білгород-Дністровського Юрій Захареєв став у Чорногорії дворазовим чемпіоном Європи. У 2019 році він також приніс Україні золото на чемпіонаті Європи серед молоді, що проходив у Болгарії.

Срібними призерами першості континенту цього року стали: Роман Літвінов (52 кг), Василь Ткачук (понад 91 кг), Марина Стойко (64 кг), Анна Сезько (69 кг) та Яна Тараненко (81 кг).

Бронзові нагороди молодіжного Євро-2020 здобули: Данило Дрижак (49 кг), Геннадій Масленніков (60 кг), Бозорбой Матякубов (64 кг), Денис Салабай (81 кг),Катерина Боднарчук (54 кг), Раїса Піскун (75 кг) та Вікторія Левчук (+81 кг).

За кількістю завойованих медалей українська команда здобула один з найкращих результатів у своїй історії. На молодіжному Євро-2019 в активі молодих українців було 9 медалей, серед яких 1 золота, 3 срібних та 5 бронзових нагород. Тепер же молодіжна чоловіча команда під керівництвом старшого тренера Олега Кудінова до останнього моменту змагалася з росіянами за перше командне місце.

yyyyyhhh
25.11.2020, 14:12
Колишній суперник Сергія Дерев'янченка визначився зі своїм наступним опонентом. Геннадій Головкін 18-го грудня проведе бій проти Каміла Шеремети в рамках захисту титулу IBF середньої ваги.

Якщо Головкін здобуде перемогу, то це буде рекордний 21-й успішний захист титулу в історії професійного боксу.

38-річний боксер у своєму останньому на цей момент поєдинку за очками здолав українця Дерев'янченка.

31-річний Шеремета провів в професіоналах 21 бій і здобув 21 перемогу.

yyyyyhhh
26.11.2020, 07:36
Український проспект середньої ваги Федір Черкашин проведе свій наступний бій 4 грудня в Польщі. Його суперником буде Хав'єр Масіел (33-10, 23 КО).

Свій попередній бій Черкашин провів 8 березня. Тоді він в 7-му раунді нокаутував француза Патріка Менді.

Після цього на початку червня Черкашин переніс операцію на правій руці.

yyyyyhhh
27.11.2020, 17:49
Деонтей Вайлдер програв Тайсону Ф'юрі і вперше за 5 років пояс WBC суперважкої ваги знайшов нового власника.

Через юридичні проблеми реванш Ф'юрі - Вайлдер зірвався, однак президент WBC Маурісіо Сулейман вважає, що американському боксеру потрібно дати шанс.

«Знаю, що Вайлдер і Ф'юрі намагаються вирішити питання з приводу контракту і третього бою. Але подробиць у мене немає. Вайлдер - неймовірний, надважливий елемент для WBC».

«Він 5 років утримував наш титул, і заслужив шанс ще раз битися за пояс. У нього неймовірний відсоток перемог, неймовірний відсоток нокаутів».

«Подивимося, як все складеться, але Деонтей заслуговує на свій шанс», - вважає Сулейман.

Ф'юрі переключився на ідею битися за всі титули з Ентоні Джошуа.

yyyyyhhh
28.11.2020, 07:44
27 листопада в Таїланді пройшов вечір профі-боксу. У головній події чемпіон світу WBC у мінімальній вазі Ванхенг Менайотін (54–1, 18 KO) програв співвітчизнику Панья Прадабсрі (35–1, 22 KO).

29-річний Прадабсрі виграв одноголосним рішенням суддів (115–113, 115–113, 115–113) та відібрав у 35-річного суперника пояс чемпіона світу.

Також перервана рекордна серія перемог Ванхенга Менайотіна. Він мав 54 перемоги в 54 поєдинках, перевершивши рекорд екс-чемпіона світу в п'яти вагових категоріях Флойда Мейвезера (50–0), і лише тепер зазнав першої поразки в кар'єрі, яка триває з 2007 року.

yyyyyhhh
29.11.2020, 09:15
Знаменитий екс-боксер Леннокс Льюїс підтвердив, що він може піти по стопах Майка Тайсона і повернутися на ринг, якщо зроблена йому пропозиція буде правильною. Льюїс «повісив рукавички на цвях» у 2003 році після блискучої кар'єри, протягом якої він став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Льюїс домінував в суперважкому дивізіоні протягом всієї своєї кар'єри і став одним з кращих супертяжів за всю історію.

Британець перемагав Френка Бруно, Гленна МакКрорі, Шеннона Бріггса і Евандера Холіфілда під час свого розквіту, а також нокаутував Майка Тайсона і здолав Віталія Кличка в одному з кращих боїв всіх часів.

yyyyyhhh
01.12.2020, 12:09
Відомий російський коментатор Володимир Гендлін висловився про поєдинок Майка Тайсона і Роя Джонса.

«Під час поєдинку у мене не було ніяких емоцій, крім негативних. А що стосується загальної картини, то я дивлюся на цю справу дуже сумним поглядом. Тому що для мене цей бій є символом того, до чого зараз прийшов світовий професійний бокс. Образно кажучи - це два старих бійці в порожньому залі. І ця картинка просто пригнічує. Дуже шкода», - сказав Гендлін.

Читайте також: Нічиєї в поєдинку Тайсона і Джонса не було. Ну і що?

yyyyyhhh
02.12.2020, 07:28
Боксер Джо Паркер вважає, що саме він є головним претендентом на бій проти Олександра Усика за титул WBO, якщо Ентоні Джошуа зробить пояс вакантним.

Паркер знаходився на 3-му місці рейтингу WBO після Усика і Даніеля Дюбуа, проте останній програв Джо Джойсу і випав зі списку кандидатів.

«Якщо Джошуа віддасть титул, то Паркер хоче битися з Усиком. Ми обговорювали це з Клімасом і Красюком, командою Усика. Це хороші хлопці, з ним можна вести переговори».

«Паркер готовий битися за титул, якщо буде можливість. Ми вже написали WBO, що хочемо бути в списку, якщо санкціонують поєдинок», - сказав менеджер боксера Девід Хіггінс.

Джойс після перемоги заявив про готовність битися за титул, але він в рейтингу WBO знаходиться поза топ-10.

yyyyyhhh
04.12.2020, 11:53
Василь Ломаченко програв бій Тео Лопесу і втратив три пояси легкої ваги, проте Олександр Усик вважає, що реванш все ще можливий.

«Ряд причин є поразці Ломаченка. Я був засмучений дуже. Знаючи, скільки він йшов до цього. Потрібно прийняти те, що сталося, виходити з цього і йти далі. Реванш? Хотілося б подивитися цей реванш. Думаю, він буде».

«Що стосується травми плеча і чому не відкласти було бій, то це характер Ломаченка. Ось цей божевільний мужик зі своїми тарганами в голові... Це його характер, воїн. Зараз він проходить реабілітацію, плече болить».

«Мрія стати абсолютним чемпіоном залишилася у нього», - сказав Усик.

yyyyyhhh
05.12.2020, 08:22
Непереможений британський боксер Біллі Джо Сондерс успішно захистив пояс чемпіона світу.

У головній події шоу 4 грудня на арені SSE в Лондоні чемпіон WBO у другій середній вазі Біллі Джо Сондерс (30–0, 14 КО) провів другий захист свого титулу проти чотириразового претендента на чемпіонські титули Мартіна Мюррея (39–6–1, 17 КО)

Біллі Джо Сондерс домінував на рингу 12 раундів, і всі три судді одноголосно віддали йому перевагу (120–109, 118–110, 120–109).

Фотогалерея бою Біллі Джо Сондерс – Мартін Мюррей

yyyyyhhh
06.12.2020, 07:55
Промоутер Едді Хірн оголосив, що боксер Тайсон Ф'юрі запрошений на бій Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв, який відбудеться в Лондоні 12-го грудня.

Не виключено, що в разі перемоги Джошуа зможе особисто викликати Ф'юрі на поєдинок за об'єднання всіх поясів суперважкої ваги.

«Чекаємо Тайсона в залі. Хочеться зробити цей поєдинок. Але спершу Джошуа потрібно перемогти Пулєва. Ніяких думок про об'єднання поясів до перемоги над Пулєвим».

«Ентоні знає, що після перемоги можливість битися за всі пояса відкриється сама по собі», - сказав Хірн.

Останньою перепоною до бою Джошуа - Ф'юрі, крім Пулєва, є Олександр Усик, який вимагає захисту титулу WBO.

yyyyyhhh
08.12.2020, 12:55
Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Евандер Холіфілд повідомив, що найближчим часом підпише контракт на бій з Майком Тайсоном.

58-річний боксер зазначив, що їх команди обговорили деталі виставкового поєдинку.

«У нас однозначно були розмови з ними. Схоже, що цей поєдинок відбудеться. Давайте зробимо це, хлопці. Все дуже просто. Давайте влаштуємо цей бій.

Я дуже впевнена людина. Я думаю, що наш поєдинок відбудеться», - сказав Холіфілд.

Нагадаємо, що Холіфілд і Тайсон провели два бої в 1996 і 1997-му роках. Обидва рази перемагав Евандер.

29 листопада Майк Тайсон повернувся в бокс і провів виставковий бій проти Роя Джонса.

yyyyyhhh
10.12.2020, 14:35
Відомий український боксер у надважкій вазі Владислав Сіренко (14-0, 13 КО) поміркував про можливий поєдинок Олександра Усика і Джо Джойса за пояс WBO.

«Я думаю, в (першому) бою з Усиком Джойс був не такий гарний, як він є зараз. Якщо вони поб'ються, це буде інший бій, не такий, як раніше. Якщо вони будуть битися за титул, це буде дванадцять раундів, це будуть інші рукавички, це будуть інші команди і досвід. Це буде дуже цікавий бій для мене. Те ж саме з Джошуа. Тому що, я думаю, Джошуа і Джойс дуже близькі один до однго, але Джошуа технічно, як на мене, набагато кращий, ніж Джойс. Джо трохи як робот, але його хороша сторона - це ударна міць. Не кожен супертяж б'є так, як Джойс», - сказав Сіренко.

Нагадаємо, що Джо Джойс переміг Деніела Дюбуа і претендує на бій за титул WBO.

yyyyyhhh
11.12.2020, 09:00
Ентоні Джошуа вважає, що WBO повинна дати згоду на бій за всі пояси суперважкої ваги проти Тайсона Ф'юрі, а не наполягати на обов'язковому захисті з Олександром Усиком.

«Мені б не хотілося віддавати пояс. Тому, якщо доведеться, буду спершу захищати титул проти Усика. Але я вважаю, що WBO повинна відкласти обов'язковий захист, щоб був об'єднавчий бій. І WBO може це зробити».

«Якщо я зумію перемогти Пулєва, то хотілося б битися з Ф'юрі за 4 титули. Я довго йшов до цієї мети», - сказав Джошуа.

Усик раніше заявляв, що не відмовиться від бою і вимагає захисту титулу.

yyyyyhhh
12.12.2020, 05:07
Великий вечір боксу з чемпіонським боєм відбудеться в Лондоні на Вемблі Арені ввечері 12 грудня.

Чотири пояса чемпіона світу (WBA Super, IBF, WBO і другорядний IBO) буде захищати британський боксер Ентоні Джошуа (23–1, 21 KO). Його суперником буде болгарин Кубрат Пулєв (28–1, 14 КО).

Поєдинок можна буде подивитися на стримінгових платформах Sky Sports і DAZN. В українському ефірі дуель транслюватися не буде. Головний бій розпочнеться близько опівночі за Києвом.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Файткард вечора боксу 12 грудня в Лондоні

Ентоні Джошуа – Кубрат Пулєв
Лоуренс Околи – Никодим Єжевськи
Хьюї Ф'юрі – Маріуш Вах
Мартін Баколє – Сєргєй Кузьмін
Кірон Конуей – Маколей Макгован
Каїс Ашфак – Ешлі Лейн
Флоріан Марку – Джеймі Стюард

yyyyyhhh
13.12.2020, 05:14
Великий вечір боксу з чемпіонським боєм відбувся 12 грудня у Лондоні на Вемблі Арені.

Британський боксер Ентоні Джошуа (новий рекорд: 24–1, 22 KO) вдало захистив 4 пояси чемпіона світу (WBA Super, IBF, WBO та другорядний IBO). Його суперником був болгарин Кубрат Пулєв (28–2, 14 КО).

Sport.ua провів текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Джошуа повністю домінував на рингу, вибухаючи потужними серіями! Чотири рази за бій болгарину відкривали рахунок.

Ентоні Джошуа переміг Кубрата Пулєва нокаутом в 9-му раунді!

Тепер хочеться побачити бій Ентоні Джошуа проти українця Олександра Усика!

Файткард вечора боксу 12 грудня у Лондоні

Ентоні Джошуа – Кубрат Пулєв – KO 9/12
Лоуренс Околі – Нікодем Єжевськи – TKO 2/12
Хьюї Фьюрі – Маріуш Вах – UD 10
Мартін Баколе – Сєргєй Кузьмін – UD 10
Кірон Конуей – Маколей Макгован – UD 10
Каїс Ашфак – Ешлі Лейн – TKO 4/8
Флоріан Марку – Джеймі Стюард – DRAW 8
Див. також: текстова трансляція, відео бою, відео нокауту

yyyyyhhh
14.12.2020, 08:39
13 грудня в Києві пройшло шоу боксу, вперше під егідою ULions Boxing Promotion.

У головному бою український проспект суперважкої ваги Владислав Сіренко (14–0, 13 КО) провів бій з Костянтином Довбищенком (7–8–1, 4 КО).

В результаті 10-раундової дуелі Владислав Сіренко переміг суперника одноголосним рішенням суддів.

На записках суддів були зафіксовані такі числа: 97–94, 96–95, 98–93.

Переможець поєдинку отримав пояс WBC Asia. Це 15-та перемога Сіренка в профі-кар'єрі.

yyyyyhhh
16.12.2020, 10:33
Легендарний український боксер, один з найбільш домінуючих чемпіонів в історії суперважкої ваги, переможець Олімпіади-1996 Володимир Кличко в результаті голосування введений до Міжнародного залу боксерської слави.

Володимир Кличко удостоївся цієї честі разом з Флойдом Мейвезером і Андре Вордом. Номіновані в категорії були 42 боксери. Українець вперше брав участь в голосуванні і був обраний членами експертного журі в перший же рік.

Володимир став другим українцем, введеним до Міжнародного залу боксерської слави. Першим став його брат - Віталій, який був удостоєний включення в Зал слави ще в 2018 році.

Володимир Кличко провів 69 боїв у своїй професійній кар'єрі, вигравши 64 з них (54 - достроково). Він був чемпіоном світу за версіями WBO, IBF, IBO і WBA.

yyyyyhhh
17.12.2020, 08:05
Промоутер Едді Хірн чекає рішення організації WBO, яка повинна або дати згоду на бій Ентоні Джошуа - Тайсон Ф'юрі за всі пояси суперважкої ваги, або санкціонувати поєдинок Джошуа проти Олександра Усика в рамках захисту титулу.

«WBO в складній ситуації. З одного боку, організація дуже хоче бути частиною такого бою, як Джошуа - Ф'юрі. А з іншого, у них є зобов'язання перед Усиком, перед його статусом обов'язкового претендента».

«Потрібно вирішувати це питання».

«WBO не може просто ігнорувати статус Усика і дати згоду на об'єднання поясів», - сказав Хірн.

Усик вимагає, щоб Джошуа в наступному поєдинку захищав титул.

yyyyyhhh
18.12.2020, 16:38
Британський боксер Ділліан Вайт, який очікує бою-реваншу з Олександром Повєткіним, хотів би організувати поєдинок з Деонтеєм Вайлдером.

«Хотілося б набити йому морду. Один з тих боїв, на які я завжди заряджений. Він все ще залишається серед топ-боксерів, і до кінця кар'єри хочеться встигнути з ним побитися».

«Пам'ятаю, ми пропонували йому хороші гроші за бій, але він вибрав Луїса Ортіса з меншим гонораром для себе».

«Я не проти, якщо до кінця кар'єри проведу 5 боїв, але це повинні бути суперники з мого списку. І Вайлдер в їхньому числі», - сказав Вайт.

Другий бій проти Повєткіна повинен був відбутися в листопаді, але росіянин заразився коронавірусом і поєдинок відклали на невизначений час.

yyyyyhhh
19.12.2020, 10:36
Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк прокоментував можливий поєдинок між чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі і володарем титулів WBA, IBF, WBO і IBО Ентоні Джошуа (24-1, 22 KO).

«Як уболівальник боксу я також хотів би побачити поєдинок Джошуа - Ф'юрі. Вчора ми це питання обговорювали з Олександром, і він теж хотів би побачити цей поєдинок. Це дійсно цікаво.

Але з точки зору людини, яка представляє інтереси Усика і з точки зору самого Усика є домовленості і є його право на те, щоб в наступному поєдинку битися за титул чемпіона світу.

Що буде відбуватися? Остаточне рішення завжди приймає боксер. Тобто його промоутер, його менеджер радять йому, розповідають можливі варіанти, але остаточне рішення завжди за боксером.

Після того як ми з'ясуємо більше подробиць про можливі дати та сценарії розвитку подій, ми будемо приймати рішення. Зараз дуже важко говорити, тому що контракт на бій Ф'юрі - Джошуа не підписаний.

Контракт навіть не узгоджений, тобто якісь ключові умови промоутери і боксери між собою обговорили і дійшли до спільного знаменника, але остаточних домовленостей немає. Немає ані дати, ані місця проведення, ані формату, ані дрібних умов - всього цього ще немає.

Тому говорити, що поєдинок Ф'юрі - Джошуа 100% відбудеться неможливо. Навіть якщо контракт підписано таке говорити неможливо», - сказав Красюк.

Читайте також: КРАСЮК: «Контракт з Хірном закінчився. В Усика є тільки один промоутер»

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
20.12.2020, 09:11
19 грудня на стадіоні Alamodome в Сан-Антоніо (штат Техас) пройде великий вечір боксу від промоутерської компанії Matchroom Boxing.

У головному поєдинку будуть битися мексиканець Сауль Альварес (51–1–2, 36 KO) і володар титулу WBA Super в другій середній вазі Каллум Сміт (27–0, 19 KO). На кону в цьому бою також буде стояти вакантний пояс WBC.

Початок прямої трансляції – 20 грудня о 03:00 за Києвом, головний бій очікується близько 05:00. Відеотрансляцію бою проведуть Sky Sports і DAZN.

Sport.ua буде оперативно інформувати про всі новини поєдинку Альварес – Сміт.

Церемонія зважування і дуель поглядів

Боксери успішно вклалися у ліміт другої середньої вагової категорії, показавши однакову вагу – 168 фунтів (76,2 кг).

Файткард боксерського вечора:

Сауль Альварес – Каллум Сміт
Франк Санчес – Хуліан Фернандес
Крістіан Алан Гомес Дюран – Анхель Ернандес
Остін Уїльямс – Ісайя Джонс
Реймонд Форд – Хуан Антоніо Лопес
Алексіс Едуардо Моліна – Роберт Грінвуд
Марк Кастро – Луїс Хав'єр Вальдес

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
22.12.2020, 14:05
Журнал The Ring представив боксерів 2020 го року. Цього разу нагороду між собою розділили два боксери - абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес (16-0, 12 КО) та чемпіон в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО).

Нагадаємо, що Ф'юрі в лютому 2020 року нокаутував Деонтея Вайлдера і завоював титул WBC, ставши дворазовим чемпіоном світу.

Теофімо Лопес в жовтні переміг українця Василя Ломаченка і відібрав у нього титули WBA, WBC і WBO в легкій вазі. 23-річний Лопес став наймолодшим абсолютним чемпіоном світу.

yyyyyhhh
23.12.2020, 09:26
Менеджер Василя Ломаченка Егіс Клімас розповів про те, як проходить відновлення українця після операції на плечі:

«Лома добре відновлюється. Він уже бігає кроси і потроху починає працювати в залі. Хоче повернутися на ринг якомога швидше.

Лікар сказав, що до повноцінних тренувань, навіть з навантаженнями на плече (віджимання/підтягування), він зможе приступити в кінці січня».

Раніше Клімас розповів, чому Теофімо Лопес не хоче другого бою з Ломаченком.

yyyyyhhh
24.12.2020, 18:25
Віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова поділилася прогнозами на 2021 рік.

«Прогнозую, що наступного року Ломаченко стане чемпіоном світу за однією з версій, до кінця року свій шанс битися за пояс отримає Олександр Усик.

Можливо, і Сергій Дерев'янченко отримає свій великий поєдинок. Однозначно, молоді наші хлопці будуть битися за молодіжні титули.

Ще вірю, що Артем Далакян отримає об'єднавчий бій. Постійно прошу у промоутерів організувати його. Так що, сподіваюся, в 2021 році ми побачимо у Артема відразу 2 пояси», - сказала Шатернікова.

Нагадаємо, в останньому бою в ніч з 17 на 18 жовтня Ломаченко програв американцеві Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів і втратив свої пояси WBA, WBC, WBO.

yyyyyhhh
25.12.2020, 09:26
Якщо боксер Ентоні Джошуа зробить титул WBO суперважкої ваги вакантним, то Олександр Усик, швидше за все, поб'ється за пояс з Джо Джойсом, другим номером рейтингу.

Менеджер боксера Сем Джонс упевнений, що Джойс готовий до титульного поєдинку.

«Джо заслужив свій титульний бій, його більше не цікавлять маленькі бої. Він багатьох засмутив, коли переміг Даніеля Дюбуа, в якого вклали багато інвестицій і сил».

«І тепер я впевнений, що Джо стане чемпіоном. Він готовий до бою з Усиком за титул суперважкої ваги», - сказав Джонс.

Все залежить від рішення WBO, яка може санкціонувати бій Джошуа - Ф'юрі за 4 титули. В цьому випадку Усику та потенційним претендентам доведеться чекати.

yyyyyhhh
26.12.2020, 10:08
Промоутер Боб Арум поки не знає, в якій ваговій категорії буде битися Василь Ломаченко після поразки від Теофімо Лопеса.

«Спершу Ломаченку потрібно відновитися після операції на плечі, і після цього ми поговоримо, обговоримо, що він хоче робити. Хоче залишитися в 135 фунтах? Або, може, хоче опуститися в 130».

«Там буде переможець бою Вальдес - Барчельт. Є Шакур Стівенсон. Або, якщо він залишиться в 135 фунтах, то можна виставити його проти молодих хлопців - Хейні або Джервонти».

«Я повинен зрозуміти, чого хоче Ломаченко в наступному році», - сказав Арум.

Ломаченко раніше дав зрозуміти, що не хоче змінювати вагову категорію і має намір повернути свої титули.

yyyyyhhh
27.12.2020, 08:24
Український суперважковаговик Олександр Усик заявив, що хотів би провести бій з Деонтеем Вайлдером:

«Є багато бійців, з якими я хочу побитися і буду щасливий провести бій. Наприклад, Деонтей Вайлдер.

Я не хочу коментувати звинувачення Вайлдера, але вважаю його поразку справедливою. Тайсон Ф'юрі був кращим боксером на той момент».

Раніше Усик заявляв про бажання провести бій з Ентоні Джошуа.

yyyyyhhh
28.12.2020, 12:59
37-річний екс-чемпіон світу Тімоті Бредлі запропонував іншому екс-чемпіону Андре Dорду провести виставковий бій.

Обидва боксери завершили кар'єру кілька років тому.

Спортсмени зустрічалися в рингу ще на аматорському рівні в 2003-му році на турнірі Golden Gloves. Тоді переміг Ворд. Зараз Бредлі хоче провести реванш. 36-річний Ворд готовий до такого бою.

- Давай влаштуємо наш реванш, - запропонував Бредлі Ворду.

- Я можу зробити це з однією умовою: я не буду чекати до 50 років. Мені 36, і цей бій повинен відбутися, поки мені не виповниться 40. У будь-який час протягом цих трьох років, - відповів йому Ворд.

Ворд і Бредлі можуть стати черговими чемпіонами минулого, які повертаються в ринг.

Нагадаємо, що 29 листопада Майк Тайсон повернувся в бокс і провів виставковий бій проти Роя Джонса. Також до свого повернення готується і Евандер Холіфілд.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
29.12.2020, 07:51
Чемпіон світу WBA, IBF, WBO і IBO Ентоні Джошуа висловився про можливість відмови від титулу WBO для того, щоб влаштувати бій з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі.

Нагадаємо, що офіційним претендентом на пояс WBO є українець Олександр Усик.

«Чи важливо буде людям, якщо я відмовлюся від свого пояса на користь Усика? Ще не знаю, чи доведеться мені це зробити, але я б не хотів, адже перебуваю на шляху до абсолютного чемпіонства.

Але знаю, що коли я отримаю перемогу над Ф'юрі, я все одно буду битися за пояс WBO - це буде моєю метою. Я хочу побитися з Ф'юрі і двічі його перемогти. Це будуть серйозні бої. А потім я повернуся щоб знову боротися за цей титул», - сказав Джошуа.

Раніше Олександр Усик висловив бажання побитися з Джошуа в Англії.

yyyyyhhh
31.12.2020, 13:08
Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Олександр Повєткін підтвердив, що не має наміру проводити поєдинок проти обов'язкового претендента на титул WBO Олександра Усика.

«Якщо чесно, не дивився його поєдинок з Дереком Чісорою. Але вважаю Олександра хорошим і сильним боксером. Йому все по зубах, все залежить від нього. Я не збираюся з ним битися. Хіба ні з ким більше битися? У нас з ним хороші приятельські стосунки», - сказав Повєткін.

У той же час Повєткін зазначив, що якщо у нього не залишиться інших варіантів, то він все ж погодиться розділити ринг з Усиком.

«При цьому скажу так: я ніколи не вибирав суперника. Ну ось залишимося ми удвох з Усиком, і тоді нам доведеться боксувати... Але, сподіваюся, цього не буде», - додав російський боксер.

Читайте також: Башир: «Побачивши Усика, я зрозумів, що він може стати чемпіоном за 8-9 боїв»

yyyyyhhh
01.01.2021, 09:36
47-й річний екс-чемпіон світу в шести вагових категоріях Оскар Де Ла Хойя в наступному році планує овернутися в бокс.

Оскар заговорив про можливий реванш з Флойдом Мейвезером.

«Чому б не зустрітися з хлопцем, який тебе переміг? Чому не провести реванш з Флойдом Мейвезером? Це дуже інтригуюче. Подивимося, як я буду себе почувати, а потім будемо відштовхуватися від цього.

Спаринги - це наступний етап тренувань. Я хочу прийняти рішення дуже обережно. Я подумаю про нього після спарингів. Це станеться дуже скоро», - сказав Оскар.

Перший бій Мейвезера і де ла Хойї, який відбувся в травні 2007 року, завершився перемогою Флойда роздільним рішенням суддів.

Останній бій 47-річний Оскар провів у грудні 2008 року, поступившись філіппінцю Менні Пак'яо.

Відзначимо, що Флойд Мейвезер в 2021-му році проведе виставковий бій проти блогера Логана Пола.

yyyyyhhh
02.01.2021, 10:24
Боксери легкої вагової категорії Райан Гарсія і Люк Кемпбелл в переддень зустрічі в рингу провели традиційну процедуру напередодні бою.

Відзначимо, що поєдинок відбудеться 2 січня в Далласі (США). На кону буде стояти тимчасовий титул WBC в легкій вазі.

yyyyyhhh
03.01.2021, 09:21
В ніч з 2 на 3 січня на American Airlines Arena в американському Далласі (штат Техас) пройшов вечір боксу, організований промоутерською компанією Matchroom Boxing.

Шоу очолив поєдинок за звання тимчасового чемпіона світу за версією WBC в легкій вазі. На рингу зійшлися американський проспект Райан Гарсія (21-0, 18 KO) і екс-претендент на титул - британець Люк Кемпбелл (20-4, 16 KO).

Гарсія агресивно почав поєдинок, але в другому раунді пропустив лівий хук і опинився в нокдауні. Американець продовжив активно атакувати суперника, на що Кемпбелл відповідав дуже гострими контрвипадами. Бій завершився в 7-му раунді, коли Гарсія влучив хуком у печінку британцеві, і Кемпбелл не зміг продовжити бій.

Таким чином, Райан Гарсія став обов'язковим претендентом на титул чемпіона WBC, яким володіє Девін Хейні.

yyyyyhhh
04.01.2021, 09:02
Екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях, 31-річний американець Едріен Бронер (33-4-1, 24 KO), який зараз готується до повернення, очолить вечір боксу від Showtime в лютому.

Інсайдер Майк Коппінджер зазначив, що обговорюються кілька суперників.

Бронер не бився з січня минулого року, коли поступився за підсумками дванадцяти раундів легендарному філіппінцю Менні Пак'яо (62-7-2, 39 KO).

Довгий час обговорювали бій Бронера проти одіозного українця Івана Редкача, але сторони так і не змогли домовитися.

yyyyyhhh
06.01.2021, 14:21
Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес в черговий раз заявив, що не хоче проводити реванш з Василем Ломаченком.

«Як я і говорив раніше, ніякого реваншу він не отримає. Адже це їх, команди Ломаченка, рішення - відмовитися від пункту про реванш в контракті. І не тільки це. Там багато чого було. Я б міг зараз показати всім вам його брудну білизну, але не хочу цим займатися. Проїхали. Але більше я в його бік дивитися не збираюся.

Лома, розслабся. Як я і говорив раніше, твоє місце дивізіоном нижче. Так що повертайся туди. Пам'ятаєш, я ж обіцяв до бою повернути тебе в другу напівлегку вагу. Якщо чесно, я бажаю йому тільки всього найкращого. Бажаю йому відмінної кар'єри. Вважаю, що у нього ще є час, щоб домогтися чогось вартого. Чого саме? Ну, це йому вирішувати. Чому він звинуватив у всьому суддів? А я звідки знаю? У нього питайте. Я б міг зараз розмазати його за це, але який сенс? Я вже і так зробив це в рингу», - сказав Лопес.

Нагадаємо, 17 жовтня Ломаченко поступився Лопесу одноголосним рішенням суддів. Раніше українець дав велике інтерв'ю, в якому висловився про можливий реванш із Лопесом.

yyyyyhhh
07.01.2021, 10:41
31-річний боксер Ентоні Джошуа залишає собі в спорті ще близько 5 років, а потім очікує появи нового покоління супертяжів.

На думку спортсмена, про завершення кар'єри незабаром задумається і його ймовірний суперник за 4 титули 32-річний Тайсон Ф'юрі.

«Зараз вже не початок моєї кар'єри. Я йду до завершення кар'єри. У мене є ще років 5, приблизно Олімпійський цикл. Ось у мене є Олімпійський цикл і ще трохи часу».

«І коли настануть наступні Ігри, то я вже буду в кінці свого шляху, а нове покоління займе місце».

«Що стосується Ф'юрі, то він перейшов в професіонали набагато раніше за мене. Так що йому теж потрібно задуматися про завершення», - вважає Джошуа.

Боксери можуть зустрітися в рингу навесні-влітку цього року.

yyyyyhhh
08.01.2021, 09:40
33-річний український боксер Олександр Усик, який є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO, приміряв рясу священнослужителя і привітав православних з Різдвом.

yyyyyhhh
09.01.2021, 10:37
Боксер Теофімо Лопес, який в минулому році об'єднав титули легкої ваги, має намір бути активним в плані кількості боїв.

«Зараз важко будувати плани, адже в 2020 ми з Ломаченком повинні були битися набагато раніше. Але в 2021 маю намір провести три бої і знову стати боксером року».

«Перший поєдинок хочу провести в квітні або травні», - сказав Лопес.

Раніше боксер підтвердив, що реваншу з Ломаченком чекати не варто, а найближчим опонентом може стати Джордж Камбосос.

yyyyyhhh
10.01.2021, 10:05
39-річний Кубрат Пулєв програв Ентоні Джошуа в грудні минулого року, проте болгарський боксер не планує завершувати кар'єру.

Про це розповів його менеджер Івайло Гоцев.

«За місяць до бою у Пулєва був коронавірус. Я був впевнений, що бою не буде і ми вирушимо по домівках. Але він вирішив битися, тому що відчував - другого шансу не буде».

«Про завершення кар'єри Кубрат не думає. Було б здорово в наступному поєдинку битися з Ділліаном Вайтом, якщо він розбереться з Повєткіним».

«Думаю, це був би цікавий бій», - сказав Гоцев.

Пулєв програв вперше з 2014 року.

yyyyyhhh
12.01.2021, 12:37
Олександр Красюк, один з промоутерів Олександра Усика, розповів, що боксер зберігає статус обов'язкового претендента на титул WBO і до цього моменту не давав дозволу на бій Ентоні Джошуа - Тайсон Ф'юрі за всі пояси суперважкої ваги.

«Вже були розмови про тимчасовий титул WBO, а також про зобов'язання зробити титул WBO вакантним на наступний день після бою Джошуа - Ф'юрі».

«Проте на цей момент Усик зберігає статус обов'язкового претендента на пояс WBO і не давав згоди на бій Джошуа - Ф'юрі без своєї участі».

«Усик знаходиться у відмінному положенні, він відновився після бою і готовий битися за титул навесні. Проміжний бій без титулу на кону навіть не обговорюється і, сподіваюся, обговорюватися не буде», - розповів Красюк.

Джошуа і Ф'юрі хочуть провести бій в травні-червні цього року.

yyyyyhhh
13.01.2021, 08:41
2020 рік - кошмар для українського боксу. Посипалися всі навколо. Чемпіонські поєдинки програні, переноси і скасування, найчастіше, нічого позитивного не принесли. Тільки подумайте: Сергій Дерев'янченко, Віктор Постол і Василь Ломаченко програли найважливіші поєдинки після карантину. Добре, на Дерев'янченка і Постола ми, відверто кажучи, розраховували більше, як на силу, що може вистрілити, а може і ні, і хлопці показали свій хороший бокс, не стрибнувши вище голови.

Ломаченко ж програв по дурості, не перенісши бій і вирішивши, мовляв, я ж уже перемагав з однією рукою, вийде і цього разу. А ще був Гвоздик, його дострокова поразка в поєдинку, де він вигравав за очками, і несподіваний відхід з боксу. Олександр все ж вирішив, що бокс - не найголовніше, про що він і казав раніше. Тепер бізнес і розмови, мовляв, а раптом я передумаю.

Успіх чекав лише на Олександра Усика, та й то, відносний. Тих, хто вірив у його тріумф у хевівейті, явно поменшало після поєдинку проти Дерека Чісори. Хтось побачив проблеми з пересуванням, хтось зі швидкістю ударів, а хтось все разом, та ще й проблеми з триманням ударів від гігантів.

Незважаючи на все це, Усик і Ломаченко залишаються головними українськими боксерами на даний момент. І за рівнем боксу, і за значимістю для історії. Рік, що настав, як би це не парадоксально звучало для сформованих спортсменів, стане визначальним. Або місце в історії, близьке або навіть вище, ніж у братів Кличків. Або підсумки, де будуть звучати фрази про те, що таланти розкрилися не до кінця.

Чи отримає Ломаченко реванш?

Мабуть, головне питання 2021 року. Лопес переміг - тут не повинно виникати питань ні у кого, навіть у самого Ломаченка. Але питання є – особливо, пов'язані з травмою.

Звичайно, не провина Теофімо, що його суперник просто уперся, щоб вийти в ринг без однієї руки, але питання саме до нього. Головний: чи потягнув би він повноцінного Ломаченка? Включися Василь раніше - що було б? Американець впевнений, що нокаут від його рук, його батько каже те ж саме. Українець обурений: за його словами, нищівну силу удару він не відчув і вдруге буде діяти по-іншому. Звичайно, якщо цього разу без травм.

Але найважливіше, що боксерська громадськість все ще обговорює цей бій після кожного коментаря тієї чи іншої сторони. Одні впевнені, що в поєдинку була нічия. Інші - що ні Лома не показав свій не те, що максимум, а хоча б більшу частину навичок, ні Лопес не розкрився. Другий бій потрібен, але ним і не пахне.

BoxingScene

Найголовніше, цього не хочуть Лопеси. Вони сподіваються на те, що в контракті не було пункту про реванш і команда Ломаченка хотіла їх кинути. Тепер Теофімо має повне право займатися тим, чим хоче і, крім цього, має безліч обов'язків, у які реванш не входить.

Найперший - захист титулу проти Джорджа Камбоссоса. 19-0 - рекорд австралійця. Боб Арум і обидва Лопеси вже в передчутті повної 65-тисячної арени в Австралії і дикого ажіотажу. Перешкодити захисту, який уже санкціонували і встановили дату, коли бійці повинні домовитися про всі деталі, може тільки коронавірус. Будь-які ускладнення, зміни вірусу або нова хвиля в Австралії можуть відстрочити цей бій. Ломаченко - не може.

Все, що зараз може Василь і, схоже, чим займатиметься - це прориватися до чемпіонського бою через претендентів. Він другий в рейтингу WBO, якраз після Камбоссоса. Тобто, якщо Василь перемагає в найближчому поєдинку, а Джордж програє - Лома офіційний претендент по цій лінії. Навіть, якщо Джордж програє, Василь все одно претендент. Просто не на бій з Лопесом.

Інша розмова в тому, що це все одно нічого не означає. Якщо у Лопеса є чотири титули, то захисти відбуваються по черзі. Таким чином, Лома, ставши претендентом в 2021 році, може чекати свого шансу більше року за найсприятливіших обставин. Лопес спокійно може бити Камбоссоса, потім проводити поєдинки з тими, з ким він хоче, знову перемикатися на претендентів з інших гілок. Той же Хейні (чемпіон WBC) або переможець пари Гарсія - Хейні, або переможець пари Гарсія - Джервонта. Варіантів десятки.

Виходить, Ломаченко може отримати реванш лише за таких умов: грамотна робота менеджера і промоутера (другий точно не сильно в цьому зацікавлений), перемоги над топами відразу і постійне нагнітання бажання реваншуватися. Якщо Василь повернеться з перемогою над будь-яким навколотопом, а краще - над Хейні. Піде бити Джервонту або Райана Гарсію і впорається без проблем, тобто, зачистить дивізіон, то єдиний варіант Лопеса, якщо він захоче залишитися тут - провести реванш.

Підсумок: Василь Ломаченко не зустрінеться з Лопесом у 2021 році. Максимум 2-3 бої для повернення позицій. З хорошим, але не топовим суперником і два з топовими, за відсутності травм та інших перешкод.

Чи Усик буде боксувати за титул?

Олександр Усик трохи розійшовся з совістю за велінням логіки і гаманця. Було ясно, що в Великобританії Едді Хірн обговорив це з боксером і його промоутером, Олександром Красюком. Тому що, якщо на поєдинок з Чісорою українець їхав зарядженим перемагати і вимагати пояс, то після нього все було простіше.

Трохи пожартував, покликавши Ентоні після бою. Записав парочку кумедних відео. І все. Мабуть, Усику запропонували хороший гонорар за те, що він відійде в сторону. І це не так вже і погано. Ми побачимо крутий поєдинок за всі пояси, де два британці будуть місити один одного, а перед цим погрожувати на прес-конференціях. А Усик отримає ще один тест. Швидше за все, з великим опонентом.

Хірн і Джошуа вже обмовилися, що переможець бою за абсолют віддасть пояс WBO після перемоги. Тобто, щоб відразу не виходити на Усика, Ф'юрі або Джошуа залишать пояс.

Варіантів для Олександра сила-силенна: в супертяжах неоране поле суперників, з якими можна було б зустрітися, аж до Деонтея Вайлдера, але так далеко, швидше за все, не зайде. Найімовірніше, Усик зустрінеться з Джозефом Джойсом - наступним у рейтингу WBO.

Джойс уже програвав Олександру - в напівпрофесіоналах. Але тоді Усик був олімпійським чемпіоном, а Джойс - одним з проспектів-любителів Англії. Тепер все змінилося: Джо змужнів, став сильнішим, витримав бомбардування від Дюбуа, перемігши достроково і просто виглядає тим, хто може вриватися в чемпіонську гру. Українцеві не буде просто ну ось зовсім.

А вже переможець їхньої пари піде на абсолют. Можливо, навіть у кінці 2021 року.

Підсумок: Усик боксуватиме з Ф'юрі або Джошуа, тільки якщо пройде випробування Джойсом. Виграє - стане чемпіоном світу і буде в кроці від абсолюту. Програє - доведеться все починати з нуля.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
15.01.2021, 14:32
Промоутер Едді Хірн не виключає, що Олександр Усик може отримати бій за тимчасовий титул WBO, поки Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі проведуть поєдинок за всі пояси суперважкого ваги.

«Бій Джошуа vs Ф'юрі - це не просто бій за титули. Це бій за всі титули. Ми ж хочемо знати, хто найкращий супертяж. І ми можемо отримати відповідь на це питання».

«Усик і його статус обов'язкового претендента? Можна організувати бій за тимчасовий титул WBO. Наприклад, проти Джойса. Усик - відмінний хлопець, він повністю в темі боксу. Він розуміє, що бій Джошуа - Ф'юрі є великою подією для спорту».

«Чи хоче Усик перешкодити бою за всі титули? Фанам не сподобається, якщо він зробить це. Однак ми повинні проявити повагу до статусу Усика. Не можна йому просто сказати: «Чекай».

«Потрібно знайти рішення і для нього, і для бою Джошуа - Ф'юрі», - вважає Хірн.

Раніше повідомлялося, що Джо Джойс, 2-й номер рейтингу WBO, націлений на бій з Усиком.

yyyyyhhh
16.01.2021, 09:15
Телекомпанія BT Sports провела опитування серед британських чемпіонів світу з боксу на тему того, хто б виграв бій між братами Кличками, якби такий відбувся.

Впевнену перемогу здобув Віталій Кличко. За старшого з братів віддали свої голоси 6 з 7 учасників опитування: Джо Кальзаге, Девід Хей, Амір Хан, Джош Тейлор, Річі Вудхолл і Карл Фремптон.

Єдиним, хто поставив на перемогу Володимира Кличка, був Ріккі Хаттон.

yyyyyhhh
18.01.2021, 14:36
Український напівсередньоваговик Тарас Шелестюк (18-0, 10 КО) прокоментував результат бою між легковаговиками Василем Ломаченком (14-2, 10 КО) і Теофімо Лопесом (16-0, 12 КО).

«Всі ми для американців - чужі. Якщо Боб [Арум] навіть легендарного Пакьяо злив, то що говорити про Ломаченка?! Вася просто порахував, що він - зірка, і може вигравати бої як Флойд [Мейвезер]. Але це не так, і ніколи так не буде.

У мене теж вийшло 7-5 на користь Лопеса. Весь бій було відчуття, що Лопес веде бій, а Вася - претендент, який остерігається і боїться ризикувати. Думаю, всі слова сім'ї Лопеса зробили свою справу і залізли в голову до Ломаченка.

Але я впевнений, що Вася легко стане чемпіоном і в 59 кг і в 61, якщо буде битися з Хейні. Але Арум Ломаченку потрібен у 59 кг, а на Лопеса вже великі плани за великі гроші і, на жаль, Васі там немає», - написав Шелестюк.

Нагадаємо, 17 жовтня в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Ломаченко поступився Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів.

yyyyyhhh
19.01.2021, 08:42
Промоутер Френк Воррен, який веде справи британського боксера Джо Джойса, заявив, що вже веде переговори з представниками Олександра Усика про поєдинок за тимчасовий титул WBO суперважкої ваги.

Очікується, що WBO санкціонує такий бій, щоб дати можливість провести поєдинок Ентоні Джошуа - Тайсон Ф'юрі за всі титули.

«Ми зараз працюємо в цьому напрямку. Усик і Джойс. Я думаю, WBO скоро санкціонує бій за тимчасовий титул, і ми вже приступили до роботи».

«Переговори почалися. Подивимось що вийде. Загальна ідея така: переможець бою Джошуа - Ф'юрі повинен буде захищати титул WBO проти Усика або Джойса», - розповів Воррен.

Усик є 1-м номером рейтингу WBO і обов'язковим претендентом на титул Джошуа. Джойс займає 2-е місце рейтингу.

yyyyyhhh
21.01.2021, 15:18
Британський боксер Джо Джойс (12-0, 11 КО) висловився про можливий поєдинок з українцем Олександром Усиком (18-0, 13 КО).

Відзначимо, що в 2013-му році Усик вже перемагав Джойса в рамках WSB. Джойс впевнений, що на цей раз все буде інакше.

«Я дивився бій Усика проти Дерека Чісори. Андердог бився відважно, але вирішальну роль все ж зіграла перевага Усика в техніці. За яким сценарієм пройде бій між мною і Олександром? О, це буде абсолютно інша історія. Це багато в чому психологічна битва. Але і фізична теж. Адже це не жарти, коли протягом усіх 12 раундів тебе намагається переїхати вантажівка», - сказав Джойс.

Раніше повідомлялося, що WBO запропонувала Усику провести поєдинок з Джо Джойсом за тимчасовий титул.

yyyyyhhh
22.01.2021, 09:12
34-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) продовжує активну підготовку до своїх нових поєдинків.

«Важка робота перемагає все», — прокоментував Редкач своє відео після тренування.

У своєму останньому поєдинку, який відбувся 25-го січня 2020-го року, Редкач програв американцеві Денні Гарсії одностайним рішенням суддів.

yyyyyhhh
23.01.2021, 18:19
Британський промоутер Френк Воррен висловився про ситуацію з можливими боями Тайсон Ф'юрі - Ентоні Джошуа і Олександр Усик - Джо Джойс.

«WBO звернулася до всіх зацікавлених сторін. В цілому вони сказали, що хочуть отримати від нас вхідні дані, що стосуються бою Усик - Джойс. Звичайно, ми дуже зацікавлені в тому, щоб Джо побився з Усиком за тимчасовий титул. Я думаю, є велика ймовірність того, що цей бій відбудеться. Усик не зможе встати на шляху Тайсона Ф'юрі і Ентоні Джошуа.

Гіпотетично, якщо ми всі домовимося з цього приводу, двоє хлопців, Тайсон і Ей Джей, можуть влаштувати поєдинок. Переможець бою Усик - Джойс стане тимчасовим чемпіоном. Але тоді переможець бою Ф'юрі - Джошуа повинен буде провести захист проти когось із них або звільнити титул», - сказав Воррен.

Раніше повідомлялося, що WBO запропонувала Усику провести поєдинок з Джо Джойсом за тимчасовий титул.

yyyyyhhh
24.01.2021, 09:31
Боксер Тайсон Ф'юрі відреагував на новини про те, що організація WBO готова санкціонувати його бій проти Ентоні Джошуа за всі пояси суперважкої ваги.

«Я вже не можу дочекатися. Перший раунд, другий, третій - справу зроблено. Я його просто розмажу. Чекаю не дочекаюся цього бою», - заявив Ф'юрі.

На шляху бою стоїть тільки Олександр Усик і його статус обов'язкового претендента на титул WBO. Очікується, що британці проведуть в цьому році два бої: навесні-влітку і восени-взимку.

yyyyyhhh
25.01.2021, 09:43
Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Беллью розповів, хто більш впевнено переміг Володимира Кличка - Ентоні Джошуа або Тайсон Ф'юрі.

«Все залежить від того, що ви маєте на увазі під поняттям «впевнено», тому що один його нокаутував, а другий переміг за очками в дуже близькому і нудному бою. Так, Ф'юрі переміг Кличка першим, але шкода в тому поєдинку була практично нульовою.

Думаєте, Кличко отримав хоч яку-небудь шкоду в бою з Ф'юрі? Не було такого, що він програв через те, що Ф'юрі повністю його знищив і бив протягом 12 раундів. Це був дуже близький і жахливий для глядачів бій. Обличчя Володимира виглядало набагато гірше після бою з Джошуа. Це я вам гарантую», - сказав Тоні Беллью в інтерв'ю ютуб-каналу iFL TV.

Нагадаємо, в бою Кличко - Ф'юрі всі судді віддали перевагу британцеві: 116-111 і двічі по 115-112. Ентоні Джошуа нокаутував Володимира в 11-му раунді, сам побувавши в нокдауні. Після цих двох боїв українець завершив кар'єру.

Читайте також: Британці визначили, хто виграв би бій між братами Кличками

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
27.01.2021, 12:18
Британський супертяж Джо Джойс підтвердив, що в квітні може відбутися його поєдинок з Олександром Усиком за титул тимчасового чемпіона WBO.

«Бій планується на квітень. Зараз йдуть переговори, вирішуються питання. Сподіваюся, ми зможемо якнайшвидше все організувати. Вважаю, що і WBO хоче цей бій».

«Їм потрібно, щоб пояс WBO брав участь в поєдинку Джошуа - Ф'юрі, а ми, ймовірно, поб'ємося за тимчасовий титул», - сказав Джойс в інтерв'ю The Ring.

Сам боксер впевнений, що готовий до поєдинку.

