![]() |
|
|
#11 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- Тату!
- Що? - Наш кіт в тапки накакав! - Що? Ах ти скотино! Вб'ю заразу! - Та не в твої! В бабині! - А,ну то дай йому сметанки! -------------------------------------- - Мамо!.. Мамочко! - Що, синку? - У мене під ковдрою якесь чудовисько! - Яку з нічного клубу привів, така і лежить… --------------------------------------- В нас два основних способи боротьби з проблемами: 1. Та пішло воно все на фіг. 2. Прорвемося. ---------------------------------------- Парубок-дівчині: - Ну що, пішли до мене? - А приставати не будеш? - Буду. - Тоді гріх не зайти. -------------------------------------- Дівчата, будьте красивими! Щоб Свій пишався, Чужий хотів, Колишній кусав лікті. --------------------------------------- - Кохана, з'їж шматочок тортика! - Спасибі, зай, не хочу. - Ну дивися, який він апетитний! Ну з'їж хоч би шматочок. - Спасибі, я не голодна. - Ну зовсім трішки. - Та відвали! Я після шести не їм! - Жери торт, дура, там обручка! Одружитися з тобою хочу! -------------------------------------- Кажуть, що друзі на дорозі не валяються. З моїми буває всяке. --------------------------------------- Найстрашніша зброя в руках дівчини- руль. -------------------------------------- Цитата:
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |