![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 05.02.2015
Дописи: 47
Lemberg
Мій ресівер: Orton 9500 (Runigma)
|
«Євроспорт» з березня почне транслювати матчі МЛС
![]() «Євроспорт» придбав права на показ МЛС.Трансляціі матчів вищого американського дивізіону почнуться з березня. Про це у своєму твіттері повідомив коментатор каналу Ігор Китманов. Пізніше він видалив твіт.До цього матчі МЛС в Росії не транслювались.Першу гру канал покаже вранці в суботу, 7 березня. «Лос-Анджелс Гелаксі» зустрінеться з «Чикаго Файр» .Відзначимо, що «Євроспорт» вже володіє правами на показ матчів німецької бундесліги. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новачок
Lemberg
|
Первый Музыкальный телеканал залишив позицію 31,5 Е
![]() На супутнику Astra 5B в позиції 31,5 ° E було завершено мовлення Першого Музичного. Усі зацікавлені в цьому каналі повинні переналаштувати свої супутникові антени на Ямал 402, де канал мовить у SD, а також HD качестве.Первий музичний канал транслювався на супутнику Astra 5B у форматі MPEG-4 / SD.Вещаніе триває на російському супутнику Ямал 402 в позиції 55 ° E. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Новачок
Lemberg
|
XSPORT зобов'язали відновити мовлення до першого квітня
![]() Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зобов'язала цифровий ефірний і супутниковий телеканал Xsport (ТОВ Тотвельд) Бориса Колесникова відновити мовлення до 1 апреля.Соответствующее рішення Нацрада прийняла на засіданні 5 березня при результатами позапланової перевірки. Цитата:
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Прощай ТВІ, один з провідних каналів України згортає мовлення через позицію власників
Все відбулося молнієносно, розгубленому колективу заявили, що всіх звільнено. За чутками Жванія посварився з партнером і канал зливають. ТВі терміново закривають. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 23 березня телеканал ТВІ припиняє роботу. Про це Патріоти України довідалися з повідомлення «Телекритики», що писалається на інсайдерську інформацію. Колективу повідомили, що 20 березня, у них останній робочий день, канал закривається і з понеділка вже не буде ефірів. При цьому поки невідомо, чи будуть виплачені співробітникам борги по зарплаті мінімум за три місяці. Інформацію підтвердив і український дипломат, колишній генконсул України в Стамбулі Богдан Яременко. «Вранці запросили на понеділок в ефір ТВІ, а через пару годин подзвонили, вибачилися – з понеділка канал припиняє існування. Особисто мені шкода. Всі знають, що канал лихоманило, але там працюють високопрофесійні цікаві журналісти. І всім їм, з ким мені довелося і не довелося попрацювати, хочу висловити підтримку і симпатію », – написав він на своїй сторінці в Facebook. За даними «Телекритики», 11 березня керівництво каналу ТВі запропонувало більшості працівників написати заяви про безстроковій відпустці через технічні проблем каналу і відсутність фінансування. За словами журналістки, яка працювала в програмі новин каналу, на ТВі залишилося працювати близько 20% працівників. Протягом декількох місяців співробітникам не виплачували зарплату. «Начебто пересварилися два наших інвестора: один з них – Давид Жванія, іншого ми не знаємо», – розповіла журналістка. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#7 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
«FilmUAction» і «FilmUAmour» отримали ліцензії на супутникове мовлення
Цитата:
чи вони хочуть з держави гроші тянути типу дивіться ми пропагуємо укр мистецтво(кіно) ,поможіть нам я 100% фільмів буде на мові загарбника і окупанта...Імхо
Востаннє редагував Zhora15: 03.05.2015 о 15:38. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
За рішенням правовласника канал XSPORT припиняє мовлення в Україні
12 травня 2015 року за рішенням правовласника канал XSPORT припиняє своє мовлення на території України. Як відомо, 1 січня цей канал на 90 днів призупинив роботу для оптимізації технічних витрат. Проте потім було прийнято рішення мовлення не відновлювати. Тим не менш абоненти ВОЛІ – любителі спортивних телепрограм − і далі можуть стежити за подіями у світі спорту на таких цікавих тематичних каналах, як «Спорт 1», «Спорт 2», «Футбол 1 HD» і «Футбол 2 HD», «Автоплюс», Extreme Sports Channel, «НТВ+Баскетбол» та ін.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
|
Український канал Hromadske.tv віщає без ліцензії з Azerspace-1Інтернет-канал з України Hromadske.tv веде супутникове мовлення на азербайджанському супутнику Azerspace-1 (46 ° E) .Тестова трансляція проводиться тут вже близько місяця, але мовник оголошує це тільки зараз.Канал транслюється без ліцензії Національної Ради з питань телебачення і радіо.Представник інтернет-телебачення Hromadske.tv пояснив, що послуга надається бесплатно.Одновременно він висловив своє обурення ціною за отримання супутникової ліцензії в Україні, яка в даний час складає 240 тис. Гривень. Для громадських організацій такі витрати неприйнятні.
Azerspace-1 не користується великою популярністю в Україні, оскільки перебуває на дуже далекій орбітальній позиції 46 ° E. Найцікавіші для українських домогосподарств позиції супутників - Eutelsat Hot Bird, Astra і Amos, які знаходяться на позиціях, відповідно, 13 ° E, 4,8 ° E, 4 ° W, крім того, з 46 ° E можна приймати тільки 3 українських каналу , а всі інші, в основному, азербайджанські, турецькі, грузинські і російські. Hromadske.tv був створений групою незалежних журналістов.Ето проект некомерційний, який функціонує виключно завдяки соціальній поддержке.Канал має профіль інформаційно-публіцистичний. Технічні характеристики: Azerspace-1 (46 ° E) tp. 10K (11,135 GHz, pol. V, SR: 28800, FEC: 5/6; DVB-S2 / 8PSK) Koдування: немає CvdM: Еротичні канали можна транслювати в Україні відповідь на запит Телекомунікаційної палати України голландський медіа-регулятор Commissariaat voor de Media підтвердив, що контент телеканалів XXL і Playboy TV, що готуються до запуску в Україні, повністю відповідає правилам Директиви про аудіовізуальних медіа-послугах, а також Конвенції про транскордонне мовлення.Регуляторний орган Нідерландів Commissariaat voor de Media (далі - CvdM) підтвердив наявність у телеканалів XXL і Playboy TV ліцензій на мовлення та відповідність їх програм вимогам документів Європейського Союзу, насамперед про відсутність у цих програмах контенту, який може завдати значної шкоди неповнолітнім. Відповідні ліцензії було видано телеканалам XXL і Playboy TV строком на 5 років. У викладеному листі CvdM також звернув увагу на необхідність дотримання постачальниками контенту правил, викладених у Законі Нідерландів про засоби масової інформації від 2008 г. Це означає, що обидві телекомпанії зобов'язані поважати правила Директиви аудіовізуальних медіа-послуг (АВМС), включаючи ті, які стосуються захисту неповнолітніх, оскільки Директива АВМС викладена в Законі Нідерландів про засоби масової інформації. Положення Конвенції про транскордонне мовлення також відповідають положенням Директиви АВМС. Телекомпалата також знаходить вельми цікавою систему захисту неповнолітніх від шкідливого аудіовізуального контенту, реалізовану в Нідерландах. Більше 15 років тому Нідерланди зробили вибір на користь системи спільного регулювання NICAM (Нідерландський інститут класифікації в аудіовізуальній сфері), згідно якої відповідальність у забезпеченні регілірованія лежить на NICAM. Якщо постачальник програмної послуги пов'язаний з NICAM, дотримується тимчасові рамки трансляції дорослого контенту (20:00 і 22:00), а також супроводжує їх трансляцію відповідними символами (позначення віку і змісту згідно системі Kijkwijzer), провайдеру видається право на трансляцію дорослого контенту. При цьому важливо відзначити, що класифікацію контенту здійснює не NICAM, а сам постачальник програмної послуги. Трансляція контенту, дозволеного до 20:00, стосується програм, які вважаються потенційно шкідливими до перегляду неповнолітніми особами молодше 12 років. Крім того, програми, потенційно небезпечні до перегляду неповнолітніми особами молодше 16 років, забороняються до трансляції до 22:00. Коли постачальник програмної послуги може гарантувати конкретними технічними методами, типу ПІН-коду, відсутність доступу неповнолітніх осіб до шкідливих програмам, таким провайдерам дозволяється транслювати дорослий контент незалежно від виділених тимчасових рамок. Дотримання даних вимог перевіряє NICAM. Провайдери програмних послуг, не пов'язані з NICAM, можуть транслювати тільки ті програми, які дозволені для всіх віків, і в цьому випадку вони підпадають під безпосередній контроль CvdM. За інформацією від CvdM, обидва постачальника послуг, які транслюють дані канали, мають відношення до NICAM. Програми, які можуть серйозно нашкодити розвитку неповнолітніх, забороняються до трансляції взагалі, незалежно від виділених дозволених тимчасових рамок і способу мовлення з технічної точки зору, а також незалежно від того, має постачальник програмної послуги ставлення до NICAM чи ні. Ще один аспект системи спільного регулювання в Нідерландах полягає в тому, що CvdM щорічно оцінює роботу NICAM, здійснюючи так званий «мета-контроль».
|
|
|
|
#10 | |
|
Передовик
|
МГУ планує зібрати всі національні канали в один платний пакет Аха ЛОЛ Утопія
Цитата:
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини баскетболу | U4EL | Спорт на SAT-TV | 849 | 30.01.2026 09:17 |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |
| НОВИНИ УПЛ | BMW | Спорт на SAT-TV | 1260 | 23.05.2025 13:37 |
| Найсвіжіші софти/Іміджі( Vu + Duo2) | Nalot | VU+ DUO Linux HDTV | 0 | 02.01.2015 14:49 |
| Новини автосвіту | U4EL | Спорт на SAT-TV | 19 | 19.02.2012 09:53 |