«Страху у мене немає. Переможець нашого бою отримає шанс на бій з Джошуа або Ф'юрі. Упевнений, що можу перемогти Усика. Бачив його поєдинок з Чісорою. Мені здається, він набрав вагу, це його трохи уповільнило».

«Однак Усик залишається дуже небезпечним, тому що це технічний боксер», - сказав Джойс в коментарі BoxingScene.

yyyyyhhh
28.01.2021, 08:15
Відомий портал Boxingnews 24 стверджує, що Василь Ломаченко після поразки від Теофімо Лопеса не представляє інтересу для провідних боксерів дивізіону 135 фунтів.

Сам Лопес підтвердив, що реваншу не буде, а Джервонта Девіс, Девін Хейні і Райан Гарсія не хочуть ризикувати в поєдинку з українцем. Тут і грошей багато не заробити, і програти можна.

Серед потенційних суперників портал називає Ричарда Коммі, Шакура Стівенсона і Мігеля Барчельта.

Експерти Boxingnews 24 вважають, що Василю варто задуматися про повернення у вагу 130 фунтів, якщо топові боксери 135 фунтів продовжать його ігнорувати.

Раніше повідомлялося, що промоутери Top Rank мають намір організувати для Ломаченка бій в квітні або травні.

yyyyyhhh
29.01.2021, 19:32
Телекомпанія BT Sports провела опитування серед відомих боксерів на тему того, хто б виграв бій між Олександром Усиком і Девідом Хеєм, якби обидва боксери перебували на своєму піку.

Невелику перевагу здобув британський боксер. За співвітчизника віддали свої голоси Джо Кальзаге, Дерек Чісора, Амір Хан, Джо Джойс, Ентоні Ярд і декілька інших боксерів.

Усик отримав голоси Давіда Аделеє, Шакура Стівенсона, Карла Фремптона і Ріккі Хаттона.

Володимир Кличко vs Леннокс Льюїс. Відомі боксери зробили свій вибір

yyyyyhhh
30.01.2021, 09:24
Непереможений американець Тревор Брайан (21-0, 15 KO) виграв вакантний титул чемпіона WBA у суперважкій вазі.

У 11-му раунді бою в Голлівуді, організованого Доном Кінгом, він достроково зупинив Бермейна Стіверна (25–5–1, 21 KO).

Брайан двічі звалив Стіверна з ніг, і рефері Френк Джентіле бій зупинив незабаром після другого нокдауну на позначці 01:21 в 11-му раунді. З перемогою Брайан підвищив свій тимчасовий титул до регулярного і на крок наблизився до боїв з найсильнішими гравцями дивізіону.

Тревор Брайан після бою зазначив: «Мені потрібні всі найкращі хлопці: Ентоні Джошуа, Тайсон Ф'юрі. Вони на моєму радарі, і я буду залишатися активним, допоки не отримаю ці бої».

yyyyyhhh
31.01.2021, 11:03
Джозеф Джойс, судячи з усього, стане наступним суперником Олександра Усика. Так, Джошуа або Ф'юрі доведеться відкласти. Зате потім відразу бій за абсолютне чемпіонство в супертяжах. Якщо буде пройдений цей великий британець.

У любителях Джойс був постійно на другому плані

Джо Джойс нарешті добрався до рівня, який йому пророкували всі ці роки. Всю кар'єру він був десь поруч із топами, і ось тепер британець за крок від боротьби за абсолютне чемпіонство.

Британець завжди був поруч із топами, першими місцями і великими нагородами. У любителях у нього дві золоті медалі з усіх великих турнірів. У 2014 році Джозеф виграв Ігри Співдружності, а у 2015 році - Європейські ігри.

Усі більш авторитетні турніри Джойс регулярно програвав. У 2013 році в Мінську на чемпіонаті Європи залишився з бронзою. Тоді в півфіналі його нокаутував росіянин Сергєй Кузьмін. Через рік на чемпіонаті світу в Досі британець взяв точно таку ж нагороду.

На Олімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро Джозеф забрався дуже далеко - в фінал турніру. Але і там програв - рішенням більшості суддів перемогу забрав француз і нині один з головних проспектів суперважкої вагової категорії Тоні Йока.

До речі, в 2011 році Джозеф Джойс боксував з Ентоні Джошуа, який через деякий час став олімпійським чемпіоном. Але той бій закінчився дуже швидко - вже в першому раунді Ентоні переміг достроково.

Варто відзначити, що і перемоги у Джойса були гідні. На тих же Іграх Співдружності британець розібрався з досвідченим австралійцем Джозефом Гудоллом. А на Європейських іграх - з росіянином Гасаном Гімбатовим. Пристойні скальпи.

Крім цього, результат фінального бою Олімпіади-2016 досить спірний. Багато хто і тоді, і зараз впевнені, що перемагати повинен був саме Джойс.

Незважаючи на все це, факт залишається фактом. Джозеф завжди поруч із топами, дуже близько знаходиться від головних нагород, але зупиняється за крок, а то і менше.

Напівпрофесіонали показали Джойса з іншого боку

По ходу любительської кар'єри Джойс брав участь і в колись важливому і галасливому турнірі World Series of Boxing (WSB). Ті самі «Українські отамани», п’ятираундові турніри без шоломів - ви точно пам'ятаєте, як пильно ми тоді стежили за боями.

Джозеф боксував у напівпрофі три роки - з 2013 по 2016. Фактично перший бій відбувся у 2012 році - Джойс переміг Матео Модугно технічним нокаутом у четвертому раунді. Але дебют відбувся в одинадцятому місяці і після цього британець в напівпрофесіонали вийшов наступного року, тому порахуємо, що брав участь три роки.

Так, деякий час не просто можна було боксувати і в аматорах, і в профі. Це навіть був один із способів отримання ліцензій.

Так уже вийшло, що в 2013 році, коли Джойс набирав обертів у любителях, в напівпрофесіоналах він вийшов у ринг проти Олександра Усика. Взагалі, затія боксувати в супертяжах від українця виглядала на той момент дивно. Навіщо олімпійському чемпіону в крузервейті підніматися у вазі до гігантів? Невже він збирається дебютувати в профі у хевівейті? У чому сенс цієї перевірки сил? А що, якщо ці хлопці влучать? Питань було хоч греблю гати. На багато з них відповів поєдинок з Джойсом.

Звичайно, Джозеф тоді не був топом і номером один збірної. В цей же час Усик на той момент - олімпійський чемпіон. Але, взагалі-то, шанси оцінювалися, якщо не рівними, то близькими. Все через розміри. Джойс вищий, більший і фізично потужніший за Олександра. Що йому взагалі не допомогло.

Джойс просто не встигав за швидким, рухливим і швидкісним суперником. Олександр навіть входив у розміни з гігантом і виходив звідти переможцем. У підсумку перемога одноголосним рішенням суддів. Джо, звичайно, не згоден. Він визнає поразку, але вважає, що бій був рівним, а він поступився через недосвідченість.

Як підсумок виступів британця в напівпрофі - всього дві поразки. Перша - від Усика. Друга - від росіянина Максима Бабаніна, який свого часу бив навіть Тайсона Ф'юрі. Називати ці поразки ганебними язик не повернеться. Перший - олімпійський чемпіон і просто неймовірно талановитий спортсмен. Другий - просто великий талант, незважаючи на свою антропометрію і зовнішній вигляд.

Підсумковий рекорд Джойса в WSB - 14 перемог, 2 поразки і 7 перемог нокаутом. Як тільки з британця зняли величезні аматорські рукавички, удар став лягати в ціль щільніше, а суперники частіше падали.

Успіхи в профі легко можуть привести до титулу

У професіоналах Джозеф зібрав колекцію другорядних поясів на будь-який смак. WBC Silver, WBO International, чемпіон Європи за версією EBU, чемпіон WBA Gold, чемпіон Британської Співдружності, чемпіон Великобританії. Звучить це все цікаво і виглядає красиво, але за собою особливо нічого не несе.

До недавнього часу рекорд Джойса виглядав цікаво, але не більше того. Перемоги над Бермейном Стіверном, Алєксандром Устиновим і Брайантом Дженнінгсом виглядають непогано, якщо не вдаватися в подробиці. Всі вони – боксери, що вийшли в тираж. А деякі і зовсім зробили собі ім'я за рахунок успіхів в інших видах спорту, як той же Устинов.

Тому перед поєдинком з Даніелем Дюбуа все ставили не на вікового (35 років) Джозефа і прорахувалися. Дюбуа в загальному і цілому виглядав краще за суперника, але регулярні влучання Джойса принесли свої плоди - перелом орбітальної кістки, величезна гематома на обличчі і відмова від продовження поєдинку.

Фактично, бій Джойс - Дюбуа був за право боксувати з Усиком і сперечатися з ним за статус претендента на пояс WBO. Два проспекти вирішували, хто піде далі вже зараз, а кому доведеться почекати. Можливо, навіть добре, що виграв Джо. Він є значно старшим і попереду має не так багато років кар'єри, як Дюбуа.

А Усик нарешті пройде справжній суперважкий тест. Чісора був прекрасний своїм досвідом, а Джойс - габаритами. Він вище Олександра на сім сантиметрів, а розмах рук і зовсім перевалює за два метри. Нехай страшним одноударним нокаутом Джо радує не дуже часто, але кулаки у нього важкі: нуль поразок, 12 перемог, 11 з них - достроково кажуть про все.

Тоннаж Джозеф може створити в поєдинках із ким завгодно, а період, коли він падав від влучань, здається, остаточно закінчився - останній раз він програвав достроково ще в любителях і навіть вбивчий Дюбуа не зміг прошити голову британця. Після такого суперника Усик точно буде готовий до здоровенних чемпіонів.

Якщо, звичайно, буде готовий хоч колись.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
02.02.2021, 13:22
Менеджер Егіс Клімас прокоментував можливість повернення в ринг екс-чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександра Гвоздика (17-1, 14 КО).

- Саня - класний хлопець, дуже розумний. Я не знаю, як це все сталося, що на нього вплинуло, що він вирішив податися в бізнес. Якраз трапилася пандемія, у нього невідомо, коли наступний поєдинок, що там відбувається. Надійшла, напевно, хороша пропозиція. Він вирішив піти. Він порахував це більш вигідним для себе.

Коли Ломаченко готувався до Лопеса, Саня Гвоздик недалеко живе, він приїжджав часто на підготовку. Найцікавіший момент був, коли приїхав Боб Арум і Гвоздик.

Саша завжди в формі, він себе не запускає. Він надів рукавички і почав бити мішок, з Митрофановим постояв 1-2 раунди. Боб Арум мені на вухо шепче: «Ти йому скажи, що якщо він хоче повернутися, то ми для нього відразу можемо організувати чемпіонський бій». Навіть запропонував, що може поставити Гвоздика на чемпіонський бій з переможцем зустрічі Сміт - Власов.

- Гвоздик відповів, не знаєте?
- Вусами покрутив: «Хмм, подумаю».

- Ви вірите, що він повернеться?
- Невідомо, як там проходять його справи в бізнесі. Якщо все вдало, то навіщо йому рвати сорочку. Він уже довів своє, що він може бути чемпіоном, він став чемпіоном, - сказав Клімас.

Нагадаємо, Гвоздик оголосив про завершення кар'єри в червні минулого року у віці 33 років.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
03.02.2021, 08:42
Все вище ймовірність проведення бою за 4 пояси суперважкої ваги між Тайсоном Ф'юрі і Ентоні Джошуа. Ф'юрі впевнений в своїй перевазі.

«Виграю у нього так само, як виграв у Вайлдера. Я більший, могутніший, краще підготовлений психологічно і фізично, ніж Джошуа. І удар у мене сильніший. Все на мою користь».

«Мене неможливо перемогти. Я просто невразливий. Без шансів для нього. Якщо я без травм, в формі і активний, то програти не можу», - вважає Ф'юрі,

Бій може відбутися в травні-червні 2021 року.

yyyyyhhh
04.02.2021, 17:36
Легендарний боксер Евандер Холіфілд в коментарі для TalkSport сказав, що зараз веде переговори з Майком Тайсоном про те, щоб провести поєдинок в цьому році.

«Я відповів би так, якщо мене знову попросять вийти з Тайсоном в ринг. Ми близькі до угоди. Думаю, ми обидва хочемо побитися. І це станеться», - заявив Холіфілд.

На піку своєї форми вони зустрічалися двічі. У 1996 році Холіфілд переміг технічним нокаутом в 11-му раунді. Через півроку вони знову вийшли в ринг, тоді Майка Тайсона дискваліфікували, він вкусив Евандера за вухо.

До слова, в кінці листопада «Залізний Майк» провів бій проти ще однієї легенди 90-х Роя Джонса. Їхній поєдинок завершився внічию.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
05.02.2021, 08:15
Український суперважковаговик Олександр Усик прокоментував результат бою між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом.

«Це досить велике пограбування, з моєї точки зору. Але Ломаченко впорався, всередині він був досить зібраний.

Думаю, реванш із Лопесом буде. Це цікаво, це інші гроші. Лопес, «вигравши» ці пояси, думав, що його зараз будуть закидати пакетами по 100 тисяч доларів. Це ілюзія.

Їх реванш може нормальну касу зібрати. Ще більше людей це подивиться. Багато що впирається в бізнес, а не в спорт», - сказав Усик.

Нагадаємо, 17 жовтня в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Ломаченко поступився Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів.

yyyyyhhh
06.02.2021, 10:33
Відомий боксер Майк Тайсон вважає, що перед можливим поєдинком з Тайсоном Ф'юрі за всі пояси суперважкої ваги Ентоні Джошуа потрібно навчитися приховувати свій удар.

«Повинен бути цікавий бій. Джошуа дуже хороший в плані сили і точності удару, але він занадто явно його показує, буквально телеграфує супернику, що збирається бити».

«І це рецепт для катастрофи в бою з таким гігантом, як Ф'юрі», - вважає Тайсон.

Бій може відбутися навесні або влітку цього року.

yyyyyhhh
07.02.2021, 05:46
Боксер Шакур Стівенсон не проти в наступному поєдинку вийти в ринг проти Василя Ломаченка, проте відзначає, що не все залежить тільки від нього.

«Я готовий вийти на бій з Ломаченком вже в своєму наступному поєдинку. Однак не все залежить від мене. Але я готовий битися з будь-яким суперником в дивізіонах 130 і 135», - сказав Стівенсон.

Експерти вважають, що компанія Top Rank, яка веде справи Стівенсона і Ломаченка, поки не дозволить молодому боксеру вийти на такого досвідченого суперника.

Ломаченко планує повернутися в ринг навесні, але суперник ще не названий.

yyyyyhhh
09.02.2021, 13:41
Непереможений український середньоваговик Сергій Богачук (18-0, 18 КО) дізнався нову дату свого бою.

25-річний боксер 4 березня зустрінеться з Брендоном Адамсом (22-3, 14 КО). Бій відбудеться в місті Гуайнабо, Пуерто-Ріко.

Богачук останній бій провів у вересні 2020 року, коли нокаутував Алехандро Дарвільо.

31-річний американець відомий тим, що в 2019-му році поступився в бою за титул Джермаллу Чарло.

Відзначимо, що поєдинок переносили двічі. Один раз це трапилося через те, що Богачук заразився коронавірусом.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
11.02.2021, 13:54
Боксер Деонтей Вайлдер у відповідь на критику свого колишнього тренера заявив, що йому просто всі заздрять і він залишається королем суперважкої ваги.

Промоутер Едді Хірн вважає це дивним, враховуючи поразку від Тайсона Ф'юрі.

«Вайлдер, схоже, зовсім з глузду з'їхав. Коли ти починаєш говорити про себе в третій особі, розповідати, що ти король... Ніякий ти не король, тебе перемогли. Він ще може стати королем, але не зараз».

«Хочу побачити Вайлдера в рингу, як і Енді Руїса, наприклад. Деонтей міг би зустрітися з Чарльзом Мартіном, це може бути цікавий поєдинок», - вважає Хірн.

Поки немає інформації, коли американець повернеться в ринг.

yyyyyhhh
12.02.2021, 08:43
Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум в інтерв'ю iFL TV розповів, що українець Василь Ломаченко (14–2, 10 KO) влітку проведе поєдинок проти японця Масайоші Накатані (19–1, 13 KO):

«Ми говорили з Ломаченко. Ми націлені на його повернення на початку літа. Ломаченко втомився битися в «пузирях». Він відмінно продає квитки, тому ми вважаємо, що зможемо влаштувати йому бій на початку літа в США.

Можливо, його суперником стане хлопець з Японії – Накатані, який нокаутував Фелікса Вердехо та пройшов всю дистанцію з Тео Лопесом. Накатані – легковаговик з дуже важким ударом. Ми розглядаємо його як суперника для Ломаченка».

У жовтні 2020 року Василь Ломаченко програв Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

yyyyyhhh
14.02.2021, 13:17
33-річний ганський боксер Річард Коммі нокаутував 30-річного домініканського бійця Джексона Марінеса.

Коммі відправив Марінеса в нокдаун у шостому раунді. Джексон зумів піднятися, але ненадовго — наступною атакою Річард відправив його в нокаут.

Це був перший поєдинок Річарда після дострокової поразки від Теофімо Лопеса у грудні 2019-го року.

yyyyyhhh
15.02.2021, 07:59
Промоутер Едді Хірн розповів, що на цьому тижні боксер Ентоні Джошуа приїжджав в офіс, щоб обговорити останні деталі контракту на великий бій проти Тайсона Фьюні за 4 пояси суперважкої ваги.

«Ми активно обговорюємо контракт зі стороною Ф'юрі. Залишилися буквально деталі, ми у відмінній ситуації. Джошуа вчора був в офісі, разом з нами вирішував останні питання».

«Ми на шляху до того, щоб підписати контракт на цей найбільший бій сучасності», - сказав Хірн

Про ситуацію з Олександром Усиком, який залишається обов'язковим претендентом на титул WBO, нової інформації поки немає, але промоутер Олександр Красюк розповів, що про бій домовитися поки не вдалося.

yyyyyhhh
17.02.2021, 14:09
Український боксер Олександр Абрамян (5–1, 3 KO) на прізвисько Танк виграв пояс чемпіона WBC Asia Continental у першій напівсередній вазі.

Українець переміг рішенням суддів Даулета Даукенова (8–2, 3 KO) з Казахстану. 10-раундовий поєдинок відбувся 13 лютого в Києві в клубі «Атлас».

Забавно, що Абрамян в ході поєдинку намагався застосовувати борцівські прийоми, такі як кидки на канвас у 8-му раунді.

А в 4-му раунді Олександр відправив суперника в нокдаун, але той відновився.

yyyyyhhh
18.02.2021, 08:15
Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Беллью висловився про свого колишнього суперника, українця Олександра Усика.

«У бою з Усиком я був у відмінній формі, відчував себе фантастично. Але в той вечір мене просто переміг сильніший суперник. Олександр Усик - найкращий боєць, з яким я зустрічався на боксерському рингу. Він найкращий боєць моєї епохи. Це бокс, тобі не завжди дістається вся слава. Я не подолав останню перешкоду, але в цьому немає нічого ганебного», - сказав Беллью.

Нагадаємо, Усик нокаутував Беллью в 2018-му році і захистив свій титул абсолютного чемпіона світу в крузервейті.

Раніше повідомлялося, що Олександр Усик в наступному поєдинку зустрінеться з Джо Джойсом.

yyyyyhhh
20.02.2021, 14:54
Британський боксер Джо Джойс вважає, що поєдинок проти Олександра Усика в рамках тимчасового титулу WBO відбудеться в Англії.

«Усик зараз перший номер WBO, а я - другий. Так що не дивно, якщо ми проведемо бій між собою, поки Ф'юрі і Джошуа планують два своїх поєдинки».

«Усик не боїться битися на чужій території. І його люблять в Англії. Пам'ятаю, коли ми з ним билися в напівпрофі, то бій був в Лондоні, але таке відчуття, що в Україні. Було відчуття, що всі українці Лондона прийшли підтримати тоді Усика».

«Якщо будуть дозволені фани на трибунах, то, впевнений, англійці і українці організовують відмінну підтримку», - сказав Джойс.

WBO вже санкціонувала поєдинок, але сторонам ще потрібно домовитися.

yyyyyhhh
21.02.2021, 09:47
Бій-реванш 41-річного російського боксера Олександра Повєткіна проти 32-річного британця Ділліана Вайта, який запланований на 6-е березня, знаходиться під загрозою перенесення.

У Вайта виникли складнощі з поверненням до Британії з Португалії, де він готується до поєдинку. У Британії були посилені карантинні заходи у зв'язку з пандемією коронавірусу.

«Ми в курсі ситуації — існує ймовірність перенесення бою. І поки незрозуміло, наскільки це реально. Але ми допускаємо, що щось подібне може статися. Як перенесення поки розглядається тільки дата 27-е березня. В принципі, все це є недоброю історією, але всі розуміють, що зараз пандемія. Тут нічого не поробиш — іноді обставини вриваються в наше життя», — заявив промоутер Повєткіна Андрій Рябинський.

Перший бій Повєткін — Вайт відбувся 22-го серпня 2020-го року. Росіянин нокаутував британця в п'ятому раунді поєдинку.

yyyyyhhh
24.02.2021, 12:04
34-річний український боксер Денис Берінчик (14-0, 8 KO), який 21 березня проведе черговий бій, поділився планами.

Берінчик сподівається, що в наступному році отримає бій з абсолютним чемпіоном світу Теофімо Лопесом.

«Плани на 2021-й рік? Ці питання треба задавати моєму промоутеру. Незрозуміло, чи буде реванш у Василя Ломаченка з Теофімо Лопесом. Там ще є такий Джордж Камбосос (19-0, 10 КО) із Австралії, він - офіційний претендент на титул IBF. Я у черзі, як і всі світові боксери.

Я думаю, що бій із Теофімо Лопесом відбудеться у 2022 році. Оскільки він є абсолютним чемпіоном світу, у нього є час відстоювати пояси з ким він хоче і як. А я поки що неофіційний претендент. Поки що не призначено бій, щоб я став офіційним претендентом. Я поки 3-й номер у рейтингу WBO і думаю, що у 2022 році [відбудеться бій з Лопесом]», - сказав Берінчик.

Нагадаємо, що 21 березня в Броварах Берінчик зустрінеться з 36-річним чилійцем Хосе Санчесом (18-1-0, 7 КО).

yyyyyhhh
26.02.2021, 14:07
Шведський боксер Отто Валлін поділився очікуваннями від майбутнього бою між Олександром Усиком і британцем Джо Джойсом.

«Поєдинок Усика проти Джойса точно буде крутим. Я дивився їхній аматорський бій в WSB. Це був відмінний поєдинок. У Джойса не було багато досвіду, коли він вийшов в ринг з Усиком. Я знаю, що Джо володіє чудовим двигуном. Я думаю, що в 12-раундовому бою Джойс створить Усику багато проблем.

Джойс немолодий, але, як я вже сказав, він був не дуже досвідченим, коли бився з Усиком. Я вважаю, що зараз, виступивши на Олімпіаді і добре показавши себе в профі, він став більш досвідченим. Так що хто знає. Мені здається, що в цьому бою може статися що завгодно», - сказав швед в інтерв'ю ютуб-каналу Pep Talk UK.

Відзначимо, що Джойс бився з Усиком в рамках Всесвітньої серії боксу (WSB) в 2013 році. Українець здобув перемогу.

Читайте також: Екс-чемпіон світу оцінив шанси Усика в боях з Джошуа, Ф'юрі і Вайлдером

yyyyyhhh
27.02.2021, 08:28
Український боксер напівсередньої ваги Карен Чухаджян (17–1, 7 КО) здобув перемогу на вечорі боксу в Москві.

26 лютого українець за очками переміг росіянина Алєксєя Євченка (19–14–2, 8 КО).

Бій тривав усі 8 запланованих раундів та пройшов за тотальної домінації Чухаджяна. Поєдинок закінчився перемогою Карена одноголосним рішенням суддів (80–72, 80–72, 80–72).

Попередній бій Чухаджян провів 1 лютого 2020 року, перемігши іншого росіянина Сергія Воробйова.

yyyyyhhh
28.02.2021, 09:35
Важковаговик Джозеф Паркер переміг Джуніора Фа одноголосним рішенням суддів з рахунком 119-109, 115-113 і 117-111 в Окленді. Очікується, що в наступному бою колишній чемпіон світу у важкій вазі битиметься з Дереком Чісорою.

Паркер агресивно почав бій, але але помітно втомився до заключних раундів. Проте, всі судді віддали перемогу Джозефу. Відзначимо, що ця поразка стала першою для Фа на професійному рингу.

