![]() |
|
|
#4752 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Бойовики зрівняли із землею обидва термінали Донецького аеропорту
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У Донецькому аеропорту внаслідок боїв зруйновано старий і новий термінали. Про це сьогодні на брифінгу заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає Еспресо.TV. "Зруйновано і старий, і новий термінали", - заявив Лисенко. Разом з тим, він зазначив, що українські бійці продовжують тримати оборону аеропорту і успішно відбивають атаки бойовиків. Наразі сили АТО тримають цей об’єкт під своїм контролем. Лисенко також поінформував, що атаки на Донецький аеропорт здійснюють не лише терористи "ДНР" і російські найманці, але й російські спецпризначенці, бійці ЗС РФ, ГРУ. "Найманці стікають з усієї Російської Федерації, що підтримати ідею неіснуючої, фейкової країни "Новоросія".
|
|
|
#4753 |
|
Передовик
Ukraine
|
Бойовики зазнали втрат під Ясинуватою і Горлівкою - Тимчук
Вівторок, 09 грудня 2014 У районі Ясинуватої бойовики зазнали втрат, у районі Авдіївки вони атакували сили АТО, також за останню добу були бої під Нікішиним і в районі Горлівки. Про це з посиланням на дані групи "Інформаційний спротив" повідомляє депутат Дмитро Тимчук вранці 9 грудня у Facebook У районі Ясинуватої формування "російсько-терористичних військ" зазнало втрат у живій силі й бронетехніці під час останніх невдалих атак позицій українських військ у напрямку до Авдіївки, пише він. "Зокрема, основні втрати супротивника в даному районі зафіксовано в результаті вогневих ударів української артилерії по вихідному рубежу бойовиків", - зазначає Тимчук. "Впродовж 2-х діб було підбито й знищено до 5 танків терористів. Супротивник організував часткову евакуацію підбитої техніки (до 3 танків) з поля бою і її відновлення, використовуючи потужності місцевих машинобудівних виробництв", - повідомляє він. Попри ці втрати, 8 грудня дане угруповання двічі намагалося атакувати позиції українських військ у районі Авдіївки, також бойовики обстріляли з артилерії низку населених пунктів у даному районі: Авдіївку, Хімік, Ювілейне. "Атаку російсько-терористичних військ було зупинено й відбито", - повідомляє Тимчук. Між тим, тривають бої в районі Нікішиного. На тому напрямку, за даними ІС, зосереджено в основному т.зв. "козачі" формування (до 300 бойовиків, зведених у дві основні тактичні групи, а також декілька дрібних бандформувань). "Ударне угруповання супротивника має у складі піхоту за підтримки бронетехніки (включаючи до 4 танків). Її дії підтримує артилерійська група (у її складі є ствольна артилерія і РСЗО), яка "кочує" по декількох заздалегідь обладнаних позиціях південніше н.п. Розсипне", - пише Тимчук. У районі "горловини" Дебальцевського плацдарму тривають інтенсивні перестрілки між артилеріями ЗСУ і бойовиків. Зокрема, бойовиків ведуть вогонь із району Первомайська і з північний сходу Горлівки. У районі Горлівки українська артилерія "накрила" один із вогневих підрозділів артилерії бойовиків. "Знищено й виведено з ладу як мінімум 2 установки РСЗО "Ураган", 2 гаубиці Д-30, також знищено 4 вантажних автомобілі з боєприпасами. Є втрати й серед артилеристів супротивника", - повідомляє Тимчук. Па північний захід і захід від Горлівки сторони ведуть інтенсивну контрбатарейну боротьбу, застосовуючи в тому числі й РСЗО. Посилюється артилерійська група бойовиків Горлівського формування, яка намагається завдавати регулярні удари по позиціях українських військ у напрямку Дзержинська. Після втрат у контрбатарейній боротьбі з українською артилерією, дана артгрупа проходить доукомплектування – зафіксовано прибуття в даний район 6-гарматної батареї ствольної артилерії, укомплектованої 152-мм гаубицями "Мста-Б". За даними ІС, в Антрациті бойовики організували "передовий пункт прийому й "розподілу" знищених місцевих бойовиків, найманців і російських військовослужбовців" – основна частина трупів там – місцеві бойовики. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4754 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Це -ще одна наша спільна перемога!
Цитата:
|
|
|
|
#4755 |
|
Передовик
Ukraine
|
Експерт: Путін здає позиції. Можливо, до весни він вже не буде при владі
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Справжнє перемир’я встановиться на Донбасі вже в найближчі дні і може тривати кілька місяців, але Кремль як і раніше претендує на донецький аеропорт. Про це розповів політичний оглядач Олег Паламар, пише Обозреватель. За його словами, сьогодні Україна має перевагу перед Росією в дипломатичному плані. Під тиском санкцій Путін здає позиції, принаймні, до весни. Перспектива відновлення його наступу на Україну навесні — під великим питанням. Але кремлівська агентура продовжуватиме «пакостити» в Україні. На питання про те, що чекає Україну і РФ навесні, експерт відповів, що якщо в РФ до весни істотно погіршиться економічна ситуація, це вбереже Україну від війни, пише socportal.info. «Навіть якщо зараз Путін думає, що навесні він може знову почати воювати — до весни йому ще треба дожити, зберегти свою країну. А не факт, що вона збережеться. Можливо, до весни Путін вже не буде при владі. Чим гірша буде у них ситуація, тим менше у Путіна буде бажання вирішувати щось тут військовими методами», — заявив він. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4756 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4757 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Мараз немає меж
|
|
|
|
#4758 |
|
Передовик
Ukraine
|
Біля українського кордону зарухалися російські війська
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Держприкордонслужба зафіксувала передислокацію російських військ уздовж українського кордону. Про це журналістам сказав перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк, зазначає Ukranews. "Є інформація, що передислокується важка бронетехніка, артилерія як в одному напрямку, так і в іншому (фіксуємо) пересування підрозділів збройних формувань, дуже відкрито фіксуємо, що і у формі військовослужбовців РФ теж", - сказав він. За його словами, українські прикордонники готові відбити ймовірну агресію супротивника. Серватюк підкреслив, що на інших ділянках кордону, крім деяких районів Донбасу, ситуація знаходиться під повним контролем прикордонників. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4759 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#4760 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Софт(П/З) для ЄВРОСАТ/СКУ3023;8004СУПЕР(ali_dvbs_29C_121714.bin)на 20.12.2014 від 17.12.2014р! ![]() Свіже оновлення бази даних софта +вкладений вивантажувач софта(в.70) ![]()
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |