![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Вбитий Борис Нємцов – світ у шоці
Лютий 27, 2015 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Російський опозиціонер Борис Нємцов, який активно виступав проти політики нинішнього глави РФ Володимира Путіна, вбитий, заявив Савік Шустер у студії своєї програми вчора ввечері, повідомляють Патріоти України. За даними російських ЗМІ, опозиціонер Борис Нємцов застрелений ввечері в п’ятницю в центрі Москви. “Невідомий чотири рази вистрілив у Бориса Нємцова. Від отриманих поранень політик помер”, – сказав співрозмовник. Шустер охарактеризував свого покійного друга. Це був державний лідер, “государственный муж”. Це не Ходорковський. У Нємцова була виважена державницька позиція. І він був просто хороший хлопець – сказав зворушений Шустер. Він ніколи не грав на протиріччях Україна-Росія. Шустер проголосив хвилину мовчаня – 23.51, після чого закрив студію. Смерть Нємцова уже підтвердив керівник московського відділення РПР-Парнас Ілля Яшин, який виїхав на місце злочину. За словами керівника виконкому РПР Парнас Ольги Шоріної, злочин стався на Великому Замоскворецькому мосту. За даними джерела телеканала РЕН ТВ, в політика чотири рази вистрілили з автомобіля білого кольору. Від отриманих поранень Нємцов помер. У місті оголошено план «Перехоплення». Член бюро федеральної політради російської партії “РПР-Парнас” Ілля Яшин підтверджує вбивство співголови партії, опозиціонера Бориса Нємцова в центрі Москви. “Я зараз прямо перед собою, на жаль, бачу труп Бориса. Великий Замоскворецький міст. Я бачу тіло і навколо дуже багато поліції”, – сказав Яшин. Олексій Венедиктов також підтвердив смерть Бориса Нємцова. Про це він написав у себе в Твіттері. “Нємцов убитий”, – написав Олексій Венедиктов. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Обговорення(різні питання)Globo 7010А та т.п. | sat-prof | Globo 7010A,8300A | 403 | 10.03.2025 11:42 |
| Різні схеми для роадіолюбителів! | sat-prof | Технічне спілкування | 18 | 18.02.2019 23:12 |