![]() |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
![]() Стакан коньяку Не знаєш, як укласти дітей спати? Стакан коньяку! Стакан коньяку - і фіг з ними, нехай не сплять! Адреналін і страх Адреналін і страх - це коли в дитинстві пішов з двору, а коли прийшов назад, тобі кажуть: "Тебе мама шукала". Проговорився - Якщо ти станеш моєю дружиною, то я, як чоловік, буду робити все можливе, щоб прогодувати свиню. - Ти хотів сказати "Сім'ю"? - Може бути. Ну яка вже збулась - А ви хто? - Я жінка вашої мрії! - Так? Але я не про таку мріяв! - А збулася така! Справедлива заява "Мені не подобається, що в тебе на лівій руці є лікоть!" - Нічна претензія дружини. 21-й тиждень вагітності. Заняття з боксу Записав свою дівчину на заняття з боксу. Тепер люблю пилососити, обожнюю мити посуд, а від прання взагалі тащусь ... Помста наперед - Вона мені зрадила цієї ночі. - А ти що? - Я помстився їй тиждень тому. А чом би й ні? Моя бабуся побачила, як я розмовляю з другом по скайпу, і пішла говорити з президентом по телевізору. Як стати ледарем 1. Робити абсолютно все, що просить мама. 2. Один раз відмовити мамі в допомозі. 3. Готово! Ти ледар, який нічого не робить. Дана Богом - Коханий, адже правда, що я тобі дана Богом? - Так, рідна. Тільки за які гріхи - не знаю ... Найкращі роки - Я витратила на тебе свої кращі роки. - Так кращі вони тому, що ти їх витратила на мене. Новий хак Коли довго сиджу в туалеті, батьки тепер вимикають не світло, а wi-fi. Ніколи не пізно - Знаєш, я тут зрозумів, що ти мені симпатична. Навіть не просто як друг, а як дівчина. Може сходимо куди-небудь? - Нашому синові дев'ять років! Дитинство скінчилося Дитинство скінчилося в той момент, коли мама перестала ховати від тебе цукерки, а тато почав ховати коньяк. А загалом - думки схожі Що думають батьки, коли ваш телефон недоступний: Сіла батерея - 2% Ви вмираєте - 49% Ви мертві - 49% Що думає дружина / дівчина, коли ваш телефон недоступний: Сіла батерея - 2% Цей козел мені зраджує - 98% Солідний такий - Пощастило тобі, подруго, з чоловіком! Солідний весь такий, мовчазний. - Четвертий раз одружений. Каже, що все вже встиг сказати попереднім дружинам.
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |