SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 09.04.2013, 22:48   #101
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

drachuk1979,Ось знайшов декілька порад на Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Цитата:
Вважаю що ще є варіант розірвання договора це ч/з суд. Для цього треба дуже уважно перечитати договір, там так мало написано що можливі варіанти, і Закони України, посилатися можливо на форс-мажорні обставини, коли є за що зачепитися, ну там повінь була, шкода нанесена, захворів раптово і т п.. Подати заяву до суду це гривень 30-70. при подані позова про порушення прав споживача мито не сплачуеться ну і є ще випадки коли мито не платиться. Ну ще юриста, але краще самому все "вкурювати", в цьому я пересвідчувався не раз. Попередити "контору" про розірвання ч/з суд. У них буде вибір пару раз присилати юриста захищати "контору" , або махнути рукою та нікого не присилати. Суд пару разів перенесе засідання, а потім зі спокійною совісттю повністтю задовольнить ваш позов- зобов"яже їх розірвати договір без штрафних санкцій. Важливо не перегинати палку а написати позов так щоб їм Віжн було набагато простіше не заперечувати позов. Можливі наслідки що в залежності від рішення суда, ну наприклад суд признає що договір ви не добровільно уклали або не були ознайомлені з усіма умовами договору контора перекладе відповідальність на дилера і стягне з нього гроші Ще хочу добавити що дилер перед клієнтом не має ніяких ні договорів , ні зобов"язань
Цитата:
Можна зробити все простіше. Пишите заяву, що залишаєте Україну і їдите працювати наприклад до Польщі і тому дивитися ТБ не будете. [IMG]http://*****************/Posmishku//default/2funny.gif[/IMG]
На крайняк, пишите скаргу у контору про захист прав споживачів, що товар який оператор пропонує ВСІМ для перегляду свого ТБ - БРАКОВАНИЙ (не працює телетекст, хоча в документаціїї зазначено, що є кнопка на пульту Д\У) А ви як нормальна людина не можете жити без телетектсу. Хай Віжн платить компенсацію
Цитата:
Перш за все написати просту заяву, що вам неподобається їхня послуга, або конкретніше ,що ви не взмозі більше оплачувати дану послугу.Надіслати їм заяву обов"язково заказним листом. З цього моменту можете більше неплатити. А квитанція і копія заяви будуть вам гарантом в любому суді.
Цитата:
все просто
на адресу ; Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
відправляете лист :
ЗАЯВА
про припинення дії договору

Прошу припинити дію Договору про надання програмної послуги № хххххххххххх
від дата . з дата, у зв’язку з
довгостроковою відсутністю,за межами держави .

Дані абонента:
П.І.Б.: П.Ш.Б
Паспорт: серія 00, номер ООООООООО
Дата видачі:12,травня ,2004р
Ким видано:
Ідентифікаційний номер: ХХХХХХХХХ
Дата народження:ХХХХХХХХ
Адреса: ХХХХХХХХ

відправляете їм...додаете скан заяви заповнений власноручно,заодно заказним листом відправляете за адресою:
ТОВ "Вижн ТВ", Киев, а/я 158, 03087.
перевірено неодноразово.
Правда це поради 3-4 річної давності. З тих пір у договорі Віазаду могло багато де чого помінятись. Треба читати договір.
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.04.2013, 16:34   #102
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Відеоінструкція зі самостійного налаштування Лебедя
Цитата:
А вот и видеоинструкция для индивидуальной установки:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Старий 12.04.2013, 15:42   #103
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Цитата:
Акція «Приведи друга».

Допоможіть Вашим близьким і друзям підключитися до Xtra TV, і отримати за це до 45 днів перегляду Вашої поточної підписки пакетів Xtra TV без додаткових оплат.

Як взяти участь в акції:

Порекомендуйте Вашому другу, якого не встоїть звичайне телебачення, придбати картку умовного доступу Xtra TV, а також активувати її через контакт центр Xtra TV (телефони контакт центру).
Попросіть одного при реєстрації картки доступу Xtra TV, повідомити, що він/вона підключається по Вашій рекомендації, вказавши при цьому оператора контакт-центру номер Вашого особового рахунку.
Після того, як Ваш друг підключиться до Xtra TV і внесе на свій рахунок абонентську плату на суму, не менш 29 грн, Ви отримаєте 15 календарних днів до Ваших пакетів Xtra TV без списання коштів з Вашого особового рахунку.

Максимальна кількість друзів, яким можна допомогти підключитися до Xtra TV по даній акції - три людини. За кожного друга, який підключився до Xtra TV згідно з умовами акції по Вашій рекомендації, Ви отримуєте 15 додаткових днів сервісу.

Результат? Ваші друзі та близькі, також як і Ви, отримують можливість проведення якісного дозвілля, насолоджуються футбольними матчами, пізнавальними програмами, художніми фільмами та іншими передачами, які доступні на Xtra TV, але відсутні у відкритому ефірі.

Умови акції.

Поспішайте допомагати друзям - термін дії акції обмежений!

Акція діє з 10.04.13 за 30.04.13 на всій території України

Блін, щось мені це нагадує... А згадав, у Віазаду років 2-3 тому була також подібна акція...

Востаннє редагував slavon: 12.04.2013 о 15:48.
Старий 12.04.2013, 16:13   #104
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Ось знайшов на одному форумі
Цитата:
1. Коли у дилерів буде обладнання?
У понеділок, 15 квітня ми починаємо відвантаження обладнання в регіони. Ми постараємося повідомляти про те, якому саме дилеру прийшло обладнання і по можливості яке саме.Ми розуміємо ваше нетерпіння, судячи з кількості ваших заявок Однак є обставини, які істотно впливають на процеси отримання і поширення обладнання;

2. Які канали ви збираєтеся транслювати через супутник?
На сьогоднішній день, як ви вже знаєте, в нашому пакеті Доступний перебувають 14 телеканалів. До кінця квітня їх кількість повинна зрости до 26. Ближче до червня-липня ми заповнимо пакет до 55 каналів;

3. Чи можна купити тільки лише карту, тільки лише CAM-модуль і карту або тільки лише
приймач і карту?
Можна, купити комплект обладнання, можна купити те, що вам необхідно. Остаточна ціна у дилера.

4. А чи буде мій ресивер працювати з Либідь ТБ?
На жаль, ми не встигаємо реально відпрацювати ваші запити з приводу сумісності
Вашого обладнання з нашими картами доступу, оскільки за останню добу до нас прийшли прохання про тестування 15 ресиверів. Якщо є фахівець, який може протестувати обладнання на рівні «привезіть карту, а я застромлю і дам відповідь» і він знаходиться в Києві, готовий під'їхати з картою і протестувати. Все інше процедурно-довго. Упевнений, що коли обладнання з'явиться у дилерів, стане набагато легше, оскільки дилери також можуть протестувати обладнання інших виробників.

Дякуємо всім за запитання та допомогу в роботі. Насправді Ваші ділові пропозиції та зауваження, як і спроба іронії, нами зрозумілі. Якщо ви хочете нам допомогти стати кращим, ми вітаємо це і відкриті співпраці.

Джерело Либідь ТБ
По моєму таке міг написати тільки пацієнт львівської лікарні з вул. Кульпарківської ... Яке нетерпіння ??? Ви про що панове з Лебеді ??? В пакеті немає ні одного, окрім інфо-каналу, кодованого каналу заради якого варта було б морочити собі голову з покупкою недо-ресівру чи САМ + монтаж антени на 36Е ... Що пропонувати потенційним клієнтам, ФТА+ЕМУ з трьох-голового за гроші ???

Востаннє редагував slavon: 12.04.2013 о 16:16.
Старий 12.04.2013, 17:22   #105
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Цитата:
Допис від slavon Переглянути допис
о пропонувати потенційним клієнтам
Цитата:
Допис від slavon Переглянути допис
Ближче до червня-липня ми заповнимо пакет до 55 каналів;
За 800 тугриків в рік

Я наприклад вже "подав" заявку

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.04.2013, 20:35   #106
Vasil_master
Учасник

Вік: 34
Дописи: 104

Мій ресівер: OPENBOX X-820 CI
Типово

Не просто так *Лебідь* злітає у супутниковий простір неньки - України...
Хоч би цей *Лебідь* не заклював *Горинича* - а раптом після старту проекту укр. канали закодуються в щось серйозніше, ніж БІСС?
Народ з своїми безкарточними тюнерами буде дуже невдоволений...

Єднаймося, братаймося в товариство чесне! Хай братерством, щирими трудами Вкраїна воскресне! (І. Я. Франко)
Vasil_master зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.04.2013, 06:21   #107
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Vasil_master, Вже вище писав
Цитата:
хай закривають - на більшості українських каналів немає практично що дивитися а реклами більше ніж самого контенту. Як на мене то вже можна закривати намертво (у ВІА6.0 + тунелювання в NDS) - що б на шарі не робило, такі канали - 1 Національний, 1+1, Інтер, ІСТВ, СТВ, Новий, Україна, НТН і тд.тп. - глядач від цього тільки виграє. А чи виграють від цього українські канали коли перестануть бути доступні з супутнику в ФТА ??? Бо Зеко-буд, Віазад, Лебядь і Екстра разом узяті навряд чи зараз перекриють ту кількість ФТА ресіверів що зараз є в Україні... Дай боже щоб це сталося років за 10 ...
Поживем - побачим...

Старий 15.04.2013, 12:19   #108
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

В сусідів взяв

Цитата:
Каналы группы Интер действительно появились в официальном списке на сайте Viasat Украина!

Канал Интер приёмники Viasat открывают прямо со спутника Амос в кодировке BISS.

Включение каналов группы Интер в пакет Viasat - это по сути историческое событие, т.к. до сих пор Интер наотрез отказывался давать разрешение на включение своих каналов в платные спутниковые пакеты.
Похоже грядут серьёзные изменения.

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.04.2013, 12:31   #109
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Цитата:
Канал Интер приёмники Viasat открывают прямо со спутника Амос в кодировке BISS.
Яке досягнення від Віазаду - за весь час існування цього маразму, домовилися з групою Інтер і ввели 1 БІСС ключ у софт металолому. Браво Віазад !!!

Старий 20.04.2013, 17:36   #110
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Знайшов на одному із форумів
Цитата:
Одному великому супермаркету електроніки на Калинівському ринку в Чернівцях настійливо дзвонять з Либеді та пропонують перевести на рахунки цієї самої Либеді кілька мільйонів гривень за апаратуру наперед, щоби стати щасливим дилером компанії!
Мовляв, до літа всі інші телевізійники будуть в глибокій жопі і бариги, які їх підтримують, також. Виживуть лише ті, хто встигне стати дилером Либеді!
Решті магазинах теж пропонують подібне, і суми називають пропорційно до крутизни торгової точки.
Абсолютно всі магазини їх посилають на "три веселі літері", змінюють номери телефонів, контактну інфу, а Либідь не відстає, як кажуть, від щастя не втечеш!
По моєму це попахує лохотроном і черговим кидалово... Нічого дивного який провайдер - такі пропозиції...

Востаннє редагував slavon: 20.04.2013 о 17:40.
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Список Українських та Кацапських (Московитих) каналів sat-prof Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 53 04.12.2023 15:56
XTRA TV - український DTH провайдер (Тільки новини!) sashko Провайдери платного ТБ 304 23.10.2020 22:37
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34
Новини HDTV, 3D DTH провайдерів. roger5000 Транспондери 164 29.04.2015 19:51
Чи варто пiдключати Екстра ТВ? Slipets Провайдери платного ТБ 1 03.04.2012 10:53

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:52.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум