![]() |
|
|
#211 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Позавчора рота розвідки УНСО 81-ої бригади понесла важку втрату: загинув лейтенант, командир 2-го взводу Богдан Вікторович, 1992 року народження. Богдан народився і виріс у с. Мартинівка Хмельницької області.
Богдан, позивний Зверь, був кадровим офіцером, фаховим військовим та щирим другом нашим хлопцям-унсовцям, які служили під його командуванням. Таким вони його й запам'ятають - молодим усміхненим красенем, який завжди підтримував побратимів по підрозділу. Безмежна туга огортає наші серця кожного разу, коли у цій жорстокій безпідставній війні від сліпої кулі лютого ворога гинуть найкращі, цвіт та надія нації... Немає слів, щоб описати ті почуття, з якими у хлопців стискаються пальці на гашетках, щоб помстити смерть братів-українців. І ми продовжимо нашу боротьбу до кінця. До миру після перемоги! Вічна пам'ять герою! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#212 |
|
Передовик
Ukraine
|
Темура Юлдашева поховали на Алеї військових героїв на Лук'янівському кладовищі в Києві.
В останню путь «Тренера» прийшли провести знайомі, бойові побратими, рідні та близькі. У Темура залишилися 5-ро дітей і дружина. Темур був одним з перших, хто після захоплення Управління СБУ у Луганську разом з однодумцями почав створювати у місті загін самооборони, щоб дати відсіч бойовикам. Юлдашев — військовий, професійний тренер-штангіст та майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 29.05.2015 о 11:40. |
|
|
|
|
|
#214 |
|
Передовик
Ukraine
|
Герой Майдану загинув під Донецьком
У Запоріжжі сьогодні прощалися з бійцем бригади “Карпатська Січ” Данилом Касьяненком. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Данило Касьяненко. Герою було всього 19 років. Він пройшов Майдан, а потім відправився добровольцем на передову в АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности. Попрощатися прийшли всі небайдужі. Свого земляка в останню путь люди проводили з почестями. “Він завершував чергування на висоті “Джокер” біля Донецького аеропорту, коли практично вже в момент ротації розірвалася ворожа міна. Вічна тобі пам’ять, друг.” Герої не вмирають”, – розповів голова партії ВО “Свобода” Олег Тягнибок.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 09.08.2015 о 08:00. |
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Передовик
Ukraine
|
На смерть героя: Вчора під Старогнатівкою загинув відомий доброволець
Чоловік вірно захищав Батьківщину. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Герой. Цитата:
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 11.08.2015 о 14:14. |
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вічна память Герою України!!! Олександрові Мандибурі було 20 років родом з м. Старокостянтинова. Снайпер проходив службу в 8 полку спеціального призначення. Підірвався на ворожій міні. Слова співчуття батькам ваш син був Героєм. Ми тебе будем завжди памятати. Земля тобі пухом. Будь-ласка опоблікуйте країна має знати своїх героїв в лице.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#217 |
|
Передовик
Ukraine
|
Помер режисер "Трьох мушкетерів"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У Москві на 82-му році життя помер відомий російський кінорежисер Георгій Юнгвальд-Хількевич, повідомляє Укрінформ. «Юнгвальд-Хилькевич помер у Москві у середу у віці 81 року», - йдеться у повідомленні. Славу і любов глядачів Георгію Юнгвальд-Хилькевичу принесла кіноепопея «Д'артаньян і три мушкетери», знята ним у 1978 році. Не менш відомими стали такі його фільми, як «Ах, водевіль, водевіль...», «Сезон чудес» за участю Алли Пугачової та Михайла Боярського, «Вище Райдуги», «В'язень замку Іф», «Мистецтво жити в Одесі», та інші. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#218 |
|
Передовик
Ukraine
|
“Мамо, навіть якщо мене вб’ють на війні, я вас ніколи не залишу”, – закатований росіянами останній “кіборг"
«Мій побратим, кіборг „Чорний“ закатований терористами. Викололи очі, руки зв’язані… Чому ніяке падло не вимагає довічного ув’язнення його вбивці?», – написав про Петра бойовий друг. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Родина Полицяків, ще за життя Петра Війна забирає найкращих… Надзвичайною людиною був і Петро Полицяк із села Борбин Млинівського району на Рівненщині. Фото хлопця у балаклаві в свій час облетіло світові ЗМІ. Тоді мало хто знав, хто саме цей герой-кіборг. Життя вояка в 22-роки забрав Донецький аеропорт. У подружжя Віри і Петра Полицяків – п’ятеро дітей. Дівчата Аліна, Діана, Надія, Славіна і син Петро, названий на честь свого тата. Єдиний хлопець у родині був улюбленцем сестер, які досі не вірять, що більше не побачать свого братика. А батькам – вірним помічником і опорою у житті. Маловідомі до цього факти про жахи полону і мученицьку смерть “кіборга” оприлюднило видання “Факти“, зазначають Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#220 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Помер режисер театру і кіно Лесь Танюк
18 березня на 78 році життя не стало режисера театру і кіно Леся Танюка. Про це у Facebook повідомив політик і громадський діяч Степан Кубів. Танюк обіймав посаду професора Київського державного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Він має звання заслуженого діяча мистецтв та народного артиста України, був народним депутатом кількох скликань. Понад чверть століття режисер очолював всеукраїнське товариство "Меморіал" імені Василя Стуса, яке сам заснував ще до Незалежності України. Танюк поставив багато вистав, зокрема, "Маклена Граса", "Патетичну сонату" Маркіяна Куліша, "Ніж у сонці" за Драчем, "Матінку Кураж" Бертольда Брехта, "Месьє де Пурсоньяк" за Мольєром, "Принц і жебрак" за Марком Твеном та багато інших. Він є режисером фільму "Десята симфонія", сценаристом картини "Голод-33", автором серії телефільмів про Розстріляне Відродження. Лесь Танюк також написав багато праць з мистецтвознавства, перекладав і писав вірші. Народився режисер 8 липня 1938 року у Києві. "Перший день без Леся Танюка – найважчий. Ні розум, ні серце не хочуть змиритися з безповоротністю фізичної втрати. Але духовно він залишиться з нами назавжди. Зримі знаки цього – у його творчому спадку, у його учнях, у його заповідях", – написав у присвяті померлому Кубів.
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! Востаннє редагував симчич: 18.03.2016 о 17:22. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|