SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 20.02.2010, 10:05   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово Говоримо на різні теми!

Говоримо на різні теми!

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Torrents.ru - Закрито!

"Доменне ім'я torrents.ru було закрито слідчими органами в рамках розслідування кримінальної справи відносно москвича, який поширював через цей домен контрафактну програму "Autodesk AutoCAD", повідомляє СКП.

"За даними слідства, 26 січня 2010 житель міста Москви за грошову винагороду в розмірі 1,5 тис. рублів записав на жорсткий диск ЕОМ контрафактну програму Autodesk AutoCAD російська версія, авторські права на яку належать компанії Autodesk, вартістю понад 106 тис. рублів", - говориться в повідомленні на сайті СКП РФ.

Слідчі з'ясували, що "за допомогою веб-сайту з доменним ім'ям torrents.ru неодноразово здійснювалося розповсюдження шкідливих програм і контрафактних примірників творів, що тягне за собою порушення авторських прав компаній Autodesk AutoCAD, ЗАТ "1С" та інших законних правовласників у великому і особливо великому розмірах".

"З метою вжиття заходів щодо усунення обставин, що сприяють вчиненню злочину, запобігання вчинення подібних злочинів, встановлення причетності до скоєння даних злочинів власників доменного імені, у порядку ч.2 ст.158 КПК РФ органами слідства внесено подання про призупинення делегування доменного імені torrents.ru на час проведення попереднього слідства, повідомили у відомстві.

Як повідомляла газета Взгляд, найбільший російський сервер торрентів Torrents.ru в четвер вимушено змінив ім'я: російський реєстратор доменних імен "Ру-Центр" припинив делегування домену власникам сайту. Це було зроблено за поданням Чертанівської міжрайонної прокуратури, що стало першим подібним випадком в російській історії. Робота трекера була відновлена на іншому домені за адресою rutracker.org. Проте, станом на 14.25 за київським часом 19 лютого, rutracker.org також не відповідає на запити.

Torrents.ru, як і багато подібних сервісів, раніше неодноразово стикався з претензіями щодо авторських прав на розміщені за допомогою трекера матеріали. У більшості випадків такі претензії вирішувалися без залучення правоохоронних органів шляхом видалення нелегального контенту. Зокрема, на ресурсі правовласникам видавався обліковий запис з правом закривати роздачі, де поширюються матеріали з їх контентом. Тому причина, з якої вжиті настільки радикальні заходи відносно ресурсу, незрозуміла."

Востаннє редагував D-Misha: 14.10.2013 о 20:51.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.08.2014, 02:14   #451
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Експерти розповіли, яка користь від гніву, огиди й сорому...

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Виявляється, такі почуття, як гнів, страх, сум, сором та огида, приносять нам певну користь.

Цікаві факти про "погані" емоції зібрало видання The Huffington Post.

Гнів спонукає людину мислити більш раціонально. Він допомагає зосередитися на найважливішому, не відволікаючись на деталі.

"Низький рівень гніву – фрустрація чи роздратування – слугує сигналом, що ми очікуємо чогось, чого не отримуємо, або ж що нам слід захистити себе від загрози", - говорить психолог Сьюзан Хейтлер.

"У критичній ситуації гнів знатний мобілізувати нас до негайних дій", - додає вона.

Страх допомагає нам триматися осторонь від речей, котрі можуть завдати нам шкоди. Він корисний, якщо не стає надто сильним або ірраціональним. У цьому випадку, радить психолог Бернардо Кардуччі, варто не забувати, що хтось колись точно відчував те саме, і що ти – не сам.

Сором'язливість не треба вважати чимось поганим, якщо вона тальки не унеможливлює спілкування з іншими та не робить людину сфокусованою на собі. Сором'язливі люди, як правило, дуже чітко усвідомлюють свої сильні та слабкі сторони та вдумливо ставляться до взаємодії з іншими, зазначає Кардуччі.

Гидливість допомагає берегти здоров'я. У 2004-му році в Британії провели дослідження: добровольцям запропонували подивитися на фото чоловіків та жінок та сказати, наскільки незнайома особа видається їм неприємною. Виявилося, що найбільшу огиду в учасників викликали знімки, люди на яких мали хворий вигляд.

Сум допомагає нам переживати втрату, "змиває" погані емоції слізьми, говорить Хейтлер. Проблемою сум стає лише в тому випадку, якщо триває надто довго та не дає рухатися вперед, додає вона.

Існує різниця між зніяковілістю, котру дехто описує як "приховану втіху", та почуттям приниження, що виникає, коли тебе соромлять. Ми ніяковіємо через щось хороше, що привернуло до нас людську увагу, каже Хейтлер.

Але від сорому теж є користь. Як писало видання Psychology Today, на думку деяких учених, люди, котрі не приховують, що їм соромно, мають більше шансів на те, що їх пробачать та будуть знову довіряти, і викликають більшу симпатію до себе.

Самообман, на думку Кардуччі, в деяких випадках дає нам потрібне відчуття власної сили, відчуття "я зможу". Як писав у своїй книзі біолог-еволюціоніст Роберт Трайверс, наша віра в те, що ми розумніші та здібніші, ніж воно є насправді, допомагає переконувати й інших людей.

"Дослідження показують, буває корисним, коли люди просто блокують негативні думки, уявляють, як тішаться майбутніми успіхами або з оптимізмом дивляться на власні здібності – усе це має схильність поліпшувати продуктивність або ж здатність переконувати", - говориться в статті "Випадок самообману" The Wall Street Journal.
Старий 15.08.2014, 14:31   #452
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

З "гуманітарки" Путіна "випарувались" 18 КамАзів. А чимало з решти - майже порожні ...

Росія надала Червоному хресту опис вантажу "гуманітарного конвою", який готується в'їхати в Україну.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на керівника підрозділу Червоного хреста в Європі та Центральній Азії Лорана Корба.

Він також зазначив, що у складі колони знаходяться 262 вантажівки, а не 280, як повідомлялося раніше.

"Всього 262 вантажних автомобіля. Вони знаходяться в місті Каменськ-Шахтинський Ростовської області, недалеко від невеликого містечка Донецьк. Ми отримали інформацію від російської сторони про весь вантаж. Те, чого зараз не вистачає – це конкретної інформації по кожній вантажівці. Але ми допускаємо, що цей список складається представниками української сторони", – сказав Корба.

За його словами, на даний момент 40 українських митників і 40 прикордонників перевіряють вміст вантажівок.

"Вантаж знаходиться на місці. Ми знаємо кількість вантажівок, і що знаходиться у вантажі. Як ви знаєте, для того, щоб ця гуманітарна допомога пройшла, потрібне розмитнення. Місце, де проходить конвой, непідконтрольне українському уряду. І, як було озвучено російською стороною, українські митники перебувають на місці на російській території", – підкреслив Корба.

Як відомо, перевірка і митне оформлення вантажу почалося в п'ятницю о 10 годині ранку. За свідченнями очевидців, багато вантажівок виявилися майже повністю порожніми.
Старий 15.08.2014, 23:35   #453
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Пам'ятка як вижити в зоні АТО

Цитата:
Старий 29.09.2014, 10:31   #454
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Я припух,як побачив підпис юзера vitalik19,на одному з форумів

Цитата:
30W-24-15-12W-11W-8W-5W-4W-1W-3E-5E-7E-9E(T90),11Wc(170),10E-13Е-16Е-19Е-23E(110),28Е-31E-36E(110),36E(90),39E-42E(90),46E-49Ec-55E(170),53Е-57Е(110),56E-60E-66E(110),75E(110),86E(200),90E-95E(110),85E-90Еc(170),96.5Ec(250),(260)
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.09.2014, 12:08   #455
kreshnot
Administrator

Дописи: 4.358
Ukraine
Типово

Zhora15, що зробиш,супутникоман або антеноман
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.09.2014, 19:27   #456
Zhora15
Передовик

Типово

От це по нашому. "Борт" ще не запустили,а вже рекомендують всім укр каналам перейти на новий супутник

Нагадаю,що в кінці року(правда якого?))) ,планується запуск першого укр супутника Либідь в позицію 48°Е

Старий 30.09.2014, 09:33   #457
Zhora15
Передовик

Типово

Як працює прослушка мобільних телефонів і як від неї захиститися

Цитата:
Каким образом можно прослушивать разговоры по мобильным телефонам, возможно ли защититься от подобного рода атак и как абоненту определить, что его телефон прослушивается? В свете последних шпионских скандалов эти вопросы вновь выходят на повестку дня.

Что удивительно, многие участники рынка ответить на подобные вопросы оказались не в состоянии — полноценный ответ мы получили только от «МТС Украина». Life не ответил на запрос вообще, а в «Киевстаре» заявили, что оператор не является экспертом в подобных вопросах, потому посоветовали обратиться за комментариями к представителям госслужб. Помимо ответов МТС, мы использовали информацию о прослушке из открытых источников.

Как операторы защищают свои сети

Технология GSM изначально разрабатывалась и внедрялась с учетом требований государственных органов по уровню защищенности. Для поддержания этой безопасности, большинство государств мира запрещают использовать и продавать мощные шифраторы, скремблеры, криптооборудование, равно как очень защищенные технологии общедоступной связи. Сами же операторы связи защищают свои радиоканалы путем шифрования, используя для этого достаточно сложные алгоритмы. Выбор криптоалгоритма осуществляется на этапе установления соединения между абонентом и базовой станцией. Что касается вероятности утечки информации абонента с оборудования операторов, то в МТС утверждают, что она сводится к нулю из-за сложности и контролируемости доступа к объектам и оборудованию.

Как можно «слушать» телефоны

Как работает прослушка мобильных телефонов и как от нее защититьсяСуществует два метода прослушивания абонентов — активный и пассивный. Для пассивного прослушивания абонента потребуется применение дорогостоящего оборудования и специально подготовленного персонала. Сейчас на «сером» рынке можно купить комплексы, с помощью которых можно прослушивать абонентов в радиусе 500 метров, их стоимость начинается от нескольких сотен тысяч евро. Выглядят они так, как на картинке справа. В интернете без труда можно найти описание таких систем и принципа их работы.

Производители такого оборудования утверждают, что система позволяет отслеживать GSM-разговоры в реальном времени, основываясь на доступ к SIM-карте объекта или базе данных оператора сотовой связи. Если же такового доступа нет, то разговоры можно прослушивать с задержкой, в зависимости от уровня шифрования, используемого оператором. Система также может являться частью передвижного комплекса для отслеживания и прослушивания движущихся объектов.

Второй способ прослушивания — это активное вмешательство в эфире на протоколы управления и аутентификации с помощью специальных мобильных комплексов. Такое оборудование, несмотря на кажущуюся простоту (по сути, это пара модифицированных телефонов и компьютер), может стоить от нескольких десятков до сотен тысяч долларов. Работа с такими комплексами требует высокой квалификации обслуживающего персонала в области связи.

Принцип действия такой атаки следующий: мобильный комплекс за счет более близкого местонахождения к абоненту (до 500 м) «перехватывает» сигналы для установления соединения и передачи данных, замещая ближайшую базовую станцию. Фактически комплекс становится «посредником» между абонентом и базовой станцией со всеми вытекающими отсюда проблемами безопасности.

Как работает прослушка мобильных телефонов и как от нее защититься«Поймав» таким образом абонента, этот мобильный комплекс может выполнить любую функцию по управлению соединением абонента, в том числе, связать его с любым, нужным злоумышленникам номером, установить «слабый» криптоалгоритм шифрования либо вообще отменить шифрование для данного сеанса связи и многое другое.

В качестве примера такого прослушивания можно привести события начала этого года в центре Киева. Во время массовых протестов против режима Януковича, толпа захватила машину с сотрудниками СБУ, из которой велась «прослушка» частот раций и телефонов митингующих. Как выглядит такое оборудование — хорошо видно на картинке.

Есть еще третья возможность для прослушивания разговоров и перехвата трафика мобильного абонента. Для этого на смартфон жертвы нужно установить вирусное ПО. При установке вредоносного программного обеспечения злоумышленники могут «самостоятельно» выбрать или отменить вовсе алгоритм шифрования, несанкционировано передать (или уничтожить) конфиденциальную информацию абонента и многое другое.

Как определить, что телефон прослушивается

Как рассказали AIN.UA в «МТС Украина», напрямую определить, прослушивается ли в данный момент телефон, невозможно, но получить косвенное подтверждение некоторой вероятности этого можно. Многие модели старых кнопочных телефонов даже отображали специальную иконку (закрытый либо открытый замочек), которая демонстрировала, используется в данный момент шифрование разговора или нет.

В современных телефонах такая функция не предусмотрена. Однако для смартфонов есть специальные приложения, которые могут сообщать пользователю о конфигурации настроек текущего сеанса связи, в том числе — передается ли его речь открыто или с использованием алгоритма шифрования. Вот некоторые из них:

EAGLE Security

Мощная программа для защиты телефонов от прослушивания. Она позволяет предотвратить подключение к ложной базовой станции путем проверки сигнатур и идентификаторов базовых станций. Кроме того, она отслеживает расположение станций, и если какая-то базовая станция перемещается по городу, либо периодически пропадает со своего места, она отмечается как подозрительная и программа уведомляет об этом пользователя. С помощью программы можно также получить полный список приложений, которые имеют доступ к микрофону и видеокамере телефона, а также запретить доступ нежелательного ПО к камере.

Darshak

Программа помогает отслеживать любую подозрительную активность сотовой сети, в том числе SMS, которые отправляются без ведома пользователя. Программа также оценивает защищенность сети в режиме реального времени, показывает, какие алгоритмы используются для шифрования разговора и многое другое.

Android IMSI-Catcher Detector

Еще один программный комплекс, который позволяет защитить смартфон от подключения к ложным базовым станциям. Правда у него есть небольшой минус — приложение отсутствует в Google Play и с его установой придется немного повозиться.

CatcherCatcher

CatcherCatcher так же, как и Android IMSI-Catcher Detector позволяет отличить настоящую базовую станцию от ложной.

Кроме того, в МТС рекомендуют использовать приложения для безопасности, в том числе и для шифрования разговоров. Например, среди анонимных веб-браузеров можно отметить Orbot или Orweb. Существуют также приложения для шифрования телефонных разговоров, фотоснимков и множество защищенных мессенджеров.

Старий 24.10.2014, 11:13   #458
sat-prof
Administrator

Ukraine
Типово

Всіх з першим снігом!
Старий 24.10.2014, 18:57   #459
hacjka
Активіст

Дописи: 254
Ukraine
Мій ресівер: Dreambox800se Cryptobox550HD OptiboxEvo M7
Типово

в нас теж сніги=)))
Старий 21.11.2014, 10:08   #460
sat-prof
Administrator

Ukraine
Типово

Вітання. Я - патологоанатом. У мене найтихіші клієнти і найкраща робота з тих, що «з людьми». В нас є багато скривдженого життям народу. Продавці скаржаться на покупців, покупці на продавців, неформали на обивателів, обивателі на неформалів. Я повинен сказати, мають рацію всі.
Справа в тому, що безцінний досвід, отриманий мною в ході трудової діяльності, підказує, що 80% людей за рівнем інтелекту не дотягують навіть до інфузорії-туфельки. Тупість - основна причина смерті, обганяє старість, хвороби, нещасні випадки і навіть війни на добрий десяток відсотків. Для того, щоб мої висновки стали очевидні, я поясню методику підрахунку.
Якщо ви не впоралися з керуванням на дорозі яка вкрита ожеледицею і розбилися, це автокатастрофа. Якщо ви виконали цей номер, газуючи по льоду 120 км/год на літній гумі, ви - жертва власної тупості.
Якщо ви отруїлися неякісними продуктами - це сумно. Якщо ви зжерли прострочені консерви просто тому, що їх шкода викидати, ви - тупий.
Якщо вас вбило струмом, це нещасний випадок. Якщо ви полізли під включений телевізор «тільки підкрутити» - ви клінічний дебіл, мозок якого був мертвий задовго до офіційної кончини.
Якщо ви згоріли при пожежі - я співчуваю. Якщо пожежа почалася від того, що ви п'яним курили в ліжку - ну, ви мене зрозуміли.
Я кожен день виймаю рулі із задубілих рук стрітрейсерів, згортаю в рулони придурків, які намагалися писати SMS, переходячи автомагістраль, збираю, як пазл, дебілів, які світили собі сірником в бензобак, і змітаю в труну ідіотів, які намагалися поцупити високовольтний кабель. Кінця цьому немає, що красномовно свідчить про інтелектуальний рівень населення.
Не треба ображатися на інших - на дурнів не ображаються. І самі інших не обманюйте - не треба з дурнями зв'язуватися. А якщо ви раптом вирішили, що належите до рідкісних 20% тільки на тій підставі, що ще тупцюєте по землі вухами догори, то просто пам'ятайте: це не ви такі розумні, це просто дурням щастить.
Удачі всім, щастя, і до зустрічі."
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми sat-prof Офтопік (теревеньки) 1 13.11.2025 16:22
Обговорення(різні питання)Globo 7010А та т.п. sat-prof Globo 7010A,8300A 403 10.03.2025 11:42
Різні схеми для роадіолюбителів! sat-prof Технічне спілкування 18 18.02.2019 23:12

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум