![]() |
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Революційна народна творчість у віршах..
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
РЕВОЛЮЦІЯ | ПРАВИЙ СЕКТОР...
Нас шаблями рубали! Нас у багні топили, Але волю до свободи Нашу не зломили! На коліна стану Перед матір’ю і татом, Голову схилю До сестри із братом. БОГУ ПОМОЛЮСЯ Ставши на коліна. Ця свята земля моя, Наша ненька Україна! Анатолій Занічковський. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 18.02.2014 о 00:05. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сашко Лірник..
*** Темна хмара наступила, Київ весь пітьма накрила- Налетіли чорні круки Щоб узять дітей на муки! Приспів: Гей,гей,Україно! Встань за дочку,встань за сина! Опівночі дзвонять дзвони- На Майдан до оборони! На Різдво зірки палають, В небі Ангели літають Проти нас щити і лати І рушниці і гранати! Приспів: Гей,гей,Україно! Встань за дочку,встань за сина! Опівночі дзвонять дзвони- На Майдан до оборони! Нам не страшно помирати, Тільки страшно відступати Честь і віра захистила- Разом- воля,разом- сила! Приспів: Гей,гей,Україно! Встань за дочку,встань за сина! Опівночі дзвонять дзвони- На Майдан до оборони! Не за срібло ,не за злато, Боронімося затято! Не з бандитами у владі- З нами Бог на барикаді! Приспів: Гей,гей,Україно! Встань за дочку,встань за сина! Опівночі дзвонять дзвони- На Майдан до оборони! Нас уже не залякати І нікому не здолати- Українському народу Вік не буде переводу! Приспів: Гей,гей,Україно! Встань за дочку,встань за сина! Опівночі дзвонять дзвони- На Майдан до оборони! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2010
Вік: 66
Дописи: 312
Волинь м.Берестечко
Мій ресівер: ORTON 4100c,U2C HD ...
|
Помарніла...почорніла
Україна від крові,диму Стогін чути,плач- Мати втратила дитину. Плачуть діти над батьком Комусь він був братом. Президент був України А тепер став катом! Тепер брат із сином "Вполюють" цю тварину Що забрала в сина батька А у матері дитину! ........................ Анатолій Занічковський Востаннє редагував Петрович: 23.02.2014 о 18:20. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Мамо, не плач. Я повернусь весною.
У шибку пташинкою вдарюсь твою. Прийду на світанні в садок із росою, А, може, дощем на поріг упаду. Голубко, не плач. Так судилося, ненько, Вже слово, матусю, не буде моїм. Прийду і попрошуся в сон твій тихенько Розкажу, як мається в домі новім. Мені колискову ангел співає I рана смертельна уже не болить. Ти знаєш, матусю, й тут сумно буває Душа за тобою, рідненька, щемить. Мамочко, вибач за чорну хустину, За те, що віднині будеш сама. Тебе я люблю. I люблю Україну - Вона, як і ти, була в мене одна Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Дякуйте Богу за прожитий день. За спожитий хліб, за здоров`я, і ласки які Він нам посилає. Востаннє редагував argonavt79: 23.02.2014 о 14:05. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Активіст
Волинь м.Берестечко
|
В душі у нас... живе ще страх!
Віками його у нас впихали. Хто був не згідний,волю мав- За грати!А кого й вбивали. Прийшла пора воскреснути душею. Очистись брате,скинь кайдани ці! Покайся!Помолись... і ти побачиш Що посмішка засяє на твоїм лиці! І станеш вільним,зникне страх! Цей страх нам жити заважає... Мучить!Рабів він робить з нас, Убити душу він жадає... Ти вільний ,ти вже не раб! Борись!... за свою свободу! Вставай в ряди борців таких як сам Стань захисником свого Народу! .............................. Анатолій Занічковський Востаннє редагував Петрович: 25.02.2014 о 13:31. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Дорогий наш дядя Вітя! До Вас пише хлопчик Мітя. Чи то правда, що ми чули?. Ви бандитом колись були? Дядя Вітя! Чомусь діти Вас не можуть зрозуміти, Чому Майдан стали бити?. Тато каже Ви бандити. … Признайтеся, дядя Вітя Двадцять перше вже століття, Ви що, два рази сиділи?. Чи нам просто так сп..ли?. А ще хлопці із Майдану Кажуть, що Вас ще дістануть, І скоро Вас мітла "драна" Змете у бік Магадана. Вам з Києва треба "дути" Щоби шухер перебути, Й доручіть своїму Сані Вкупить острів в океані Але треба поспішати, Із рахунків "бабки" зняти, Усе решту залишити І на острів свій "валити". Острів з Африкою рядом, "даю зуб" і "буду гадом", Що буде з Вами дружина, Візміть, Вітю, свого сина. І звичайно, що "дантиста", І Захарченка - садиста, І Олійникову "рожу", І Ківалова Сірожу. Й бандюка свого, Клименка, Ще візміть Колісниченка, Не забудьте "Допу" й "Гепу" Й свою Ганьку - мантелепу. А Єфремов, все надутий, І Чечетов "вольтанутий", Мають бути разом з Вами, Будуть вірними Вам псами. Візміть з Лави ще попа, Що рівняв Вас до Христа, Той співатиме подяку Й цілуватиме Вам сраку. А міністр ваш МВД, Нехай "беркут" приведе, І всі "пташки-щебетушки" Та личинки їх "тітушки" А як приймете "тітушок" - То візьміть ще з Ради "тушок" Котрі теж совість продали Й черевики Вам лизали Візміть кума свого Пшонку, Здасьте його на тушонку, Як будуть з Вас вимагали Дань, місцеві канібали. Лиш Азірова не треба, Ну, хіба, що є потреба. Бо він може Вас обкрасти, На крайняк "бімбу" підкласти.. Він, мабуть, і сам не зчувся, Як в Давосі "лоханувся", А насправді "відстрілявся". Нафіг Вам "пердун" той здався. Не забудьте за Царьова, І Лук'янова дурного, Боднаренчиху й Портнова, і Голуба - що зі Львова. Й Симоненка - мудака, І слизького Кравчука, Візьміть Ющенка Вітюшу, Що нам всім наплював в душу. Не забудьте унітаз Пригодиться Вам якраз, Лише яйця не беріть! Я Вас прошу дядя Віть! Та й живіть там в окіяні Іроди ви окаяні, Я гадаю, що й пірати, Побояться Вас чіпати. Та й царюйте, скільки влізе, Й відкривайте свої візи, лиш "тітушкам" та "беркутам", І московським "ліліпутам". А державнеє правління, Візьме наше покоління, Й станемо без дяді Віті, Ми, найкращими у світі. Й заживемо, як всі люди, Слава Богу Вас не буде. Не гнівайтесь дядя Вітя, Як забув щось. Хлопчик Мітя. Підпригора Мариночка
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
|
Актуальні слова повстанської пісні.
Гей степами темними лісами Йдуть походом ріднії полки Хто відважний хай іде із нами Лицарями будьте юнаки. За нікого битесь не будемо До нікого в найми не підем Для Вкраїни ми усі живемо І за неї голови складем Кожен ворог йде нас визволяти Та для себе землю він краде На могилу землю буде мати На могилі воля зацвіте. Гей степами темними ярами Утікайте кляті вороги Хто не з нами той йде з ворогами Того бити будем без ваги. Линь же пісне попід небокраї До вкраїнських промовля сердець Хай же буде наша віра з нами А ворожим замірам кінець.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
|
Пророчі Тарасові слова.
Тарас Григорович Шевченко ДАВИДОВІ ПСАЛМИ Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 12 Чи Ти мене, Боже милий, Навік забуваєш, Одвертаєш лице Своє, Мене покидаєш? Доки буду мучить душу І серцем боліти? Доки буде ворог лютий На мене дивитись І сміятись!.. Спаси мене, Спаси мою душу, Да не скаже хитрий ворог: «Я його подужав». І всі злії посміяться, Як упаду в руки, В руки вражі, спаси мене Од лютої муки. Спаси мене, помолюся І воспою знову Твої блага чистим серцем, Псалмом тихим, новим. 53 Боже, спаси, суди мене Ти по Своїй волі. Молюсь, Господи, внуши їм Уст моїх глаголи. Бо на душу мою встали Сильнії чужії, Не зрять Бога над собою, Не знають, що діють. А Бог мені помагає, Мене заступає І їм правдою Своєю Вертає їх злая. Помолюся Господеві Серцем одиноким І на злих моїх погляну Незлим моїм оком. 132 Чи є що краще, лучше в світі, Як укупі жити, Братам добрим добро певне Пожить, не ділити? Яко миро добровонне З голови честної На бороду Аароню Спадає росою І на шитії омети Ризи дорогої; Або роси Єрмонськії На святії гори Високії Сіонськії Спадають і творять Добро тварям земнородним, І землі, і людям, — Отак братів благих своїх Господь не забуде, Воцариться в дому тихім, В сім’ї тій великій, І пошле їм добру долю Од віка довіка.
|
|
|
#10 |
|
Активіст
Волинь м.Берестечко
|
Зібрались чорні хмари над степами неньки України.
Ось-ось ударить грім і кров...і сльози випадуть дощем! Вогонь смертельний спопелить і обпече наші родини, Як скеля станьте патріоти...перед химерним ворога лицем! Анатолій Занічковський ![]() джерело:Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Востаннє редагував Петрович: 19.03.2014 о 21:15. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Народна медицина | vasjabr | Офтопік (теревеньки) | 20 | 28.06.2018 00:03 |