Після бою Паркер визнав, що на його дії вплинула майже річна відсутність на рингу.

yyyyyhhh
01.03.2021, 12:20
35-річний український боксер Сергій Дерев'янченко (13-3, 10 КО) розповів, коли планує провести наступний поєдинок.

«Зараз знаходжуся в Києві, тренуюся. Буквально недавно почав тренуватися - привожу себе в порядок і скоро полечу в Штати, там буду готуватися.

Наступний бій за чемпіонський титул? Навряд чи. Бій планується в травні або червні, але немає ніякої конкретики. Може, - на початку липня», - сказав Дерев'янченко.

Нагадаємо, що останніх чотирьох боях Дерев'янченко тричі виборював титул чемпіона і кожен раз поступався Деніелу Джейкобсу, Геннадію Головкіну і Джермаллу Чарло.

yyyyyhhh
02.03.2021, 08:54
35-річний український боксер Сергій Дерев'янченко поділився думками про перемогу Геннадія Головкіна над Камілом Шереметою, а також поділився думками, коли казахстанец завершить кар'єру.

Нагадаємо в грудні 2020 року Головкін переміг Шеремету технічним нокаутом.

«У бою з Шереметою Головкін зробив хорошу роботу - зробив те, що і повинен був зробити. Чого все і очікували.

Зараз йому 38, до сих пір виступає на високому рівні. Пак'яо боксує в 42 роки - і комфортно себе почуває. Якщо Головкін буде так само себе комфортно почувати, думаю, ще два роки зможе виступати», - сказав Дерев'янченко.

Раніше Дерев'янченко розповів, коли повернеться в ринг.

yyyyyhhh
04.03.2021, 12:23
Всесвітня боксерська асоціація (WBA) опублікувала свіжий рейтинг боксерів у суперважкій ваговій категорії. Перше місце в ньому посів 34-річний українець Олександр Усик (18-0, 13 КО).

На другому місці розташувався Богдан Діну, на третьому — Деонтей Вайлдер. Володарем поясу WBA Super у суперважкій вазі є британський боксер Ентоні Джошуа.

У своєму останньому поєдинку, який відбувся 31 жовтня 2020 року, Усик переміг британського боксера Дерека Чісору одностайним рішенням суддів.

Свій наступний бій Усик може провести проти 35-річного англійця Джо Джойса. Сторони ведуть переговори про проведення поєдинку.

yyyyyhhh
05.03.2021, 08:46
25-річний український проспект Сергій Богачук (новий рекорд: 18–1, 18 КО) невдало провів 19-й бій на профі-рингу.

Вранці 5 березня за Києвом українець на арені Felix Pagan Pintor в Гуайнабо (Пуерто-Ріко) вийшов на 10-раундовий бій проти 31-річного американця Брендона Адамса (23–3, 15 КО). Це була перша серйозна перевірка для Богачука на шляху до вершини у першій середній вазі.

На кону стояв титул чемпіона за версією WBC Continental Americas. Вечір боксу організував знаменитий Мігель Котто т його промоутерська компанія.

Сергій «El Flaco» Богачук народився 24 квітня 1995 у Вінниці, проживає в американському штаті Каліфорнія. Брендон Адамс народився 31 липня 1989 року в передмісті Лос-Анджелеса, проживає в Норуолку (Каліфорнія), відомий під бойовим прізвиськом «Пушка».

Маючи перевагу в антропометрії, Богачук домінував у перших раундах. У Адамса рефері зняв одне очко в 3-му раунді за брудні удари.

Коли здавалося, що боксери пройдуть всю дистанцію в 10 раундів, Богачука спіткала невдача. У 8-му раунді Адамс вибухнув потужною серією ударів, Сергій впав і не зміг піднятися до рахунку 10.

Підсумок бою: Брендон Адамс (США) – Сергій Богачук (Україна) – TKO 8/10

yyyyyhhh
06.03.2021, 08:05
Український супертяж Олександр Усик в своєму Twitter адресував повідомлення британцеві Джо Джойсу, з яким повинен вийти в ринг в рамках бою за тимчасовий титул WBO.

«Давай, мій друже. Я чекаю тебе на НСК Олімпійський в Києві», - написав Усик.

Раніше команда Усика заявляла, що буде робити все можливе для організації бою в Україні. При цьому промоутери підкреслювали, що фінансово буде важко організувати поєдинок в Києві, з огляду на вартість квитків і економічну ситуацію в Англії і Україні.

Поки що про дату бою інформації немає, а раніше промоутер Олександр Красюк розповів подробиці переговорів.

yyyyyhhh
08.03.2021, 09:46
Український супертяж Олександр Усик і британець Джо Джойс продовжують розкручувати потенційний бій. У Twitter обидва боксери обговорюють можливе місце проведення поєдинку.

Усик сподівається, що його бій з Джо Джойсом відбудеться в Києві.

Після того, як Усик запропонував провести бій в Києві, між боксерами відбувся такий діалог:

"О, ти живий. Ти не зміг наповнити ванну в Києві, не кажучи про стадіон. Скоро чекаю тебе в Великобританії.

PS. Я скучив за тобою", - написав Джойс.

"Мій друже, я готовий продовжити вчити тебе боксу навіть на Марсі. Я сподіваюся, ти став краще після нашої минулої зустрічі.

Скучив теж", - відповів Усик, приклавши колаж з рингом на Марсі і Джойсом у ванній.

"Я готовий", - відповів Джонс.

yyyyyhhh
10.03.2021, 10:17
25-річний український проспект першої середньої ваги Сергій Богачук (18-1, 18 КО) 5 березня зазнав першої поразки в кар'єрі.

Українець поступився нокаутом 31-річному американцю Брендону Адамсу (23-3, 15 КО).

Ця поразка позначилося на позиціях українця в рейтингу IBF. В оновленому рейтингу всесвітньої федерації Богачук випав з топ-15. До цього українець займав 9-й рядок.

Суперник Богачука Брендон Адамс посів 9-ту позицію.

Нагадаємо, що чемпіоном світу за версією IBF є Джермелл Чарло.

yyyyyhhh
11.03.2021, 08:41
Промоутер Олександр Красюк, який веде справи Олександра Усика, хоче, щоб організація WBO санкціонувала бій українця проти Ентоні Джошуа.

Якщо Джошуа і Тайсон Ф'юрі не можуть домовитися про поєдинок за всі титули, то Усик готовий вийти на Джошуа як обов'язковий претендент на титул WBO.

«Якщо бій Джошуа - Ф'юрі не відбудуться в цьому році або буде перенесений на кінець року, то нехай Ентоні б'ється з Усиком. Або ж віддасть титул».

«WBO повинна зібратися з силами і прийняти сміливе рішення - санкціонувати бій Джошуа - Усик. І це буде повністю справедливо».

«Інакше бокс і надалі втрачатиме популярність через нечесні рішення», - вважає Красюк.

Очікується, що суперником Усика в поєдинку за тимчасовий титул WBO стане Джо Джойс, але домовитися сторони не можуть.

yyyyyhhh
13.03.2021, 10:18
Перший тест Олександра Усика в суперважкій вазі не вразив Тайсона Ф'юрі. Володар пояса WBC вважає, що Дерек Чісора завдав українцю проблеми.

«Без образ для Чісори, але він вже в кінці кар'єри і був тестом для Усика в супертяжах. Дереку вже майже 40 років (нещодавно виповнилося 37 - прим), він програв більшість з останніх боїв. Але я вважаю, що Дерек заслужив як мінімум нічию, проте він поступився рішенням суддів. Якщо Усик має проблеми з Чісорою, то як він збирається бити топ-хлопців в супертяжах? Але списувати нікого не можна з рахунків».

«Джойс? Джо може перемогти Усика. І навпаки. Проблеми з Чісорою не означають, що Усик матиме проблеми з Джойсом. Будь-хто може перемогти всіх. Всіх, крім мене. Тому що я непереможний», - переконаний Ф'юрі.

Очікується, що в наступному поєдинку Ф'юрі вийде на Ентоні Джошуа, а Усик битиметься з Джо Джойсом.

yyyyyhhh
14.03.2021, 09:07
Український суперважковаговик Віктор Вихрист (6–0, 4 КО) виграв 6-й бій на профі-рингу.

28-річний українець переміг 39-річного представника Венесуели Вілмера Васкеса (11–1–2, 7 КО).

Вечір боксу пройшов 13 березня у німецькому Гамбурзі. Формат поєдинку – 8 раундів.

Українець весь бій домінував на рингу і переміг на картах трьох суддів.

yyyyyhhh
16.03.2021, 09:48
Американський топ-проспект легкої ваги Раян Гарсія висловив бажання провести бій з колишнім чемпіоном Василем Ломаченком. 22-річний боксер вважає, що його перевага в габаритах стало б ключовою в бою.

«Звичайно, я хотів би побитися з ним, хоч я і вважаю себе занадто великим і сильним для нього. Думаю, якщо він вийде на ринг в найкращих кондиціях, то у нас вийшов би пекельний бій. Ломаченко, як і раніше чудовий, і я не розумію, чому люди так швидко скинули його з рахунків.

Чесно кажучи, я втомився від нинішнього покоління уболівальників, щиро вважають, що якщо ти зазнав однієї поразки, то не зможеш повернутися. Подивіться на Леннокса Льюїса. Його нокаутував Хасім Рахман, але що сталося потім?», - сказав Гарсія.

Раніше Боб Арум назвав претендентів на поєдинок з Василем Ломаченком.

yyyyyhhh
17.03.2021, 08:35
Шакура Стівенсона називають одним із ймовірних суперників Василя Ломаченка, якщо українець захоче повернутися в вагу 130 фунтів.

Американець готовий до цього бою.

«У Ломаченка немає шансів перемогти мене. Тому що він тепер переляканий боксер. А такому боксеру у мене не виграти».

«У бою з Лопесом відчувався переляк Ломаченка», - впевнений Стівенсон.

Раніше Ломаченко стверджував, що не хоче опускатися на дивізіон нижче і має намір продовжувати битися в 135 фунтах.

yyyyyhhh
19.03.2021, 14:53
Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі, росіянин Олександр Беспутін подякував українському боксеру Василю Ломаченку за дружбу, а також розповів, який вплив на нього зробили спільні тренування.

«Звичайно, я думаю, що робота з Василем Ломаченком накладається, але я часто в інтернеті читав «копія Ломаченка» або ще щось. Мені, звичайно, це лестить. Вася - мій друг. Приємно, що мене порівнюють з таким серйозним чемпіоном, але у мене свій бокс. Я пропагую бокс Олександра Беспутіна.

Я багато чого набрався, багато чому навчився від Василя і роботи з ним. Тому я вдячний йому як людині, вдячний всій його родині, його батькові. В першу чергу я вдячний за дружбу і боксерські моменти», - сказав Беспутін.

Читайте також: Олександр БЕСПУТІН: «Вася Ломаченко - ти найкращий, брате!»

yyyyyhhh
20.03.2021, 08:44
Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес назвав дату свого наступного бою і ім'я суперника:

«Я б'юся 5 червня в Маямі. Клянуся, це буде, як фільм. Ми збираємося це зробити. Я поки не можу назвати імена, але все буде здорово. Я б'юся з Джорджем Камбососом-молодшим. Я повинен бути готовий. Мені не потрібно готуватися, я вже готовий.

Це у Флориді, і Флорида відкрита для публіки. Я чекаю цього з нетерпінням, ми тільки вчора закінчили робити промо-сет. Це було дуже круто. Настають великі справи. У нас є чудові музиканти і приголомшливі репери. Клянуся, це буде круто».

Нагадаємо, Лопес став абсолютним чемпіоном світу 17 жовтня 2020 року, перемігши рішенням суддів Василя Ломаченка.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
21.03.2021, 09:17
Британський боксер Лоуренс Околі в 6-му раунді нокаутував екс-суперника Олександра Усика Кшиштофа Гловацьки і виграв вакантний титул WBO в крузервейті.

yyyyyhhh
22.03.2021, 10:21
32-річний український боксер Денис Берінчик (новий рекорд: 15–0, 9 КО) захистив титул WBO International в легкій вазі.

Його суперником був 36-річний чилійський боксер Хосе Санчес (18–2, 7 КО). Поєдинок в рамках шоу від K2 Promotions відбувся ввечері 21 березня у Броварах.

Берінчик побив чилійця вже у 3-му раунді і здобув 15-ту перемогу на профі-рингу.

Давай влаштуємо бійку! Берінчик викликав друга Макгрегора на бій навкулачки

yyyyyhhh
23.03.2021, 07:59
Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон відмовився від поєдинку з Евандером Холіфілдом.

Як повідомляє MMA Fighting, «Залізний Майк» відмовився від контракту на $ 25 мільйонів.

Відзначається, що сторони вели переговори декілька місяців, але представників Тайсона не влаштувала пропозиція команди Холіфілда.

Нагадаємо, що в листопаді Тайсон повернувся в бокс і провів виставковий бій з Роєм Джонсом, який завершився внічию.

Після цього поєдинку Тайсон повідомив, що і далі буде боксувати. Серед кандидатів на бій називали Евандера Холіфілда, якому Майк поступився двічі.

yyyyyhhh
25.03.2021, 15:29
Поєдинок суперважкої ваги Енді Руїс - Кріс Арреола повинен був відбутися в квітні, проте бій пересунули на 1 травня.

Зустріч боксерів відбудеться в Каліфорнії.

Руїс не виходив в ринг з кінця 2019 року, коли в поєдинку-реванші програв Ентоні Джошуа і втратив три титули.

Арреола не бився з серпня 2019 року.

yyyyyhhh
26.03.2021, 08:57
32-річний український боксер Денис Берінчик (15-0, 9 КО) звернувся до свого потенційного суперника, 34-річного ірландського бійця Артема Лобова, з яким він планує провести поєдинок на голих кулаках.

«Лобов, тобі там що, дно зірвало?! Ти де пропав? Або вирішив все-таки на масажі відлежатися?», — написав Беринчик, відмітивши в публікації ірландця.

Раніше українець заявив, що отримує масу пропозицій щодо проведення боїв.

yyyyyhhh
27.03.2021, 07:56
Перед суботнім поєдинком-реваншем супертяжі Ділліан Вайт і Олександр Повєткін провели процедуру зважування.

Вайт у порівнянні з минулим боєм скинув 2,2 кг - 112 кг. Вага Повєткіна склала 104 кг. У першому поєдинку росіянин нокаутував суперника.

На кону буде тимчасовий титул WBC.

yyyyyhhh
28.03.2021, 09:44
У суботу, 27 березня, в Гібралтарі пройшов бій-реванш за пояс тимчасового чемпіона WBC у суперважкій вазі.

На ринг вийшли росіянин Алєксандр Повєткін (36–2–1, 25 KO) та британець Ділліан Уайт (27–2, 18 KO).

Нагадаємо, в серпні 2020 року в Брентвуді перший бій 41-річний Повєткін виграв у 32-річного Уайта нокаутом в 5-му раунді, завоювавши пояс тимчасового чемпіона WBC у суперважкій вазі. Сторони домовилися про реванш, а місцем його проведення несподівано був обраний Гібралтар.

Кумедний епізод стався ще до бою. Ділліан Уайт походжав по рингу і підрізав Повєткіна, коли той переступив канати.

Уже в першому раунді Уайт двічі дістав правою суперника, Повєткіна навіть захитало. Росіянину були вкрай неприємні джеби суперника, які регулярно досягали мети. Друга трихвилинка була спокійнішою, а в 3-му раунді Алєксандр виявився у вкрай складному становищі під градом ударів Уайта.

Потужна атака Уайта в 4-му раунді призвела до нокауту. Повєткін опинивився на помості, і рефері зупинив бій. Ділліан після закінчення бою показав повагу до суперника – приніс Повєткіну в кут табуретку та полив йому на голову водичку.

Реванш відбувся, і, здобувши переконливу перемогу, поясом WBC заволодів Ділліан Уайт.

Бій за пояс тимчасового чемпіона WBC

Гібралтар, 27.03.2021

Ділліан Уайт (Великобританія 27–2, 18 KO) – Алєксандр Повєткін (Росія, 36–2–1, 25 KO) – TKO 4/12

yyyyyhhh
29.03.2021, 09:10
Боксер Сергій Дерев'янченко впевнений, що Василь Ломаченко, незважаючи на поразку від Тео Лопеса, ще зможе показати свій рівень.

«Ломаченко не показав того себе, якого завжди показує. Всі очікували більшого, але він не показав того Ломаченка, до якого всі звикли, якого, в принципі, він міг показати. Але, так як я сам боксую, то ставлюся до цього з розумінням. У підготовці є багато факторів, які впливають на результат бою. Я вболівав за нього, ми ж в збірній були з ним. Коли бачимося, то тепло спілкуємося. У нас є своя історія - і до Олімпіади ми спілкувалися, і на Олімпіаді. Я завжди вболіваю і, буду вболівати за нього».

«Це не просто тому, що потрібно вболівати за своїх. Просто я його знаю як Васю Ломаченка. Усик, Глазков, всі, хто на Олімпіаді був, - це мої товариші, ми жили разом. Природно, я переживаю за них, коли дивлюся бої».

«Він просто не показав себе у всій красі. Не знаю, якщо буде реванш, думаю, буде інша картина. У першому поєдинку була травма. Ломаченко ще покаже, наскільки він крутий. Якщо Лопес виграє і другий бій, то доведе, що минулого разу була не випадковість. Від цього реванші і цікаві», - вважає Дерев'янченко.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
31.03.2021, 12:23
Легендарні боксери Хуан Мануель Маркес і пуерторіканець Мігель Котто домовилися про поєдинок.

Як повідомляє EPSN, виставковий бій відбудеться 12 червня в Маямі (США).

Нагадаємо, що 40-річний Мігель Котто (41-6, 33 КО) завершив кар'єру в 2017 році, коли поступився Садаму Алі. 47-річний Маркес (56-7-1, 40 КО) не боксував з 2014 року.

Обидва боксери ставали чемпіонами в чотирьох вагових категоріях.

yyyyyhhh
01.04.2021, 08:02
23-річний американський боксер Теофімо Лопес (16-0, 12 КО), чемпіон світу за версіями WBC, WBO, WBA і IBF у легкій вазі, продовжує активну підготовку до поєдинку із 27-річним австралійським боксером Джорджем Камбососом (19-0, 10 КО).

«Сильний старт тренувального табору. Готові зробити серйозну заяву в цьому бою. Не прогавте!», — прокоментував Лопес відео своїх сильних ударів.

Бій між Лопесом та Камбососом повинен відбутися у майбутньому травні.

yyyyyhhh
02.04.2021, 10:37
Стала відома дата проведення поєдинку 34-річного українського боксера Дениса Берінчика (15-0, 9 КО) із 34-річним ірландцем російського походження Артемом Лобовим, який раніше виступав в UFC.

Поєдинок повинен відбутися в Україні 19 червня. Бій має пройти на голих кулаках. Організатором стане промоушен MAHATCH.

«Намічається махач. Україна. Чекаємо в гості Артема Лобова, махач легенд!! Вже за квитки буде бій!!! Хааааа!!!)))», — написав Берінчик.

yyyyyhhh
03.04.2021, 13:48
Український боксер Олександр Усик (18-0, 13 КО) спростував інформацію про перехід в змішані єдиноборства.

«Часто жартую з журналістами. Кажу якісь неможливі речі. Коли мене запитали в той вечір про плани, я сказав, що хочу спробувати себе в UFC. І всі написали, що я переходжу туди. Це просто думки.

Я ще не все зробив в боксі, що запланував. Переходити в інший вид спорту, не закінчивши в своєму, не збираюся. Боротьбою я займаюся тільки для себе. UFC - вид спорту, що швидко зростає, де багато хлопців проявляють себе. Але поки не збираюся переходити туди. Запропонують божевільний контракт - я подумаю», - сказав боксер в прямому ефірі інстаграму.

yyyyyhhh
04.04.2021, 12:12
Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі погодили контракт на два бої за всі пояси суперважкої ваги, проте все ще не визначили, де і коли пройде поєдинок.

Промоутер Едді Хірн повідомляє, що все майже готово і скоро буде оголошена дата і місце липневого бою.

«Дата буде в липні, скоро оголосимо, де саме відбудеться поєдинок. Джошуа вже почав тренувальний табір», - повідомив Хірн.

Очікується, що бій пройде в Саудівській Аравії.

yyyyyhhh
05.04.2021, 10:48
В Абу-Дабі відбувся вечір боксу, в головному бою якого чемпіон за версією WBO у другій напівлегкій вазі американець Джамал Херрінг (23-2, 11 KO) переміг технічним нокаутом в шостому раунді іменитого британця Карла Фремптона (28-3, 16 KO).

yyyyyhhh
06.04.2021, 11:59
Легендарний американський боксер Майк Тайсон висловив свою думку про потенційного поєдинку Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.

«Мені подобається Джошуа, але я вважаю, що Ф'юрі в рингу занадто невловимий. Ентоні просто не влучить в нього. Мені правда подобається Джошуа, але сильного удару у нього немає. І він не б'є швидше, ніж Вайлдер. І йому буде важко влучити по Ф'юрі. Мені так здається. Якщо вже Ф'юрі уникав ударів Вайлдера, то і від Джошуа втече».

«Я думаю, Тайсон його зупинить, хоча я вважаю Ентоні талановитим боксером. Але Ф'юрі більш різноманітний боксер, у нього більше прийомів в арсеналі», - сказав Тайсон.

Бій Джошуа - Ф'юрі повинен відбутися в липні.

yyyyyhhh
07.04.2021, 13:20
23-річний американський боксер Теофімо Лопес (16-0, 12 КО), чемпіон світу за версіями WBC, WBO, WBA і IBF у легкій вазі, продовжує готуватися до бою із 27-річним австралійським боксером Джорджем Камбососом (19-0, 10 КО ).

«Сам я не пуерториканець, але цей хук — цілком!», — прокоментував Лопес відео своїх потужних ударів.

«Безумовно», — написав у коментарі 23-річний американський боксер пуерториканського походження Едгар Берланга (16-0, 16 КО). Берланга знаменитий тим, що всіх (!) своїх суперників він нокаутував у першому раунді.

Бій між Лопесом та Камбососом повинен відбутися у майбутньому травні.

yyyyyhhh
08.04.2021, 15:59
Легендарний американський боксер Майк Тайсон поділився амбітними планами на 2021-й рік.

«Хочу бої проти Холіфілда і Леннокса Льюїса в цьому році. Хочу зустрітися з ними обома в цьому році, думаю, я можу отримати обох. Інакше можу провести виставковий бій з Тайсоном Ф'юрі», - сказав Тайсон.

Раніше повідомлялося, що бій Тайсона і Холіфілда відбудеться 29 травня.

yyyyyhhh
09.04.2021, 12:41
Промоутери активно шукають місце проведення і визначають дату бою Ентоні Джошуа - Тайсон Ф'юрі за всі пояси суперважкої ваги.

Едді Хірн пояснив, що бій не хочуть проводити в червні в дні матчів Євро-2020, а також мають намір все організувати до старту Олімпіади.

«Влітку повинні відбутися великі події. Євро-2020, потім Олімпійські Ігри. Дуже б хотілося провести бій на Вемблі, але це навряд чи реально».

«Поєдинок планується на липень, коли закінчиться чемпіонат Європи. Довше тягнути сенсу немає, тому що в серпні Олімпіада».

«Якщо Ігри відбудуться, це велика подія, всі стежитимуть, хоча бій Джошуа - Ф'юрі, я вважаю, одна з найбільших спортивних подій року», - сказав Хірн.

Очікується, що поєдинок пройде в Саудівській Аравії.

yyyyyhhh
10.04.2021, 17:29
Менеджер Джо Джойса Сем Джонс заявив, що бій з Олександром Усиком є ​​пріоритетним, але не єдиним варіантом для його підопічного:

«У Джо є багато опцій, його варіанти не закінчуються на Усику. Ми готуємося до Усика, Джойс хоче цей бій, і ми очікуємо, що він буде наступним. Але якщо ні, то так тому і бути.

Зараз Джо - велике ім'я в суперважкій вазі. Коли Джойс переміг Дюбуа, всі бійці, яким ми пропонували битися до цього, з'явилися з нізвідки і почали намагатися влаштувати поєдинок з Джо. Так що у нас немає проблем з тим, щоб знайти бій для Джойса».

Раніше повідомлялося про те, що Усик має шанси на бій з Ентоні Джошуа.

yyyyyhhh
11.04.2021, 19:49
Джо Сміт-молодший (26-3, 21 КО) переміг росіянина Максима Власова (45-3, 26 КО) і завоював вакантний титул WBO.

Промоутер Боб Арум сказав, з ким Сміт проведе наступний бій.

«Джо Сміт і Бетербієв - це той бій, який ми хочемо влаштувати. Сміт навчився боксувати і використовувати свою силу. І тому він дуже, дуже небезпечний. Ви можете бачити, що він краще готує свої удари, він краще рухається. Він стає справжнім борцем.

Бачити доморощеного хлопця з робітничого класу, який б'ється на такому рівні, це щось особливе», - сказав Арум.

Відзначимо, що українець Олександр Гвоздик висловив бажання провести бій зі Смітом.

Читайте також: Сміт - новий чемпіон. Але рішення суддів вкрай спірне.

yyyyyhhh
12.04.2021, 12:52
34-річний український боксер Денис Берінчик (15-0, 9 КО) почав готуватися до поєдинку з 34-річним ірландцем російського походження Артемом Лобовим, який раніше виступав в UFC.

Українець виклав знімок з членами своєї команди.

«Підготовка до бою на голих кулаках почалася... Криваве літо 21 року», - підписав фото Берінчик.

Поєдинок Берінчик - Лобов повинен пройти в Україні 19 червня. Бій відбудеться на голих кулаках. Організатором стане промоушен MAHATCH.

yyyyyhhh
13.04.2021, 14:34
Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі висловився про Олександра Усика. Ф'юрі вважає, що українець не зможе перемогти Джо Джойса.

«Я навіть не знаю, скільки часу зараз б'ються в аматорському боксі, але коли я там виступав, було чотири раунди по дві хвилини. Думаю, зараз вони б'ються три раунди по три хвилини. Так що це не професійний бій. Коли у тебе є 12 раундів, щоб когось розмазати, тобі не вдасться тікати і набирати очки то тут, то там.

Усик не зміг стримувати Дерека Чісору. Не знаю, чи дивився я той бій. Можливо, я дивився інший поєдинок, але він не зміг стримати Чісору. Адже зріст Чісори - 186 сантиметрів, а вага - 108 кілограмів. Так як, чорт забирай, він буде стримувати Великого Джо з ростом 205 см і вагою майже 127 кг протяго 12 раундів по три хвилини? Це нерівний бій», - сказав Ф'юрі.

Дивіться також: ФОТО. «Є тільки один король». Розкішний плакат з Усиком від Ф'юрі.

yyyyyhhh
16.04.2021, 12:49
Легендарний американський боксер Майк Тайсон вдруге з'явився на шоу промоушена All Elite Wrestling.

Під час поєдинку Тайсон зійшовся за межами рингу з Кешем Віллером, Майк нокаутував суперника одним ударом.

Раніше Тайсон вже провів ефектний поєдинок в AEW.

симчич
16.04.2021, 23:36
ОФІЦІЙНО. Евандер повертається. Холіфілд і Макбрайд проведуть бій 5 червня

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Макбрайд знаменитий тим, що в 2005 році переміг Тайсона

Офіційно оголошено про поєдинок між 58-річним Евандером Холіфілдом і 47-річним Кевіном Макбрайдом.

Бій відбудеться 5 червня на шоу, яке організовує промоушен Triller Fight Club. Дуель буде тривати 6 раундів по 2 хвилини, боксери вийдуть у ринг без шоломів.

Головним поєдинком вечора буде бій між чемпіоном світу в легкій вазі Теофімо Лопесом (16–0, 12 KO) і Джорджем Камбососом (19–0, 10 KO).

Макбрайд знаменитий тим, що у 2005 році переміг Тайсона. Холіфілд останній бій на профі-рингу провів у травні 2011 року.

yyyyyhhh
17.04.2021, 17:10
В ніч з 17 на 18 квітня в Атланті, штат Джорджія, США, український боксер напівсередньої ваги Іван Редкач проведе бій проти екс-чемпіона світу Реджиса Прогрейса.

Стали відомі гонорари обох боксерів за бій. Прогрейс отримає 850 тисяч доларів.

Що стосується Редкача, то українець отримає в три з половиною рази менше - 250 тисяч доларів.

yyyyyhhh
20.04.2021, 11:16
У ніч на 18 квітня український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 KO) поступився екс-чемпіону Реджису Прогрейсу (25-1, 21 KO).

Нагадаємо, що бій був зупинений після того, як Редкач отримав удар по корпусу і стверджував, що це був удар нижче пояса. Судді присудили перемогу Прогрейсу рішенням.

Пізніше менеджер американця Сем Катковськи відправив запит в Атлетичну комісію штату Джорджія з проханням переглянути результат

Як повідомляє Boxing Scene, оскільки удар Прогрейса припав до корпусу Редкача, результат був переглянутий, зафіксована перемога технічним нокаутом.

Нагадаємо, що Редкача жорстко розкритикували за поведінку під час бою.

yyyyyhhh
21.04.2021, 09:43
Ентоні Джошуа готується до бою з Тайсоном Ф'юрі за всі пояси суперважкої ваги і хотів би бачити в своєму тренувальному таборі зіркових боксерів, в тому числі Володимира Кличка.

«Боксери повинні триматися разом. Леви бути разом з левами. І хорошим боксерам, щоб ставати сильнішими, потрібно бути поруч з тими, хто ще кращий».

«Хотів би бачити в своєму таборі Володимира Кличка. Двері для нього завжди відкриті. Це ж стосується Флойда Мейвезера, Евандера Холіфілда і інших», - сказав Джошуа.

У 2017 році Джошуа переміг Кличка, однак боксери залишилися в добрих стосунках.

yyyyyhhh
22.04.2021, 10:41
34-річний український боксер Олександр Усик (18-0, 13 КО) продовжує підготовку до своїх наступних боїв.

«Як справи, хлопці?», — прокоментував Олександр свіже фото з тренажерного залу, на якому він демонструє хорошу поточну форму.

У своєму останньому поєдинку, який відбувся 31 жовтня 2020 року, Усик переміг британського боксера Дерека Чісору одностайним рішенням суддів.

Свій наступний бій Усик може провести проти 35-річного англійця Джо Джойса (12-0, 11 КО). Раніше Олександр заявив, що хотів би, щоб поєдинок відбувся в Україні.

yyyyyhhh
23.04.2021, 09:04
Тренер українського боксера Дениса Берінчика Єгор Голуб розповів про боксерські навички голкіпера «Динамо» Георгія Бущана:

«З Георгієм Бущаном познайомилися в Фейсбуці. Я вболіваю за «Динамо» вже 24 роки. Мені цікаво було поспілкуватися, попрацювати з футболістами. Написав йому, він сказав, що прийде.

Спочатку не повірив, думав якась фейк-сторінка. Але ні, прийшов. Добре спілкуємося, близько дружимо до цього дня. Дуже порядний і приємний хлопець. Йому дуже подобається бокс.

Він міг би провести якийсь виставковий бій легко. Насправді, у нього дуже хороший удар справа. Він ще й боксує в стилі Тайсона Ф'юрі. Йому дуже подобається цей боксер. Він щось десь навіть копіює в нього і навіть виходить.

«Динамо» на першому місці. Хто цікавиться – ми зараз ще заберемо Кубок України і зробимо золотий дубль в цьому сезоні».

ВІДЕО. Бущан – ультрас Динамо: «Ви вболіваєте проти команди»

yyyyyhhh
24.04.2021, 13:02
Українець Юрій Захарєєв виграв золоту медаль на юніорському чемпіонаті світу 2021 з боксу, що завершився у польському місті Кельце.

У фіналі категорії до 69 кг Захарєєв переміг росіянина Чіраву Ашалаєва роздільним рішенням суддів (30:27, 29:28, 29:28, 28:29, 29:28). Україна взяла перше золото на подібних юніорських світових форумах з 2012 року, коли переміг Олександр Хижняк.

Крім того, срібло юніорського ЧС-2021 завоювали українці Бозорбой Матякубов, Ілля Тогобицький і Христина Лакійчук, бронзу взяли Руслан Цикало і Денис Салабай. Таким чином, українці завоювали 6 нагород (1–3–2) і посіли 5-те місце в медальному заліку.

Кельце (Польща), 13–23 квітня 2021 року

yyyyyhhh
25.04.2021, 12:40
Колишній чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко в наступному поєдинку зустрінеться з Масайоші Накатані.

Як повідомляє ESPN, бій відбудеться 26 червня в Лас-Вегасі.

Нагадаємо, що 33-річний Ломаченко (14-2, 10 КО) не виходив на ринг з тих пір, як програв одноголосним рішенням суддів Теофімо Лопесу в жовтні 2020 року.

Накатані (19-1, 13 КО) також програв Лопесу одноголосним рішенням суддів у їх поєдинку в липні 2019 року.

Дивіться також: ВІДЕО. Справжня гармата! Ломаченко показав, як тренує удари.

yyyyyhhh
26.04.2021, 12:46
34-річний український боксер Денис Берінчик (15-0, 9 КО) 19 червня проведе поєдинок з 34-річним ірландцем російського походження Артемом Лобовим.

Спортсмени вперше провели дуель поглядів. Берінчик жартома обхопив руками голову Лобова, після чого Артем підняв його. Потім бійці потиснули один одному руки і обнялися.

yyyyyhhh
27.04.2021, 11:17
Непереможний британський супертяж Джо Джойс висловив упевненість в тому, що легко переможе українця Олександра Усика.

«Я думаю, що поєдинок Джошуа - Ф'юрі відбудеться. Всі титули стоятимуть на кону в цьому бою. Це поєдинок століття, всі хочуть його побачити. Так що він не може не відбутися, плюс я хочу, щоб Джойс натягнув Усика. Вибачте за мою французьку.

Моє послання для Усика? Думаю, я скажу: «У-у-сику! Я стежу за тобою, Усику. Бачу, як ти кожного дня перевіряєш свою вагу, дивишся, чи став важчим. Але це тобі не допоможе, друже», - сказав Джо Джойс в інтерв'ю ютуб-каналу Behind The Gloves.

Відзначимо, що даний поєдинок відбудеться лише в тому випадку, якщо Джошуа і Ф'юрі укладуть угоду і підпишуть контракт.

yyyyyhhh
28.04.2021, 12:43
19-річний боксер з Йорданії Рашед Аль-Свайсат помер від наслідків травми, яку отримав на молодіжному чемпіонаті світу в польському Кельце.

16 квітня Аль-Свайсат знепритомнів під час поєдинку з естонцем Антоном Виноградовим. Спортсмена госпіталізували і провели операцію на мозку, але він помер через 10 днів.

Поки неясно, смерть настала через травму, отриману під час бою або проблеми зі здоров'ям були ще до виходу на ринг. Інцидент розслідує місцева поліція.

yyyyyhhh
29.04.2021, 09:23
Наскільки Енді Руїс яскраво увірвався в еліту хевівейту, настільки ж стрімко з неї і вилетів. Через півроку після перемоги над Ентоні Джошуа, мексиканець набрав ще більше ваги, погано тренувався, не зміг наздогнати британця, що схуднув, і програв.

З 2019 року Енді ніде не з'являвся, потім почався карантин, який він, судячи з усього, провів успішно. Повертається Руїс в поєдинку проти іншого мексиканця. Зручного, літнього та ідеального для такого заходу. На нас чекає яскраве шоу.

Руїс взяв паузу, щоб поміняти все, а Арреола вже років десять, як «не той»

Пік кар'єри Кріса - 2009 рік. Тоді мексиканець був головною надією країни в суперважкій категорії. Йому пророкували чемпіонство - перше в історії Мексики у найважчій категорії. Але не вийшло нічого.

На шляху Арреоли встав Віталій Кличко. Українець зовсім недавно повернувся після першої перерви в кар'єрі, розминався і взяв у суперники небезпечного непереможеного мексиканця. Щоб зробити його переможеним. Поєдинок, по суті, проходив без шансів для претендента. Голова Кріса літала, а в десятому раунді побиття було завершено. Арреола ридав, на обличчя було боляче дивитися, надії не виправдалися.

Кріс повернувся з перемогою в тому ж році, але вже в 2010 році програв Томашу Адамеку рішенням більшості суддів. І на наступні три роки випав з обойми боксерів, які можуть на щось претендувати. Арреола бив середняків, один поєдинок визнали таким, що не відбувся, але особливого враження він не робив.

У 2012 році актуальність Кріса знову підвищилася - він швидко нокаутував Еріка Моліну, у якого на той час була лише одна поразка. Але вже в наступному році дерев'яний Бермейн Стіверн закрив усі питання, перемігши мексиканця одноголосним рішенням суддів. А ще через рік після, знову-таки, швидкого повернення з нокаутом, Стіверн виграв і вдруге - технічним нокаутом у шостому раунді.

Взагалі-то, далі про мексиканця можна було говорити тільки, як про хорошу, міцну, сильну ступень для тих, кого потрібно перевірити. Наприклад, у 2016 році його розбивав Деонтей Вайлдер, а у 2019-му - Адам Ковнацьки.

Getty Images/Global Images Ukraine. Кріс Арреола (праворуч) в бою проти Адама Ковнацьки
Не можна сказати, що Кріс розвалився і став хлопчиком для биття. У нього 38 перемог, одна нічия, два бої визнано такими, що не відбулися, і шість поразок. Причому, програвав мексиканець хорошим боксерам: Ковнацьки, Вайлдер, Стіверн (двічі), Адамек і Віталій Кличко. Кожному з них програти не соромно. Всіх інших Кріс переміг.

При цьому, і Арреола, і Руїс не боксували з 2019 року. Обидва в останніх боях програли: Кріс - Адаму Ковнацьки, Енді - Ентоні Джошуа. Руїс після поразки спочатку пропав. І для фанатів, і навіть для тренера. Як сказав колишній коуч Енді, мексиканець не виходив на зв'язок і просто пропав, програвши реванш Джошуа.

Як виявилося, Руїс не просто валявся на дивані в шоці від події. Він міняв команду, шукав нового наставника і хотів усе поміняти. Варіантів було декілька, але мексиканець зупинився на крутому співвітчизнику - приєднався до команди Сауля Альвареса і Райана Гарсії.

Едді Райносо поставив умову - або ти працюєш, або йдеш. Енді погодився.

Руїс уже скинув вагу і готується на все сто. Арреолі буде непросто

Getty Images/Global Images Ukraine. Енді Руїс
Схоже на те, що Енді дотримав слова, даного тренеру. Судячи з фотографій і відео з тренувального табору, Руїс скинув кілограмів двадцять і працює на повну. Та й суперника для повернення вибрали хорошого - Кріс точно дасть бій, але напевно не витримає бомбардування Енді.

Якщо хто забув, Руїс - володар одних з найшвидших серійних атак у нинішній суперважкій вазі. У першому поєдинку Ентоні Джошуа прекрасно відчув на собі це. І швидкість, і серійність, і силу удару мексиканця.

У другому поєдинку мексиканець також доставив проблеми, хоча і не так багато. Практично весь бій на ближній дистанції Джошуа програв. Британець скористався антропометрією, зайвою вагою суперника і правильною підготовкою, щоб розстрілювати опонента з дистанції.

Незважаючи на це, коли Ентоні і Енді сходилися на ближній дистанції, мексиканець круто накидав комбінаціями. Моментами англійця трясло, але він якісно виходив із цих ситуацій.

Арреола ніколи не був таким рухливим, як Джошуа в реванші. А зараз - тим більше. Доведеться сходитися з Руїсом на середній і ближній дистанції. З найкращим Енді в кар'єрі, як мінімум, у фізичному плані.

Кріс може вдарити - понад 70 відсотків дострокових перемог у Арреоли, удар присутній досі. І перемогти нокаутом - єдиний шанс для Арреоли. Суперник теж буде бити і влучати більше. Залишається лише заряджати назустріч і чекати падіння.

З мінусів такого плану на бій - швидке витрачання сил. Перебуваючи під бомбардуванням, зберегти сили і так важко, а заряджаючи сильно у відповідь - тим більше. Проте, шансів перебоксувати опонента у Кріса практично немає.

Хто фаворит?

Букмекери не вірять в Арреолу абсолютно. 9 до 1 на більш вікового мексиканця. Передумов для перемоги Кріса не так вже й багато. Навіть, якщо б у суперниках був Енді версії реваншу проти Ентоні Джошуа, все одно шансів було б небагато.

Руїс падав. Мексиканець непогано тримає, добре відновлюється, швидко приходить до тями, щоб відразу вриватися в битву. Тому шанси можуть бути. Але якщо настрій і технічне опрацювання у Енді на рівні з фізичною готовністю, він буде влучати і багато.

До середини поєдинку голова вікового мексиканця буде страждати все більше - на тому бій і завершиться. А що далі, буде залежати тільки від Руїса, який або піде розвиватися, або знову піде в загул.

Поєдинок Енді Руїс - Кріс Арреола відбудеться в ніч із суботи на неділю, 2 травня в Карсоні (США). Орієнтовний час бою 03:00 за київським часом.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
30.04.2021, 12:49
Супертяж Енді Руїс 1 травня проведе бій проти Кріса Арреола, а після цього мексиканець хотів би вийти в ринг з Деонтеєм Вайлдером.

«З Вайлдером у нас вийшов би відмінний бій. Бій, який наповнений подіями. Ми обидва круті хлопці і готові показати це. Дуже б хотілося, щоб такий поєдинок вдалося організувати після мого бою з Арреола», - сказав Руїс.

Вайлдер, втративши титул WBC в лютому 2020 року, з того часу поєдинки не проводив.

yyyyyhhh
26.07.2021, 15:56
Боксер Шокран Парвані допомагає Ентоні Джошуа готуватися до поєдинку проти шульги Олександра Усика. Спаринг-партнер британця вважає, що українцеві не вистачає потужності.

«Я трохи схожий на Усика. Постійно рухаюся, працюю на ногах. Усик не панчер, але у нього чудовий боксерський інтелект. Однак немає сили в ударі, немає потужності».

«Пізні раунди? В 9-12 раундах у нього не буде сил боротися і Джошуа його переможе. Думаю, Ентоні збере всі пояси суперважкої ваги».

«Він переможе Тайсона Ф'юрі», - впевнений Парвані.

Бій відбудеться 25 вересня.

yyyyyhhh
27.07.2021, 12:00
33-річний український боксер Денис Берінчик поділився враженнями про перемогу над 34-річним ірландським бійцем російського походження Артемом Лобовим, який раніше виступав в UFC.

«Кулачний бій MAHATCH — цікава затія. Мені дуже сподобалося, це тільки початок», — прокоментував Денис фото поєдинку.

Бій Берінчик — Лобов пройшов в Києві минулої суботи. Поєдинок відбувся на голих кулаках. Берінчик переміг технічним нокаутом у четвертому раунді.

yyyyyhhh
28.07.2021, 11:09
Боксер Ентоні Джошуа вважає, що бій проти Тайсона Ф'юрі, який постійно відкладається, все одно повинен відбутися.

Навіть якщо на кону не буде титулів.

«Зі свого боку я знаю, що моя команда і промоутери робили все, щоб бій проти Ф'юрі відбувся. Бій без титулів? Про це я і говорю. Ми з ним так чи інакше проведемо поєдинок. Вони всі мої вороги, і Ф'юрі теж».

«У мене в боксі друзів немає. Просто мої суперники. Мені подобається Володимир Кличко, він крутий. А всі нинішні боксери в моїй вазі - вороги».

«І зараз мені належить провести серйозний бій проти Усика», - сказав Джошуа.

Бій проти Усика відбудеться 25 вересня.

yyyyyhhh
29.07.2021, 12:32
25-річний український боксер Олександр Хижняк, який виступає у ваговій категорії до 75 кг, вийшов до 1/4 фіналу Олімпіади в Токіо.

Виступи українця прокоментував головний тренер збірної з боксу Сергій Лоївський.

«Сьогодні Саша виконав свою роботу. Були помилки, але будемо їх виправляти. Сітка в усіх вагових категоріях складна: на Олімпійських іграх немає слабких суперників. Його виступом задоволені. Будемо готуватися до наступного поєдинку», - сказав Лоївський.

В 1/4 фіналу Олімпіади Хижняк зустрінеться із 21-річним домініканським бійцем Еурі Седеньо. Поєдинок відбудеться 1 серпня о 06:18 ранку за київським часом.

yyyyyhhh
30.07.2021, 11:31
Промоутер Едді Хірн перед боєм Ентоні Джошуа проти Олександра Усика вважає, що розмір в супертяжах має велике значення.

«Усик в плані ваги і габаритів ніколи не стане справжнім супертяжем. Але, звичайно, він володіє неймовірним набором технічних умінь. Джошуа було б куди простіше впоратися з Усиком рік чи півтора тому».

«Зараз, після бою з тим же Чісорою, Усик краще розуміє, що потрібно для успіху тут. Але великий хороший хлопець завжди переможе маленького доброго хлопця».

«Джошуа, звичайно, боксер іншого рівня, але потрібно бути обережним проти Усика», - вважає Хірн.

Поєдинок повинен відбутися 25 вересня.

yyyyyhhh
31.07.2021, 11:06
Стали відомі ім'я можливого наступного суперника 33-річного українського боксера Василя Ломаченка (15-2, 11 КО) і дата проведення бою.

Журналіст Ден Рафаель заявив, що українець проведе поєдинок із 34-річним ганським боксером Річардом Коммі (30-3, 27 КО), колишнім чемпіоном світу за версією IBF.

Орієнтовна дата бою — 11 грудня.

У грудні 2019 року Коммі програв технічним нокаутом Теофімо Лопесу у другому раунді. У лютому 2021 року Річард переміг Джексона Марінеса нокаутом у шостому раунді.

У своєму останньому бою Ломаченко переміг японського бійця Масайоші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді.

yyyyyhhh
01.08.2021, 11:19
У Карслруе 31 липня відбувся вечір боксу. В цей день свій поєдинок провів українець Андрій Великовський (19-2-2, 12 KO).

26-річний спортсмен змагався з мексиканцем Хосе де Хесусом Масіаса (28-10-4, 14 КО) в бою за вакантний чемпіонський пояс WBC International в середній вазі.

Спортсмени пройшли всю дистанцію. За підсумками 10 раундів була зафіксована нічия - 96:94, 94:96, 95:95. Це друга нічия в кар'єрі Великовского.

Відзначимо, що другий українець Карен Чухаджян цього вечора здобув перемогу нокаутом.

yyyyyhhh
02.08.2021, 11:26
Проспект напівсередньої дивізіону Карен Чухаджян (19-1, 9 КО) успішно виступив на вечорі боксу в Карлсруе. 25-річні киянин швидко розібрався з представником Нікарагуа, Роберто Арріазою (18-2, 14 КО).

Чухаджян нокаутував суперника в п'ятому раунді.

Відзначимо, що в цей вечір інший українець Андрій Веліковський не зміг завоювати титул WBC International.

yyyyyhhh
03.08.2021, 13:57
Український топ-проспект важкої ваги Владислав Сіренко (17-0, 14 КО) повернеться в ринг 4 вересня. У наступному бою 26-річний спортсмен зустрінеться з досвідченим росіянином Олександром Устіновим (36-4-1, 27 КО).

Зустріч відбудеться в Болгарії. Про це повідомив Сіренко.

«У Болгарії 4 вересня буду відстоювати титул WBC Asia в бою проти Устінова! Тренувальний кемп вже давно стартував, так що набираю оберти!» - написав Сіренко в Instagram.

Нагадаємо, що Сіренко в попередньому бою впевнено переміг Невфеля Уата.

yyyyyhhh
04.08.2021, 11:35
Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум оцінив, наскільки брак габаритів може перешкодити Олександру Усіку в бою проти Ентоні Джошуа:

«Це нова ера. У суперважкій вазі ніколи не було таких розмірів, як зараз. Ми ніколи не бачили, щоб хлопець під два метри бився так, як це робить Ф'юрі. Або як Джошуа. Вони просто величезні.

Холіфілд був у напівтяжах, потім у крузвейті, а потім у «королівському» дивізіоні. Крім Ріддіка Боу, у нього не було великих суперників.

Майк Тайсон був відносно невеликим. В інший час такий же невеликий Усик мав би досить потужний удар для поєдинку з супертяжем 6 футів 2 дюйми.

Але проти такого неосяжного хлопця, як Джошуа? Сили Олександра може не вистачити».

yyyyyhhh
05.08.2021, 12:16
Один з найкращих боксерів суперважкої ваги, колишній чемпіон Володимир Кличко згадав одну зі своїх найважливіших перемог в кар'єрі - золото на Олімпійських іграх 1996 року.

«Спогади, як вони є. Атланта-1996. У цей день чверть століття тому я був молодим спортсменом, який прагнув до моєї тодішньої найбільшої мети - золотої медалі. Успіх дався нелегко: мені доводилося терпіти труднощі, щоб його досягти. І в цьому я спирався на мій головний актив, крім таланту, - на силу волі.

Сьогодні ми знову стаємо свідками великих індивідуальних досягнень. Тепер з'являються нові зразки для наслідування для майбутніх поколінь спортсменів, які будуть боротися і змагатися, щоб претендувати на наступні Ігри. Дійте. Ви - рушійна сила», - написав Кличко в Instagram.

Нагадаємо, що на Олімпіаді в Токіо українець Олександр Хижняк є одним з головних претендентів на золоті медалі. 5 серпня українець проведе півфінальний поєдинок.

yyyyyhhh
06.08.2021, 11:21
Екс-чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко заявив, що за реванш з ним Теофімо Лопес зможе заробити максимально великий гонорар.

«Після бою з Накатані шлях один, але результатів і закінчень цього шляху може бути кілька. Перший - це Лопес, другий - невідомість, якщо Теофімо не погоджується або виникають якісь проблеми. Поки що домовленість про те, що поєдинок відбудеться, - усна. Ніякої дати, ніякої конкретики поки немає взагалі.

Потрібно нагадувати, що Лопеси говорили після поєдинку? Ось просто Лопеси у всій красі. Сьогодні ми думаємо про це - ми говоримо про це. Напрямок вітру змінився, йдемо туди - давайте говорити це. Вони не приховують цього і кажуть, що прийшли сюди заробляти. Їм потрібні гроші. Сьогодні я, напевно, найбільший варіант для них, щоб заробити», - сказав Ломаченко.

Нагадаємо, що у своєму останньому бою Ломаченко переміг японського бійця Масайоші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді.

Раніше став відомий новий можливий суперник Ломаченка.

yyyyyhhh
08.08.2021, 13:00
Відомий тренер Андре Розьє поділився думкою про майбутній бій між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і IBF в надважкій вазі Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) і українцем Олександром Усиком (18-0, 13 КО).

«Я повністю на стороні Джошуа в цьому поєдинку. Він занадто великий і занадто сильний. Усик - талановитий, але він не зможе впоратися з силою Ентоні. Якщо у Джошуа в день бою будуть горіти очі і він буде добре підготовленим, то нокаутує Усика», - сказав тренер.

Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на арені «Тоттенхема».

yyyyyhhh
10.08.2021, 10:53
За інформацією ESPN, український боксер Василь Ломаченко точно проведе бій 11 грудня в Нью-Йорку. Поєдинок стане головним у програмі TopRank.

Поки не визначений тільки суперник, однак найближче угода з Річардом Коммі. Нещодавно Ломаченко підтвердив, що хотів би провести проміжний бій до ймовірного реваншу з Тео Лопесом.

Лопес тільки у вересні або жовтні повинен провести захист титулу проти Джорджа Камбососа, і якщо американець виграє, то вже в лютому може відбутися реванш з Ломаченком.

До того часу українець хоче залишатися у формі і готовий на бій з Коммі, якого Лопес раніше впевнено переміг нокаутом.

yyyyyhhh
11.08.2021, 12:01
Скасовано поєдинок знаменитого філіппінського боксера Менні Пакьяо (62–7–2, 39 КО) проти непереможеного американця Еррола Спенса (27–0, 21 KO), чемпіона світу WBC і IBF у напівсередній вазі.

Як поінформував журналіст Майк Коппінджер, у Спенса травма – відшарування сітківки лівого ока, і той відмовився від поєдинку за титул чемпіона в напівсередній вазі.

Великий бій був запланований на 21 серпня. Тепер Пакьяо проведе поєдинок проти кубинця Йорденіса Угаса (26-4, 12 КО), чемпіона WBA у напівсередній вазі.

Еррол Спенс зазначив: «Я дуже розчарований тим, що не зможу битися з Менні Пакьяо 21 серпня. На жаль, лікарі виявили у мене проблеми з оком і сказали, що мені потрібно якомога швидше зробити операцію. Я не можу боксувати у такому стані. Хотів би вибачитися перед всіма і подякувати за підтримку. Я швидко повернусь».

yyyyyhhh
12.08.2021, 11:11
Скандальний український боксер Іван Редкач влаштував перепалку з промоутером Олександром Красюком в Інстаграмі. Все почалося з того, що Редкач викликав на бій в США Дениса Берінчика.

Проводити бій в Україні Редкач відмовився, заявивши, що «бокс народився в Англії, а помер в Україні»:

Після цього Красюк запропонував Редкачу провести бій в Броварах на особливих умовах:

«Хоча є ідея! Ваня, ти готовий в рідних Броварах побитися з Берінчиком не за гонорар, а за % прибутку від усього шоу? Ніяких фіксованих цифр - все, що заробили з ринку - все ваше. Що скажеш?», - написав Красюк.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
13.08.2021, 11:15
Український боксер Олександр Хижняк прибув в Україну з Токіо, де проходили Олімпійські ігри. Нагадаємо, що Хижняк завоював на Олімпіаді срібну медаль.

«Ми дуже багато готувалися до Олімпіади і в Токіо ми виконали великий обсяг роботи, щоб пройти весь шлях. Кожен бій був дуже важким. Рівень боксу на Олімпіаді вражає і порівняти з іншими змаганнями, напевно, неможливо.

Для мене це був космічний бокс, коли кожен з боксерів виходить максимально мотивований на перемогу і потрібно бути готовим з першої секунди.

Очікували і хотіли високого результату, йшли до золотої медалі і йшли до останнього, але ми радіємо і срібній нагороді, тому що це був дуже складний шлях.

Для нас це дуже хороший досвід, який нас загартував і дав нові знання, і головне, що наша країна, а саме боксери, знаходяться серед кращих.

Ми задоволені результатом, дійсно, в фіналі я пропустив удар, якого я не бачив, але я швидко відновився і рішення судді залишається незрозумілим до сих пір. Звичайно, я його не поділяю, бо я був готовий продовжувати бій», - сказав Хижняк.

yyyyyhhh
14.08.2021, 12:55
Кар'єра Гільєрмо Рігондо - незрозуміле явище. Неймовірно талановитий, виверткий і вмілий боксер провів зовсім мало поєдинків, при цьому програвши лише значно більшому і не менш класному боксеру. Зараз кубинець несподівано прийшов до вирішального етапу професійного шляху. Тут або перемога, або нічого.

Після Ломаченко Гільєрмо не боксував багато, а Касімеро - найкращий серед усіх суперників

Варто розуміти, що на поєдинок проти Рігондо Василь погодився, не поспішаючи підписувати контракт і не вриваючись у переговори так, ніби це єдиний шанс для нього. Зустріч із Гільєрмо - ситуація, яку більше просили фанати, ніж хотів сам українець.

Тоді Василь боксував у найбільш комфортній для нього категорії, суперники здавалися один за іншим, а Рігондо провокував. Але навряд чи кубинець не розумів, з ким він мав боксувати. Справа в тому, що у 2017 році на кубинця хотіли виходити тільки ті, хто не боявся болю, а чемпіони і зовсім намагалися стерти Гільєрмо з оточення.

До того моменту пройшло вже чотири роки з найгучнішого періоду в кар'єрі Рігондо. Тоді він, далеко не найбільш габаритний боксер, побив і знищив грозу всіх легких і найлегших ваг Ноніто Донейра. Філіппінець був побитий у настільки класному і впевненому стилі, що розмови про припинення кар'єри другим найвідомішим боксером країни після Пак’яо розгорілися не на жарт.

У тому ж 2013 році Рігондо розбив ще одного топа - Джозефа Агбеко. І якщо раніше всі розуміли, наскільки хороший Гільєрмо, то до того моменту зрозуміли, що битися з ним просто немає сенсу. Він міг розгадати що завгодно - не рятували ані габарити, ані сила удару, нічого. Кубинець влучав дуже багато, а давав зловити себе дуже малій кількості суперників.

До Ломаченка Рігондо підійшов з абсолютним розумінням, що робити йому поєдинки ніхто не збирається, розкручується він посередньо, а через це виходити під кулаки такого майстра не хотів ніхто. Навіть нокдаун від японця Хісаши Амагаси у 2014 році нікого не переконав - всі розуміли, що кубинець просто загрався, та й японець був настільки більшим, що знову вражало всіх.

Фактично, весь поєдинок із Ломаченком розкрутив сам Гільєрмо. Сам провокував, викладав картинки, стібав, розповідав про те, що бив суперників і більше. Навіть дав інтерв'ю одному з українських видань, аби всі побачили, як сильно він хоче того поєдинку. Все склалося. Експерти і фанати в США дуже хотіли побачити поєдинок двох олімпійських чемпіонів, але Василь попереджав: він навіть не Донейр. Вийде і задавить фізично.

Getty Images/Global Images Ukraine. Гільєрме Рігондо програв на профі-рингу тільки Василю Ломаченку
Так воно і вийшло, хоча і уроки боксу Василь теж трохи показав. Рігондо нічого не міг зробити з бійцем, що виступає на дві категорії вище, і який вміє все, що вміє він. До шостого раунду Ломаченко там затріпав суперника так, що той пішов у скарбничку «Номассченка», як ще один трофей.

Після цього Ріго пропав на два роки. Цілком можна було уявити собі, що він пішов з боксу назавжди, оселившись у кімнаті бійців, чию кар'єру поховав Лома, але Гільєрмо повернувся. Після Василя він боксував ще тричі - три рази переміг, хоча моментами загравався у спробах подарувати шоу.

По поєдинку-поверненню проти Дельгадо питань ніяких - нокаут у першому раунді, про що взагалі говорити? А ось далі стало зрозуміло, що в гонитві за видовищністю Рігондо жертвує тим, що вміє. Все-таки битися у нього виходить гірше, ніж боксувати, а з огляду на його габарити, які майже завжди менші, ніж у суперника, особливо.

З іншого боку, можливо, відчуваючи наближення віку, Гільєрмо вже і не може так довго і майстерно маневрувати, йти і переміщуватися. Ось і доводиться битися. Проте, три суперника, три перемоги, дві достроково. Що може бути краще?

Попереду - Касімеро. Чемпіон, з яким не буває нудно, а з огляду на стиль Рігондо, і близько не буде. Але мінусів для кубинця в такому поєдинку вистачає.

Звичайно ж, вік суперника. Філіппінцю всього 32 роки, в той час, як офіційно кубинцеві сорок, а за фактом, знаючи любов кубинських спортсменів до маніпуляцій, може бути і більше. Сила удару у Джоеля теж будь здоров. Передостанній бій - проти Золані Тете - яскраве тому підтвердження.

Касімеро може укласти будь-кого в будь-яку секунду. Це не зовсім неприборкана міць, як у Донейра, але плюха з обох рук там лягає настільки жорстко, що відчувати це на собі не хочеться. З огляду на те, що Рігондо штормило в деяких поєдинках і взагалі він не виглядав людиною, яка готова рухатися і не давати влучати по собі весь поєдинок, починає тхнути небезпекою.

Getty Images/Global Images Ukraine. Джон Касімеро
Так хто ж фаворит?

Давайте спочатку до котирувань. В Україні знайти лінію на цей бій проблематично, але в середньому на чемпіона можна поставити за 1.5, а на Рігондо - за 2.25. До речі, так, Гільєрмо теж чемпіон, але всіх другорядних чемпіонів WBA ніхто не визнає, тому і поєдинок не об'єднавчий.

Загалом, букмекери точно передають всю боязкість для Гільєрмо. Кубинець давненько не був навіть більшим за суперника за габаритами. Він і вище (170 см проти 163 см) і має великих розмах рук (171 см проти 163 см).

Головний мінус Рігондо - вік. Його вплив на стиль кубинця більш згубний, ніж на стиль багатьох інших бійців. Гільєрмо важливо відчувати суперника і встигати. Чи встигає зараз кубинець, не ясно.

Насправді, тут два варіанти розвитку подій. Перший: кубинець зарубиться з Касімеро в улюбленій манері філіппінця. Хто жорстко влучить першим, той і переможе. Хоча прямо зараз чемпіон виглядає кращим у цих розбірках. Другий: Гільєрмо зможе показати, можливо, вже й не кращу, але дуже хорошу версію себе. Тоді Рігондо розбере суперника на запчастини.

Як не крути, кубинець є чудовим у грі в квача. У переміщеннях, в русі: в тому, щоб зловити суперника, йому практично немає рівних. А тут ще й перевага в габаритах. Якщо Рігондо захоче і зможе - опонент не зловить його, а сам буде натикатися на удари раз по раз.

Але в цьому рівнянні забагато «якщо» і «можливо». Але можна сказати точно: за будь-яких розкладів поєдинок вийде топовим. Тому що в результаті поєднання таких стилів по-іншому бути не може.

Поєдинок Джон Касімеро - Гільєрмо Рігондо відбудеться в ніч із суботи на неділю, 15 серпня, в Карсоні (США). Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
15.08.2021, 11:29
В ніч з 14 на 15 серпня 2021 року в Карсоні, штат Каліфорнія, пройшов вечір професійного боксу від промоутерської компанії TGB Promotions.

Головною подією став бій за титул чемпіона світу за версією WBО в найлегшій вазі (до 53,5 кг) в якому Джон Ріель Касімеро з Філіппін (31-4, 21 KO) переміг кубинця Гільєрмо Рігондо роздільним рішенням суддів (20-2, 13 KO ).

Рігондо більшу частину бою провів у своєму фірмовому стилі, постійно тікаючи від суперника. Боксери наносили дуже мало акцентованих ударів, кубинець робив це рідше, але трохи точніше.

У підсумку двоє із трьох суддів віддали перемогу більш активному філіппінцю: 113-115, 116-112, 117-111.

Відзначимо, що першої поразки Рігондо завдав українець Василь Ломаченко у 2017-му році.

Статистика ударів в бою Гільєрмо Рігондо - Джон Ріель Касімеро

yyyyyhhh
16.08.2021, 11:26
Онук Мухаммеда Алі американець Ніко Алі Волш (1-0, 1 КО) яскраво дебютував на професійному рингу, побивши свого співвітчизника Джордана Вікса (4-2, 2 KO).

З перших секунд бою Ніко пішов вперед як танк, а захисних навичок суперника не вистачило на те, щоб зупинити цей спурт. В результаті Вікс дуже швидко нахапався силових ударів і рефері був змушений зупинити одностороннє побиття.

Бій проходив в рамках середньої ваги (до 72,6 кг).

yyyyyhhh
17.08.2021, 10:57
Відомий український промоутер Олександр Красюк розповів про те, чи є у срібного призера Олімпіади в Токіо Олександра Хижняка плани переходити в професіонали:

«З Хижняком ми познайомилися три роки тому на всесвітньому боксерському форумі в Сочі, коли Гассієв в січні 2018 року бився проти Дортікоса. Ми з Усиком прилітали туди в рамках Суперсеріі. І на форумі був присутній Хижняк, по-моєму, який отримав звання «Боксер року».

Ми з Хижняком поговорили про бокс, про професіоналів. Які у нього були б інтереси. Він говорив, що дуже хотів би стати чемпіоном світу. Усик тоді ще не був абсолютним, але чемпіонський пояс у нього вже був. І Саша Хижняк говорив, що хотів би стати олімпійським чемпіоном і закінчити свій похід в любителях.

Потім ми багато спілкувалися, листувалися, я приїжджав на базу в Конча-Заспу, коли там були збори. Розмовляли з його батьком і намагалися вийти на якусь конкретику до Олімпіади. Я пропонував рекламні контракти. Але Саша був сфокусований на підготовці до Токіо. Мовляв, я хочу спочатку закінчити з аматорським боксом, підвести під ним риску, а потім вже переходити».

yyyyyhhh
18.08.2021, 11:07
Популярне видання The Ring оновило рейтинг боксерів суперважкої ваги, де Олександр Усик залишається в топ-10, однак якраз замикає десятку.

Змінити ситуацію Усик може 25 вересня, коли битиметься з Ентоні Джошуа.

Сам Джошуа поступається в рейтингу Тайсону Ф'юрі, який названий лідером.

Лідер: Тайсон Ф'юрі

1. Ентоні Джошуа
2. Деонтей Вайлдер
3. Ділліан Вайт
4. Джозеф Паркер
5. Енді Руїс
6. Луїс Ортіс
7. Майкл Хантер
8. Оскар Рівас
9. Джо Джойс
10. Олександр Усик

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh
19.08.2021, 11:25
Боксер Олександр Хижняк, який поступився у фінальному поєдинку на Олімпіаді в Токіо, дав зрозуміти, що не має наміру зараз переходити в професіонали.

«Був впевнений, що цей шлях приведе до олімпійського золота. Але, знаєте, я пропустив той удар у фіналі. Якщо чесно, не бачив його навіть. Він прилетів нізвідки і влучив. Я швидко відновився, і рішення судді точно не розумію і не поділяю. І мені максимально допомагають, щоб я залишився на ще один олімпійський цикл і виграв золото в Парижі».

«Потрібно продовжити шлях і залишитися в олімпійському боксі, щоб взяти золото. Але, звичайно, згадувати з приводу результату в Парижі не варто. Але ми плануємо і хочемо пройти, напевно, ще один олімпійський цикл і здобути золоту медаль в Парижі».

«Думаю, продовжимо цей шлях», - сказав Хижняк в ефірі телеканалу Дом.

Раніше промоутер Олександр Красюк запропонував боксеру перехід в профі.

yyyyyhhh
20.08.2021, 11:46
Знаменитий мексиканський боксер Сауль Альварес (56–1–2, 38 КО) на прізвисько Канело анонсував бій за титул абсолютного чемпіона світу.

6 листопада чемпіон WBA, WBC і WBO у другій середній вазі вийде на ринг в Лас-Вегасі проти чемпіона світу за версією IBF Калеба Планта зі США (21–0, 12 КO).

Канело повідомив: «6 листопада збираємося вивести бокс у Мексиці у топ. Йдемо за відсутнім поясом».

yyyyyhhh
22.08.2021, 11:19
У неділю, 22 серпня, в Лас-Вегасі проходить вечір боксу.

38-річний американський боксер Роберт Герреро (37-6-1, 20 КО) переміг 34-річного американця Віктора Ортіса (32-7-3, 25 КО) одностайним рішенням суддів. Примітно, що всі судді вказали однаковий рахунок: 96-94, 96-94, 96-94.

Марк Магсайо (23-0, 16 КО) переміг Хуліо Сеха (32-5-1, 28 КО) нокаутом у десятому раунді.

Карлос Кастро (27-0, 12 КО) виявився сильнішим за Оскара Ескандона (26-6, 18 КО). Кастро нокаутував Ескандона також в десятому раунді.

У головному бою вечора зустрінуться Йорденіс Угас (26-4, 12 КО), чемпіон WBA у напівсередній вазі, і Менні Пакьяо (62-7-2, 39 КО).

yyyyyhhh
23.08.2021, 13:33
42-річний Менні Пакьяо прокоментував свою поразку від Йорденіса Угаса і розповів про свої плани на майбутнє:

«В останні дні мені довелося внести корективи, це був важкий час для їх виконання. Але це бокс. Відстань була ключовим моментом.

Було важко рухатися, м'язи не реагували найкращим чином. Мені дуже шкода, що я програв сьогодні, але я зробив все, що міг.

Не знаю, чи повернуся на ринг, хочу відпочити, розслабитися, а потім прийняти рішення. В наступному місяці я зроблю остаточне оголошення про свою політичну кар'єру. Я знаю, що це буде набагато складніше, ніж бокс, але я хочу допомогти своїм людям на Філіппінах».

yyyyyhhh
24.08.2021, 12:24
42-річний боксер Менні Пак'яо після поразки від Йорденіса Угаса підтвердив, що схиляється до завершення кар'єри.

«Так, зараз я думаю, що, швидше за все, йду в бік завершення кар'єри. Десь 60 на 40 на користь припинення боксерської кар'єри».

«У бою з Угасом через проблеми з ногами я не зміг показати себе на 100%», - сказав Пак'яо.

У разі завершення кар'єри Пак'яо зосередиться на політичній кар'єрі на Філіппінах.

yyyyyhhh
25.08.2021, 11:34
24-річний мексиканець Хайме Мунгуйя (37-0, 30 КО) згоден провести бій з українцем Сергієм Дерев'янченком (13-3, 10 КО).

Раніше повідомлялося, що поєдинок повинен відбутися 17 вересня. Спортсмени боксуватимуть за право бути обов'язковим претендентом на титул WBC, яким володіє Джермалл Чарло.

«Завжди мріяв битися за титул WBC. Так що якщо потрібно боксувати з Дерев'янченком, то я готовий. Думаю, цей бій допоможе мені набратися максимум досвіду, адже Сергій дуже сильний опонент, який раніше бився з елітними бійцями дивізіону. А перемога над таким опонентом підвищить впевненість уболівальників в моїх силах. Цей бій однозначно піде мені на користь. Думаю, я переможу», - сказав Мунгуйя.

Нагадаємо, раніше Дерев'янченко тричі боксував за пояс чемпіона світу. В останньому поєдинку Сергій у вересні минулого року бився з Джермаллом Чарло (31-0, 22 КО) і поступився рішенням суддів.

yyyyyhhh
26.08.2021, 10:47
Поєдинок між українським боксером Владиславом Сіренком (17-0, 14 КО) і російським бійцем Олександром Устиновим (36-4-1, 27 КО) перенесений з 4 на 18 вересня.

Бій повинен був пройти в болгарській Варні, але тепер боксери битимуться в Пловдиві.

На кону поєдинку стоятиме титул World Boxing Council Asia.

yyyyyhhh
27.08.2021, 11:25
Промоутер Едді Хірн вважає, що очікуваний мегафайт суперважковаговиків, британця Ентоні Джошуа (24-1-0, 22 KO) і українця Олександра Усика (18-0-0, 13 KO), зміг би продати двісті тисяч квитків, якби така арена існувала.

За словами функціонера, попит на шоу був просто колосальний.

«Це буде шоу монстрів, за якими стежить весь світ, неймовірний бій двох відмінних суперважковаговиків. Давайте подивимося, як все пройде.

Ми могли б зайняти Уемблі, це відмінний стадіон. При можливості ми змогли б продати 200 тисяч місць, без сумнівів. 54 тисячі осіб зараз стоять в електронній черзі за квитками», - сказав Хірн.

Поєдинок Джошуа - Усик відбудеться в Лондоні 25 вересня. Бій пройде на стадіоні «Тоттенхема».

Читайте також: Ентоні ДЖОШУА: «Готуюся до 15-раундового бою з Усиком».

D-Misha
28.08.2021, 11:52
Перемогла росіянку та станцювала гопак:

13-річна українка із Харкова стала чемпіонкою Європи з боксу

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Кіра Макогоненко стала чемпіонкою Європи з боксу в своїй віковій категорії. У фіналі турніру, який проходив у Сараєво, 13-річна спортсменка перемогла росіянку, повідомляють Патріоти України.
У вирішальному поєдинку наша 13-річна співвітчизниця, що змагається в категорії до 42 кг, здолала Анастасію Панєчкіну з Росії. Українку вже в такому юному віці називають вундеркіндом боксу, і цілком по праву, якщо судити за працездатністю, яку вона показує на тренуваннях та в поєдинках.
Після завершення поєдинку дівчина повернулася в ринг і станцювала гопак. Причому не скорочену версію, яку практикують борець греко-римського стилю Жан Беленюк і боксер Олександр Усик, а розширену.

Загалом наша команда здобула на першості Європи 23 медалі з 29 можливих. З них 7 золотих, 9 срібних і 7 бронзових нагород. В загальнокомандному заліку Україна посіла друге місце з 25 країн-учасниць.

yyyyyhhh
28.08.2021, 12:23
Сем Джонс, менеджер непереможеного британського суперважковаговика Джо Джойса висловився про українця Олександра Усика, з яким міг боксувати його підопічний.

Джонс стверджує, що команда українця не хотіла вести переговори з ними і затягувала час.

«Пам'ятайте розмови про те, що Джо міг побитися з Усиком? Повірте мені, Усик і його команда робили все можливе, щоб уникнути цього бою. Вони розуміли, що покаже Джойс.

Нікого не потішить бій з Джо, але, на їх превеликий жаль, він посідає перше місце в рейтингу WBO, тому комусь доведеться з ним битися. З Джозефом Паркером вийшов би відмінний бій. Якщо з'явиться така можливість, ми миттєво нею скористаємося. Енді Руїс, Луїс Ортіс - ці поєдинки дійсно можуть відбутися. Джо хоче битися з будь-ким із них. Зараз ми хочемо робити для Джо великі бої. Я чітко дав зрозуміти, що ми бажаємо великих поєдинків, і це те, що ми отримаємо», - сказав Джонс.

Нагадаємо, що в липні Джойс переміг Карлоса Такама. Британець займає перше місце в рейтингу WBO.

Усик в наступному бою зустрінеться з Ентоні Джошуа. Поєдинок відбудеться 25 вересня в Лондоні.

yyyyyhhh
29.08.2021, 13:03
Український боксер-професіонал Іван Редкач повідомив, що провів тренування з зіркою UFC Ніком Діасом. Українець виклав спільне фото з Ніком і його молодшим братом Нейтом.

«Вперше в житті провів спаринг з бійцем UFC, Ніком Діасом. Цікавий досвід», - підписав знімок Іван.

Нагадаємо, що 25 вересня Нік Діас проведе перший бій за 6 років.

yyyyyhhh
30.08.2021, 12:25
У Клівленді відбувся вечір боксу, в головній події якого зустрічалися блогер Джейк Пол і колишній чемпіон UFC у напівсередній вазі Тайрон Вудлі.

Пол краще стартував в поєдинку, користуючись перевагою в антропометрії він діставав Тайрона ударами з дальньої дистанції. Вудлі не міг підібратися до блогера. Але в четвертому раунді Тайрон знайшов своєї момент, екс-боєць UFC потрапив потужним хуком і потряс суперника біля канатів, але розвинути свій успіх йому не вдалося.

У наступних раундах суперники втомилися і викидали менше ударів. У підсумку суперники пройшли всю дистанцію в 8 раундів, переможця визначали судді. Пол отримав перемогу роздільним рішенням - 77:75, 75:77, 78:74.

Таким чином, Пол залишається непереможним на професійному рингу, на його рахунку 4 перемоги (3 нокаути).

yyyyyhhh
31.08.2021, 12:05
Перемога зірки YouTube Джейка Пола над екс-чемпіоном UFC Тайроном Вудлі стала серйозною подією в єдиноборствах.

24-річний спортсмен і блогер залишається непереможеним на професійному боксі (4 перемоги, 3 нокаутом). Перемогу Джейка лаконічно прокоментував колишній чемпіон UFC у двох категоріях Конор Макгрегор.

«Слинки течуть», - написав Макгрегор в Twitter.

Відзначимо, що раніше Джейк Пол неодноразово викликав Макгрегора на бій. Можливо, в майбутньому ірландець і американець розділять ринг.

Читайте також: Вудлі заради реваншу наб'є татуювання «Я люблю Джейка Пола».

yyyyyhhh
04.09.2021, 14:15
Знаменитий боксер-ветеран Оскар Де Ла Хойя здав позитивний тест на коронавірус і не зможе найближчим часом вийти на ринг.

Інсайдер Майк Коппінджер поінформував: «Оскар Де Ла Хойя здав позитивний результат на ковід, він не виступить у поєдинку з Вітором Белфортом 11 вересня.

Евандер Холіфілд вступить в бій з Белфортом. Якщо комісія Каліфорнії не схвалить бій Холіфілда, поєдинок може переїхати в інший штат».

Вітор Белфорт був екс-чемпіоном UFC у напівважкій вазі, а Евандер Холіфілд володів поясами чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі.

yyyyyhhh
05.09.2021, 12:51
Поєдинок між українським боксером Владиславом Сіренком (17-0, 14 КО) і російським бійцем Олександром Устиновим (36-4-1, 27 КО) знову перенесений.

Нове місце проведення бою — Париж. Поєдинок повинен відбутися в п'ятницю, 10 вересня.

Спочатку бій повинен був пройти 4 вересня у болгарській Варні, але потім поєдинок перенесли на 18 вересня у Пловдив.

Промоутерська компанія Сіренка В1 Boxing заявила, що бій в черговий раз перенесений з незалежних від неї обставин.

yyyyyhhh
06.09.2021, 11:29
Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес висловився про можливий реванш з українцем Василем Ломаченком.

«Чи вважаю я, що перемога над Ломаченком зробила мене королем легкого дивізіону? Безумовно. Навіть сам Ломаченко про це сказав. Він просто намагається битися з моїми недоїдками, намагається повернутися і очистити своє ім'я. Досить кумедно, що всі вважають, ніби він знову отримає бій зі мною. Зараз я дивлюся тільки вперед, я вже пройшов цей етап. Тепер ми дивимося в бік більших і важливих речей на зразок бою з Джошем Тейлором та іншими хлопцями.

Реваншу не буде. Якби я програв, він би взагалі ніколи не дав мені такої можливості. Так чому ж я повинен йому її надавати? Я не буду цього робити», - сказав Лопес.

Нагадаємо, що в жовтні минулого року Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів.

У своєму останньому бою Ломаченко переміг японського бійця Масайоші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді.

yyyyyhhh
07.09.2021, 11:33
Один з кращих важкоатлетів в історії Евандер Холіфілд незабаром повернеться в бокс. 58-річний ветеран проведе поєдинок проти екс-чемпіона UFC у напівважкій вазі Вітора Белфорта.

Спочатку з Белфортом повинен був боксувати Оскар Де Ла Хойя, але він заразився коронавірусом.

Бій Холіфілда і Белфорта очолить вечір боксу від компанії Triller Fight Club, який відбудеться 11 вересня у Флориді.

Відзначимо, що свої бої проведуть інші легенди UFC Тіто Ортіс і Андерсон Сілва, а також екс-чемпіон світу Девід Хей.

Кард:
Евандер Холіфілд - Вітор Белфорт
Тіто Ортіс - Андерсон Сілва
Девід Хей - Джо Фурньє
Енді Венсес - Джоно Керролл

yyyyyhhh
08.09.2021, 11:18
Український боксер Сергій Дерев'янченко (13-3, 10 КО), швидше за все, в наступному поєдинку зустрінеться з 24-річним Хайме Мунгуйєю (37-0, 30 КО).

Мексиканець повідомив, що почав підготовку до бою з українцем.

«Другий табір 2021 року розпочався, попереду відповідальна підготовка», - написав Мунгуйя.

Нагадаємо, що бій Дерев'янченка і Мунгуйї санкціонований WBC. Спортсмени повинні боксувати за право бути обов'язковим претендентом на титул WBC, яким володіє Джермалл Чарло.

Коли відбудеться бій, поки невідомо.

yyyyyhhh
09.09.2021, 12:04
58-річний американський боксер Евандер Холіфілд (44-10-2, 29 КО) завершив підготовку до виставкового бою із 44-річним бразильським бійцем змішаного стилю Вітором Белфортом (26-14, 18 КО).

«Три дні до поєдинку з Вітором Белфортом», — прокоментував Холіфілд ролик, де він активно працює в рингу.

Поєдинок відбудеться у США 11 вересня. Бій пройде за правилами боксу і триватиме вісім раундів.

yyyyyhhh
10.09.2021, 12:00
Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик поділився очікуваннями від бою Олександр Усик - Ентоні Джошуа (25 вересня):

«Бачив форму Джошуа, він помітно підсушився. Чув, що Ентоні збирається вигравати у Сашка не за рахунок потужності, а за рахунок майстерності. Навряд чи це хороша затія для британця.

Взагалі не дуже розумно слухати заяви промоутерів, тренерів чи самих спортсменів перед боями. У рингу ми все одно побачимо те, до чого готувалися боксери. Факт, що Джошуа дійсно виглядає стрункішим, ніж зазвичай. Але не факт, що це ускладнить завдання для Усика.

У таборі Джошуа розуміють, що якщо Ентоні вирішить грати в гру за правилами Саші - вибрати середній темп бою, не чинити постійний тиск і спробувати позмагатися в майстерності, то на нього чекає розчарування.

Напевно, в команді британця хочуть зробити Джошуа більш витривалим. Думають, що Саша запропонує високий темп бою - це хороший варіант для Усика. У теорії це повинно допомогти Джошуа. Але в боксі не завжди відбувається так, як нам здається.

Ми можемо побачити олімпійську версію Джошуа: легшого, рухливішого, без колишнього динаміту в кулаках. І з цією версією британця Саша впорався б без проблем».

yyyyyhhh
11.09.2021, 13:05
30-річний мексиканський боксер Оскар Вальдес (30-0, 23 КО), чемпіон світу за версією WBС у другій напівлегкій вазі, провів поєдинок із 32-річним бразильським бійцем Робсоном Консейсао (17-1, 8 КО).

Поєдинок тривав усі 12 раундів. Вальдес захистив свій титул, перемігши одностайним рішенням суддів: 117-110, 115-112, 115-112.

Варто відзначити, що це перша поразка в кар'єрі Консейсао. Вальдес на даний момент виграв всі свої поєдинки.

yyyyyhhh
22.12.2021, 13:12
Колишній чемпіон світу за версією WBO у першій напівсередній вазі Руслан Проводніков оголосив про завершення кар'єри.

37-річний спортсмен оголосив про відхід з боксу після перемоги у благодійному бою над екс-претендентом на чемпіонський титул UFC Алі Багаутіновим.

«Я вішаю рукавички на гвоздях, я залишаю ринг», - сказав Проводніков, який володів титулом WBO з 2013 по 2014 рік.

Зазначимо, що на професійному рингу Руслан провів 30 поєдинків, 25 з них виграв, 18 перемог здобув нокаутом. У пасиві у Проводнікова п'ять поразок.

yyyyyhhh
30.01.2022, 10:42
У Талса (США) відбувся поєдинок колишнього претендента на титул чемпіона світу в напівлегкій вазі Робсона Консейсао (17-1, 8 КО) та претендента Ксав'єра Мартінеса (17-1, 11 КО).

Поєдинок пройшов усю заплановану дистанцію у 10 раундів. За їхніми підсумками, всі судді одноголосно віддали перемогу 33-річному бразильцю Консейсао, для якого це 17-та перемога на професійному рингу.

Для 24-річного американця Ксав'єра Мартінеса це перша поразка після 17-ти перемог поспіль.

Читайте також: Пограбування століття. Судді віддали Макабу суперечливу перемогу над Мчуну

yyyyyhhh
02.02.2022, 11:18
Промоутер Олександр Красюк розповів про можливі дати проведення реваншу Олександр Усик – Ентоні Джошуа.

Після того, як офіційно відбулися торги з приводу бою Тайсон Ф'юрі - Ділліан Вайт, Усик на цей момент має лише варіант другого поєдинку з Джошуа.

«Що стосується бою Усик – Джошуа, то кінець травня чи початок червня – це реальний варіант. Імовірність побачити бій у Києві є, але віддадуть перевагу варіанту, де буде велика фінансова вигода. Максимізація прибутку. З цього вибирається дата та місце проведення».

«Звичайно, економічно Вемблі привабливіший, ніж НСК Олімпійський. Київ – це ще одна з опцій, але це менш ймовірний варіант».

«Але й Вемблі – не остаточний варіант, бо є пропозиції з інших країн», – сказав Красюк в інтерв'ю каналу Тайк Майсон.

yyyyyhhh
03.02.2022, 12:10
Промоутер Олександр Красюк розповів про те, що Денис Берінчик планує провести наступний бій навесні у Києві.

Суперник має бути з топ-15 рейтингу, а головним кандидатом називають Густаво Лемоса (9-й номер рейтингу WBO).

«Наразі на весну планується ще один захист титулу Берінчика. Проти боксера з топ-15. Сподіваємось знайти того, хто погодиться на бій».

Густаво Лемос? Так. На жаль, минулого разу бій зірвався, але зробимо все, щоб мотивувати Лемоса приїхати до України», - сказав Красюк в інтерв'ю каналу Тайк Майсон.

В останньому наразі поєдинку Берінчик переміг Ісу Чанієва.

yyyyyhhh
04.02.2022, 12:05
Відомий британський промоутер, глава компанії Matchroom Boxing Едді Хірн заявив, що найкращий боксер світу незалежно від вагової категорії Сауль Альварес упевнений, що може перемогти топових супертяжів.

«Альварес упевнений, що його абсолютно ніхто не зможе перемогти. У нього немає сумнівів, що він переможе Усика. Вважаю, що Канело думає, що зможе здолати Джошуа. Це його менталітет. Альварес дуже хороший боксер. Можливо, найкращий із тих, з якими я знайомий особисто», - сказав Хірн.

Нагадаємо, що в наступному бою вийде повинен зустрітися з чемпіоном світу в крузервейті Ілунгою Макабу.

Чемпіон у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF Олександр Усик незабаром проведе реванш із Ентоні Джошуа.

yyyyyhhh
05.02.2022, 10:19
Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, заявив, що володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі відмовився від бою проти чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF Олександра Усика, побоюючись неприємностей у бою з українцем.

«Інформація, яка була представлена ​​публічно, насправді дуже відрізнялася від реальності. Бо Тайсон Ф'юрі не погодився провести бій з Олександром Усиком.

Ф'юрі не став би битися з Усиком за абсолютне чемпіонство титул у своєму наступному поєдинку. Чому? Тому що Тайсон Ф'юрі – розумна людина. У нього є мізки. Він знає, наскільки крутий Усик», – сказав Хірн.

Зазначимо, що сторона Ф'юрі стверджувала, що Джошуа не влаштувала сума відступних.

Читайте також: Промоутер: «Усик дуже сильний. Джошуа треба віддати належне за сміливість»

yyyyyhhh
06.02.2022, 11:07
Учора, 5 лютого у Кардіффі відбувся вечір боксу. Головною подією став поєдинок у середній вазі між Крісом Юбенком-молодшим та Ліамом Вільямсом.

Під час матчу Вільямс чотири рази побував у нокдауні. У результаті Юбенк переміг одноголосним рішенням суддів – 116:109 116:108, 117:109.

Читайте також: Турман проти Барріоса – потенційний бій року. В обох багато стоїть на кону

yyyyyhhh
10.02.2022, 12:34
Відомий український важкоатлет Віктор Вихрист (9-0, 7 КО) поділився очікуваннями від наступних поєдинків у 2022-му році.

«21 рік був не легким, але слава Богу ми його пройшли, є над чим працювати і в чому вдосконалюватися. У 22 році потрібно боксувати та перемагати, щоб максимально наближатися до топових бійців. Що стосується наступного поєдинку та суперника, поки нічого не ясно, конкретної інформації поки що немає.

Якби я мав можливість вибирати з топів, то звичайно ж я хотів спробувати свої сили проти Ф'юрі. Олександр Усик на мою думку кращий ніж Ф'юрі, але він мій земляк і до нього велика повага як до спортсмена та людини, яка прославляє нашу країну», - сказав Вихрист.

Нагадаємо, 2 січня Вихрист здобув перемогу нокаутом над Яго Кіладзе. Українець під час бою двічі опинявся у нокдаунах.

yyyyyhhh
08.06.2022, 18:16
Стрімінгова платформа DAZN представила оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії.

Вже кілька тижнів поспіль рейтинг утримує український боксер, чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик.

Другий рядок займає чемпіон WBO у напівсередньому дивізіоні Теренс Кроуфорд. На третє місце вийшов об'єднаний чемпіон WBA, IBF та WBC у найлегшій вазі Наоя Іноуе. Піднесення вдалося завдяки розгромній перемозі Іноуе над Ноніто Донейром.

Топ-3 покинув Сауль Альварес.

Зазначимо, що з рейтингу виключено Тайсона Ф'юрі, який раніше оголосив про завершення кар'єри.

Рейтинг DAZN:
1. Олександр Усик
2. Теренс Кроуфорд
3. Наоя Іноуе
4. Сауль Альварес
5. Еррол Спенс
6. Дмітрій Бівол
7. Стівен Фултон
8. Девін Хейні
9. Шакур Стівенсон
10. Джермелл Чарло

yyyyyhhh
09.06.2022, 11:09
Промоутер Олександр Красюк, який представляє інтереси чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександра Усика, повідомив, що реванш проти Ентоні Джошуа буде перенесено.

«20 серпня — найімовірніша дата [реванша Усика та Джошуа]», — сказав Красюк.

Також Красюк повідомив, що поєдинок Усик — Джошуа, найімовірніше, відбудеться на Близькому Сході. Офіційно про реванш мають оголосити наступного тижня.

yyyyyhhh
12.06.2022, 09:34
У Майамі (США) відбувся чемпіонський бій у надважкій вазі (понад 90,7 кг), у якому чемпіон WBA World американець Тревор Брайан (22-1, 15 KO) зустрівся з британцем Деніелем Дюбуа (18-1, 17 KO).

Цікаво, що перед початком бою на арені грав Гімн України. Це сталося з ініціативи організатора бою Дона Кінга, який у такий спосіб висловив підтримку українському народу.

Дюбуа володів перевагою у поєдинку, і чемпіон пропускав чимало ударів. У четвертому раунді Брайан пропустив лівий хук і важко опустився на канвас. На цьому бій закінчився.

yyyyyhhh
13.06.2022, 10:02
Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко висловив подяку за введення його до Міжнародної зали боксерської слави.

«Спасибі фанатам та організаторам за визнання. Пам'ятаю, коли у 14 років я почав свій шлях у боксі, я використав це як інструмент для подорожей у дуже юному віці. Я ніколи не мріяв, що так далеко зайду в цьому виді спорту, тим більше, що опинюся серед усіх цих шанованих чемпіонів у Міжнародному залі боксерської слави. Це чудово, це велика честь.

На жаль, російська агресія в моїй рідній країні та війна завадили мені особисто побувати на цій церемонії разом з вами. Ця війна змінила не лише мене, а й увесь світ», – сказав Кличко, який через російське військове вторгнення не зміг відвідати церемонію.

Кличко-молодший увійшов до Зали слави класу-2021. Церемонія цього року включає класи 2020, 2021 та 2022.

yyyyyhhh
14.06.2022, 11:55
Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, сподівається, що рано чи пізно вдасться організувати великий бій проти Тайсона Ф'юрі.

Але спочатку Джошуа треба перемогти Олександра Усика.

«Думаю, що бій Джошуа – Ф'юрі завжди буде доречним. Мене постійно питають, коли Ентоні проведе бій з Тайсоном. Звичайно, Джошуа не хоче вдруге програти Усику, але Олександр, ймовірно, зараз номер один серед боксерів незалежно від вагової категорії. Програти Усику - це не катастрофа, але, гадаю, поєдинок Джошуа - Ф'юрі за всі пояси став би найбільшим за останній час».

«Мені здається, якщо Ентоні впорається з Усиком, то ми точно побачимо його бій з Ф'юрі за всі титули», - сказав Хірн.

Бій Усик - Джошуа має відбутися наприкінці серпня.

yyyyyhhh
15.06.2022, 10:44
Американський боксер, чемпіон світу у легкій вазі за версіями WBA, WBC, WBO, IBF Девін Хейні (28-0, 15 КО) висловився про можливий поєдинок з українцем Василем Ломаченком (16-2, 11 КО).

Також американця цікавить зустріч із Джервонтою Девісом (27-0, 25 KO).

«Ці двоє цікавлять мене найбільше – «Лома» та «Танк». Ці бої цікаві мені більше за інших. Хоча я битимуся з ким завгодно. Я ж справжній боєць.

Ці бої цікаві мені більше за інших, але нам не завжди вдається втілити їх у життя. Бізнес залишається бізнесом, і це розумію. Подивимося, що мені запропонує моя команда і побачимо, що буде реально», - сказав Хейні.

Нагадаємо, Хейні 5 червня переміг Джорджа Камбососа та став абсолютним чемпіоном світу.

Раніше повідомлялося, що Боб Арум має намір організувати бій Хейні з Ломаченком.

yyyyyhhh
16.06.2022, 11:09
Василю Ломаченку прийшов час подумати над тим, щоб повернутися в бокс. Востаннє українець побував у ринзі у грудні 2021-го року, а вже у лютому 2022-го встав до лав територіальної оборони Білгород-Дністровського після військового вторгнення росії в Україну.

Це сколихнуло світ. Повідомлення про боксерів, що пішли захищати державу, розірвали американські ЗМІ: десятки боксерів, промоутерів та функціонерів обговорювали те, як Ломаченко, Усик, Клички та інші захищають державу. Але зараз є сенс подумати над поверненням в ринг. Тому що такої аудиторії, як у Василя, немає майже ні в кого. І спрацювати можна по повній.

Причина 1. Ідеологічна
Те, що Ломаченко та Усик залишились в Україні зі зброєю, а Клички увімкнулись в інформаційному та організаційному питанні, буквально прикуло до країни мільйони очей серед спортсменів. Як показує практика, спортивна аудиторія Америки доволі аморфна до будь-яких таких питань. Наприклад, дуже багато людей досі не розуміють, чому українці вимагають забрати титули у того ж Артура Бетербієва.

Тим не менш, те, що стільки боксерів одразу вирішили захищати державу, здивувало взагалі всіх. Той же Оскар Де Ла Хойя казав, що ніколи б не зміг зробити те ж саме:

«Усик, Кличко, Ломаченко – вони дуже мужні та сміливі молоді люди, які збираються битися за країну. Вони бійці. Вони доводять це й поза рингом. Треба бути обережним. Зараз важкі часи. Прикро, що таке сталося.

Ця ситуація показала їхній менталітет бійців. Вони готові ризикувати життям заради своїх сімей, друзів, незнайомців. Це показує, хто такі боксери, бійці.

Чи міг би я уявити себе на їхньому місці? Звісно, ні, б###ь. Тому це й так дивує. Кличко прямо там. Хто знає, що може статися, коли ти б’єшся за свою країну. Велика повага їм», – захоплено розповідав Оскар.

І він – не єдиний. Насправді, це було надважливо – задіяти як можна більше медійних людей, які говорили б про війну. Але, як показують дослідження, інтерес до війни впав у 20 разів, судячи з кількості запитів у пошукових ресурсах. В боксі цей попит падає ще більше, при тому, що у кожного з боксерів велика аудиторія, яка важлива для прийняття рішень керівниками країн-союзників по Україні.

Повернення Ломаченка може сколихнути всіх, як це було з Усиком. Про Олександра зараз говорить виключно у форматі «цей бій важливіший для нього, ніж для Джошуа, через війну». Всі продовжують говорити про війну через це – а це важливо для України. Крім того, Ломаченко може заробити непогані гроші і частину їх віддати на оборону України, як пообіцяв зробити його друг Олександр Усик.

Причина 2. Шанс, якого більше може і не бути
Нарешті всі пояси в одному місці. Поєдинок проти Теофімо був важливий репутаційно та інформаційно, але Лопес пішов далі і другої зустрічі ми ніколи не побачимо. Але та перемога, як і перемога над Камбососом, не дала б всього – через титул, що був у Хейні.

Тепер у Девіна всі пояси – і це чудовий шанс одним кроком забрати їх всі. Що робити далі – Василь може подивитись по ситуації, але просто зараз можна довершити той самий акорд, якого так не вистачало українцю.

Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко проти Річарда Коммі
Статус абсолютного чемпіона дає Ломаченку право остаточно називатись одним з найкращих в історії, тому що після Лопеса все змазалось: були Накатані та Коммі, яких українець переміг би і в 40 років. Перемога над молодим та сильним Хейні, статус, до якого він так довго йшов, фактично закриє всі питання зі спадщиною. І зараз його можна закрити однією реальною перемогою.

Причина 3. Вікова
Будемо відверті, в 34 боксувати так само, як у 27, важко. Тим більше, в легких вагових категоріях. Тим більше, при більш як трьохста поєдинках у любителях.

Василь не молодіє. Фактично, український боксер вже на спаді, як би він чудово не виглядав в останніх боях. Це все ще дуже високий рівень, але очевидно, що Лома не ставатиме краще, а лише навпаки.

А от Хейні ставатиме. І навіть Джервонта, якому всього 27, ставатиме. Бо хлопцям є куди і коли рости. А Ломаченкові - немає. Йому варто вмикатись просто зараз. При тому, що і Арум каже про готовність організувати бій, і навіть сам Хейні вважає, що після такого бою до нього будуть відноситись серйозно.

Поки всі готові і, головне, готовий Лома, треба брати цей шанс.

Василь пообіцяв, що не полишить Україну до кінця війни. Благородна ціль, але змінити план на більш вигідний всім, думається, ніколи не пізно.

yyyyyhhh
17.06.2022, 09:58
Український медіасервіс MEGOGO не показуватиме поєдинок між чемпіоном світу за версіями WBC та IBF у напівважкій вазі Артуром Бетербієвим (17-0, 17 КО) та володарем титулу WBO Джо Смітом (28-3, 22 KO).

Зустріч відбудеться 18 червня на Madison Square Garden у Нью-Йорку.

Джерела стверджують, що причиною відмови від трансляції стало те, що Бетербієв народився в Дагестані, має громадянство росії і є близьким другом з Рамзаном Кадировим. В одному з інтерв'ю 37-річний уродженець Хасавюрта назвав голову Чечні своїм братом.

До цього MEGOGO транслював усі головні бої та турніри компанії Top Rank.

yyyyyhhh
19.06.2022, 12:05
У ніч із 18 на 19 червня у Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся чемпіонський бій.

У поєдинку за титули чемпіона світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі змагалися Артур Бетербієв (17–0, 17 КО) та американець Джо Сміт (28–3, 22 KO).

Шоу проходило під егідою Top Rank та Боба Арума. Бетербієв вийшов на бій під канадським прапором і його освистали вболівальники в Нью-Йорку.

На рингу серйозного протистояння не вийшло. Сміт пропустив потужний удар у першому раунді та опинився у глухому куті. У другому раунді було зафіксовано кілька нокдаунів, а потім суддя зупинив бій.

Бетербієв здобув 18-ту перемогу в кар'єрі, технічним нокаутом вже в 2-му раунді.

yyyyyhhh
20.06.2022, 10:55
Едді Гірн, промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Ентоні Джошуа, відреагував на оголошення бою-реваншу між своїм клієнтом та українцем Олександром Усиком, що нині володіє вищезгаданими титулами.

«Ми дуже раді провести один із найбільших реваншів у надважкій вазі в історії боксу і дати Ентоні Джошуа шанс повернути те, що він втратив у Лондоні у вересні минулого року. Все поставлено на карту в цьому бою за звання чемпіона світу в надважкій вазі. Ми знаємо, що Олександр Усик — чудовий боєць, і ми бачили це минулого разу, але я знаю, що Ентоні Джошуа налаштований більш рішуче, ніж будь-коли.

Було величезним успіхом провести реванш Ентоні Джошуа з Енді Руїсом-молодшим у Саудівській Аравії в 2019 році, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість знову попрацювати з цією країною, щоб організувати цю історичну подію. Тож, без сумніву, всі погляди світу будуть прикуті до рингу в суботу, 20 серпня. Це історія спокути, і зворотний відлік починається прямо зараз», - сказав Гірн.

Бій-реванш має відбутися 20 серпня у місті Джидда, Саудівська Аравія. Перший поєдинок виграв Усик за очками.

yyyyyhhh
21.06.2022, 10:07
26-річний кубинець Енді Крус Гомес зараз є одним із найперспективніших боксерів. Олімпійський чемпіон 2020 року, триразовий чемпіон світу залишив Кубу, щоб розпочати професійну кар'єру.

Про це повідомив інсайдер Віллі Суарес.

«Куба - це колиска талантів, де на кожному розі народжуються боксери з можливістю стати олімпійським чемпіоном та чемпіоном світу. Куба - це кузня чемпіонів, але їх не можна змусити мислити певним чином або жити по-старому, з ідеологією, яку не поділяють навіть їхні батьки. Енді нікого не зрадив. Він робить те, що зробила б будь-яка людина, яка має хоч краплю мозку, а саме використовує свою молодість і побореться за краще майбутнє, щоб не опинитися в повному злиднях і не повторити долю легенд кубинського аматорського та професійного боксу», - повідомив Суарес.

yyyyyhhh
22.06.2022, 09:59
Український боксер напівсередньої вагової категорії Максим Продан (19-2-1, 15 КО) повідомив, що в професійному боксі теж присутнє упереджене ставлення до української символіки.

«Хотів вийти в ринг зі стягом – не можна. Під пісню «Ой у лузі червона калина» – теж не можна. Багато політики сказали, а у нас – спорт. Я спеціально для цього пошив на вихід в ринг жовто-синій комплект. Ось така історія… А пісня була від нашого козака Ярмака», - написав Продан.

Раніше українського боксера Матвія Ражбу змусили зняти вишиванку та козацьку шапку після бою на турнірі Кубок Акрополя.

yyyyyhhh
23.06.2022, 10:06
Український боксер Денис Беринчик наступний бій проведе проти володаря титулу EBU Івана Менді. Поєдинок відбудеться 22 жовтня у Пон-Сен-Максансі.

37-річний Менді – француз сенегальського походження. Останній бій провів у квітні 2022 року, перемігши італійця Джанлуку Челью.

Денис Берінчик в останньому поєдинку переміг за очками росіянина Ісу Чанієва.

yyyyyhhh
24.06.2022, 09:29
ESPN представив оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Український екс-чемпіон світу у трьох категоріях Василь Ломаченко опустився на 9-те місце. Українця обійшли російські чемпіони у важкій вазі Артур Бетербієв та Дмітрій Бівол.

Інший українець, чемпіон у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF Олександр Усик посідає шосте місце.

Лідирує американський чемпіон у напівсередній вазі Теренс Кроуфорд.

Рейтинг pound for pound від ESPN
1. Теренс Кроуфорд
2. Найоя Іноуе
3. Еррол Спенс
4. Сауль Альварес
5. Тайсон Ф'юрі
6. Олександр Усик
7. Артур Бетербієв
8. Дмітрій Бівол
9. Василь Ломаченко
10. Шакур Стівенсон

yyyyyhhh
25.06.2022, 09:35
Відомий український боксер Владислав Сіренко продав на благодійному аукціоні свій чемпіонський пояс WBC Asia за 70 тисяч гривень.

Виручені гроші було перераховано 18-річному В'ячеславу Ялову із села Верхньоторецьке (Донецька область). Його мати померла в нього на руках унаслідок вибуху снаряда.

Ялов взяв на себе опіку над своїми чотирма молодшими братами та сестрами. Його мета – купити житло для своєї родини та розпочати нове життя.

yyyyyhhh
26.06.2022, 09:19
Український боксер Єгор Великовський (9-0, 5 КО) на вечорі боксу в Німеччині впевнено розібрався із чехом Томашем Адамеком (29-21-2, 10 КО).

Бій завершився у другому раунді. Спочатку Великовський відправив суперника до нокдауну, а потім успішно завершив бій.

yyyyyhhh
26.06.2022, 15:47
Американський топ-тренер Роберт Гарсія, який є наставником Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО), висловився про майбутній реванш британця з українцем Олександром Усиком (19-0, 13 КО).

«Ми не знаємо, як планує битися Усик. Він може вийти і робити щось, через що нам доведеться більше боксувати. Тут ніколи не знаєш, напевно. Але ми будемо готові до всього, що запропонує Усик. Він чудовий боєць і чемпіон, я знайомий з ним особисто, і мені добре відомо, наскільки сильно він любить свою справу. Але ми готові зробити Ей-Джея триразовим чемпіоном світу у надважкій вазі», - сказав Гарсія.

Нагадаємо, реванш Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня в Джидді, Саудівська Аравія.

yyyyyhhh
27.06.2022, 09:55
Боксер Деонтей Вайлдер після двох поразок від Тайсона Ф'юрі та втрати титулу WBC все ще не знає, чи варто продовжувати кар'єру.

«Я точно розглядаю можливість повернення до боксу. Поки що вивчаю різні варіанти. Відчуваю, що можу перезапустити кар'єру, але ще не вирішив», - сказав Вайлдер.

Раніше боксер дав прогноз на бій Усик - Джошуа.

yyyyyhhh
28.06.2022, 09:53
Колишній тренер Володимира Кличка Джонатон Бенкс прокоментував майбутній другий бій між чемпіоном світу за версіями WBA/WBO/IBF Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа.

«Джошуа - мій кореш, Усік теж мій кореш. Я давно знаю Олександра, ще до його переходу до професіоналів. Ентоні приїжджав до тренувального табору Володимира Кличка, Усик теж там бував. Отже, я знаю їх обох.

Я думаю, що це буде хороший бій. У кого перевага у цьому поєдинку? В Усика, тому що він виграв перший бій. Але я вважаю, що Джошуа надзвичайно небезпечний. Після того, що Ентоні вивчив у першому поєдинку, він повернеться у реванші сильнішим, бо він дуже добре навчається», - сказав Бенкс.

Нагадаємо, реванш Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня в Джидді, Саудівська Аравія.

yyyyyhhh
29.06.2022, 09:28
Боксер Тайсон Фьюрі вважає, що Олександр Усик переможе Ентоні Джошуа в реванші, але все ж таки бачить один варіант для британця.

«Усик занадто сильний для Джошуа. Він розумніший, він швидший, він шульга. Новий тренер Джошуа спробує поставити більш агресивний бокс, але це дозволить Усику тільки більше рухатися та завдавати більше ударів. Усик просто сильніший, але шанс у Джошуа є».

«Після першого бою ми бачили, що на обличчі Усика були сліди від ударів. Ентоні потрібно один раз добре влучити», - сказав Ф'юрі.

Бій Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня.

yyyyyhhh
30.06.2022, 08:22
Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик прокоментував роботу Ентоні Джошуа з американським фахівцем Робертом Гарсією.

«Я не думаю про те, що Ентоні Джошуа співпрацює з Робертом Гарсією. Це не моя справа – думати, як Ентоні тренується та що він робить. Я думаю про те, що я роблю, про свою роботу, тренувальний табір, сім'ю, країну. Я не думаю про Ентоні.

Люди кажуть, що Джошуа може перемогти, тільки якщо пресуватиме мене і спробує нокаутувати? Ну, хай більше слухає людей», – сказав Усик.

Поєдинок Олександр Усик – Ентоні Джошуа 2 відбудеться 20 серпня у Джидді.

yyyyyhhh
01.07.2022, 08:01
Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів про реалії українців під час російського вторгнення.

«В Україні зараз гаряче, бо російська федерація намагається вбити нас усіх і посилає бомби на нас.

Поєдинок із Джошуа надихає українців, і більше людей мене підтримують. Право представляти український народ давало і дає мені додаткову зброю у бою. Подивимося, як усе складеться у реванші», – сказав Усик.

Зазначимо, що Усик взяв участь у пресконференції, присвяченій реваншу з Ентоні Джошуа.

Реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня в Джидді.

yyyyyhhh
02.07.2022, 09:45
Боксер Ентоні Джошуа сподівається, що у реванші з Олександром Усиком зможе повернутися до агресивного стилю ведення бою.

«Мені подобається розбивати суперникам обличчя. У першому бою з Усиком я зробив йому розсічення над оком, раніше в кар'єрі я завдавав серйозних розсічень Пулеву, Руїсу та іншим. Мені це подобається».

«Одна з моїх сильних сторін – це сила удару. Знаю, що можу сильно влучити і завдати великої шкоди. Чесно кажучи, мені не вистачає тих днів, коли завдавав серйозних ударів, коли бив суперника по обличчю. Сподіваюся, що скоро повернуся до цього», - сказав Джошуа.

Бій Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня.

yyyyyhhh
03.07.2022, 09:05
Український боксер Карен Чухаджян (21-1, 11 КО) переміг австралійця Блейка Мінто (14-3-2, 3 КО), захистивши титул IBF International у напівсередній вазі.

Українець володів перевагою, і після шостого раунду Мінто відмовився від продовження бою.

yyyyyhhh
24.07.2022, 11:03
Боксер Енді Руїс, який програв Ентоні Джошуа в реванші після своєї несподіваної перемоги, вважає, що британець має шанси перемогти Олександра Усика.

«Я думаю, що Джошуа здатний перемогти. У суперважкому дивізіоні все може статися. Один удар все змінює. Ми знаємо, що Джошуа може підніматися після поразок, може перемагати після невдач».

«Але Усик, звісно, ​​серйозний суперник. Вправний, проводить багато комбінацій», - сказав Руїс.

Бій пройде 20 серпня.

yyyyyhhh
25.07.2022, 11:46
Екс-чемпіон світу Тоні Белью (30–3–1, 20 KO) заявив, що не хотів би виходити на ринг вдруге проти українця Олександра Усика (19–0, 13 KO):

Журналіст запитав, з ким із трійки – Девід Хей, Олександр Усик та Ентоні Джошуа – він би хотів битися, провести спаринг і відмовитися від бою.

Тоні Белью: «Я б побився з Девідом Хеєм, провів би спаринг з Ентоні Джошуа і відмовився б від бою з Олександром Усиком. Все дуже просто. Виходячи зі свого досвіду, я знаю, що тут спрацювало б, а що ні.

Спаринг нічого не означає. Навички, показники, час реакції, дистанція – це не має особливого значення. Спаринги та бої – це два абсолютно різні види, я впевнений.

Я не спарингував з Усиком, але бився з ним на рингу. Це абсолютно різні речі. Я бився і спарингував з Хеєм, і це різні речі. Я ніколи не бився з Джошуа, але він дуже великий і сильний».

10 листопада 2018 року Усик нокаутував Белью у 8-му раунді поєдинку в Манчестері.

yyyyyhhh
26.07.2022, 09:34
Промоутер Олександр Красюк прокоментував інформацію, що українець Олександр Усик (19–0, 13 КО) проведе ще не більше трьох поєдинків на професійному рингу:

«Навіть якщо Володимир Кличко вже кілька років роздумує, чи провести боксерський поєдинок і стати найвіковішим чемпіоном світу в історії, у випадку з Усіком теж дуже складно відповісти на це питання.

Віталій Кличко також пішов із боксу 2004 року, а повернувся через чотири роки і знову завоював титул. Тепер Усик має шанс увійти в історію, стати абсолютним чемпіоном світу у двох вагових категоріях, що напевно дозволить йому потрапити до Зали боксерської слави, чого нещодавно удостоївся Володимир, а раніше – його старший брат.

Олександр має всі шанси стати третім українцем у залі слави, адже той рівень, який він представляє сьогодні, – це не тільки спорт, це вже спадщина».

yyyyyhhh
05.08.2022, 12:38
Дейв Колдуелл, тренер британського суперважковаговика Дерека Чісори, розповів, чому Олександр Усик так впевнено переміг у першому бою проти Ентоні Джошуа.

«По-перше, я не можу дочекатись реваншу. Це буде чудовий поєдинок. Думаю, він буде навіть кращим, ніж перший. Той бій вийшов гарним, але я вважаю, що Усик був здивований, наскільки все виявилося легко. Як на мене, Джошуа тільки те й робив, що думав.

Усик може адаптуватися до будь-якого стилю та ситуації. Він виходить і робить те, що, як йому здається, має зробити. У нього все добре в плані психології та інтелекту, тому ніхто не знає, що він робитиме. Усик може чинити на тебе тиск або битися на задній нозі, використовуючи кути. Це його вибір, який залежить від того, який підхід до поєдинку вважає кращим», – сказав Колдуелл в інтерв'ю ютуб-каналу SecondsOut.

Реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді. У першому бою українець впевнено виграв за очками.

yyyyyhhh
26.08.2022, 14:45
Володар поясів WBA, WBO, IBF, IBO у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) після перемоги у другому бою проти Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) піднявся в оновленому рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагових категорій за версією американського телеканалу ESPN. Раніше він посідав шосту позицію.

Також зазначимо, що Василь Ломаченко (16-2, 11 KO) займає тут дев'ятий рядок.

Лідером цього рейтингу є чемпіон WBO у напівсередній вазі Теренс Кроуфорд (38-0, 29 КО).

Топ-10 рейтингу P4P від ESPN

1. Теренс Кроуфорд
2. Наоя Іноуе
3. Еррол Спенс
4. Олександр Усик
5. Сауль Альварес
6. Тайсон Ф'юрі
7. Артур Бетербієв
8. Дмітрій Бівол
9. Василь Ломаченко
10. Шакур Стівенсон

Раніше повідомлялося, що Усик очолив рейтинг Р4Р за версією The Ring.

yyyyyhhh
22.09.2022, 15:36
Мер Києва Віталій Кличко впевнений, що навіть часткова мобілізація, оголошена у росії, не допоможе володимиру путіну перемогти у війні проти України.

«Оголошена Путіним мобілізація й ядерні погрози не допоможуть агресору в його прагненні підкорити і знищити Україну та українців. Тиран остаточно запустив у своїй країні процеси, які його погребуть».

«А цивілізований світ повинен нарешті зрозуміти, що зло треба знищувати докорінно, а не говорити про якісь примарні «мирні переговори», - сказав Кличко.

yyyyyhhh
24.09.2022, 13:10
Американський боксер Шакур Стівенсон (18–0, 9 KO) у ніч проти 24 вересня в Нью-Джерсі переконливо за очками переміг бразильця Робсона Консейсао (17–1, 8 KO).

Однак при цьому американець втратив чемпіонські титули WBO та WBC у другій напівлегкій вазі. Справа в тому, що Стівенсон провалив зважування перед боєм, і тепер його титули стали вакантними. Шакур заявив, що більше не виступатиме у другій напівлегкій вазі та підніметься у легкий дивізіон. Там він може невдовзі зустрітися з українцем Василем Ломаченком.

Шакур Стівенсон домінував у бою проти Робсона Консейсао та здобув перемогу одноголосним рішенням суддів за підсумками 12 раундів. Рахунок суддівських записок: 117–109, 118–108, 117–109. Це 19-та перемога Стівенсона.

Після бою Шакур Стівенсон підняв над головою прапор Пуерто-Ріко, звідки родом його батько.

yyyyyhhh
25.09.2022, 10:28
Ввечері 24 вересня в Манчестері (Англія) відбувся вечір боксу з чемпіонським боєм у надважкій вазі.

У головній події вечора глядачі побачили поєдинок за вакантний титул тимчасового чемпіона світу за версією WBO.

Британський боксер Джо Джойс (14–0, 13 КО) домінував весь бій і в 11-му раунді відправив у нокаут екс-чемпіона світу з Нової Зеландії Джозефа Паркера (30–2, 21 КО).

Джо Джойс отримав пояс тимчасового чемпіона WBO і тепер має право вийти на бій за регулярний титул чемпіона світу WBO проти українця Олександра Усика. Це 15-та перемога Джойса у кар'єрі (з них 14 дострокових), й він іде без поразок.

Бій за титул тимчасового чемпіона WBO. Манчестер, 24 вересня

Джо Джойс (Великобританія) – Джозеф Паркер (Нова Зеландія) – KO 11/12

yyyyyhhh
26.09.2022, 10:25
Володар титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) розповів, чим би хотів займатися після боксерської кар'єри.

«Я б у кіно хотів спробувати себе. Одна з дитячих мрій – театральний. Я навіть ходив до театру. У мене був піджак – не підеш же до театру у футболці чи светрі. Мені це подобалося. Навіть у школі якісь сценки робили.

Можливо, ви побачите мене у кіно. Документальне буде однозначно. Художнє якесь.

Я ще думаю про те, щоб ті навички, які за весь цей час Господь допоміг мені зібрати, віддати українським дітям. Я розумію, що тренерська діяльність аматорського боксу це взагалі не про заробіток. Це просто хобі, яким люди живуть. Це чисте подвижництво», – сказав Усик.

Раніше Усик розповів, що зробив би з путіним при зустрічі.

yyyyyhhh
27.09.2022, 11:09
Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі повідомив ім'я свого наступного суперника. Ним стане Махмут Чарр (33-4, 19 КО).

«З нетерпінням чекаю бою з чоловіком, який справді хоче битися, має вогонь, бажання і бився проти деяких найкращих боксерів. Він знову робить крок догори. Виходь туди, Чарр», - написав Ф'юрі.

yyyyyhhh
30.09.2022, 09:54
Стала відома дата наступного бою британського боксера Ділліана Уайта (28–3, 19 KO).

Британський суперважковаговик вийде на ринг 26 листопада, повідомив промоутер Едді Хірн.

Є декілька варіантів суперника для Уайта: Отто Валлін, Джермейн Франклін, Демсі Маккін або Кріс Арреола.

В останньому на цей момент бою Ділліан Уайт 23 квітня 2022 програв нокаутом Тайсону Ф'юрі в бою за титул WBC.

yyyyyhhh
02.10.2022, 15:00
Уродженець Львова Любомир Пінчук (14-4–1, 8 KO) на вечорі боксу у Хантінгтоні (США) зазнав поразки у поєдинку з американцем Джоелом Шойгріном (14-3, 13 КО).

Для Пінчука це фіаско стало четвертим у кар'єрі.

Нагадаємо, у січні цього року Любомир Пінчук завоював титул NABA Gold у першій важкій вазі.

yyyyyhhh
03.10.2022, 10:11
Мер Києва Віталій Кличко, екс-чемпіон світу з боксу, прокоментував останні події війни:

«Очікувано конституційний суд росії визнав «законність договорів» бандитів і убивць про спробу росії відібрати частину територій України.

Саме спробу. Бо всі ті папірці, підписані особами не сповна розуму, не варті нічого. І цивілізований світ про це вже заявив і не визнає ніякого «приєднання» окремих територій України до росії.

Бо це тільки російські варвари так нехтують міжнародним правом, суверенітетом і незалежністю інших держав. І таке їм з рук не зійде. Це вже доводять і наші ЗСУ, і позиція демократичних країн щодо всіх дій агресора.

Могила путінського режиму стає все глибшою. Копати її залишилося недовго».

yyyyyhhh
04.10.2022, 10:34
66-річний американець Тедді Атлас, який раніше серед інших тренував екс-чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC українця Олександра Гвоздика, оцінив шанси британського суперважковаговика Джо Джойса у боях із співвітчизником Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком, який, як відомо, володіє у суперважкому дивізіону чемпіонськими титулами за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

«Раніше я сказав, що Джойс нагадує мені Джорджа Формана. Він великий, сильний, і має важкий удар. Він не робить ставку на швидкість, він б'є вас кийком. Він наступає через свій сильний та довгий джеб, схожий на телеграфний стовп. У нього чудова рішучість, міцна щелепа, як у Джорджа Формана. І він підводить поєдинок до межі «вбити чи бути вбитим». Він нав'язує вам свою міць і змушує вас битися за його правилами.

Якщо Джойс зможе витримати правий удар Ф'юрі на старті бою, а потім піти вперед, як він це робить, це буде цікаво. Якщо Усик зможе використати свої навички, зможе рухатися, ухилятися, працювати під кутами… боже, це буде непросто. Це буде пекло», – розповів Атлас у своєму подкасті на YouTube.

Раніше, нагадаємо, Тедді Атлас висловив сумніви щодо перспектив Ентоні Джошуа, якого до цього двічі здолав Олександр Усик, позбавивши чемпіонських поясів.

yyyyyhhh
06.10.2022, 11:06
Британська комісія з питань боксу (BBBofC) повідомила про те, що поєдинок між Конором Бенном (21-0, 14 KO) та Крісом Юбенком-молодшим (32-2, 23 KO) проведено не буде.

Причиною такого вердикту є те, що бій не відповідає інтересам боксу. Обидва боксери, а також їхні промоутери вже офіційно повідомлені щодо рішення BBBofC.

Не є секретом, що 26-річний Конор Бен не здав тест на допінг перед боєм. В уродженця Грінвіча виявили в організмі кломіфен — речовину, заборонену Всесвітнім антидопінговим агентством.

Бенн та Юбенк-молодший мали з'ясувати відносини в рингу 8 жовтня.

yyyyyhhh
07.10.2022, 11:57
Деонтей Вайлдер планує повернутися в ринг з меншою вагою, ніж боксер підходив до поєдинків проти Тайсона Ф'юрі. Американець 15 жовтня проведе бій з Робертом Хеленіусом.

«У третьому поєдинку з Ф'юрі я важив майже 108 кг. Відчував, що був повільним та важким. Зараз хочу важити близько 99 кг, можливо, навіть менше».

«Перед боєм з Ф'юрі набрав вагу і не відчував себе комфортно, тому повернуся назад, тому що раніше не бився з вагою 108 кг і більше», - сказав Вайлдер.

Не виключено, що у разі перемоги наступним суперником боксера буде Олександр Усик.

yyyyyhhh
16.10.2022, 12:27
Австралійський боксер Джордж Камбосос (20-2, 10 KO) прокоментував другу поразку американцю Девіну Хейні (29-0, 15 KO) в бою за абсолютне чемпіонство у легкій вазі.

«Я віддав усе, що я мав у цьому бою. Я дуже пишаюся собою. Цей хлопець – страшенно гарний боєць. Хейні входить до п'ятірки найкращих бійців незалежно від вагової категорії. Його навички та рухи на найвищому рівні. Він може піднятися в першу напівсередню вагу і домінувати там довгий час. Я дуже скромний у своїй оцінці, бо провів із ним 24 раунди.

Я відчуваю, що цього разу провів бій з Хейні набагато краще, ніж перший. Нам обом довелося пристосовуватися. У мене в майбутньому є ще кілька великих поєдинків», – сказав Камбосос.

У першому бою американець також виграв одностайним рішенням суддів.