![]() |
|
|
#18 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Захисник Олександр Кобець, який підписав контракт з «Черкаськими Мавпами», поділився очікуваннями від майбутнього сезону.
– Які очікування від сезону? – Бачимо групу лідерів, які задали дуже високу планку для всіх інших команд. У них є можливості підписувати якісних легіонерів і елітних українських гравців. Всі інші клуби в більш-менш однакових умовах, намагатимуться чинити опір. Я думаю, що цього сезону Суперліга буде найсильнішою за останні шість років. – Цьогоріч баскетбольні матчі проходитимуть у специфічних умовах. Напівкарантинні норми, десь будуть уболівальники, можливо деякі ігри будуть без глядачів. Яке у тебе ставлення до баскетболу під час пандемії? – Я сподіваюся, що сезон відбудеться. Що незважаючи на всі ці віруси ми продовжимо грати. Ми слідкуватимемо за своїм здоров'ям, будемо слідувати всім правилам і настановам від медиків. Зараз кожен спортсмен несе відповідальність перед собою, перед клубом, перед командою, щоб не захворіти і не заразити всю команду. Зараз у кожного підвищена відповідальність за своє здоров'я. Я вважаю, що сезон потрібно проводити, незважаючи ні на що. У нас вже є досвід контрольних матчів. Якщо в якомусь регіоні буде гірша епідеміологічна ситуація – грати без глядачів, в іншому місті допускати якусь кількість фанатів. Спортсмени повинні продовжити грати, сподіваюсь, не на шкоду здоров'ю. Таким чином можемо провести цей сезон. Він буде дуже цікавим. Sport.ua Telegram |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |
| Новини автосвіту | U4EL | Спорт на SAT-TV | 19 | 19.02.2012 09:53 |