![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2012
Вік: 40
Дописи: 574
Україна, Івано-Франківська обл
|
Чому іграшка, задум хороший. То з чим я мучився (маю на увазі щоб випаяти) або взагалі не міг, відсосом тільки хлоп-хлоп і готово. От тільки би він був нормально зроблений. Цікаво що вони скажуть, як вирішити то питання.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
|
Я писав до них (чп ворон), вони казали поміряти опір чи нема перегріву, потім кажуть на ті відсоси жалоб не було, поміняти чи взяти назад не можем, можеи тільки продати другий по закупівельні ціні. Я не хотів, бо так зрозумів, що в тих отсосах слабке місце - стиковка платиска з гарячим залізом. Хіба вже в фірмових якось краще зробили, але якщо такий найти то він і напевне коштує відповідно. Купив ProsKit 8PK-366N-G, вроді так нічого, і в руці зразу чути що він краще купи тримається.
|
|
|
#4 |
|
Передовик
|
Ось Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Коли брав, було 167 грн, в інших магазинах находив за 132 и тому подібне, але ніде не було в наявності.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|