![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- А куди ми йдемо?
- Та так… Хочу вбити одну сволоту. - А якщо вона втече? - Я тобі втечу. ----------------------------------------- - Мам, а що сьогодні буде на вечерю? - Сьогодні на вечерю, донечко, буде одна грузинська страва – жриШОдали! ---------------------------------------- - Привіт, як у кіно сходила? У Оксани як справи? Кішка знайшлася? Дитина не хворіє? Шкода, що ви з Андрієм розлучилися, він нормальний був. - А ти взагалі хто? - А я статуси твої читаю... --------------------------------------- Хобі: канібалізм, катування, важкі наркотики, холодна та вогнепальна зброя. Місце роботи: дитячий садок "Сонечко" ---------------------------------------- Касир у кінотеатрі: - Юначе, ви купуєте на цей сеанс уже восьмий квиток! - Та ж на вході стоїть якийсь недоумок і постійно його рве! --------------------------------------- Пора щось міняти у своєму житті – завтра ляжу на телевізор і буду дивитись на диван ---------------------------------------- Увечері на лавці в парку сидить хлопець і дівчина. Хлопець обмацує її спину. Нарешті дівчина запитує: - Що ти робиш? - Шукаю груди. - Груди попереду! - Там уже шукав… ----------------------------------------- - Добрий день діти! - Добрий день Марія Іванівна! Можна в туалет? - Ти ж на уроці, можна пристойніше сказати? Наприклад, піду подзвоню! - Тоді я піду СМС-ку скину! --------------------------------------- Пікінес, гуляючи по двору, бачить сидячого на балконі пуделя і говорить йому: - Виходь, разом погуляємо. - Не можу: мене замкнули. - А ти вистрибни з балкона. - Ага, щоб у мене була морда, як у тебе?
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |