![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
На іспиті з німецької мови.
Викладач: — Складіть речення німецькою мовою: “Жаба стрибає болотом”. Студент: — Айн момент! Дер квакер дер болото дер хлюп, дер хлюп, дер хлюп! ----------------------------------------------------- Наше життя ... У перший день Бог створив корову і сказав їй: - Ти будеш всі дні проводити в полі, давати молоко, годувати своїх телят і сім'ю фермера. За це я дарую тобі життя довжиною в 60 років. - За що мені таке пекельна життя на 60 років! - Обурилася корова, - Мені вистачить і двадцяти, а інші сорок залиш собі! І Бог погодився. У другий день Бог створив собаку і сказав їй: - Ти будеш весь час сидіти біля воріт свого будинку і облаювати всіх хто проходять повз. Дарую тобі життя довжиною в 20 років. - Ого... забагато для гавкання, - засмутилася собака, - Мені вистачить і десяти років, а решта забирай тому ... Бог знову погодився. І ось на третій день Бог створив людину і сказав їй: - Їж, спи, розважайся і насолоджуйся життям, але часу на це даю тобі 20 років. Людина обурилася: - Що? Тільки 20 років! Знаєш що, Бог, я беру свої 20 років, потім 40 років що корова тобі повернула, і ще 10 років, які віддала собака. Сімдесяти років мені цілком вистачить, домовилися? - Ну, нехай буде по-твоєму ... - зітхнув Бог. Ось так і склалося, що перші 20 років життя ми спимо, їмо і розважаємося, наступні 40 років працюємо, щоб прогодувати свою сім'ю, а в останні 10 - сидимо на ганку і лаємо кожного хто проходить повз... ------------------------------------------------------- Баба-Яга зловила молодого і гарного хлопця: - Якщо вгадаєш мою загадку, я тобі віддамся, а не вгадаєш - я тебе з'їм! - Ну, загадуй. - Зелененька, по болоту стрибає, на ЖА починається, на БА закінчується. - Коник! - А-а-а, Шалунішка, вгадав! ------------------------------------------------------ Невропатолог задає питання 4-ох річному хлопчику . - Скільки в киці лапок? - Чотири. - Скільки в киці вушок? - Два. - Скільки в киці очей? - Два. - Скільки в киці хвостиків? - Мам, цей дибіл кицьок ніколи не бачив чи що? ------------------------------------------------------ - Вовочка, що ми маємо з курки? - Яйця. - Вовочка , ну все-тaки, подумaй, що ми маємо з курок? - Багато яєць. - Ну добре. Ось ти нa чому спиш? - Нa підлозі. - А під голову що клaдеш? - Вaлянок. - Ну добре, підійдемо до справи з іншого боку. Твій тато нa чому спить? - Нa мaмі. - А якщо мaми домa немає? - Нa сусідці. - А якщо сусідки домa немає? - Тоді і тата домa немає. - Ну добре, підійдемо до справи з іншого боку. Твій дідусь нa чому спить? - Нa ліжку. - А під голову що клaде? - Подушку. - А якщо по подушці вдарити, що буде? - Пилюка. - А якщо сильно удaрити? - Клопи. - А якщо взяти ніж і розпороти подушку, що отримаємо? - П...и від дідуся. - Ну добре, отримав ти від дідуся, ну a потім-то що буде? - Пір’я. - ФФФуууу! Ну тaк що ми маємо з курки? - Яйця…
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |