![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Наш світ хворобливий…
Якщо попросити у людини, яка курить на вулиці сигарету – це нормально, а якщо хтось шоколадку їсть і ти попросиш кусочок – дивляться, як на психа о_О ------------------------------------- Жінка скаржиться лікарю: — Мій чоловік цілком втратив інтерес до сексу. Лікар дає їй таблетки й каже: — Коли захочете, розчиніть одну таблетку в супі й дайте вашому чоловікові — й усе буде гаразд. Наступного дня жінка приходить знову й каже: — Спасибі, лікарю! Я йому з великого бажання не одну, а дві таблетки в суп кинула, то він мене просто за обідом на столі й… того. — Ой, вам, мабуть, було незручно? — Так, жахливо! Але ми в той ресторан більше не підемо! -------------------------------------- Кажуть, що ідеальних чоловіків не існує. Підійшов до дзеркала, подивився. Брешуть же, сволочі! -------------------------------------- Він: Привіт, кицю! Вона: Фу! Я не люблю котів! У мене на них алергія! Він: А кого любиш? Вона: Песиків ^^ Він: Тоді привіт, сучка! -------------------------------------- - Глибоко тобі співчуваю, сусіде. - Що трапилось? - Я купив своїй дружині шубку. - А яке це відношення має до мене? - А те, що моя дружина сьогодні збирається в гості до твоєї. --------------------------------------- Англійська сім’я збирається до театру. Уже таксі під хатою, виходять - і тут кицька під ногами господарів - шусть у хату!Чоловік повертається, щоб вигнати тваринку на двір.Жінка сідає в авто і виправдовується перед шофером: - Мій чоловік повернувся, щоб поцілувати мою матінку. Нарешті повертається спітнілий і знервований чоловік каже: - Це старе шмодло заховалося під ліжком і я мусив витягувати її звідти шваброю! --------------------------------------- Пише мама синові в тюрму: - Синку, мені так важко самій, треба картоплю посадити, а нема кому навіть город скопати. Пише син мамі: - Мамо, ні в якому разі не копайте город! Там я дещо закопав! Бо вас посадять і мені срок додадуть! Пише мама синові в тюрму: - Синку приїзджала міліція, весь город перекопали, нічого не знайшли, поїхали дуже злі. Пише син мамі: - Мамо ну чим зміг тим поміг, картоплю вже садіть самі. --------------------------------------- Жінка повертається додому і бачить, що на кухонному столі гудить її вібратор. З іншого боку столу з налитою склянкою сидить її батько, поруч пляшка горілки і, схилившись вперед, він уважно слухає як той гудить. Перед вібратором стоїть налита склянка. Вона підбігла, вимкнула вібратор і запитує. - Ти що тут робиш? - Та ось вирішив із зятем випити. - А навіщо ти його включив? - Його черга говорити тост. -------------------------------------- Батьки Вовочки лягли спати, а Вовочка підслуховує біля дверей. - Коханий, я б хотіла дівчинку, – говорить мама. - Гаразд, буде тобі дівчинка. Вовочка, вриваючись в кімнату: - А мені – шаблю, снікерс і велосипед.
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |