![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.692
|
Брендон Янг став черговим новачком «Київ-Баскета»
Столичний клуб узгодив умови контракту із досвідченим американським захисником, який минулого сезону став чемпіоном Болгарії в складі «Левські». Минулого сезону Янг провів 30 поєдинків в складі чемпіона Болгарії, набираючи в середньому 13 очок та роблячи 3.1 підбирань та 5.6 передач за гру. В сезоны 2018/19 Брендон Янг грав за «Черкаські Мавпи» в сезоні 2018/19. Раніше «Київ-Баскет» підписав Брюса Мейсі. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Форвард «Бруклін Нетс» Майкл Бізлі заразився вірусом Covid-19.
Відзначимо, що баскетболіст тиждень тому підписав контракт з «Брукліном». Тепер Бізлі покинув комплекс НБА в Орландо. Чи повернеться він в клуб - поки невідомо. Нагадаємо, що «Брукліну» також не допоможуть Кевін Дюрент, Кайрі Ірвінг, Спенсер Дінвідді, Деандре Джордан, Торін Прінс, Вілсон Чендлер і Ніколас Клекстон. Нагадаємо, що поточний сезон НБА буде відновлено 30 липня в Орландо. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
«Дніпро» повідомив про продовження ще на один сезон угоди з досвідченим українським форвардом Максимом Корнієнком.
Минулого сезону Корнієнко в 24-х поєдинках Суперліги набирав у середньому 10 очок, 8,2 підбирання, 1,2 передачі та 1,5 блок-шота за матч. У Кубку Європи ФІБА в 8 поєдинках він у середньому набирав 10,8 очка, 9,8 підбирання, 1,4 передачі та 1,9 блок-шота. За блок-шотами українець входить в топ-5 гравців за історію Кубка Європи ФІБА. Раніше «Дніпро» підписав контракти з Джаредом Террелом і Генрі Дугатом та Станіславом Тимофеєнком. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Український центровий «Сакраменто Кінгс» Олексій Лень отримав дозвіл прибути в розташування команди в Орландо для участі в рестарті сезону НБА.
Наприкінці червня у Леня, нагадаємо, було виявлено коронавірус. Український центровий тривалий час лікувався від хвороби і зміг приїхати в Орландо тільки в четвер увечері. Ще двоє заражених зі складу «Сакраменто» Бадді Хілд і Джабарі Паркер зробили це раніше. Після прибуття в Орландо Лень пішов на карантин в свою кімнату в очікуванні двох негативних тестів на коронавірус. Форвард «Кінгс» Харрісон Барнс залишається єдиним зараженим гравцем «Кінгс», який поки не отримав дозвіл приєднатися до команди. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Національна баскетбольна асоціація вирішила роздати індивідуальні нагороди за сезон 2019/20 без урахування майбутніх матчів, які проходитимуть в Орландо.
Таке рішення прийнято для того, щоб гравці всіх 30 команд перебували в рівних умовах, оскільки в догравання сезону братимуть участь тільки 22 з них. Раніше все індивідуальні призи вручали за підсумками всього регулярного чемпіонату без урахування плей-оф. Нагадаємо, що поточний сезон НБА буде відновлено 30 липня в Орландо. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Копія чемпіонського перстня колишнього гравця «Лос-Анджелес Лейкерс» Кобі Браянта була продана на аукціоні Goldin Auctions за 132 тис. доларів. Цей перстень баскетболіст подарував своєму батькові Джої після завоювання чемпіонського титулу в сезоні 1999/2000.
Точно такий же подарунок Браянт зробив своїй матері – Памелі. Сім років тому жінка продала обидва перстні та ще кілька речей колекціонерові. Той заплатив за все 280 тис. доларів. У кінці травня цього року перстень, подарований матері баскетболіста, пішов з молотка за 206 тисяч. У суботу, 18 липня, був проданий перстень, який Кобі подарував батькові. Браянт загинув у авіакатастрофі 26 січня. Причини аварії гелікоптера, на борту якого був баскетболіст, стали відомі тільки в червні. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Захисник збірної України Іссуф Санон заявив про наміри провести прийдешній сезон в «Дніпрі».
«Не ясно, де проведу наступний сезон. До сих пір чекаю на підсумок переговорів «Дніпра» і «Олімпії». Я не бачу сенсу приховувати, що хочу провести цей рік вдома. Тут про мене піклуються, розраховують на мене. Але ми, баскетболісти, такі ж працівники, як і інші люди. Знаю, що «Дніпро» теж хотів би продовжити співпрацю, але якщо не вийде - поїду в інший клуб. Вірю в кращий варіант. Як на мене, то команда вже зараз укомплектована значно сильніше, ніж на старті минулого сезону. Однак, схоже, що посилення ще буде. Як мінімум, я чув, що клуб шукає ще одного бігмена, і тренер і президент хочуть, щоб це був рухливий, атлетичний гравець», - сказав Санон. Раніше повідомлялося, що «Дніпро» прагне зберегти у складі Санона. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |
| Новини автосвіту | U4EL | Спорт на SAT-TV | 19 | 19.02.2012 09:53 |