![]() |
|
|
#18 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
«Не знаю, чи бачив я колись, щоб хто-небудь так брав під контроль гру в 4-й чверті, як це зробив ЛеБрон (в 5 матчі з «Денвером»)», - прокоментував вплив на командний результат Джеймса тренер Френк Фогель.
Але ж є відчуття, що клатчі у фінальній серії будуть регулярно. Саме на цю думку наштовхує один з найбільш критикованих трансферів Пета Райлі. До початку цього плей-оф уже точно: «Потрібно розуміти, що ви граєте проти найбільшого гравця в історії. Він змусить вас заплатити, якщо ви зробите помилку. Поставте ЛеБрона у вразливу ситуацію», - просить своїх партнерів по команді Андре Ігуадала. І дійсно, фактор Іггі та Хеслема недооцінений у цій серії. Ось чому так легко був битий «Денвер»? Ховард з'їв морально Йокіча. Рондо (брат Рондо) не давав розгулятися Мюррею, а кидок Девіса у другому матчі вирішив результат серії. У «Хіт» же є Андре і Юдоніс, які не дадуть образити свою молодь. Варто окремо відзначити систему захисту «Маямі». Підопічні Еріка Споельстри грають нетипову зону, в якій двоє форвардів висуваються на периметр, а пара захисників прикриває кути майданчика. Як це стосується ЛАЛ? До Джеймса з м'ячем завжди буде виходити хтось із пари Батлер/Краудер - найкращі захисники команди. А під кільцем завжди знаходиться Бем Адебайо, готовий роздавати блок-шоти на всі боки. Але це півбіди. «Мілуокі» і «Бостон» були обіграні надзвичайною мобільністю оборонної конструкції «Хіт». Поки м'яч після передачі Янніса долетить до Корвера, Лопеса або Міддлтона, захисник встигне підбігти до свого. Або м'яч і зовсім буде перехоплений. «Маямі» вміє перекривати лінії передач, здвоюватися на гравцю команди опонентів (Адетокумбо, Тейтум), який переважає у зрості та потужності. Чим не сигнал для ЛеБрона? «Хіт» розумні і швидкі в захисті. А снайпери «Лейкерс» залежать від настрою. Такої ж думки дотримується і лідер «Хіт» Джиммі Батлер: «В першу чергу, ми будемо зосереджені на Леброні. Звичайно, не можна концентруватися тільки на ньому, тому що він оточений великою кількістю дуже хороших гравців. Але ти повинен знову і знову проходити один і той же тест. Цей тест - Леброн Джеймс». А ось сам ЛеБрон коментує майбутній Фінал так: «Товариші по команді сказали мені, що потрібно повернути «Лейкерс» туди, де їм і місце. Мої плечі досить широкі, щоб нести велике навантаження, але мій розум набагато сильніше». У «Лейкерс» є найкращий гравець сучасності, хороший підбір рольових виконавців і друга зірка Девіс. У «Хіт» є Батлер, тренер Спо і культура «Маямі». Тим дивніше той факт, що американські букмекери віддають перевагу у фінальній серії «Лейкерс», але самі жителі Америки ставлять на «Маямі». Дивно, але це саме той випадок, коли колишня ЛеБрона є привабливішою за нинішню. В'ячеслав ШЕВЧЕНКО Розклад матчів серії: 30 вересня, 2, 4, 6, 9, 11 і 13 жовтня. Прогноз на серію: 4-2 на користь «Маямі» Sport.ua Telegram |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |
| Новини автосвіту | U4EL | Спорт на SAT-TV | 19 | 19.02.2012 09:53 |