SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 16.12.2022, 13:15   #1
Igor1031
Super Moderator

Дописи: 3.479

Типово Що сталось в вашому житті у 2022 році? Нумо згадувати (не тільки про війну)

Bohdan15.12.2022 19:31
Зрозумів, що українці крутіші ніж мені здавалось, при тому що завжди був досить високої думки про нас.
Зрозумів, що рсня паскудніша ніж мені здавалось, при тому що завжди був досить низької думки про них.
Denis Skrypnik Golang Developer
Новий рік святкувати не буду. Поки що буде 24 лютого 2022 року аж до самої перемоги. Кукуха пофіксилась в певних місцях і трохи поїхала в інших

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував Igor1031: 16.12.2022 о 13:22.
Igor1031 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.03.2023, 12:57   #2
Igor1031
Super Moderator

Дописи: 3.479

Типово

Не так важливо скільки ти заробляєш, як важливо скільки у тебе лишається після усіх витрат. Якщо ти працюєш на мінімалку, то у тебе після усіх витрат лишаться тільки борги. Ти нічого не заробиш в Канаді, через невиправдану дороговізну в усьому. Починаючи від житла, телефону, інтернету і закінчуючи їжею. Все дуже і дуже переоцінено. А головне, чого немає в Канаді, це життя. Є тільки робота - дом - супермаркет - дом. В Україні люди так не жили. Але їдуть люди по світу не за всласним бажанням. У переважної більшості, після цих канадських "веселощів" відкривають очі на те, що не все тут помазано маслом і гроші нікому з неба не падають. Хоча до переїзду в Канаду більшість мала саме такі стереотипи про Канаду. Думаю, що після цього люди починають цінувати те, яке життя ми мали в Україні. Як добре люди саме жили повноцінним життям, а не таким як в цій Канаді. Канаді не потрібно і ніколи не потрібно були ваш розум, ваші знання, ваша освіта, ваша культура. Канаді потрібно лише, щоб ви їхали для того, щоб виконувати важку, брудну, некваліфіковану роботу за мінімалку. І щоб ви винаймали житло по 1,5 - 2 тис. дол., викидаючи фактивно в кишені товстосумів свої зароблені важкою працею гроші. Щоб ви платили за інтернет по 100 дол. на міс. і стільки ж за телефон. А ці товстосуми будуть пильно дивитися, щоб в Канаду не зайшли провайдери, які зіб'ють їм ціни на цей інтренет, телефон. Щоб не прийшли забудовники, які стануть будувати на цих канадських полях з бур'янами доступне житло. Бо тоді, вони втратять тих українців, якіпашуть місяць на важких роботах тільки для того, щоб вижити, а не жити. Хто ще не приїхав в Канаду, то подумайте. А якщо хочете самі спробувати, то як то кажуть велкам ту Кенада.

Я буду жити краще в хуторі Чернігівської області тут хоч немає в мене хорошої роботи,але в мене є огороди два будинки ваз 2109. Є де риби наловити,свині,кури, дров є де взяти....з власного винограду робили вино,з яблук сік ітд. Грибів та ягодів повно в сезон. Молочну продукцію, купляю по сусідству за дешево. Я тут хазяїн.Це моє рідне.
Igor1031 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Майстер по ремонту супутникогово телебачення у вашому місті sat-prof Рекламні оголошення 7 08.11.2025 16:43
Олімпіаду-2022, що відбудеться у Пекіні. yyyyyhhh Спорт на SAT-TV 7 10.02.2022 12:40
Який перший у житті випадок ремонту у вас у пам'яті? Igor1031 Офтопік (теревеньки) 9 18.05.2020 11:15
Державні свята і традиції в 2014 році... D-Misha Офтопік (теревеньки) 9 28.07.2014 11:13
Скільки років вашому комп'ютеру ?* sat-prof Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК 41 07.04.2013 12:35

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:15.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум