SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.05.2020, 12:11   #441
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Колишній гравець «Чикаго Буллз» Денніс Родман розповів про свою поведінку під час кар'єри в НБА і в сезоні 1997/98, зокрема.

Під час фінальної серії НБА з «Ютою» Родман пропустив тренування команди, щоб взяти участь у реслінгу.

«Я просто хотів грати в баскетбол, тусити і переспати з усіма дівчатами. Тренер Філ Джексон розумів, що мені потрібно завжди робити те, що хочу. Але, виходячи на майданчик, я викладався на сто відсотків», - сказав Родман.

Раніше Денніс Родман розповів, як Кім Чен Ин пив із ним горілку і запалював в караоке.

Також зіркова модель Кармен Електра розповіла про те, як займалася з Родманом сексом в залі «Чикаго Буллз».
Мініатюри долучень
orig_488177.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.05.2020, 10:27   #442
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Більшість баскетболістів іспанських клубів проголосували проти догравання поточного чемпіонату, який зупинили в березні через пандемію коронавірусу.

Союз професіональних гравців Іспанії опитав баскетболістів 12-ти клубів Ліги ACB, які мають виступити в заключній частині чемпіонату. 107 із 157-ми опитаних баскетболістів висловилися проти проведення завершальної частини чемпіонату.

Проти голосували в першу чергу гравці клубів Євроліги. Так від «Барселони» за завершення чемпіонату висловилися всі 16 баскетболістів. Також проти догравання виступили всі 16 баскетболістів «Басконії». Від мадридського «Реалу» лише два гравці з 16-ти проголосували за продовження чемпіонату.

Від «Валенсії» у опитування взяли участь 11 гравців – усі вони проголосували проти догравання.

За продовження чемпіонату голосували «Сарагоса» (всі 11), «Андора» (11 з 13-ти), «Гран Канарія» (9 з 12-ти), «Тенерифе» (9 з 14-ти), «Ховентуд» (9 з 14-ти).
Мініатюри долучень
orig_488279.jpg  
Старий 19.05.2020, 15:01   #443
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Лідер «Лос-Анджелес Лейкерс» Леброн Джеймс висловив готовність дограти цей сезон НБА, який був перерваний у березні через пандемію коронавірусу.

У той же час, Джеймс заявив, що він і його партнери будуть грати тільки в тому випадку, якщо їхнє здоров'я буде в безпеці.

«Не можна здаватися щодо цього сезону. Не тільки я і мої партнери по «Лейкерс» хочемо грати. Багато баскетболістів, яких я знаю особисто, готові продовжити. При цьому ми не хочемо ставити під загрозу здоров'я будь-якого з баскетболістів або членів їхніх сімей.

Це пандемія, про яку ми нічого не знаємо, не можемо її контролювати. Гравці збираються вислухати людей, які стежать за ситуацією, за цифрами і даними.

Я дуже хочу повернутися до гри, оскільки люблю баскетбол. Знаю, як він здатний надихати, як взагалі здатний надихати людей спорт. Тому ми хочемо скоріше і як тільки з'явиться можливість повернутися на майданчики, щоб повернути гру нашим фанатам», - сказав Джеймс.
Мініатюри долучень
orig_488305.jpg  
Старий 20.05.2020, 10:49   #444
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Коли відновиться регулярний чемпіонат НБА стане відомо в середині червня. Про це повідомляє інсайдер ESPN Брайан Віндхорст.

Відзначається, що до цього часу керівництво НБА прийме остаточне рішення про догравання сезону. В середині червня очікується публікація розкладу матчів.

«Зараз всі тільки роблять несміливі кроки, і відкриття тренувальних баз стало одним sз таких кроків. Всі хочуть подивитися, що станеться в наступні два тижні. Якщо побачимо прогрес, то до середині червня НБА спробує рухатися далі і представити розклад. В цей же час буде зрозуміло, відновиться чемпіонат чи ні. Зараз ми рухаємося в позитивному напрямку», - сказав Віндхорст.
Мініатюри долучень
orig_488384.jpg  
Старий 20.05.2020, 12:23   #445
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Екс-центровий збірної України Кирило Фесенко розповів про свої невдалі переходах в кар'єрі.

«Найбільша моя помилка - це було погодитися на «Індіану Пейсерс». Я відновлювався після операції лівого коліна, коли порвав меніск на Євробаскеті-2011. Я приїхав в США в грудні і до березня не було жодної пропозиції, а потім за одну ніч у мене намалювалось їх відразу дві - від «Бостона» й «Індіани».

«Індіана» хотіла мене до кінця сезону, а «Бостон» до кінця сезону і плюс ще рік по опції команди. Але «Бостон» пропонував мені трохи менше грошей, різниця була, як мені тоді здалося, значна, але зараз, як я розумію, незначна. Я зробив неправильний вибір.
Я тоді відновлювався поруч з Денвером і туди приїжджав Док Ріверс, дивився на мене. Було індивідуальне тренування, вони мене хотіли бачити, а я погодився не на той контракт. Піддався ще на вмовляння на «агентозамінника», який сказав: «Зараз поїдеш в «Індіану» і покажеш, який ти красень, а на наступний рік зарплата буде ще більша». Коротше, маячня.

«Індіана» мене підписала просто, щоб мене не підписав «Бостон». «Селтікс» же хотіли мене підписати, щоб перекрити Роя Хібберта (центрового «Пейсерс» - ред.), Із захистом проти якого у багатьох були проблеми. «Індіана» думала, що потрапляє на «Бостон» у плей-оф і зробила такий стратегічний хід. Але із «Бостоном» у плей-оф тоді ми так і не зіграли.

Ну і треба згадати контракт з «Локомотивом» - це теж була велика помилка. Але там була істотна фінансова різниця в порівнянні з іншими пропозиціями. У «Локомотив» мене підписали до приходу тренера і Георгіос Барцокас не знайшов мені місця в команді. Він мені прямим текстом при першій нашій зустрічі сказав: «Я не знаю, що з тобою робити, мені не потрібен важкий великий в команді. Він намагався якось мене задіяти, але видно було, що він переступає через себе. Мені сказали, що, якщо я хочу, я можу залишатися в команді, але грати я практично не буду, запропонували шукати нову команду. Сказали, що зарплату буду отримувати, але буду сидіти на «банці». Тоді я і перейшов в «Канту», - сказав Фесенко.

Раніше Фесенко розповів про важкі матчах проти Шакіла О'Ніла.
Мініатюри долучень
orig_488395.jpg  
Старий 22.06.2020, 12:29   #446
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Команди українських збірників Володимира Геруна та Артема Пустового зіграли чергові матчі фінального етапу чемпіонату Іспанії.

«Унікаха» перемогла «Ховентут» – 98:89. Герун за 12:45 набрав 2 очка (0/2 двоочкових, 2/2 штрафних), зробив 3 підбирання.

«Барселона» перемогла «Басконію» – 81:75. Пустовий у цьому поєдинку не грав.

Відтак «Барселона» наразі єдина команда групи А, у якої три перемоги після трьох матчів. «Унікаха» один матч програла саме «Барселоні».

Нагадаємо, чемпіонат Іспанії поточного сезону зупинили в березні через пандемію коронавірусу. Наразі в фінальному етапі беруть участь 12 команд.
Мініатюри долучень
orig_492218.jpg  
Старий 23.06.2020, 19:27   #447
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Чемпіон України «Дніпро» ще на сезон подовжив контракт з американським розігруючим Генрі Дугатом.

У минулому сезоні захисник провів 24 матчі (всі в старті) в регулярному чемпіонаті Суперліги, набираючи в середньому по 13.5 очка, віддаючи 4.9 передачі (5-й показник у Лізі) і роблячи по 3.3 підбирання (РЕ 16.4) за 26,5 хвилин на майданчику.

У Кубку Європи ФІБА Дугат зіграв у семи матчах (2 - в кваліфікації) і в середньому набирав по 11.4 очка, віддавав 6.6 передачі та робив 3.7 підбирання (РЕ 15.6) за 25 хвилин.
Мініатюри долучень
orig_492364.jpg  
Старий 24.06.2020, 09:40   #448
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Виконком Федерації баскетболу України прийняв ряд рішень щодо наступного сезон.

3-4 жовтня відбудеться Фінал чотирьох Кубка України-2020 року, який був перенесений з березня через пандемію коронавірусу.

Через тиждень після цього повинен стартувати сезон 2020/21 Суперліги.

Нагадаємо, що у Фіналі чотирьох зіграє чинний володар кубка «Дніпро», южненський «Хімік», «Київ-Баскет» і «Одеса».
Мініатюри долучень
orig_492489.jpg  
Старий 25.06.2020, 08:59   #449
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Атакуючий захисник «Лос-Анджелес Лейкерс» Ейвері Бредлі прийняв рішення не грати в чемпіонаті НБА після рестарту.

Своє рішення баскетболіст пояснив тим, щоб не піддавати ризику заразитися коронавірусом свою сім'ю. Відзначимо, що також догравати чемпіонат відмовилися Давіс Бертанс і Тревор Аріза.

За свою відмову догравати сезон Бредлі втратить близько 650 тисяч доларів зарплати.

Як повідомляє ESPN, «Лейкерс» можуть замінити Бредлі колишнім партнером Леброна Джеймса по «Клівленду» Джей Ар Смітом, який пропустив весь цей сезон.
Мініатюри долучень
orig_492500.jpg  
Старий 26.06.2020, 07:07   #450
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Легенда НБА Вінс Картер прийняв рішення завершити свою кар'єру у віці 43 років.

Картер дебютував в НБА в 1998 році, і в першому ж сезоні був визнаний найкращим новачком ліги.

З 2000 по 2007 роки Картер щорічно приймав участь у Матчі всіх зірок, а в 2000 році також виграв конкурс слем-данків.

В НБА Картер виступав за «Торонто» (1998-2004), «Нью-Джерсі» (2004-2009), «Орландо» (2009-2010), «Фінікс» (2010-2011), «Даллас» (2011-2014 ), «Мемфіс» (2014-2017), «Сакраменто» (2017-2018) і «Атланту» (2018-2020).

Сумарно Картер провів в НБА 1541 матч, в яких набирав в середньому 16,7 очка, робив 4,3 підбирання і 3,1 передачі за гру.
Мініатюри долучень
orig_492721.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини тенісу U4EL Теніс 1397 30.01.2026 09:13
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини автосвіту U4EL Спорт на SAT-TV 19 19.02.2012 09:53

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:50.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум