![]() |
|
|
#531 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Прийшов дід до священика на сповідь.
- Святий отець, грішний я! - І в чому твій гріх, син мій? - Під час Другої світової війни я ховав у себе в підвалі єврея. - Hy, це не гріх, а навпаки - свята справа! - заспокоїв його священик. - Але я змушував його платити мені за постій, - додав дід. - Так, це, звичайно, не добре, але адже і ти ризикував собою, син мій! - Дякую вам, святий отець, але в мене ще одне питання. - Яке? - Чи повинен я сказати йому, що війна вже закінчилася?
|
|
|
#532 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Дружина пояснює чоловікові, чому зрадила йому з випадковою молодою людиною:
– Він зайшов такий худющий, брудний, обірваний, голодний... Ну я дозволила йому помитися, нагодувала, напоїла, віддала твою стару сорочку і костюм... А він і питає: 'Скажіть, мадам, а у Вас не знайдеться ще чого-небудь, чим чоловік не користується?' |
|
|
|
|
|
#533 |
|
Administrator
Ukraine
|
Astra 4A 4.8°E
"Ірта плюс" (12130 V 27500 - 3/4) MPEG-4 Sid: 001А22
|
|
|
#534 |
|
Administrator
Ukraine
|
NEWWWW
RTR Planeta Amos 4°W freq=11389/H/s.r.27500 id=0001 SID=000B Video: 2817 Audio: 2818
|
|
|
#536 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Моя дівчина - як мобілка!
- Що ,така ж маленька, сучасна, необхідна? - Ні, коли гроші закінчуються, вона зі мною не розмовляє!
|
|
|
#537 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Учителька — Вовочці:
— В якому році була Бородинська битва? — Не пам’ятаю. — А чому я пам’ятаю? — Так ви на скільки меня старше! Приходить бабця до магазину і купує мішок гречки, рису, цілу упаковку сірників, кілька кілограмів солі, кілька ящиків горілки... Продавщиця і питається: - бабцю, а навіщо вам те все? - ой, доню.. прийдуть же ж комуністи - дефіцит буде... - а за кого, бабцю, голосувати будете? - та за них, рідненьких... Учора знайшов другу половинку, всю ніч приміряв, не моя... |
|
|
|
|
|
#539 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 03.03.2010
Дописи: 191
Ukraine
Мій ресівер: Globo 7010A, Lybid 1002
|
Реклама по телевізорі:
Сидить алкаш, бухає і говорить сам з собою: - Як дістало мене таке життя! Одна мрія, скоріше би здохнути! Відкриває газ в плиті, не встигає запалити і падає мертвим.. Голос за кадром: - Газпром. Мечты сбываются!!!!. Два мужика пють пиві і говорять: - Слухай, недавно дізнався, що мій сусід - вампір! - З чого ти взяв? - Ну я йому осиновий кілок в серце запхав той і здох...
|
|
|
|
#540 |
|
Administrator
Ukraine
|
Гуцульщина. Зупинка. Стоїть підозрілий мужик. Неподалік від зупинки стоять вуйки. Перший:
- Дивись, оно москаль стоїть. - з чого ти взяв що москаль - та піди провір Ну пішов. Підходить. Дядьку, а скажіть но котра година. Той глянув на годинник - два каже. Вуйко вернувся. - Ну шо? питають в нього. - Та сказав два, то й не розбереш, чи то по нашому, чи по масковському. Воно ж однаково. Другий вуйко каже - піду но я. Підходить: - Дядьку, а що ви тут чекаєте? - Автобус - каже. Ну той вернувся. Ну шо - питають в нього. - Та сказав автобус. Знову не розбереш. Третій каже - Піду зараз я. Розмовлятиму по-москальськи. Коли відповість так само, буде йому лиха тут година. Підходить. Іздаля так: - Здравствуйте батенька. Что стоим, чего ждем? Дядько дістає ружбайку та каже: - ТА ВЖЕ МАБУТЬ КУРВА ДОЧЕКАВСЯ!!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |